Dodaj do ulubionych

ludzie z Goldapi!!!!

IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 02:31
witam))
Mam cicha nadzieje,ze ta droga odnajde kogos z pieknego miasteczka jakim jest
Goldap.Mam z tym miejscem mile wspomnienia,moze ta droga odszukam swoich
dawnych znajomych??..odezwijcie sie,prosze:))))
Camila
Obserwuj wątek
    • Gość: camila Re: ludzie z Goldapi!!!! IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 05:33
      No co sie dzieje???>....Czyzby w Goldapii nie mieli compow i
      internetu??????...Goldapianie....odezwijcie sie!!!!!!!!!..nie bojcie sie..;)))
      • Gość: szczeciniak Re: ludzie z Goldapi!!!! IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 22.01.03, 02:45
        czesc. w ten sposob chyba sie nie doszukasz ludzi z goldapi. zobacz na licznik
        wejsc pod olecko. powinnas, moim zdaniem, wejsc na jakas z wyszukiwarek i
        wyszukac goldap. sam tak szukalem i znalazlem chyba trzy portale redagowane
        przez goldapian. uprzedzam od razu, ze ruch tam niewielki. bedac tam kilka
        razy, bo mam tam rodzine, wiem o ciezkiej sytuacji materialnej ludzi tam
        mieszkajacych. dlatego to moze byc powod malej ilosci postow nadsylanych przez
        internautow lub tez moze mala ilosc podlaczen. serdeczne pozdrowienia ze
        szczecina.
    • Gość: mała Re: ludzie z Goldapi!!!! IP: 80.49.70.* 09.05.03, 14:06
      jesteśmy, kogo szukasz
      • Gość: Camila Re: ludzie z Goldapi!!!! IP: *.proxy.aol.com 15.06.03, 05:52
        Gość portalu: mała napisał(a):

> jesteśmy, kogo szukasz
        <<<<<<<<<<<
        czesc mala;)))).....szukam dawnych kumpli....jeden nazywal sie Zygmunt Dudek(
        mam nadzieje,ze dobrze pamietam nazwisko) a drugi Zbyszek Szymanski...Zbyszek
        wraz z rodzina dawno wyemigrowal do usa.......czy moze znasz tych panow??...a
        jesli nie to czy moglabys sie dowiedziec cos na ich temat?..z gory slicznie
        dziekuje...aha Zygmunt kiedys byl kelnerem w restauracji Turystyczna..
        pozdrawiam:))))
        • Gość: Janusz Z. Sawicki Re: ludzie z Goldapi!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 18:45
          Gość portalu: Camila napisał(a):

> Gość portalu: mała napisał(a):
          >
          > > jesteśmy, kogo szukasz
          > <<<<<<<<<<<
          >Witam !
          Mieszkałem kiedyś w Dunajku koło Gołdapi.
          Czy mógłby ktoś przysłać kilka aktualnych zdjęć Gołdapi no i oczywiście Dunajka
          jak to możliwe.
          Pozdrawiam
          Janusz Z. Sawicki
    • ormond Re: ludzie z Goldapi!!!! 25.06.03, 05:12
      Studiowalem kiedys na FUW w Bialymstoku z dwiema dziwczynami z Goldapi. Obie
      mialy na imie Anna, obie zostaly w mojej pamieci... (wiecej nie powiem).
      • lewskiy Re: ludzie z Goldapi!!!! 21.07.04, 13:30
        Pozdrawiam również wszystkich mieszkańców Gołdapi.W tym uroczym miasteczku
        spędziłem część mojego wojska.To było 11 lat temu.Bardzo proszę o informacje
        czy jednostka wojskowa jeszcze istnieje.Jeśli nie - to co teraz jest na jej
        miejscu.W ramach tej jednostki w osobnym kompleksie funcjonowała szkółka
        podoficerska - czy jest nadal ??.Z góry dziękuje za jakąkolwiek informacje.
        • sambadebrasil Re: ludzie z Goldapi!!!! 24.01.05, 16:00
          Hej! Jestem z Gołdapi. Nie jestem za bardzo zorientowana w temacie jednostki,
          ale jeszcze istnieje. Kiedyś chyba były dwie, teraz jest jedna. To wiem na
          pewno. 11 lat to troche czasu, ale teraz jest z pewnością Gołdap jest
          ładniejsza. Zwłaszcza teraz, gdy mozna pojeździć na nartach, bo nie wiem czy
          wiesz, że mamy wyciag. Pozdrawiam.
    • sambadebrasil Re: ludzie z Goldapi!!!! 24.01.05, 16:04
      hej! Jestem z Gołdapi. Nie wiem kogo szukasz, ale moze powinnas wejśc na stronę
      chociażby UM w Gołdapi. Jest wieksze prawdopodobieństwo, że znajdziesz tego,
      kogo szukasz. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka