se.la.vie 17.08.05, 21:10 Jakie kosmetyczki polecacie(w moim wypadku w sprawie brwi,regulacji i farbowania-szukam takiej dziewczyny która mnie nie oszpeci) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kora Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.elpos.net 17.08.05, 21:37 Polecam moją kosmetyczkę. Anna Andraka, ma swój gabinet w DH "wenus" przy ul. sw. Rocha. Nie dość, że nie "zdziera" z ludzi to jej usługi sa na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se.la.vie Kora a czy ona umie zrobić brwi?(farbow.regulacja) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Kora a czy ona umie zrobić brwi?(farbow.regul IP: *.elpos.net 18.08.05, 11:18 ja u niej regularnie robię: regulację brwi z henną, manicure i pedicure. Robiłam też oczyszczanie twarzy. Za regulację z henną bierze chyba z 7-8 zł. za manicure - 18 zł, a za pedicure - 30 zł (wszystko z malowaniem). Przy tym jest "normalna" to znaczy, wg mnie, nie ćwierka jak nakręcona, nie mówi o swoim luksusowo wykończonym domu (do mieszka w bloku!) i nie ma przyklejonego "ekranowego Uśmiechu" na usta. Po prostu jest NORMALNA! Kurde i powinna mi płacić za reklame:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie do kory:) 18.08.05, 16:03 okej przekonałaś mnie.Ale gdzie orientacyjnie ma swój gabinet? Mam nadzieję ,że jest na prawdę dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Co złego to nie ja:)))) IP: *.elpos.net 18.08.05, 22:46 Nie biore odpowiedzialnosci - mnie pasuje,a tobie - mam nadzieję, że też. Anna Andraka ma swój salon w DH Wenus, ul. św. Rocha. Czekaj, podam ci telefon - 7446132. A, ostatnio ma dużo klientek, więc musisz najpierw zadzwonić i się umowić POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 17.08.05, 21:47 se.la.vie napisała: > Jakie kosmetyczki polecacie(w moim wypadku w sprawie brwi,regulacji i > farbowania-szukam takiej dziewczyny która mnie nie oszpeci) W imieniu mojej mamy i moich byłych koleżanek polecam gabinet przy Zwierzynieckiej, ale tylko wtedy, gdy robi to doświadczona osoba, a nie "jakaś gó..ara po zawodówce". Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 17.08.05, 23:49 Nie polecam gabinetu Babor na ulicy malmeda. dzisiaj wlasnie z telefonem w jednym reku, a wsokiem w drugim regulowano mi brwi, efekty jest oplakany. Ten gabinet kiedys najlepszy w Bialymstoku zszedl na psy. klijentki traktuje sie z gory i nieuprzejmnie, nie mowiac o cenach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 08:23 Ja chodzę do pani Asi Gęgotek. Wczesniej miala gabinet na Piasta, teraz przeniosla sie na Czestochowska 18 lok. 1. Pelen profesjonalizm, bardzo mila atmosfera i obsluga, a do tego ceny przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:12 Rownie Polecam Pania Anię Andraka. Wiem że Pani Ania jest mgr. biologii ale również ma skończoną szkołę kosmetyczną. Byłam bardzo zadowolona z usług tej Pani (moje koleżanki również). Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 18.08.05, 10:49 Dziewczyny ,ale poleccie mi taką dziewczynę która dobierze dobry kolor henny do brwi i nie oszpeci mnie,która umie ładnie zrobić brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:51 Naprawde moge polecic pani Asie. Osobiscie nic takiego nie robie, ale widzialam dziewczyny ktore u niej robia (moje kolezanki) i wszystkie sa zadowolone i dobrze wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 20.08.05, 16:01 jak czytam o zakresach różnych kobiecych "regulacji" i "ulepszeń", to myślę sobie, że kobiety powinny chodzić nie do kosmetyczek, ale do warsztatów tuningowych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.08.05, 20:59 A ty zdaje mi się już tam byłeś i coś ci w rozumku się poprzesuwało... współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 21.08.05, 23:36 E tam, tylko tak Ci się zdaje :-) Rozumek, torebeczka, szmineczka i..ech znikam stąd i odlatuję na Wenus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda166 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.08.05, 14:13 słuchaj najlepszą kosmetyczką(jak dla mnie) jest pani edytka z salonu "Belta" na Waryńskiego,schodzisz w dół tą ulicą od antykwariatu na lipowej.Miła atmosfera i profesjonalna usługa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.40 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 23.08.05, 08:13 A paznokcie gdzie najlepiej robią? (tipsy i zwykły manicure)? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek223 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 27.08.05, 09:35 Dziewczyny, wiecie moze gdzie jest gabinet kosmetyczny Dr. Poznańskiej- ona jest dermatologiem na Dojlidach i slyszalam ze ma swoj prywatny gabinet gdzies w centrum miasta. Chce zrobic zabieg oczyszczający twarz,ale boje sie ze niedoswiadczona kosmetyczka moze zrobic wiecej złego niz dobrego i chce isc do kogos z doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:31 pani doktor ma swój gabinet na ulicy Waryńskiego,numer chyba 6.fajna,miła kobietka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek223 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 27.08.05, 21:07 Dzieki wielkie. Na pewno sie tam wybiorę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek223 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 28.08.05, 08:00 Nie znasz moze numeru telefonu? Dlugo trzeba czekac na wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:06 telefonu komórkowego do pani doktor nie znam,ale możesz zadzwonic do poradni dermatologicznej na dojlidach(ulica Żurawia),poprosic o połączenie z pania doktor i umówic sie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 31.08.05, 22:20 Najlepszą kosmetyczką jaką znam,a znam ją już od 10 lat jest Magda Kurnicka,obecnie ma gabinet na Dojlidach w Przychodni. Jest po prostu fantastyczna. jej paznokcie akrylowe,tipsy to majstersztyk po prostu. Gdyby ktoś był zainteresowany to mogepodać tel. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.40 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 01.09.05, 15:13 Jeżeli możesz to podaj mi namiary, chcę zrobić dobre tipsy, może znasz cenę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.osiedle.net.pl 07.09.05, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.osiedle.net.pl 07.09.05, 20:35 Bardzo dobra jest pani Anna Andraka z ulicy Rocha 14 a , a njgorsza u jakiej byłam to Katarzyna Rzędzian z Witosa 25 , unikajcie jej jak ognia!!!!!!!!!!!!!!!!, a pania Anie bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.osiedle.net.pl 07.09.05, 20:39 Bardzo dobra jest pani Anna Andraka z ulicy Rocha 14 , a najgorsza kosmetyczka u jakiej byłam to pani Katarzyna Rzedzian z Witosa 25 , unikajcie jej jak ognia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, a pania Anie bardzo polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga48 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.09.05, 12:39 Polecam p.Małgosie z Gabriela na Krakowskiej,a zwłaszcza paznokcie i makijaz.Milo,starannie i ceny przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 01.09.05, 12:50 polecam Mydło i Woda - dostępne wszędzie....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.cs.bialystok.pl / 217.17.33.* 01.09.05, 20:15 A ja szukam dobrej kosmetyczki, ktora zrobi oczyszczanie twarzy. Tylko prosze o namiary do sprawdzonej, bo kolezanka ostatnio zostala zarazona gronkowcem :( Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING 01.09.05, 22:29 Naprawdę p. Magdę mogę polecić z czystym sumieniem. jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Dla zainteresowanych podaję namiary ul. Niedźwiedzia 69 Centrum Medyczne Dojlidy tel 868 47 33 Magdalena Kurnicka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.chello.pl 03.09.05, 22:03 ja juz jakies dziesięc lat chodze tylko do "Belty" na Warynskiego i wiele razy robialm tam oczyszczenie, brwi- bez problemu. Dodam ze juz 2 lata w Bialymstoku nie mieszkam- a wciaz do kosmetyczki przyjezdzam tylko tam. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek223 Re: dziewczyny doradzcie cos, bo jestem załamana 05.09.05, 10:07 Mam do Was pytanie. jestem juz 5 dzien po tym wlasnie peelingu, a moja twarz nie wyglada lepiej tylko gorzej. Nigdy nie mialam pryszczy na czole, a teraz jest na nim cale skupisko czerwonych pryszczy z białą główką, które na dodatek okrutnie bolą. Skóra wygląda na poparzoną, jest cała w ropnych pryszczach przy których co chwila powtsaja nowe. Dermatolog ktora mi toz robila nie ostrzegla mnie ile to potrwa- myslalam ze podobnie jak po zwyklym oczyszczaniu, góra 3 dni. Jestem załamana, musialam wziac urlop, bo wygladam fatalnie. Przedtem mial 3 pryszcze, a teraz cala twarz w ropnych ''wulkanach''. żałuje tego strasznie, juz wiecej tego nie zrobie, ale poradzcie cos- czy tak wyglada twarz po peelingu, czy jednak ona cos zle zrobila??? Kazala mi smarowac twarz mocnym kremem nawilzajacym nawet 5 razy- przedtem wydawalo mi sie to normalne, bo po zabiegu skora mi schodzila, Natomisat teraz wydaje mi sie ze im wiecej kremu uzywam tym wiecej pryszczy mi wyskauje. W co ja sie wpakowalam??? Gdybym wiedziala ze tak bedzie, gdyby mnie ostrzegla to bym tego nie zrobila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.09.05, 18:25 najlepiej w AGNES na pilekiego babezka wie o robi a do tego ma niezly sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lankass Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:39 Polecam p. Tamarę łazewską na Zwierzynieckiej (bo jest odkryciem mojego życia) Chodzę do niej od 3 lat.Polecam przede wszystkim w razie kłopotów z cerą (działy się na niej cuda niewidy, byłam załamana, bo nie mógł mi pomóc żaden dermatolog - naszczęście w końcu trafiłam do p. Tamary,która mi to wyleczyła), poza tym makijaż (rewelacyjny- tylko trzeba się umawiać dużo wcześniej) A CO DO BRWI - Jak najbardziej tam ( będą z klasą ) ... i już więcej nic nie powiem, bo kadzić chyba za bardzo zaczynam, ale to z wdzięczności wynika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise :) Re: (Babski wątek)NAJLEPSZA KOSMETYCZKA RANKING IP: *.csk.pl 05.09.05, 17:54 A ja polecam panią Anię z salonu "for you" na Legionowej (pawilon panorama). Przyjemna atmosfera i efekty usług rewelacyjne. Chodzę do niej od paru lat i nigdy sie nie zawiodłam. Pani Ania umie świetnie dobrać kolor henny i kształt brwii tak,że wszystko wyglada naturalnie. Manicure, pedicure i żele po prostu rewelacja. A po oczyszczaniu nie ma śladu wyciskania... Kiedyś miałam problemy z cerą,ale ta kobieta mi bardzo pomogła. Naprawdę polecam jej usługi. Odpowiedz Link Zgłoś