Dodaj do ulubionych

Prezes Grosika w areszcie

18.11.05, 20:14
Grosik do grosika i uzbieralo sie ponad milion . Tylko za co to tymczasowe
aresztowanie ??.
Obserwuj wątek
    • Gość: iś Re: Prezes Grosika w areszcie IP: *.kolonianet.pl 18.11.05, 20:24
      Jak widać Grobelny, a po drodze ze stu innych oszustów, niczego narodu nie
      nauczyli.
      • kayakto no tak a co? 19.11.05, 00:00
        grosik - nazwa zobowiazuje, trzeba oszczedzac

topics cars autos warsaw poland :-)
    • Gość: Mariusz Bieta Prezes Grosika Mariusz Bieta IP: 83.71.0.* 18.11.05, 20:32
      Znowu GW sie osmiesza nie ujawniajac nazwiska.
      Wystarczy w google wpisac i wszystko wiemy, nawet na stronach GW :)
      "To jest etap przejściowy - zapewnia Mariusz Bieta, prezes Grosika."

miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35234,2827196.html
      • Gość: AAAA Re: Prezes Grosika Mariusz Bieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:39
        Tak masz racje, a gość mieszka w Czarnej Białostockiej
      • 1europejczyk pomysl: jest prawo prasowe. 18.11.05, 20:52
        Prawo prasowe zakazuje przypuszczalnie podawania imienia i nazwiska oskarzonych.
        Oskarzony nie jest winnym,
        Winny to jak ma prawomocny wyrok sadowy.
        Ty mozesz bo Agora nie bierze odpowiedzialnosci za to co jest na forum.
        Za portal Tak
        To nie GW sie osmiesza.
    • Gość: Gringo Prezes Grosika w areszcie IP: 87.207.244.* 18.11.05, 20:34
      Grosz do grosza a będzie ...
      • Gość: kat Re: Prezes Grosika w areszcie IP: *.columbuslibrary.org 18.11.05, 20:48
        a bedzie pierdel.
        • Gość: krisskra Re: Prezes Grosika w areszcie IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 23:58
          A bedzie Bieta !!!
    • andrzejzb Re: Prezes Grosika w areszcie 18.11.05, 20:41
      A co, za malo ukradł?
    • Gość: wat Re: Kiedy Polacy zmadrzeja IP: *.columbuslibrary.org 18.11.05, 20:51
      Glupich nie sieja, sami sie rodza.
      • Gość: moki1 Re: Kiedy Polacy zmadrzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:15
        Nie do końca rozumiem, co masz do ludzi?
        Naomiast ważne jest aby gość nie szedł do więzienia, ale musiał wszytko oddać
        plus odpowiednia kara finansowa. W proporcjach np jak zwykly czlowieczek nie
        kasuje biletu to kara jest razy 50 czy 100. Tutaj też powinno być podobnie.
        • Gość: Lilia Re: Kiedy Polacy zmadrzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:22
          Moze to, ze kiedys, po kilkudziesieciu latach bycia bitym w d..e, polactwo w
          koncy zrozumie, ze tanie mieso psy jedza, a leppery, elpeery, millery, kaczery
          i inne -ery to zwykli oszusci. Tak naprawde liczy sie tylko ciezka i uczciwa
          praca, a nie majatek zdobywany szybko, latwo i przyjemnie dzieki kolegom z
          sejmu.

--
          Sygnaturka wykonala nieprawidlowa operacje i nastapi jej zamkniecie.
        • Gość: pocalujta_wujta A skad wezmie? IP: *.mad.east.verizon.net 19.11.05, 05:47
          Z kieszeni nie wytrzepie. Pomysl. Oszczedzal? Hmmm... wydaje mi sie ze sad
          zabezpieczy jego mienie na poczet spraw, ale nie wydaje mi sie ze to na wiele
          starczy. Zapominasz ze ten ponad milion to wyciagnal, ale nie wsadzil sobie do
          kieszeni tylko musial rozkrecac lewe interesy czyli placic. To jest obrot a nie
          zysk. Nigdy nie ma w reku zywej gotowki na ktora wyceniono wklad. Zwykle
          wiekszosc wraca w inwestycje takie czy owakie. To nie takie proste jak:
          "dostalem dzis wyplate".
        • Gość: hanula Re: Kiedy Polacy zmadrzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:30
          i tu masz rację jak nie ma co mu zabrać to niech ciężko pracuje aż odrobi albo
          do śmierci która może go jedynie urayowac .Może inni by bardziej uważali.
      • Gość: Marcin Re: Kiedy Polacy zmadrzeja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 22:13
        Dokładnie, wplacać pieniądze do takiej agencji, to tak jak dać je obcemu
        facetowi na ulicy i poprosić, żeby je wpłacił na poczcie w naszym imieniu...
        • Gość: Tolo Re: Kiedy Polacy zmadrzeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:01
          Chłopak chciał dobrze. Czego poszczególne instytucje(TPSA EMPEC itp...nie
          wspominajac już o KRRiTV)nie zrobiły-mam tu na myśli zlecenia polecania zaplaty
          itp., to chłopak chciał zarobić...fakt-Pewnie zainwestował i mu na czas sie nie
          zwróciło .... podejrzewam, że wielu było by chętnych powtórzyc ten pomysl ale
          poprawiony.... jednak dłuugo by musieli zdobywać zaufanie...oj długo.
          • Gość: Anna zostawic mu tylko grosik na cale zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:36
            reszte odebrac
        • Gość: Nie kumacie Re: Kiedy Polacy zmadrzeja IP: *.4web.pl 18.11.05, 23:44
          Ludzie tam wpłacali, bo prowizja od wpłaty była niższa od pocztowej o złotówkę
          i 10 groszy dokładnie. I niedługo potem monopolista pt. poczta polska obniżył o
          tę złotówkę swoje prowizje. Jakby na to nie patrzeć, do czegoś ten Grosik się
          przydał:)
        • Gość: Crana Re: Kiedy Polacy zmadrzeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:45
          I pewnie bardzo bys się zdziwił, gdyby jednak ten obcy facet wpłacił, bo ty taki
          głupi byś nie był. Mierzysz wszystkich swoja miarą? Niestety, jeszcze nie kazdy
          w tym kraju nauczył się kraść.
        • Gość: pocalujta_wujta Nie do konca IP: *.mad.east.verizon.net 19.11.05, 06:01
          Otoz sa uczciwe interesy z prowizji. Wyobraz sobie ze w USA sa takie serwisy
          konsolidujace na internecie i wcale nie zawsze oznaczaja oszustwa. To jest
          czysty interes. Pomysl. Jesli solidnie na czas placi takowa firma to prowizje
          przynosza doskonale zyski. Operacje wplat nie sa skomplikowane, a ilosc klientow
          moze rosnac smialo. Kazdy lubi wygode.

Natomiast jest to przy zalozeniu ze biznesmeni to nie lachmyty tyle ze w
          garniurach i jezdzacy dobrym samochodem i zakladajcy ze zyski powinny wynoscic
          conajmniej 50% wartosci obrotu.

A tak na marginesie to w Polsce panuje glupkowate przekonanie ze ktos wplywowy i
          z pieniedzmi tak wlasnie wyglada. Proponuje przyjechac do USA i naciac sie pare
          razy na bardzo wplywowych ludzi bardzo przecietnie wygladajacych na codzien
          (niekoniecznie wsrod Polonii ktora lubi sie takze snobowac). Ja choc nie tak
          wplywowy to przekonalem sie nawet w Warszawie ze pani sklepowa w duzej hali
          okazuje sie byc grafologiem odrzucajacym moj podpisu z kart kredytowych... przy
          czym mam ich wiele ze sporymi limitami i o dowolnych odcieniach zlota, srebra i
          platyny... a wygladam jak wygladam w dzinsach i sportowej koszulce - tyle ze od
          poczatku wszyscy dostali pieniadze ode mnie na czas i to dowolne sumy... no ale
          dla pani sklepowej w Polsce to ja jestem podejrzanym lachmyta zapewne.

Przedsiebiorczych i panie sklepowe... pozdrawiam choc te ostatnie nie tak
          serdecznie, oszustow kopie w du..,
          pocalujta_wujta
    • Gość: ŁIIIIIIIIII Re: Prezes Grosika w areszcie IP: *.ols.vectranet.pl 19.11.05, 00:58
      tele gosik
    • Gość: Nikt O co chodzi? Wszędzie cię widać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 08:57
      Jak będziesz wszędzie i tyle o tym pisał to zostaniesz chyba oszołomem.
      • Gość: Prawo Polska z czasów SLD to Polska gangów i korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 09:15
        Kolejny przykład z czasów prezydentury A.Kwaśniewskiego i rządów SLD:

Znany aferzysta sędzia Dariusz Czajka i powiązane z nim biznesy, z którymi
        sympatyzuje rodzina p.Kwaśniewskich www.upadloscian.org.pl

Aresztowani są kolejni kryminaliści związani z SLD / środowiskiem
        A.Kwaśniewskiego (Pęczak czy Sobotka to tylko przykłady). Czy to jest jakaś
        zorganizowana grupa przestępcza, czy tylko mafia?
    • jacek.69 Ludzie umoczyli trochę kasy. 19.11.05, 09:00
      A taki cwaniak się nachapał.
    • Gość: andrzej Re: Prezes Grosika w areszcie IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.11.05, 09:35
      No i kolega sie dorobil :) Bylo do przewidzenia :)

ps
      jest ktos z elektryka ?
    • Gość: zycho Re: Prezes Grosika w areszcie i dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 09:48
      A razem znim powinien siedzieć urzędas , ktory wydał mu zezwolenie na taką
      działalność bez odpowiednich zabezpieczeń finansowych [ więcej liberalizmu !!!]
    • Gość: fff Prezes Grosika w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:43
      prokurator Dacewicz mówi dla gazety o sprawie ogólnikowo, bo nie ma pojęcia o
      sprawie którą nadzoruje!!!!!!!!!
      • przemek34 Skorzystał z ludzkiej głupoty... 20.11.05, 09:31
        Może kiedyś ludzie się nauczą, że nie ma rzeczy darmowych, tak jak za wpłatami
        za złotówkę lub bezpłatnie coś się kryje ( jak w tym wypadku )- chłopak przez
        jakiś czas robił sobie renomę, gdy zebrała się duża ilość kasy i klientów,
        uznał że to już czas, posiedzi sobie dwa latka, rzuci jakieś 200 000 na jednym
        z ujawnionych kont, a za ukrytą resztę sobie pożyje... To głupi ludzie muszą w
        końcu zrozumieć, że za takimi "okazjami" jak "wpłaty za darmo", czy "czy leki
        za grosz", "dopłaty do leków" itp. coś się kryje i w końcu po durnych łbach im
        te "korzyści" przejadą...
        Przemek
    • Gość: życzę ci mariuszku Re: Prezes Grosika w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:15
      Zyczę ci mariuszku aby cię tam przerżnęli w kakao. Obyś za cw..a robił w tym
      areszcie!
    • Gość: cebula zenon Re: Prezes Grosika w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 16:43
      spoko juz jest nabór do nowj firmy Bietów :) hihihi dep.finansowy - byłem
      widziałem hihihihihi i nie wzieli mnie to pisze ....hihihiihih
    • Gość: kolega z klasy Re: Prezes Grosika w areszcie IP: 194.146.128.* 22.11.05, 19:12
      Uczyłem się z tym kolesiem w szkole średniej i wcale mnie to nie zadziwoło .
      Mnie też kiedyś wycyckał i nie tylko mnie . Ale przez nauczycieli zawsze był
      uważany za pożądnego człowieka. I co z tego wyszło. Haha
      • Gość: xxx Re: Prezes Grosika w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:23
        Gdzie on się teraz ukrywa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka