Gość: mich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 20:44 Dzisiaj wróciłem z 2-tygodiowych wakacji w tym hotelu. Odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amidalia38 Re: Wróciłem z Majesty Golf. Pytajcie 03.07.09, 20:08 Co sądzisz o plaży? Jest hotelowa? Był problem z leżakami? Czy był jakiś problem z All? Jakie Twoje ogólne wrażenia? Korzystałeś z wycieczek? Co polecasz? Jak wygląda sprawa z pokojami? Ktoś miał jakieś problemy? Będę wdzięczny za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Wróciłem z Majesty Golf. Pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 09:21 Plaża jest hotelowa - jest niezła. Leżaków nigdy nam nie zabrakło. Bar na plaży zamknięty ale obok są inne. All - trzeba ich sprawdzać bo mieszają z wodą, nieraz wódka miała z 10%. Napoje o.k.. Jedzenie monotonne ale dobre. Kolacje bardziej wystawne. Ogónie hotel czysty, animatorzy w porządku, pokoje codziennie sprzątane. My na pokoje nie narzekaliśmy. Wzieliśmy 3 wycieczki Sahara, Tunis i Sousse. Tą ostatnią można sobie odpuścić ale sahara i tunis obowiązkowo. My braliśmy wycieczki u naszego rezydenta Farida. Z jakiego biura lecisz i w jakim terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
amidalia38 Re: Wróciłem z Majesty Golf. Pytajcie 04.07.09, 16:01 Dzięki za odpowiedź. Lecimy 09.lipca z Poznania. Wnioskuje, że pobyt wspominasz miło - cieszę się że i ja jadę do tego hotelu. Myślę, ze bedzie fajnie. Wycieczke kupiłem z Alfastar. Niektórzy narzekają na rezydenta, ale chcą, żeby najlepiej za d.. im chodził i zamawiał drinki w barze. Jakiś wielkich rozrywek nie szukam, to nasz wyjazd rodzinny, więc zbytnio nocy zarywać nie planujemy. Na wycieczki tez planuje się wybrać. Wycieczka na Saharę - jak z temperaturą? Jaki był koszt i warunki? Aha, jeszcze jedno. Jak z walutą, gdzie wymienialiście pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
amidalia38 Re: Wróciłem z Majesty Golf. Pytajcie 05.07.09, 16:05 Jeszcze jedno pytanie. "Bar na plaży zamknięty ale obok sa inne." Można korzystać z innych barów w ramach All? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Wróciłem z Majesty Golf. Pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 08:55 Ja też leciałem z AlfaStar i rezydent był o.k. Na imie miał Farid. Niestety z barów na plaży nie można korzystać w ramach All. Sahara super choć teraz z dnia na dzień jest coraz cieplej i nie wiem jak tam z temp. Ale autobus był klimatyzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wróciłem z Majesty Golf. Pytajcie IP: 83.2.21.* 06.07.09, 20:51 Znając zamiłowania niektórych naszych rodaków, zresztą nie tylko, z powodu zamknietego baru na plaży nie ma problemów z leżakami. Co innego miejsca przy basenie :-< Odpowiedz Link Zgłoś