pilzbery 18.11.05, 08:04 ceny są takie same w całej polsce a przecież te pijalnie są tylko w warszawie. to jakie mają być te ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rowerzyk Re: Marszand oddany czekoladzie IP: 195.177.197.* 18.11.05, 12:00 Zostaje liczyć powodzenia i mieć nadzieje, za parę miesięcy nie miał okazji napisać "a nie mówiłem?" prorokując szybki upadek lub przebranżowienie. Ps. Czy będą rowerowe stojaki i dostęp do netu? Znad kubeczka z kakao pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
bernard46 Re: Marszand zeszedl na ...czekolade?! 18.11.05, 12:26 co za glupota? Bernard PS Czyzby to zart? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Marszand zeszedl na ...czekolade?! 18.11.05, 20:31 Marszand już dawno "zeszedł" z tego świata. Lokal przejęła inna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Marszand oddany czekoladzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:41 tak, już gdzieś o tym czytałam; wreszcie jakieś miejsce gdzie można wypić coś innego niż wszechobecne piwo. oby tylko byla to czekolada z prawdziwego zdarzenia, a nie jakas kakaowa lura. marzą mi się ręcznie robione czekoladki, które kupuje się na sztuki :) Odpowiedz Link Zgłoś