IP: *.osiedle.net.pl 07.09.05, 23:05
jestem uczennicą pg 18 i wCale nie jest tam tak super jak pisze redaktorka. w
szkole biegają same dzieci i jest ostra zmuła !! [tzn. nudy] a w-f mamy po 2
klasy ! i to w szatni czaSami muszą się gnieździć 4 klasy ! [4 grupy
dziewczyn]. Każdy z moich znajomych mało nie płakał wracając do tej szkoły!
Pokażcie mi chociaż jednego ucznia który ucieszył się z pierwszego dzwonka?!
jaja se robiCie :|? w tej szkole znajduje się dużo naUczycieli, którzy nimi
nie powinni być! nic na lekcjach nie tłumaczą! i to ma być super szkoła?!
sami idźcie do niej na chociaz miesiąc to się przekonaCie ;/
Obserwuj wątek
    • kontonet Re: !!! 07.09.05, 23:21
      Najpierw była reklama sklepu Levisa i promocji Jeansów,teraz Gimnazjum. Widać
      pan dyrektor dał w łape komu trzeba. Brawo dziennikarze !!!

Asiunia dzięki!

Redaktorzy ! Swoją niekompetencją po oczach wprost walicie... wstyd i hańba.
    • Gość: Pawel 15 Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 07.09.05, 23:36
      Uczyłem się w tej szkole 1,5 roku i wiem ze znalazłoby się tylko kilka kretów
      ktorzy chcieliby wrócic na pierwszy dzwonek do tej szkoły. Skoro dziennikarze
      widza same pozytywy w tej szkole to, czemu uczęszczają do tej szkoły same
      starosielce, najgorsze towarzystwo w mieście. Ta szkoła to jest jedno wielkie
      bagno nawet sanepid zagroził ze jak niewymienia podług to szkole zamkną.
      Zajęcia dodatkowe są dla osób, które się podlizują dla nauczycielek żeby mieć
      wyższą ocenę, bo nikt nie przychodzi z własnej woli tylko, dlatego żeby nauczyć
      się segregować śmieci. Prawie zawsze po rozgrywanych meczach międzyszkolnych są
      bujki, bo dla uczniów 18pg nie podoba się to, że ktoś z nimi wygrywa. niebęde
      więcej wymieniał ale zastanówcie się co piszecie w tych gazetach bo jeszcze
      ktoś uwierzy
      • aanneett Re: Superbuda 08.09.05, 08:48
        Gość portalu: Pawel 15 napisał(a):

> Uczyłem się w tej szkole 1,5 roku i wiem ze znalazłoby się tylko kilka kretów
        (...)
        > bujki
        (...)

... i ortografii nie uczom ;)
    • Gość: Shaza Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 08.09.05, 09:12
      Jetm uczennicą szkoły 18pg i wcale nie jest tam super tak jak jest napisane!
      Nauczyciele niektórzy są wyruzomiali i wszystko tłumaczą i nas szanują.A inni
      krzyczą i stawiają złe oceny za to ,że ktoś nie rozumie tego co było
      nawcześniejszej lekcji.Niektórzy nauczyciele są również grożni i surowi ,że bo
      imy sie o nich co kolwiek pytać.Ale i tak lubie naszą szkołe uczniowie są fajni
      i jest git.
      • Gość: MistRzunio'] Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 08.09.05, 09:22
        Jagielska wymiata buaheahehheaeaeaeha
      • Gość: ZiOmEk =] Re: Superbuda IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 08.09.05, 15:16
        Szacuneczek dla Pani Mirosławy Kaliny. =] PZDR
      • Gość: 5 Re: Superbuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:19
        Jest nas 5. Siedzimy na technice i jest zmula(18 gim ) myslimy ze oni to dwony
        i ze te z2 d dziewczynki nic nie wiedza to kujonki hahahah my mamy komputery na
        ktorych jest 100 mhz a pani wozna bije nas miotlą . okna sa dosyc szczelne w
        sali chemicznej w czasie zimy jest -15stopni pascala dórzo ómiemy :) na w-f
        wyrywamy chwasty z bierzni nie chce nam sie dalej wymieniac wiec konczymy z
        upowarzaniem wspaniala 5 :)
    • Gość: a$!Un!a ta szkoła óczy... IP: *.osiedle.net.pl 08.09.05, 09:34
      chciałabym jeszcze coś dodać :) tak np. wygląda lekcja chemii :
      nauczycielka - jeżeli czegoś nie rozumiecie to chodźcie do tablicy ja wytłumaczę
      ktoś się zgłasza i nagle popełnia jakiś błąd
      nauczycielka - co Ty piszesz ?! jak to tego nie umiesz?! co Ty robiłeś w
      poprzedniej klasie?!
      i w ten sposób ktokolwiek boi się powiedzieć, że czegoś nie umie.
      Lekcja matematyki :
      nauczycielka - kto ma zadanie 5? no to idź do tablicy i wytłumacz.
      Speszony uczeń oczywiście przepisuje tylko równanie i nic nie tłumaczy w wyniku
      czego nikt nic nie rozumie. To przecież nauczyciel powinien tłumaczyć!
      Przez 2 lata miałam nauczyciela od fizyki, który nienadawał się do tego
      zupełnie w wyniku czego nic nie umiem z fizyki. A pewne 2 miałam. Przy lepszych
      ściągach było by to pewnie 3.
      Nie powiem, są także dobrzy nauczyciele. Ale niestety można ich poliCzyć na
      palcach jednej ręki!
    • Gość: Karolcia Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 08.09.05, 15:18
      Buhahahahahhaha Ale Jaja jak to moze byc super buda ta szkoła jest do dupy
      nauczyciele nietłumacza a pozniej sie czepiaja nas czemu my nierozumiem tego
      wiem bo jestem uczennica tej szkoły niewarto tam isc ja jeszcze rok sie pomecze
      i won! mam dosc nauczycieli i tego co robia młodziesz gnebi osoby młotsze od
      siebie bo sa starsi to moga jestem tesh osoba ze starszego rocznika wiem jak
      jest ucze sie w tej szkole juz 9 rok i jest zje..ie mowie szczeze zeby ta
      szkoła była taka dobra to by sie niedziała tyle zeczy co widziałam a derektor
      hmmm.... moze ja lepiej na jego opiinie nic niebede mowiła bo jeszcze mnie
      wywali ze shoool chce skonczyc ten rok ale naprawde moze i jest duza ale jest
      zje..a hahaha i niepishcie takich bzdur ze jest super hahahaha
    • Gość: !! KaŚki !! Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 08.09.05, 15:56
      To wszystko to jedna wielka BZDURA. Takie wały możecie wkręcać jakimś
      FRAJEROM !!
      Ta szkoła to jeden wielki syf. CZłowiek się zabija schodząc ze schodów w czasie
      przerwy, a niektórzy wchodzący nauczyciele jeszcze sie bezczelnie
      pchają...spychając uczniów na innych uczniów...
      Łaczony wf...NAJGORSZE co może być!!
      Ilość uczniów powinno się zmniejszyć conajmniej o połowe.. Kadrę nauczycielską
      też.
      Niektórzy nauczyciele udaja agentów FBI, którzy czaja się na ludzi wychodzących
      z bloków...ŻAŁOSNE!!
      Kible są straszne- nie ma papierów, ciepłej wody, mydła także, a ogolnie
      śmierdzi tak samo jak szatnie...
      Także żal NAM kogokolwiek, kto to przeczyta i uwierzy w te żałosne BZDURY !!!!
      ... NIE MA LEKKO
    • Gość: Galik Re: Superbuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:35
      buhaha "superbuda" N/C buahahah
    • Gość: szuszu Re: Superbuda IP: 193.151.66.* 08.09.05, 21:55
      Buahahahahahhaha zwyli poszli.No nawet nie wiedzialem ze moja szkola jest taka
      SUPER BUDA buehe lol :P Kolka sa malo interesujace zajecia sportowe tez sa dla
      nielicznych.Sprzet w silowni jest zniszczony....dajcie se spokoj z ta "SUPER
      BUDA"
    • Gość: xxx Re: Superbuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:49
      1 wrzesnia 4 lata temu, zaczynam szkole, tego samego dnia wychodzac ze szkoly po apelu szkolnym
      wezwalem taxi pod samo wyjscie, inaczej nie wyszedlbym z niej cały
      2 wrzesnia chcąc nie chcąc musialem do niej isc, minęło pare dni, znalazłem się na intensywnej terapi,
      po wyjsciu ze szpitala, gluche tefony do domu, groźby,
      pare dni pozniej wracajac wieczorem (o 20 bo tej tam sie koncza lekcje - 3 zmiany) z super budy paru
      osilkow z nozami i palkami dorwali mnie, noży nie uzyli ale poozostaly asortyment szedl jak burza,
      a dyrektor "a co ja moge zrobic - zetnij wlosy to sie uspokoją"
      juz nie wspomne o akcjach typu, 50 osobowe grupy lysych ze szkoly i z poza niej umawiaja sie wlasnie
      pod szkola na burdy z innymi grupami z miasta,
      w kiblach narkomani, a i w kazdej klasie znajdzie sie jedna, dwie osoby dilujące,
      nie ma w bialymsoku szkoly, w ktorej bylby az taki syf,
      moja nauka w tej szkole skonczyla sie zmarnowanym rokiem, silna depresją, ciągle wizyty u psychiatry,
      czlowiek po prostu nie radzi sobie psychicznie, moze ktos nie wierzy ale zostawia to zaburzenia w
      psychice na cale zycie
      co do w-fu, to zanim sie na na niego trafi trzeba jeszcze przezyc przebieralnie, gdzie nie ma nikogo,
      tylku uczniowe, jesli żyganie komuś na twarz, pozniej sikanie, a na koncu totalne kopanie jest super, to
      ja pie.. takiego dziennikarza
      hhhhaaaa zeby bylo lepiej, to nawet nauczyciele przychodzili czasem nawaleni na lekcje, a jak nie pili
      danego dnia, to w czasie lekcji mozna przeciez zawsze załyczyc na zapleczu,
      nie wiem jak mozna pisac takie bzdury, dobrze ktos napisal, ze dyrek dal niezle w łape
      przepraszam za wyrazenie, ale taka ku..ca mnie strzeliła po przecztaniu tego artykulu, jak do cholery
      mozna napisac takie brednie,
      o tym wszytskim moze nie mowi sie glosno bo po co, po co wynosic to poza sciany szkoly, po co
      wzywac policje? zeby reporterzy sie dowiedzieli? i zjebali szkole opinie?
      sytuacji dziejących sie w tej szkole nie spotka nikt w zadnej szkole na podlasiu, znam wiele osob z
      innych szkol, i nigdy nie slyszalem o podobnych zdarzeniach
      • wojtage Re: Superbuda 09.09.05, 12:07
        trochę jetteś chyba normalny inaczej gratuluję pogody ducha
    • Gość: hania a w dzisiejszej Wyborczej IP: *.ld.euro-net.pl 09.09.05, 07:44
      Kolejny punkt dla superbudy:
      "Pechowy zeszyt"
      miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,2907445.html sorry, nie umiem wkleić
      • departament_dekoracji Re: a w dzisiejszej Wyborczej 09.09.05, 09:43
        Jednak link sam się wkleił...

Nauczycielka postąpiła niewłaściwie, traktując uczniów jak dorosłe,
        odpowiedzialne osoby. Współczuję jej tak samo, jak poszkodowanej dziewczynce.
        A swoją drogą zachowanie 14-latki trzymającej się jedną ręką krawędzi okna i
        wychylającej do koleżanki również było pozbawione wyobraźni.

Co do tuszowania sprawy - nie wiem, czy jest wymagane, żeby wypadki w szkole
        natychmiast zgłaszać do Kuratorium.
    • Gość: uczennice 3 kl :] Dyro bije ucznia..:| IP: 193.151.66.* 09.09.05, 11:49
      I to ma być super buda?:>Dyrek pobił ostatnio ucznia tej szkoly!!Kolega napisał
      na reku pierwszoklasisty "KOT"(wiemy przeciesz ze jest tradycja w kazdej
      skole...jak dochodzi nowy rocznik to sie koci..u nasz w szkole koci sie za
      pomoca markera piszac na reku "kot" a nie tak jak w innych szkołach dajac
      zapalke i kazac mierzyc korytarz :|) dyrektor za takie cos pobił naszego
      kolege..uderzył go w twarz i kopną kilka krotnie ... powiedzial ze : "Masz
      zapie..ć do sekretariatu!!Ja ci dam kocenie!!" a po lekcji MUSIAŁ ZOSTAĆ I
      SZOROWAĆ UBIKACJE..to ma być kara?:>Rozumiem zeby wzrucił normalnie uwage ale
      nie cos takiego..teraz z kolegi beda sie smiali przez caly rok bo jest w 3kl
      czyli za roczek odchodzi..cieszy sie ze jus za rok opusci mury tej "szkoly" nie
      tylko on bo wszystkie 3kl sa szczesliwe ze odchodza!! a wzpolczujemy tym co
      jeszcze beda sie tam uczyc...
      a co do tego co pisze Asia to prawda..lekcje tak wygladaja..oni wogle nie
      ucza..siedzimy aby siedziec na lekcjach po 45min wychodzimy uradowani.. boimy
      sie na niektorych lekcjach nawet spojrzec na nauczyciela bo zaraz sie zacznie
      zucac i bierze do tablicy..jak zrobisz blad to krzyczy i robi lipy na cala
      klase...nikt nawet nie prosi zeby powtórzyc np na lekcji jezyka polsiego
      ostatniego zdania ..bo odrazu nuczycielka krzyczy :"co sie nie slucha ?trzeba
      bylo sluchac a nie np gadac"lub "to nie las ze sie gubisz!!"..:| Ostatnio
      wróciła do szkoly pewna nauczycielka z chemii..uczniowie z tego powodu są
      szczęsliwi poniewaz nauczycielka bardzo dobrze tlumaczy..nie denerwuje sie gdy
      czegos nie umiemy..jesli nie mamay pracy domowej bo nie umiemy jej zrobic
      nauczycielka ta tlumaczy nam jeszcze raz!powiedziala ze gdy czegos nie
      rozumiemy mozemy przychodzic do niej na kazdej przerwie i ona sluzy
      pomoca..zawsze znajdzie czas dla nas..A nie tak jak wiekszosc nauczycieli z
      naszej szkoly!!wiekszosc bo prawie wszyscy nie pownni uczyc w szkole!! a co do
      tego ze dyrek dal w lape to na 100we prawda!! Bo w tej szkole jesli mozna ten
      budynek nazwac szkola..jest istny burdel!! wiec nie piszcie ze to super
      szkola .. bo nikt wam nie
      uwierzy :] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: matka Re: Dyro bije ucznia..:| IP: 212.33.89.* 09.09.05, 13:00
        A ja sobie nie życzę, żeby moje dziecko było kocone.
        • Gość: wojtage Re: Dyro bije ucznia..:| IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.09.05, 15:47
          już to widzę...scenka z życia : dwudziestoparo letnie dziecko leży na podłodze w
          sklepie i wije się się jak kot - mamusia nie dała cukierka. Gratuluję systemu
          wychowawczego to tacy jak pani donoszą na siebie na wzajem, a może za małą
          odpłatnością
          • Gość: matka Re: Dyro bije ucznia..:| IP: 212.33.89.* 09.09.05, 19:23
            Szanowny Panie Wojtku, nie widzę żadnego związku z moją uwagą.
            Nie donoszę i zapewne mije dziecko tego nie zrobi.
            Czy rzeczywiście uważa Pan, że jeśli nie zostanie poddane "koceniu", to jako 20-
            latek rzuci się w sklepie na podłogę?
            Starszy syn się nie rzucał, więc jest szansa, że i młodszy tego nie zrobi.
            • Gość: uczenice 3klasy Re: Dyro bije ucznia..:| IP: 193.151.66.* 10.09.05, 10:26
              wojtek ma racje kocenie to niejeste zadne przestepstwo to jest tylko naopis na
              reku,,,,,kot,,, które znaczy 1klase gimnazjum to jest cos takiego jakby dziecko
              sie same popisało mazaczkiem niemu tu co piepszyc głupot za
              przeproszeniem......jak mamy sie tu uczyc jak bojimy sie nawet odezwac na
              lekcji boimy sie powiedziec ze tego nierozumiemy bo zaraz bedzie teks ze
              strony nauczyciela....jak to ty tego nierozumiesz???...a to jest chyba
              normalne ze niekazdy ma głowe eistaina nie?wiedz czemu oni tego niemoga
              zrozumiec???ta szkoła jest jkak wiezienie...obiady szkolne sa do dupy kotlet
              nakładnay reka to normalne????????wiedz kobieto zastanów sie coty gadasz i
              lepiej zabierz dziecko z tej szkoy puki mozesz heheh pozdro dla dyrektora
    • wojtage Re: Superbuda 09.09.05, 12:12
      Pani Ewa zwąchała ogromną AAAAferę. Tuszowanie wszystkiego!!!! Śmieszne. To już
      tylko krok od kolejnej afery typu Lew Rywin czy Orlen. Jak sobie przypomnę
      wszystkie szkolne: guzy, rany, stłuczenia czy zlamania.... to przychodzą mi na
      myśl same miłe wspomnienia. Nauczyciele to też ludzie i popełniają błędy lecz na
      litość Boską nie można szukać afery tyko dlatego że nie ma się pomysłu na dobry
      artykuł. A tak przy okazji jakoś dziwnie brakuje mi w tym wszystkim rodziców tej
      dziewczyny. A może wcale nie uważają że to jakaś afera, a może z tym zeszytem
      było trochę inaczej...Tylko do tych wszystkich pytań przydałby się naprawdę
      dobry dziennikarz widzący nie tylko aferę ale też i ludzi w tym też i
      nauczycielkę, która jak widać też umiała się w tym wszystkim znaleść. Pani Ewo
      takich artykułów było już setki - nuuuudddda.
    • Gość: Uczennica klasy 3 Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 09.09.05, 16:05
      To ma być super szkoła? W kiblach smierdzi, nie ma papieru ani mydła, wszędzie
      jeden wielki syf. Nauczyciele?- beznadziejni !! Ci którzy sa naprawde dobrzy
      policze na palcach jednej ręki:] jest ich 3 moim zdaniem:] 1.Pani Kalina-
      historia 2.Pani Golonko-chemia(życzę zdrówka, ponieważ ma nogę w gipsie) 3.Pani
      wice dyrektor Szymańska-biologia. Wielki szacunek dla tych nauczycieli,inni
      potrafią tylko krzyczeć i wyżywać sie na uczniach, za to że czegoś nie
      rozumieją, szkoda że sami nie wiedza że nie potrafią tłumaczyć i to jest tego
      przyczyną!! . Ja nie wiem jak dziennikarze
      mogli wypisywac takie bzdury w gazecie , że wielu uczniów nie mogło sie
      doczekac dzwonka ! BZDURA ! Na sama ,myśl łzy w oczach ! A wf? Szatnie
      śmierdzą, nie mozna wietrzyć bo tam
      są takie nowoczesne okna że nawet ich sie nie da otworzyć !:] Wf łączony po 2
      klasy... ręce opadają po prostu. Sale? zimą w niektórych salach może jest z 15
      stopni:] najlepiej być wyposażonym w dobrą zimową kurtkę i rękawiczki, ponieważ
      zamiast wymienić okna nauczyciele zapychają watą:) świetny pomysł prawda?:) No
      to chyba na tyle o naszej SUPER BUDZIE. Serdewcznie pozdrawiam Pana dyrektora
      który samym spojrzeniem chciałby zabić:)
      • shiva772 Re: Superbuda 09.09.05, 20:18
        Jestem nauczycielem w innym gimnazjum i uśmiałam sie czytając ten artykuł...Jak
        szkoła w której uczy sie 1000 osob może być przyjazna i "fajna". To moloch nad
        którym nikt nie panuje. Kto i po co pisze takie kłamliwe artykuły??!!!
    • Gość: jaaaaaa pan mgła.. Re: Superbuda IP: 193.151.66.* 10.09.05, 10:28
      wswszystkie 3klasy licza dni do wolnego zeby spiepszac z tej szkoły jak
      najszybciej ta szkoła to koszmar minionego lata jak w filmie wszystko sie zdaje
      nierealne a jednak to prawda.......
    • Gość: ~Kasia Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 10.09.05, 10:36
      hmm a czy to normalne, aby nauczycielka zamykała uczennicę w klasie tylko z
      powodu tego, że chciała uciec z lekcji?!! to jej sprawa czy chodzi na zajęcia
      czy nie! :/ i przez to dziewczyna wyleciała przez okno ... nie wiem dlaczego ta
      nauczycielka ma takie podejście do uczniów, ok rozumiem, żeby pogadać i
      zagrozić jakąś oceną.... ale żeby ZAMYKAĆ ucznia w klasie??!! a dyrektor mówił
      coś o dobrze wyszkolonej i wyrozumiałej kadrze nauczycielskiem.... paranoja ...
      • Gość: fff Re: Superbuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:17
        a wiecie co, może ta redaktorka specjalnie napisała taki artykul, bo wiedziala ze z pewnoscia ludzie sie
        zbulwersują a wtedy kazdy sam opowie jak naprawde jest, co z resztą widać na forum, taki
        propagandowo psychologiczny chwyt redaktorki, bo nie wierze ze mozna byc az takim kretynem, piszac
        artykul o superbudzie tak po prostu, z tak owego wlasnego zdania...
        • Gość: Julek Re: Superbuda IP: *.elpos.net 10.09.05, 13:42
          to wszystko to bzdura
    • Gość: Shaza Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 17.09.05, 11:08
      o ja nie moge jak przeczytałm kometasz jednej osoby co sie z nia w tej szkole
      dzialo to gęba opadla NIE NAWIDZE TEJ SZKOŁYYY!!!!!!!CO TO WOGLE JEST SUPER
      BUDA PFF SŁABONZO!!!!!!!
    • Gość: Shaza Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 17.09.05, 11:23
      Bardzo Lubie Pnia od w-f Zajkowską,Pania od Matmy Brzostowską,Panią od angola
      Lajdorf,Pania od Gegry Jancewicz,Panią 0d polaka Mirosławe Pawelską, Panią od
      muzyki Dorote Artysiewicz,Pana Gryca,I OCZYWIŚCIE PANA OD RELIGI HORACEGO;] TO
      SĄ NAUCZYCIELE:d
    • Gość: Dziewczyny z 3 kl Re: Superbuda óczy IP: *.osiedle.net.pl 17.09.05, 14:10
      Noramlnie jest tu zajebicho spadmy se ze schodow pod czs przerwy dyro gania za
      makijaz Irenka gania ze szmata i miotla nauczyciele óczą nas jestesmy madrzy i
      wogle jest sóper umiemy ortografie kocham ta szkole !!!!POZDRO JESTESMY
      BEZELEEEEEEEEEE!!!!
    • Gość: a$!Un!a superbuda ?! chyba Supersyf !!!! IP: *.osiedle.net.pl 17.09.05, 14:20
      Jestem zaszokowana tym co przeczytałam. Chodzi mi mp. o to, że dyrektor pobił
      ucznia ;| Człowiek nawet sam nie wie co do końca dzieje się w jego szkole... w
      sumie na każdej przerwie jest ktoś kacony.. a bo to nie tak się ubrał, a to za
      dobrze się uczy albo jeszcze coś innego. W tej szkole co 2 dzień są jakieś
      szczepy ;/ tłum pod szkołą oznacza tylko jedno - kolejna bijatyka. Nie wiem czy
      jest tak w innych szkołach ;/. Ta szkoła to jedno wielkie BAGNO!!! Ucze się tu
      niestety już 10 rok a to tylko z tego powodu, że mam do niej 3 minuty drogi.
      Inaczej napewno wybrałabym się do innej szkoły. Często zdarzają się sytuacje,
      że nauczyciele szarpią się z uczniami. Tylko z tego powodu, że nie mają do nich
      podejścia. Czy tacy ludzie powinni uczyć? Nie wydaje mi się. Tą szkołe powinno
      się dawno zamknąć. W wiosne - za gorąco, w całej szkole duszno okna na
      korytarzach nie są otwierane. Podczas zimny - zimno! okna nie są uszczelniane,
      a kiedy uczeń na lekCji przyjdzie w kurtce bądź siedzi w rękawiczkach czy
      szaliku nauczyciel od razu każe je zdjąć ;/. Łazienka wygląda poprOstu
      cudownie... Na 7 toalet 3-4 są zamknięte. Do tego brakuje papieru toaletowego,
      mydła. Tak samo umywalki. Ok.7 gdzie tylko 2 mają kurki ;||. Super co nie? To
      samo się dzieje w szatniach.. Nie chce się tam nawet wchodzić bo okna nie są
      otwierane i mówiąc delikatnie JEBIE !!! Kolejny dowód, że to super szkoła co
      nie ;D? Na przerwach.. Ze schodów praktycznie się nie da zejść;/ Jedni
      uczniowie taranują drugich. Nie możemy siedzieć na parapetach bo się boją, że
      wypadniemy ;|| Okna są zamknięte przeCież! To paranoja. A ławki.. hM.. może ze
      2 przypadają na jedno piętro a pamiętajmy, że szkoła jest bardzo duża. I
      wiadomo nikt nie chce siedzieć na podłodze! Już lepiej na parapecie. Mamy super
      panią Irenke, która gania nas ze szczotką ;| Nie jednemu już się udało od niej
      oberwać. Ale jest dalej super co nie ;D? Dyrektor samym wzrokiem potrafi zabić
      ucznia i do tego nie umie nawet wymówić litery "ł". Tragedia. Nauczyciele nie
      potrafią nas wogóle czymkolwiek zaciekawić ;/ Każda lekcja to nudne
      przerabianie tematu - czytanie i pisanie. Fizyka czy chemia to powinny być
      przeCież doświadczenia? A tym czasem zdaża się 1 doświadczenie na półroku.
      Pewnego razu nauczycielka wysłała nas na korki ;|| [oczywiście płatne] bo
      stwierdziłyśmy z koleżankami, że nic nie umiemy. Nauczyciele czepiają się za
      to, że dziewczyny chodzą z odkrytym pępkiem. To chyba nasza sprawa? My im nie
      mówimy jak mają się ubierać :|| Jakie kolczyki nosić, i czy makijarz nie jest
      za mocny. Liczy się przecież to co ma się w głowie, a nie to jak kto wygląda.
      Totalna paranoja. Ale szkoła jest SUPER !!!! Mogłabym jeszcze 1000 rzeCzy
      znaleźć, które były by za tym, że ta szkoła to totalne GÓWNO!!! Ale nie mam już
      tyle czasu... Miło by było gdyby nauczyciele z naszej szkoły to przeCzytali...
      Może by w końcu zrozumieli, że też jesteśmy ludźmi ;/.
      NIE NAWIDZE TEJ SPEDALONEJ SZKOŁYYY !!!!!!!
    • Gość: smerekoo Re: Superbuda IP: *.osiedle.net.pl 17.09.05, 14:20
      KOCHAMY WÓJCIA DARCIAAAAAAAA;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka