Gość: syla IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.09.05, 21:14 Czy ktoś z was ma? Jakie osiedla obejmuje ta firma? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jennifer1 Re: internet z Euro-netu 15.09.05, 08:36 Ja mam, mieszkam na TBS-ach. Jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: internet z Euro-netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:26 Jak mieszkałem na Leśnej Dolinie, to też miałem u nich i nie narzekałem na łącze. Uważaj na małego, grubszego gościa w okularach, bo to straszny ściemniacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: internet z Euro-netu IP: 195.85.249.* 15.09.05, 09:59 Ja też mam od 1,5 roku internet dostarczany przez nich. Na początku trochę szwankowały chyba im zabezpieczenia, bo często internet zanikał. Ale od jakichś 8 miesięcy standard usługi znacznie sie poprawił i teraz nie ma już problemu. Generalnie firma na plus Aha mieszkam na Dziesięcinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: internet z Euro-netu IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 16.09.05, 00:02 Ja też jestem z TBS-ów, ale słyszałam, że nie obejmują swym "zasięgiem" wszystkich ulic. Jestem z Kołłątaja. Może wiesz jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: internet z Euro-netu IP: *.euro-net.pl 15.09.05, 11:11 Ja też z leśnej doliny:) internet spoko, chodzi prawie non stop;] a co do grubego gościa w okularach, to rzeczywiście ściemniacz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: internet z Euro-netu IP: 195.177.196.* 15.09.05, 15:59 Gość portalu: M. napisał(a): > a co do grubego gościa w okularach, to rzeczywiście ściemniacz:D Ten gruby gosc rzeczywiscie moze troche sciemnia, ale ogolnie to jest sympatyczny. A sam net od nich (dzisieciny) jest spoko: 1. chodzi praktycznie non stop 2. jak zdarzy sie jakas usterka to naprawiaja b. szybko 3. da sie z nimi bez problemu dogadac jak spoznisz sie z kasa za abonament nawet pare tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: internet z Euro-netu IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 16.09.05, 00:01 A ile kosztuje miesięcznie korzystanie z internetu? Odpowiedz Link Zgłoś