Dodaj do ulubionych

BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji??

27.06.05, 10:15
ostanimi czasy duzo sie pisze i mowi na temat tego ze PTVchce wyrzucic BTMz
Vectry. Jeni i drudzą robią lipe a raczej BTM robiła za reklamowke
jardowskiej szmirki . Teraz wprowadzili duze zmiany na plus. Widac w niej
miasto a jesli ściągną z ekranu Adamsa -velJerzego będzie całkiem dobrze. Z
tego co mi wiadomo-ptaszki cwierkają maja tez dobrych nowych ludzi -co daje
sie zauwazyc na ekranie.W PTV na razie nic sie nie dzieje poza tym ze sie
krzyczy ze maja wiecej pieniedzy i lepszy sprzęt i widac ich na kazdym
plakacie miejskim. Jak myslicie kto kogo i kiedy ?????Z kim Wam blizej PTV
czy BTM juz odjardowana i tak wiemy wszyscy i wszystko juz o hotelach i
imprach inz. Dziemiana hehehe.pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: MORDEK Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 27.06.05, 10:24
      no, zmieniło sie tam w Jardzie da sie to ogladac. Obejrzałem niedawno dobry
      sportowy program i wiadomosci . Jest ok. A ptv to gdzie działa ? Ja tego nie
      mam . Oglądam Miejska ostatnio-spoko. Czemu teraz kiedy sie zmieniło tam chcą
      ich wywalic z Vectry ?. To przeciez my powinnismy decydowac kto powinien i ma
      zostac nie?
    • Gość: kasia Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 27.06.05, 10:46
      oglądam czasami BTM sa ciekawe wiadomosci a ojciec oglada sportowy i tez mowi
      ze jest dobry jak na lokalny. Juz nie jest tak turkusowa jak kiedys i nie ma
      tlko Jardu. Calkiem dobry program lokalny jak na to ze siedzą u Dziemianaw
      lokalu. A tak serio to kto to robi- Dziemian ?Jesli tak to i tak niezle jak na
      jego gust hihihih. Ogladałam kilka razy podlaską - nie podobało mi sie.Ale w
      tym radio jard nie podoba mi sie ze mowia tak duzo i bez slkadu -takie pleple.
      I czasamu muza jest beznadziejna.Uwazam jednak ze BTM jest lepszy od
      Podlaskiej i powinien zostac . Zmienilo sie na ok. Ojciec mowi ze podlaska to
      zlew hihihi.
    • Gość: marinos Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 27.06.05, 10:56
      ja oglądałem niedawno Miejską.na wakacjach. Dawno tego nie wlaczałem bo były
      tylko hotele izajazdy jardowskie z okrasą discopolo. Obejrzalem jednak Doze
      kultury hehe bo zobaczylem zajomka na ekranie -swojego nauczyciela od
      orkiestry . Program debesciarski bo obejrzalem nawet całe . Spoko . Tak jakby
      nie był programem jardowskim. Kupili ten program od innej stacji czy to robia
      ludzie od nich -? jest spox.Podlaska ogladalem kilka razy to chałą. Dmie nuda
      dla starych prykow ktorzy nie mają innego kanału. Jestem za BTM jesli daja cos
      poza Jardem.
    • Gość: . Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.masterpress.com.pl 27.06.05, 11:04
      odnosnie Vectry i konkurencji. Vectra ma mniej programow i w wersji mono. TVN, TVP2 i inne
      muzyczne Vivy MTV nadaja stereo gdzie w Vectrze nie uswiadczysz
      • Gość: adamos Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 27.06.05, 11:28
        spokojnie tvn tez maja i wszystko inne. Vectra jest ok . Jestem za btm by tam
        został -są lepsi od Podlaskiej. Jako lokalna telewizja mają dobre ostatnie
        programy i nie powtarzają tego zbyt często. Sportowy jest ostatnio nawet bardzo
        dobry.
    • Gość: jasio PTV PAdła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:22
      Jak dla mnie to PTV pada to widac po programie same zapychacze, nic nowego.
      Myslęże to ich koniec.
      • Gość: anka Re: PTV PAdła IP: *.osiedle.net.pl 27.06.05, 11:32
        tak . Mnie tez sie wydaje ze Podlaska pada jesli nie padla ale kasiory mają
        wiecej. Słyszalam ze chcą zatrudnic kogos nowego jakichs specy-magikow moze
        wtedy sie zmieni. W BTMie jak dla mnie nadal za duzo Jardowsiego gadania ale
        poziom sie poprawił.Mają sie coraz lepiej gdyby pewnie jeszcze mieli pieniedzy
        tyle ile ma Podlaska byloby jeszcze lepiej.pozdrówka
    • Gość: 4WD PTV is dead IP: *.elpos.net / *.elpos.net 28.06.05, 00:04
      PTV padła same starocie, np dziś jakiś stary mecz Jagi (kogo to interesuje z
      miesiąc po meczu? + same smuty z ostatniego półrocza. Czas panowie zgasić
      światło:)
    • Gość: bialostoczanin Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 28.06.05, 09:30
      widzialem jedną i drugą . Moze by tak połaczyc obie i zrobic cos do ogladania
      pozostawiajac tylko dziennikarzy z prawdziwego zdarzenia. Jedno i drugie to
      szmirka. Co prawda w Miejskiej sie zmieniło na plus -doszło kilka programow na
      niezłym poziomie ale zajardowana ostro nadal.Ile mozna ogladac te gmaszyska -
      straszyska miejskie inz. Dziemiana . To bezczelna reklama i wciskanie ludziom
      tandety w sposob troche tępy i bez wyobrazni. Nie mozna tego robic
      inteligentniej . ?Doza jest w porzo -przynajmiej wiemy co sie dzieje w
      miescie , wiadomosci tez juz zmienily poziom na lepszy . No-gdyby jeszcze Ci
      prowadzacy zeszli z naszych ekranow-ten facet na ekranie to porazka . Radio
      Dziemiana niech sobie bedzie jakie chce- to jego radio . Ale Miejska jest
      Vectrowska wiec powinien sie liczyc z opiniami ludzi ktorzy chca ogladac
      tvMiejską a nie Jardowską.
      • Gość: eldor Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 28.06.05, 09:32
        ta jest!
        • Gość: dyzio Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 28.06.05, 09:59
          no, ja rowniez sie pod tym podpisuje-bialostoczanin ma racje . Jesli sie
          telewizja nazywa miejską powinno byc wiecej o miescie i tym co sie tam dzieje a
          nie JARD I JARD I JARD Ko go obchodzi ten Jard poza inz. /hehehe/ Dziemianem .
          Ale programy juz jakies maja . Fajowa ta Doza Kultury. Sport tez w miare na
          biezaco-to wazne. Wiadomosci są ok , czasami sa długie wejscia ale ok. Moze z
          czasem zejdzie z ekranu ten Jerzy przeciez gosc wie /chyba/ ze jest albo
          był/hehehe/ radiowcem . i nie ma buzki ekranowej . Podlaska to bzdet . Same
          powtorki nie ma szans na utrzymanie sie - chyba ze sie wezmą do roboty.pozdro
    • Gość: radiowiec Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 28.06.05, 10:27
      dlugo nie wyrazałem zdania na forum ale chyba czas, chociaz wiem ze niewielki
      to ma wplyw na zmiany. Zadam pytanie . Jak moze ktos kto był przecietnym
      radiowcem/tak tak panie Jurku- z pelnym szacunkiem ale niestety to prawda/
      dyrektorowac telewizji Miejskiej?podobno takie wlasnie zdanie padło od niego
      skierowane tam do kogos z poza tv. Czy juz nie mamy fachowcow z wyobraznia i
      dobrym przygotowaniem?Jesli jest to prawdą to nie oczekujmy dobrej telewizji bo
      czlowiek ktory z wiadomych przyczyn ktory był zmuszony do odejscia z radia -
      nie Jerzy to nie sa polityczne przyczyny ani tez tzw uwziecie sie na Ciebie ale
      cos co schrzaniłes -bez szczegołow-nie zrobi dobrej telewizji bo sie na tym nie
      zna . Ot i tyle.A pan Dziemian jest tylko producentem i kims komu bardzo
      zalezy by jednak w jego rekach pozostala ta telewizja . W zwiazku z powyzszym
      powinien -byłoby to wskazane by odjardował to co jest i pozwolił na zrobienie
      czegos nowego. Doza kultury jest juz na dobrym poziomie - troche malo
      informacji ale jest dobra i nie wierze w to by robil to Dyr Jerzy- hehehehe
      dyrektor . Jurek miej szacunek do Siebie i zejdz z ekranu - po co robisz cos
      przeciwko Sobie . Podlaska sie rozwija i bedzie jak sadze lepiej - zobaczymy.
      Napiszcie ludziom gdzie jest wasza strona BTM u i gdzie mozna złapac namiary
      na program.Pozdrawiam i dobrej telewizji zarowno tworzacym ją jak i ogladającym
      zycze
    • Gość: jaga Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 28.06.05, 10:49
      meteorrrku spisz???
    • Gość: onik Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 28.06.05, 11:38
      jestem za Podlaska -sie rozwija . Dziemian ma okreslony gust i mamy juz go
      chyba dosc . On sie nie zmieni!
    • Gość: widz Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 28.06.05, 11:44
      zamknąc wszystkie telewizje lokalne! Od dzisiaj ja sie tym zajme hehehehe.
      • Gość: orient Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 10:26
        ja uwazam ze Btm ma juz na dobrym poziomie programy. Ten kulturalny to robią
        oni sami czy biora od kogos?Gdzie program BTM . nA pODLASKĄ NIC NIE PISZE - NIE
        MAM I NIE OGLADAM ALE bTM JEST CORAZ LEPSZY.
      • Gość: znajomek Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 10:40
        sledze rowniez to i jestem ciekaw kogo nowego tam maja/w BTM/ - nie udało mi
        sie niczego dowiedziec na temat podczas rozmowy tel jaka przeprowadziłem z
        firma Jard:)jakies tajemnice? Czy ten nowy jest tam jeszcze ?
      • Gość: jola Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 10:43
        a ja jestem za BTM!!!!jUZ MI SIE ZACZELI PODOBAC- JEST OK!!!!!Jeszcze zmienią
        prezenterow i bedzie superrrrrrrr!!!!Program jest chyba w wyborczej.
        Pozdrowka . Nawet nie wiem czym jest ta Podlaska hihihih
        • meteorrr Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 29.06.05, 11:52
          szkoda ze w polemikę nie właczają sie ludzie BTM -a jesli juz to incognito.
          Chociaz to tez zrozumiałe -totalne zastraszenie w tej firmie i niepewnosc
          jutra. Niemniej jestem ciekaw kto robi Doze Kultury -podobaja mi sie ludzie
          znajacy rzemiosło . Programy w Miejskiej zdecydowanie zmieniły sie na korzysc
          poza prezencją prezentereow-pozdro "dyrektorowi" vel Jerzemu hehehehe -nie
          myslisz powaznie o zejsciu z wizji stary?Znasz temat jak i my wszyscy -to
          poglębiona samodestrukcja-pozdro Nowi w Miejskiej jestesmy z Wami i robcie
          dalej dobrą robote -ludziom sie to podoba . Ale jestem ciekaw jak długo Wam to
          sie uda . Z drugiej strony jesli nie zdzierzycie długo chamstwa imć wiadomo
          kogo i tak spokojnie Was przyjmą z tym co robicie w kazdym innym miejscu w
          Białystoku. pozdro
          • Gość: maria Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 12:18
            gdzie nadają ten BTM nie widziałam ani jednej ani drugiej telewizji-czyzby cos
            ciekawego mnie ominęło w tym miescie?
            • Gość: bylem i widzialem Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:20
              z tego co wiem program jest w GAZECIE WYBORCZEJ poza tym z tym zastraszaniem
              nie jest wcale tak zle, jesli robi sie cos dobrego to sie robii naprawde nie
              jest tak ze musi byc tylko JARD ,BEDE BRONIL JURKA bo mimo wszystko ale jest on
              dobrym dziennikarzem a ze ktos ma z nim osobiste porachunki...i jeszce jedno
              nie ON TYM WSZYSTKIM KIERUJE A KTOS INNY Z ZEWNATRZ(SPOZA bialego)
              a skoro o JARDZIE mowa to logiczne jest ze szef firmy , ktory jest producentem
              chce pokazac swoje obiekty czy WY postapilibyscie inaczej
              BRONIE EKIPE BTM BO WIEM ZE ROBIA NAPRAWDE SPORO ,MAJĄ POMYSLY A WYPOSAZENIE
              JEST NAPRAWDE DUZO MNIEJSZE NIZ INNE STACJE
              PRZYKLAD: Na BAL SPORTOWCA POSZLY DWIE OSOBY ,kamerzysta i dziennikarz zas z
              telewizji BIALYSTOK ekipa 10 osobowa (oswietlenie, 3 kamery itp)i co BTM
              pokazal 30 minut fajnej relacji z balu z wywiadami itp a tv3 10 min skrocik
              podobnie bylo na turnieju NOWOROCZNYM Z HALI WLOKNIARZA 2 osoby zrobily lepszy
              i ciekawszy material niz 10 osobowa ekipa tv3(patrz opinie na forum kibicow
              jagiellonii)
              • Gość: czytam Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 10:51
                czy ja dobrze zrozumiałem?Czy tez Ty czegos nie rozumiesz gosciu-wiesz dlaczego
                bronisz Jurka?!"DOBRY DZIENNIKARZ" buhahahhaha taaaaaa jesli to jakim jest
                nazywamy dobry dziennikarstwem to moze wogole zrezygnujmy z uzywania tego
                pojęcia w tym kraju. Niestety on sam powinien dojrzec do tego by stwierdzic
                jak "dobry" nie jest w tym fachu. To nie sa osobiste wycieczki gosciu - Jurek
                odpusc sobie znasz swoją sytuacje bardziej niz kto inny- tu nie ma przekłaman.
                Nie jestes juz nawet dziennikarzem i nie bardzo chcemy bys za takiego sie
                uznawal nie tylko w tym regionie. pozdro I nie zamydlaj ludziom oczu tym ze sa
                to "osobiste porachunki" buhahahaha
                • Gość: borutta Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: 195.205.214.* 30.06.05, 13:58
                  a Picasso był złym człowiekiem...ale pięknie malował
          • Gość: ariel Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 29.06.05, 22:01
            obejrzałem dzisiaj te wiadomosci . Są ok jak na lokalną ale nie widziałem
            zadnej Dozy Kultury o czym Wy piszecie?Kiedy to jest?I uwazam ze nadal jest
            zajardowana.jak na Miejska telewizje.Podlaska to jest gdzie? U mnie jej nie ma.
            • Gość: *** Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 00:33
              Doza Kultury jest w sobotę, zapraszam do oglądania
              • Gość: widz Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:09
                PODLASKA nie jest zla , programy sa ambitne i przemyslane ale niestety nie
                kazdy to zalapie wiec nie dziwi mnie krytyka. Btm widzialem u znajomego i tez
                jak na kablowke nie jest najgorsza, pokazuje co sie dzieje w naszym miescie
                troszke bardziej prostym stylem.Fajnie ze takie stacje istnieja bo rzeczywiscie
                malo pokazuja nasze miasto i nasz region w publicznej .Niedawno pokazaywali
                koncert pamieci Riedla nie pamietam juz na jakiej ale spoko to bylo, troszke
                wiecej muzyki i koncertow by sie przydalo .
                • Gość: widzimisie Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 09:58
                  ambitne . prze,yslane w Podlaskiej?! Ty napewno widz oglądałes Podlaską?
                  bhahahaahha. To przeciez zbitka kompletnie bez związku , byle jak nagranych
                  programow -w dodatku starych!Nieaktualnych -oni juz chyba niczego nowego nie
                  nagrywają .
                  Byłem na koncercie ku pamięci Riedla-nadawalo to Btm i chyba oni sami to
                  organizowali-spoko. W BTM "prosty styl"?Gosciu chrzanisz!Mają na dobrym
                  poziomie kilka programow i dobrze na poziomie nagranych -Podlaska sie nie rowna
                  do tego co oni tam teraz robią. Mozemy poddawc plotom styl dziemkowy ale
                  telewizje robią ludzie ktorzy nie sa niewolnikami Dziemy -a programy na
                  poziomie i nie powstydziłyby sie tego inne telewizje-to coraz lepsza
                  telewizja , jeszcze gdyby wypadły te ohydy Dziemy z ekranu. . Zdjac tylko mi tu
                  szybko Jerzego jako prowadzacego.widz chrzanisz i tyle a na jakim poziomie Ty
                  jestes?! Tym jak zwiesz "ambitnym"? buhahahaha
                  • Gość: magda Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 10:44
                    jestem za tym by BTM został w vectrze a dlaczego ma niby odpasc jesli tam sie
                    zmieniło i to korzystnie-wywalic albo radykalnie ograniczyc nalezy tylko
                    reklame dziemianowskiego tałatajstwa-reszta spoko. Radio Jard niech sobie
                    bedzie dziemianowskie -straaaaaaszny kwas !
    • Gość: anka Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 30.06.05, 18:38
      to jasne jak słonce ze powinien odpasc Dziema ze swoimi durnowatymi pomysłami .
      W9ole ogladac Podlaską jaka by nie była niz wciąz widziec na ekranie tandete
      i tanioche Dziemianowską.podawana przez wywalonego skąd inąd dziennikarzyne
      Jerzego G. Ludzie czy wyscie juz ogłupieli czy to lato tak juz wpływa na Was .
      Nad czym sie zastanawiacie . To pytanie ma swoją odpowiedz juz po zadaniu
      go . pozdrawiam
      • gertrruda Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 30.06.05, 21:32
        DROGI IP: *.osiedle.net.pl

zdecyduj się wreszcie czy jesteś kobietą czy mężczyzną:)

"To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna
        potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna."

G. Stein
        • Gość: widz Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 01.07.05, 00:40
          gerrtrudo czy aby na pewno wiesz kim jestes Ty? Mam co do tego watliwosci -
          jesli to az takie wazne w tym watku - wypowiedz sie na temat a rozmawiamy tu
          sobie o Podlaskiej:)pozdrawiam
        • meteorrr Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 01:02
          gertrrudo miła -jak sądzę-nie powtarzaj sie i nie udowadniaj nam braku
          znajomosci i rozumienia Pani Stein -to jej nie pochlebia iz ktos kto sie
          podpisuje "jej" nieomalze imeniem nie mojęcia o czym pisze i gdzie.-jeszcze raz
          pozdro
          • gertrruda Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 08:26
            Sygnaturka to w Usenecie rodzaj podpisu umieszczonego na końcu wiadomości i
            oddzielonego od jej treści za pomocą delimitera. Czasami nosi również
            nazwę "sig".

Zgodnie z netykietą sygnaturka powinna liczyć nie więcej niż 4 linie tekstu
            plus delimiter. Czasami w sygnaturkach umieszcza się ascii-art i wtedy mogą one
            być nieco dłuższe.

pl.wikipedia.org/wiki/Sygnaturka_(podpis)
            MYŚLEĆ, to nie boli :)

G. Stein
            • drylll Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 12:10
              gertrudda zajmij sie szkoleniem syna , bo na faceta juz za pozno - chrzanisz w
              dalszym ciagu Co słychac u zwolnionej z Btm?
            • kibieni Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 12:29
              pieprzysz smutki mała czy mały? hehehehe
            • kibieni Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 12:31
              gertrruda pier.... podobno jestes z btm?
        • drylll Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 12:25
          giercia -gertrudda napiszesz nam tu jak jest z Tobą ? Bo p. Stein kochała i
          kochala sie zarownoz panami jak i z paniami . To jak jest ? Kto ma problem z
          samookresleniem czy jest kobieta czy męzczyzną czy aby nie Ty podpisująca sie
          i cytująca ją na ekranie?. pozdrowka . A jestes kobietą czy męzczyzną? -to
          powazne pytanie ku doinformowania publiki .
          • gertrruda Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 12:53
            Wzniosłeś się na wyżyny :> brawo, może przeczytasz jakąś książkę, to
            porozmawiamy :))))

G. Stein
            • kibieni Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 13:14
              gertrrudo wyzyny gdzie jestem sa dla Ciebie niedostępne wrocmy do tematu
              samookreslenia sie -identyfikacji płci z ktora to miala problem pani Stein -na
              dzisiaj znajomosc jej tworczosci nie zadnym wyzwaniem i nie pretenduje Cie do
              miana nawet snoba -nie powiem przeciez znawcy tematu hehehehe. Twoje oceny
              innych sa bardziej niz niskie. Zajmij sie SOBĄ moze to bedzie najsłuszniejsze.
              A na marginesie do konwersacji o literaturze wybieram z rozwaga i uwaga - nie
              jestem zainteresowany akurat kims kto sie podpisuje gertrruda cytujac te a nie
              inne słowa - z pełnym szacunkiem dla postaci jaka jest pani Stein. pozdrawiam
            • drylll Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 13:19
              gertrruda czy mam napisac ze to co wyrazasz tu jest zbyt proste by sie nawet do
              tego ustosunkowac . Liczysz na zainteresowanie kims tu obą? Bo nie piszesz na
              temat poza obrazaniem innych . Załoz swoj wlasny prywatny watek z gertrruda
              moze ktos sie odezwie pozdro .Moze jednak poczytasz cos wiecej poza p. Stein
              hehehe
    • meteorrr Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 12:51
      POZDRWIAM WAKACYJNIE JUZ WSZYSTKICH -ZARÓWNO TYCH Z JEDNEJ STRONY KAMERY JAK I
      TYCH PRZED EKRANEM .WYPADAM W DŁUZSZY PLENER -ZYCZE WSZYSTKIM WIĘCEJ USMIECHU ,
      ZYCZLIWOSCI , MNIEJ SMUTÓW I SARKAZMU-SŁONCA JEDNAKOWO DUZO. pozdro-trzymajcie
      sie ciepło latem . Spotkamy sie po wakacjach.
      • meteorrr Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 12:53
        sorry -wkradł sie mały chochli -POZDRAWIAM!POZDRAWIAM!POZDRAWIAM I MACIE MOJ
        USMIECH.CZE!
    • meteorrr Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 01.07.05, 12:55
      A BIAŁYSTOK TO I TAK CIEKAWA I SYMPATYCZNA KRAINE HEHEHEHEHE
      • Gość: Gość Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: 195.205.214.* 04.07.05, 18:49
        Program BTM znajduje się w Gazecie Wyborczej.
        Co do samej telewizji poprawiło się i to bardzo na +.
        Jednak, jaki oni mają sprzęt do pracy to po prostu tragedia..
        Niech wkońcu zakupią im lepszy sprzęt i dadzą zarobić pieniądzę, wtedy ta
        telewizja pobije podlaską..

to moja skromne zdanie..
    • Gość: GośćNO2 Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.07.05, 23:06
      Po pierwsze chciałbym zauważyć, że cały ten temat jest jednym wielkim bełkotem.
      Ludzie kochani! Kto was uczył języka? Wypowiedzi? Kultury? Straszne. Czuję
      wręcz obrzydzenie, czytając cały ów rynsztok. Czy naprawdę w Intercecie można
      spotkać jedynie bulgoczących troglodytów?

Rzecz druga - porównałem oba programy. Cóż... Nie widzę powodów, aby BTM spadł
      z ew. okazji dołączenia PTV do pakietu Vectry. Oba programy mają swoje wzloty i
      upadki. Co więcej - poszerzenie programu Vectry byłoby bardzo zdrowe. Od czasu
      powstania PTV zauważyłem znaczny wzrost jakości BTM. Pojawiło się kilka nowych,
      ciekawych form. Konkurencja? Raczej współzawodnictwo, bowiem obie telewizje
      mają różne cele, inne formy przekazu. Każda z nich ma trafić do innego
      odbiorcy. Gołym okiem widać, że PTV brnie w kierunku bardziej rozbudowanej
      formy a BTM nastawione jest na krótki news. Że każdemu różnie to wychodzi, to
      cóż z tego? Przecież nikt siłą nie zmusza do oglądania tej czy tamtej stacji.

Szkoda, że większość internetowych pieniaczy nie pamięta czasów, kiedy w
      telewizorni były dwa programy plus przekaz od wschodniego sąsiada. Przyjazd
      ekipy TV do naszego miasta to było nieomal święto, czyż nie tak? Dzisiaj mamy
      wybór - TVB, PTV, BTM a krzyku przy tym, jakby każdy robił najgorzej, jak
      potrafi. Na złość biednym telewidzom.

Tak więc mam propozycję - niech każdy niezadowolony z programu którejkolwiek
      telewizji chwyci za mikrofon i kamerę. Proszę bardzo, być może owa ukryta
      genialność tkwi w narodzie, a znajdzie ujście w telewizji. Jak mniemam każdy
      zachwycony producent z chęcią zakupi owe materiały, coby program zyskał na
      wartości.

Obym dożył tej chwili i miał zdrowie ją przetrwać.
      • borutta Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 05.07.05, 00:01
        chyba się jednak mylisz...współzawodnictwo? hm...nie powiedziałbym, "robienie"
        telewizji to jest wypowiedzenie siebie - i albo ma się "coś" do powiedzenia i
        chce się powiedziec, albo nie. Obie telewizje mają ten sam cel, wypowiedzieć
        się, pokazać to co jest ważne, albo po prostu ładne. Rozbudowana forma? czym
        jest? krótkie newsy? czym są? i jedno i drugie potrzebuje treści - i chyba
        tylko o to chodzi, o treść.

• borutta Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 05.07.05, 00:04
          przepraszam, umknęło mi...z pełnym szacunkiem dla pseudointelektualnego zestawu
          głośnomówiącego zwącego się NO
      • drylll Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 05.07.05, 11:14
        taa....to dopiero popisowy przyklad intelektualnej , konstruktywnej konwersacji
        gosciu NO2- POZOSTAWIE JEDNAK BEZ KOMENTARZA te troglodyckie bełkoty pieniacza.
        Ale co do Was piszących to rzeczywiscie -
        -jak mozecie wogole cokolwiek pisac i wyrazac własne zdanie na temat tego co,
        kto i gdzie a zwłaszcza co ogladacie?! No jak?! Pytam grzecznie.Powinna Wam
        wystarczyc tylko swiadomosc tego i radosc iz macie kilka więcej programów tv -
        niewazne jakich -to szczegół. Jak rowniez nie jest wazne co w nich pokazują . I
        pamiętac mi tu o tym ze do niedawno była tylko jedynka , dwojka i sowiet!.
        Cieszyc sie ludziska z tego co macie a nie dyskutujecie jeszcze o tym.Taaaa. A
        jak sie nie podoba to rzucic te sierpy i kosy i do kamer. No!Troglodyta NO2
        dobrze gada.....hehehehehehepozdrawiam .Ostatecznie mozecie jego tez wyłącyc....
    • Gość: widz Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 21.07.05, 22:59
      inne profile telewizyjne ale wydaje mi się, że szanse na przetrwanie ma BTM -
      ciągle wprowadzają zmiany, są bliżej miasta, uatrakcyjniają program, w PTV
      gorzej niż stagnacja - sponsorze PTV - czas chyba na jakieś zmiany, bo jak tak
      dalej pójdzie to...szkoda by było
      • Gość: jo Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 04:29
        A ja widziałam filmy PTV w telewizji satelitarnej TMT, to chyba z ich jakością
        nie jest najgorzej.
        • trep4 Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 22.07.05, 12:36
          widzialem to kilkakrotnie te propozycje Podlaskiej . Jola te programy
          puszczane przez satelite to nie oglądalas chyba na ziemi ?.Cos Ci sie
          poplatało dziewczyno?Przeciez ta telewizja jest tak naprawde martwa. Hasło dla
          samego hasla . Nie ma jej. A filmy? To jakis dowcip?
          • Gość: jo Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:06
            Człowieku, to nie dowcip, przekonaj się sam:

TMT
            To Nas Dotyczy
            sobota 11.00, niedziela 20.00, poniedziałek 23.00, czwartek 21.00

• Gość: widz Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.osiedle.net.pl 23.07.05, 00:13
              To nas dotyczy?....gdzie? tutaj czy na TMT? choć - co to za telewizja - ta TMT?
              kawałek żenady...żenada żenadę żenadą pogania
              • trep4 Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 25.07.05, 09:45
                zgadzam sie. To znaczy by jednym zdaniem zamknąc temat . Dziwie sie ze ktos
                wykłada kase na to co sie tam ro bi a raczej nic nie robi. To szmirka i byle
                co.Nie do ogladanie i robią to chyba dla siebie bo nie dla widza spoza tych
                ktorzy produkują tą tandetę . Mogliby tez zadbac o poprawną polszczyznę.
                Podlasie to tez Polska panowie.
            • Gość: 4WD Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.07.05, 17:57
              co ma piernik do wiatraka, produkcja dla TMT a program PTV i Białymstoku?

może ktoś kupi coś o przyrodzie raz na miesiąc, ale w PTV taki kwas leci non-
              stop.

Same nazwy audycji brzmia jak worki na śmieci, czyli co wpadnie:
              .."porozmawiajmy o", " z archiwum" " z cyklu..." itp
              Życzę zdrowia temu, kto to finansuje:)
            • trep4 Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 25.07.05, 09:48
              jo to jednak dowcip hahahaha
              • drylll Re: BTM czy PTV W Vectrze????kto odpada z wizji? 25.07.05, 10:58
                jestem juz :).To te telewizje nadal działają? Zaraz sprawdze -dawno nic nie
                widziałem .pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka