Gość: Obserwator IP: 193.29.207.* 13.09.05, 22:22 I tak właśnie władza wspiera młodych, kreatywnych i przedsiębiorczych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harcerzyk123 Re: Narkotyki w centrum IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.09.05, 05:24 Obserwator jeśli uważasz, że taki proceder jest związany z przedsiębiorczością to współczuję atrofii (trudne słowo) mózgu i poważnych zaburzeń na tle umysłowym. Policja też ma problemy, zamiast zrbić zakup kontrolowany i zamknąć ich to kleją durnia i tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Narkotyki w centrum IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.09.05, 06:46 a mnie ciekawi, po co policji zdjęcia dilerów? czy moga byc dowodem w sądzie? wyobraźmy też sobie, że podobny artykuł przeczyta kilku młodych ludzi, którzy jeszcze nigdy nie zażywali, a bardzo by chcieli spróbować. czy nie stanowi czasem ów tekst przewodnika dla takich ludzi? nie wiesz gdzie kupić, proszę bardzo: suraska, skwer na malmeda i przed ratuszem. szukaj młodego człowieka z blizną w brązowym oplu vectra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diz.nutz Re: Narkotyki w centrum IP: *.osiedle.net.pl 14.09.05, 10:26 shit-kikers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Narkotyki w centrum IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.09.05, 11:16 Moze to dzieci prominentnych ludzi z Bialegostoku? Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Narkotyki w centrum 14.09.05, 12:54 Prosta zasada ekonomii: popyt spotyka się z podażą. Poza tym, jak ktoś chce kupić dragi, to kupi. Policja będzie bezsilna (niestety). A poza tym, czy ktoś w końcu zrobi coś z handlem wódki i papierosów na Jurowieckiej. Prawie centrum miasta, i jedyne co widać i czuć, to syf i smród! No i siedzibę GW ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humite Re: Narkotyki w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:22 Coś dziwna mi sie wydaje reakcja polcji. Spotkałem sie ze zatrzymywano i sadzono osoby za samo posiadanie ilosci niemal sladowych narkotykow, a tu panowie mowia ze nic nie moga poradzic i zeby robic zdjecia dilerom, nie wiem czy smiac sie, czy plakac jesli to prawda. Inna sprawa ze ta cala walka z narkotykami to walka z wiatrakami, a polityka naszego panstwa raczej w niczym nie pomaga. Trzeba edukowac, a nie wsadzac dzieciaki za posiadanie 0,1g marihuany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resekator Do pudła i tyle IP: *.elpos.net 14.09.05, 19:57 Wsadzć do więzień gó..arzy za najmniejszą ilość albo na roboty społeczne i tyle, może nauczą się, że to nie popłaca. Może Kaczyńscy w końcu zaprowadzą porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Do pudła i tyle IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.09.05, 23:19 Jeżeli jak proponujesz wsadzimy wszystkich gó..arzy, nawet za śladowe ilości, to zabraknie miejsc dla "grubych ryb". Może jednak zacznijmy od tych co obracają kilogramami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez pudła Re: Do pudła i tyle IP: *.iig.pl / *.iig.pl 15.09.05, 01:56 Zamknijmy prezesa Polmosu Białystok. To największy diler najgroźniejszego narkotyku znanego ludzkości (według wszelkich rzetelnych badań naukowych, a nie broszurek propagandowych)... Odpowiedz Link Zgłoś