koczisss 22.07.05, 02:40 A ja bym sku..synów dodatkowo skazał za bestialskie zabicie konia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Utopili konia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:42 A kto odpowie za konia ? Bo sasiadce to nic sie nie stało ! Jak zwykle - nikt . Bo kogo to interesuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Utopili konia IP: *.mikolow.net 22.07.05, 09:49 no jakos nikt w artykule nie zastanawia sie nad kara jaka poniosa za to ze zamordowali zwierze,nik nie pomyslal o strachu tego konia i o tym co on przezyl przed smiercia, ten artykul pokazuje sposob myslenia naszego spoleczenstwa, pisze sie ze ludzie byli przerazeni, a kon bal sie najbardziej i to on umarl! ciekawe czy poniosa kare za zamordowanie konia, czasami szkoda ze kon nie wykorzysta swojego kopyta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosz Re: Utopili konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:56 Rzygam tą Polską, rzygam tym dresiarstwem, rzygam tym wszystkim!!!! Przyszedł w końcu czas na zamordyzm! Brać drechów za mordy! wiadomosci.onet.pl/1238613,2678,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Utopili konia 22.07.05, 10:26 Nie widziałem w artykule, żeby tam było napisane, że sprawcy byli w dresach. P.S. Deresy jako ostatni reprezentują staropolską fantazję warcholską, na pochybel;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysłowy Dobromil Re: Utopili konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:34 A ja bym jeszcze ukarał tych wędkarzy za to, że pomylili kolejnośc wyciągania z wody. Poprawna wersja postępowania: Najpierw koń potem debile. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Utopili konia 23.07.05, 08:25 A zarzut znęcania się nad zwierzętami? Odpowiedz Link Zgłoś