Gość: mis_obywatel_fis IP: *.d4.club-internet.fr 24.10.05, 00:52 my chcemy lotnisko na Krywlanach!! dla dobra Bialegostoku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PRWANIK Focus torpedowany IP: *.csk.pl 24.10.05, 11:12 I SŁUSZNIE, KAŻDY KTO ZNA CHOĆ TROCHE PRAWO ADMINISTRACYJNE, WIE ŻE NIE MOŻNA DYSKRYMINOWAĆ PODMIOTÓW W TYCH SAMYCH SPRAWACH. SĄD UCHYLI DECYZJE RADNYCH I ZMIENI PLAN. Z BŁOGOSŁAWIEŃSTWEM DLA MIASTA. BRAWO RADNI, WIWAT NIEUKI, ZAMIAST DO KASY PO WYPŁATY DO SZKÓŁ PĘDEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Focus torpedowany 24.10.05, 12:58 Smutne, bo byłą sznasa na inwestycje w Białymstoku. Ale nasi radni wolą brak inwestycji, zastój, ciemnogród... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 it's all out of Focus 24.10.05, 15:02 nie wiem. Płakać czy się śmiać? "It's all out of Focus it's all so unclear" - Mick Jagger. Tak mi się skojarzyło ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: it's all out of Focus 24.10.05, 15:06 zobaczymy co powie sąd. Będzie kompromitacja samorządu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: it's all out of Focus IP: 195.85.249.* 24.10.05, 15:22 Z tego co sie orientuję, to sąd administracyjny przyzna rację Brytyjczykom. I będą mogli stawiać, ale czy postawią??? Hm oto jest pytanie, ponieważ wiem również że firma Parkridge jest delikatnie mówiąc w bałaganie. Nie wiadomo czy przerosły ich ambicje, czy coś innego w każdym razie nie wygląda to dobrze. Swoją drogą mieli stawiac też w Rybniku i Gliwicach. Wie ktoś czy już zaczęli, bo coś mi świta że stoją w miejscu choc pozowlenia mają. Nie martwcie się o galerie, powstaną i to na bank. Najsilniejsza jest w tej chwili Augustowska, która jak zapewniał mnie jeden z dyrektorów regionalnego oddziału dużej firmy odzieżowej, powstanie zgodnie z planem. Równie silni sa z JWK, czyli ci co chcą stawiac na Świętojańskiej. W tamtym tygodniu otworzyli Alfę w Olsztynie. Znajomy mój, twierdził równiez ze inwestor na Hetmańskiej to tzw "golas" i ciężko mu będzie, choć może wybudować i zaraz odsprzeda, ale mówił że ciężko to widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regent Re: Focus torpedowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:56 pani Książek walczy zawsze, tam gdzie są pieniądze. i dużo obiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś