Dodaj do ulubionych

wesele na podlasiu

IP: 194.202.25.* 07.09.05, 11:32
czesc,
czy ktos z was zna jakies malownicze miejsce z klimatem w okolicach B-stoku,
ktore nadawaloby sie na przyjecie weselne.
Slub bierzemy w Bialymstoku, a naszym gosciom (glownie beda spoza
Bialegostoku) chcielibysmy pokazac kawalek pieknego miejsca, ktore zachowalo
typowy dla tego regionu klimat.

Jesli ktos moze podpowiedziec gdzie takie miejsce mozna znalez, bede bardzo
wdzieczna za pomoc.

Obserwuj wątek
    • bialostoczanka4 Re: wesele na podlasiu 07.09.05, 11:42
      miejsce z klimatem to oczywiscie Kiermusy w poblizu Bialegostoku , ale nie znam
      cennika:)))
      • agnieszekp Re: wesele na podlasiu 07.09.05, 13:28
        Białowieża
        • Gość: ulka Re: wesele na podlasiu IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.09.05, 17:22
          A może Dworek Czarnieckiego? Piękne miejse.
      • Gość: Aga Re: wesele na podlasiu IP: 194.202.25.* 12.09.05, 08:57
        dziekuje za podpowiedzi !
        • Gość: alla Re: wesele na podlasiu IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.09.05, 09:21
          tylko Bobrowa Dolina = jest najblizej
          • Gość: Monika S Re: wesele na podlasiu IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.09.05, 09:48
            żadnej z powyższych nie polecam - za to pięknie połozone jest Ritowisko,
            słyszałam o pięknym i nietypowym weselu które tam się odbyło.
            www.ritowisko.com/
          • Gość: leśnik Re: wesele na podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:50
            Bobrowa dolina to pie..ik dla prezesów, którzy tam zabierają swoje sekretarki
            na weekend. Polecam bardziej urokliwe miejsca, np. dworek w Lipowym Moście w
            lasach Puszczy Knyszyńskiej.
            • Gość: sebas Re: wesele na podlasiu IP: 217.97.203.* 12.09.05, 11:12
              Popieram, Bobrowa to syf, mafijna pralnia pieniedzy.
              • Gość: wiem Re: wesele na podlasiu IP: *.csk.pl 12.09.05, 12:02
                tez potwierdzam............brrrrrrrrr
                • Gość: Semita Re: wesele na podlasiu IP: 212.33.64.* 12.09.05, 12:14
                  Jeżeli chcesz mieć wesele jakich miliony to rzeczywiście są tylko dwa takie
                  miejsca, będące ostoją wszelkiego kiczu i miernoty, czyli Kiermusy i Bobrowa.

Raczej zapytaj w Tykocinie o prawdziwą Żydowską knajpkę, "Tejsza". Może tam
                  robią wesela? Byłoby naprawdę oryginalnie.
                  • Gość: Aga Re: wesele na podlasiu IP: 194.202.25.* 12.09.05, 12:55
                    sluchajcie. To, na czym mi zalezy, to miejsce w ktorym mozna zorganizowac
                    kulturalne przyjecie weselne. Nie w stylu wiejskiej biesiady, ale tez nie jakas
                    wypasiona uroczystosc w super modnym miejscu. chodzi o cos, co jest proste i
                    subtelne, ale w pieknym miejscu. Wielu gosci przyjedzie z warszawy i z innych
                    miast Polski. Chodzenia do restauracji maja juz na pewno dosyc. Chcielibysmy
                    zaplanowac cos, co bedzie w dobrym guscie i jednoczesnie zostawi wspomnienie
                    czegos wiecej niz tylko dobrego jedzenia i fajnej muzyki.
                    Jeszcze raz wielkie dzieki za wasza pomoc !
                  • nutopia Re: wesele na podlasiu 12.09.05, 17:06
                    Tejsza jest fajna ale tam się zmieści najwyżej 20 osób?
                • nutopia Re: wesele na podlasiu 12.09.05, 17:07
                  a skąd wy macie te wiadomości? z porannego i współczesnej? - gratuluję
            • Gość: Aga Re: wesele na podlasiu IP: 194.202.25.* 12.09.05, 13:15
              czy mowiac o dworku w Lipowym Moscie masz na mysli Park Golfowy?
              bo na stronie tylko ten osrodek pojawia sie w Lipowym Moscie. Oni maja wlasnie
              dworek, rozumiem, ze to to?
              • Gość: 123 Re: wesele na podlasiu IP: *.csk.pl 12.09.05, 14:46
                Tak, jedną z atrakcji tego dworku jest to pole golfowe. Nie mam żadnych udziałów
                w tym dworku, po prostu polecam tą miejscowość, bo bywam tam wielokrotnie w
                każdej porze roku i zawsze jest tam pięknie.
            • nutopia Re: wesele na podlasiu 12.09.05, 17:06
              Gość portalu: leśnik napisał(a):

> Bobrowa dolina to pie..ik dla prezesów, którzy tam zabierają swoje sekretarki
              > na weekend. Polecam bardziej urokliwe miejsca, np. dworek w Lipowym Moście w
              > lasach Puszczy Knyszyńskiej.

a skąd te wiadomości? sam jexdzisz?
              • Gość: 123 Re: wesele na podlasiu IP: *.csk.pl 12.09.05, 17:25
                Do Bobrowej Doliny na pewno już nie pojadę, bo byłaby to pochwała oszustwa i
                złodziejstwa. Trzech prezesów B.D. nabrało kredytów, których nie spłacają,
                zamówili mnóstwo ekip budowlano - remontowych, którym nie płacili. Sprawy ich
                kredytów i niepłacenia znalazły się w sądzie za sprawą wierzycieli. Mgliście
                pamiętam, że potem chyba za te długi zlicytowali im firmę Tecar. Poza tym sporo
                moich znajomych tam pracowało, więc przez nich znam realia panujące w tej firmie
                oraz z grubsza pokrój osób tam balujących.
                • Gość: nutopia Re: wesele na podlasiu IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.09.05, 21:10
                  to bardzo ciekawe - czekam na szczegóły
                  tylko k...wa nie rozumiem jednego! może właściciele to krętacze tylko co ma do
                  tego to miejsce??? przecież tam pracują ludzie? rozmawiałam tam z kelnerami i
                  uwierz mi, było im przykro., że to miejsce jest tak właśnie postrzegane, nikt
                  nie patrzy że jest tam ładnie - miło - są fajne wesela - wiem bo byłam tam już
                  na czterech (w tym jedno było pod wiatą - polecam) - myślisz że bawiąc się tam
                  obgryzałam paznokcie i myślałam "jak oni się kurde tego dorobili'???
                  • Gość: 123 Re: wesele na podlasiu IP: *.csk.pl 13.09.05, 06:02
                    Widzę, że nie zrozumiałaś moich intencji. Bobrowa Dolina nie jest jedynym ładnym
                    miejscem na Podlasiu. Jest mnóstwo miejsc, gdzie przyroda urzeka. Ja mam
                    niestety takie natręctwo, że nie jeżdże bawić się tam, gdzie panuje bezhołowie
                    (znajomi pracowali na nieco wyższych stanowiskach niż kelnerzy) i wiem, że
                    ośrodek stoi dzieki, można otwarcie to nazwać ukradzione z banków pieniądze. Nie
                    bedę jeździł tam, tylko dlatego, że jest kelnerom przykro, bo ich miejsce pracy
                    jest kojarzone przez ludzi za pralnię pieniędzy i siedlisko przekrętów.
                    Zawdzięczają to prezesom, anie mnie czy innym ludziom.
                    • Gość: nutopia Re: wesele na podlasiu IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.09.05, 08:39
                      rozumiem, że dla ciebie taki kelner to taki podczłowiek:"znajomi na wyższych
                      stanowiskach" - co za snobizm! czy ty rozumiesz, że to miejsce ich pracy i nie
                      możesz pisać, że kelnerzy mają to dzięki prezesom. Uważaasz, że jak ktoś jest
                      kelnerem to juz możesz go krzywdzić?
                      Mylisz się, dobrze zrozumiałam twoje intencje
                  • agnieszekp Re: wesele na podlasiu 13.09.05, 07:55
                    Gość portalu: nutopia napisał(a):

może właściciele to krętacze tylko co ma do
                    > tego to miejsce??? przecież tam pracują ludzie? rozmawiałam tam z kelnerami i
                    > uwierz mi, było im przykro., że to miejsce jest tak właśnie postrzegane, nikt
                    > nie patrzy że jest tam ładnie - miło - są fajne wesela - wiem bo byłam tam
                    już
                    >
                    > na czterech (w tym jedno było pod wiatą - polecam) - myślisz że bawiąc się
                    tam
                    > obgryzałam paznokcie i myślałam "jak oni się kurde tego dorobili'???

Wszystko to prawda. Pomyśl tylko o tym, że właściciele za większość wykonanych
                    prac przy budowie tego ośrodka po prostu nie zapłacili! Nie powinni z tego
                    czerpać korzyści!
                    • Gość: nutopia Re: wesele na podlasiu IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.09.05, 08:41
                      z takim stwirdzeniem mogę się zgodzić, że nie powinni czerpac z tego profitów
                      ale tylko wtedy jeśli mają W TEJ SPRAWIE wyrok sądowy
                      czy ktoś tu interesował się kiedykolwiek zagadnienaiami prawnymi?
                      • Gość: 123 Re: wesele na podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:20
                        Jesteś niesamowicie twardogłowa i nie docierają do Ciebie żadne argumenty. Skoro
                        Ci mówiłem, że był wyrok sądowy kilka lat temu na prezesów i że zlikwidowali im
                        za długi firmę Tecar na ul. Wojska Polskiego to do Ciebie nie dociera? Jak
                        zależy Ci na dogrzebaniu się do tych informacji, to poszukaj w archiwach Kuriera
                        Porannego, bo pamiętam że oni rozpisywali się o tym. Nie pamiętam wszytkich
                        szczegółów, bo było to kilka lat temu i trudno wszystko pamiętać. Wracając do
                        Twojego stwierdzenia, że jestem snobem, to powiem Ci że się mylisz i g.ó.w.n.o.
                        zrozumiałaś z moich intencji i wypowiedzi. Pokaż mi w którym zdaniu poniżyłem
                        kelenera, bo moi znajomi praccwali na wyższych stanowiskach? Czy jest coś w tym
                        złego, że ktoś pracuje na wyższym stanowisku? Ty masz kompleks niższości. Pewnie
                        na codzień ktoś jeździ po Tobie, że dochodzisz do takich wniosków po mojej
                        wypowiedzi. Po prostu moi znajomi widzieli i wiedzieli z racji pełnionych
                        funkcji więcej niż kelnerzy, co jest chyba normalnym w każdej firmie. To nie ja
                        ich umieszczałem na te stanowiska i nie mam zamiaru źle się czuć, z tego powodu,
                        że znam te osoby. Sądzę, że Ty jako portierka czy sprzątaczka nie wiedziałabyś
                        tyle ile wie np. kierownik hotelu. Jak dalej tego nie rozumiesz, to poddaję się
                        i kończę dyskusję, a Ty snuj sobie teorie spiskowe, że moim celem jest
                        zmieszanie wszystkich pracowników niższych szczebli z błotem. End.
                        • agnieszekp Re: wesele na podlasiu 13.09.05, 09:29
                          właśnie zasięgnęłam informacji na ten temat i chyba mogę cofnąć się z
                          przypuszczenia, że właściciele czerpią korzyści.....

p.s. pracuję w firmie, której nie zapłacili...
                          • Gość: nutopia Re: wesele na podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:09
                            widzisz ja też znam firmy którym nie zapłacili
                            ale nie osądzam
                            nie mówię że nie zapłacili bo nie chcieli zapłacić
                            wiem że nie zajmowali sie tym miejscem i zostawiali go róznym (!)kierownikom,
                            dyrektorom - jak np znajomi 123, jak się w końcu za to wzieli to okazało się że
                            już nie bardzo zostało za co się wziąć
                        • Gość: nutopia Re: wesele na podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:07
                          widzisz człowieku - pewnych rzeczy ci nie wytłumaczę - bo przecież ty wiesz
                          lepiej
                          do twojej wiadomości - nie jestem pokojową - ale gdybym była nie wstydziłabym
                          się tego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka