Dodaj do ulubionych

Zapraszam.

29.07.05, 08:03
Zapraszam do dyskusji także tu: www.grodek.fora.pl/index.php
Jest w trakcie budowy ale już można zakładać tematy.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sfinks62 Re: Zapraszam. 30.07.05, 23:49
      Admin !!
      Konkurencja nieśpi.
      A może niema administratora ?.
      • darkcat1 Re: Zapraszam. 01.08.05, 12:55
        sfinks62 napisał:

> Admin !!
        > Konkurencja nieśpi.
        > A może niema administratora ?.

Nieprawda, kolego z tym forum nie chodzi mi o żadną konkurencję a wręcz przeciwnie uważam, że bardzo

dobrze się dzieje, że powstają takie fora o naszej miejscowości. W Gródeckim Forum Dyskusyjnym chodzi mi

o stworzenie pewnego forum tematycznego. Miałyby powstać działy dotyczące pewnych tematów za każdy

dział odpowiedzialny byłby moderator lub moderatorzy. Osoba, która rzeczywiście zna się na temacie i która

mogłaby poprawadzić i być odpowiedzialną za dany temat. Jestem otwarty na wszelkie propozycje działów i

moderatorów. Docelowo myślę też o współpracy z Urzędem Gminy, Wiadomościami Gródeckim, Kołem

Wędkarskim, itp. Forum na gazecie.pl ma zupełnie inny charakter i nie można tych forów porównywać.

Chciałbym stworzyć Gródeckie Forum Dyskusyjne takie, aby przedstawiało naszą miejscowość i gminę w

bardzo dobrym świetle, aby osobom, które szukają jakichś informacji o Gródku otrzymały ją wyczerpującą i

zachęcającą do odwiedzenia tej miejscowości. Jak już powiedziałem, każdym działem opiekowałby się

moderator z uprawnieniami do zmiany, przenoszenia, kasowania, zamykania postów, ostrzegania

użytkowników nieprzestrzegujących regulaminu. Jest możliwość wykluczenia awanturników i prowokatorów

poprzez zabanowanie jego IP włącznie. Jednak nic z tego nie będzie jeżeli i nie będzie chętnych do

użytkowania i rozwijania tego forum. Mam na to miesiąc jeżeli to forum nie ruszy zostanie zamknięte. Na

forum można pisać bez rejestrowania się wystarcz wpisać nick i temat. Niektóre działy są zamkniete dla

niezarejestrowanych użytkowników, chodzi o to, że trzeba byś użytkownikiem forum aby brać czynny udział

w jego życiu.
        Zachęcam wszystkich do współpracy i stworzenia dobrego forum oraz nie zachęcam do rezygnacji z pisania

na forum gazeta.pl.

Pozdrawiam!

Administrator: www.grodek.fora.pl/index.php
        • sfinks62 Re: Zapraszam. 02.08.05, 01:24
          Czyli to forum nie będzie w pełni demokratyczne ,skoro chcesz współpracować z
          Urzędem Gminy , to z góry zakładam że będzie pełna cenzura. Nie będzie takich
          użytkowników jakim jest Szop Pracz (a szkoda)No i współpraca z kołem
          wędkarskim – chyba nie myślisz że wszyscy piszący na forum są wędkarzami ,a to
          już zacieśnia krąg piszących.
          Powiedz szczerze komu ma służyć to forum skoro chcesz pięknie przedstawiać
          naszą gminę.
          Hmmm – turystom, czy turyści są tacy naiwni ?.
          Gmina jak większość innych w Polsce : Urząd Gminy, Gminny Ośrodek Kultury,
          Remiza Strażacka, Cerkiew, Kościół, parę sklepów , Kiler Bar, co jeszcze
          proponujesz do zwiedzenia ?.
          Na razie życzę Ci dużo pięknie piszących.
          Pozdrawiam !!
          • darkcat1 Re: Zapraszam. Do Sfinksa 02.08.05, 10:00
            "Czyli to forum nie będzie w pełni demokratyczne"
            Jeszcze to forum praktycznie nie działa a ty już sugerujesz ustrój polityczny?

"skoro chcesz współpracować z
            Urzędem Gminy , to z góry zakładam że będzie pełna cenzura"
            Zastanowiłeś sie dobrze nad tym co napisałeś? Każde forum ma swój regulamin to w gazeta.pl również. Obowiązuje również w sieci pewna netykieta i co sobie wyobrażasz, że jako administrator forum będę pierwszy rzucał mięsem na boki jak się da! Napisałem wyraźnie, że myślę docelowo a to człowieku nie zależy tylko ode mnie. Pozatym nie mam takiego zamiaru, szerzyć awanturnictwa i prowokatorstwa w sieci.

"Powiedz szczerze komu ma służyć to forum skoro chcesz pięknie przedstawiać
            naszą gminę
            Hmmm – turystom, czy turyści są tacy naiwni?"
            Uważasz, że naprawdę nic ciekawego u nas nie ma, ja myślę podobnie, ale można to zmienić. Wiesz mieszkam w Gródku od urodzenia i zobserwowałem bardzo ciekawe zjawisko, z roku na rok w lecie widzę coraz to więcej nieznanych mi osób i to nie tylko ja to zaobserwowałem. A co do zwiedzania to jest kwestia gustu i upodobań. Bo mi osobiście tereny te bardzo się podobają chociaż tu mieszkam a co by powiedział mieszkanieć np.Łodzi "miasta z betonu". Zwróć uwagę na wykupywanie działek przez mieszkańców dużych miast mogli kupić gdzieś w inym rejonie polski.

" Nie będzie takich
            użytkowników jakim jest Szop Pracz (a szkoda)"

Skąd wiesz? Na forum gazety.pl już coś go nie widać.

A tak poza tym wiesz chociaż jak jest ciężko wystartować z nowym forum z iloma to się wiąże problemami i ile pożera to czasu. Myślę Sfinks, że o Gródku trzeba pisać pozytywnie bo to ludzie czytają i wyciągają z tego wnoski. To forum założyłem 29.07.2005r. i ok. 26-27.08.2005r. zostanie podjęta decyzja o jego dalszym funkcjonowani bądź nie. I co napewno ucieszy cię ta wiadomość, że GFD zostało zamknięte? Oszołomizm co?
            Wybacz z całym szacunkiem dla ciebie ale nie będę więcej dyskutował na temat GFD
            na łamach innego forum.

Zapraszam cię na www.grodek.fora.pl/index.php i pomóż je rozwinąć.
            Pozdrawiam.

• sfinks62 Re: Zapraszam. Do Sfinksa 02.08.05, 18:03
              Sorki , przeciwko twojemu forum nic właściwie nie mam, po prostu uważam że
              takie rozwlekanie naszych opinii po różnych forach mija się z ich celem .
              A jeśli chodzi o awanturnictwo i prowokatorstwo to tego też nie popieram.
              Regulaminy dotyczą wszystkich, chodzi tylko o szczere wypowiedzi bez
              wulgaryzmów.
              Dzięki za zaproszenie.
              Do zobaczyska we wspólnym temacie.
      • and5 Re: Zapraszam. 01.08.05, 18:33
        Mam dysk w kompie do wymiany, a to nie jest tania rzecz niestety. także nie mam
        nawet jak posiedzieć przy kompie:(. Ale wy sobie nie żałujcie:)
    • darkcat1 Re: Zapraszam. 07.08.05, 19:32
      darkcat1 napisał:

> Zapraszam do dyskusji także tu: www.grodek.fora.pl/index.php
      > Jest w trakcie budowy ale już można zakładać tematy.
      > Pozdrawiam.

Dodam jeszcze, że działa już Shout-Box narazie dla zarejestrowanych użytkowników.
      Zapraszam.Pozdrawiam.
    • adriano3m Re: Zapraszam. 10.11.05, 18:48
      Zapraszam do dyskusji raz jeszcze!
      www.grodek.fora.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka