joolz 20.10.02, 11:02 Taka opinie uslyszalem od Anglika, ktory w Polsce jest nativ- seakere, twierdzi, ze dziewczyny same mu wskakuja do lozka, zbytnio sie o to nawet nie stara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariola Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.nets.com.pl / 1.2.7.* 20.10.02, 14:10 Tak, Polki są łatwe! Ja sama chętnie bym komuś wskoczyła do łóżka, tyko gdzie ci mężczyźni ??? Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Polki 20.10.02, 14:23 Gość portalu: Mariola napisał(a): > Tak, Polki są łatwe! Ja sama chętnie bym komuś wskoczyła do łóżka, tyko gdzie > ci mężczyźni ??? Są wszędzie tam gdzie nie szukałaś-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Polki IP: *.sav.tkb.net.pl 20.10.02, 18:23 a moze angole maja zbyt bujna wyobraznie... dla takiego Polska to jungle, a my to dzikie plemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: Polki IP: *.sympatico.ca 21.10.02, 02:55 A ten Anglik to taki madry, ze nawet odpedzic ich nie umie. Ma widocznie troche grosza i mowi o swiecie burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Czy Polki sa latwe? 21.10.02, 13:30 joolz napisał: > Taka opinie uslyszalem od Anglika, ktory w Polsce jest nativ- seakere, > twierdzi, ze dziewczyny same mu wskakuja do lozka, zbytnio sie o to nawet > nie stara Pewnie bierze te panie przy drodze za autostopowiczki i potem się dziwi, że od razu się do niego dobierają:). A tak poważnie, to w każdym kraju można znaleźć łatwe dziewczyny, więc nie generalizujmy. Polki nie są łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Czy Polki sa latwe? 21.10.02, 13:44 freewolf napisa?: > Pewnie bierze te panie przy drodze za autostopowiczki i potem sie˛ dziwi, z˙e od razu sie˛ do niego dobieraja˛:). Ale panie stojace na szosie , wcale nie musza i z reguly nie mowia po polsku... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Czy Polki sa latwe? 21.10.02, 14:06 poziomk napisał: > freewolf napisa?: > > Pewnie bierze te panie przy drodze za autostopowiczki i potem sie˛ > dziwi, z˙e od razu sie˛ do niego dobieraja˛:). > > Ale panie stojace na szosie , wcale nie musza i z reguly nie mowia po > polsku... :))) Anglikowi nie znającemu polskiego może się on z rosyjskim mylić:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 22.10.02, 08:05 Wszedzie dziewczyny sa latwe. Polki tez, tylko nie dla kazdego. Poprostu trzeba umiec je zdobywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Czy Polki sa latwe? IP: 212.33.74.* 22.10.02, 08:39 Polki sa rozne. i nie uogolnialabym, bo jak panowie mowia ze wszystkie kobiety to k... to sami zapominaja ze wtedy kazdy z nich to sk...syn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 22.10.02, 09:20 Ci co tak mowia o kazdej to maja jakis problem ze soba. Prawda ogolna jest taka ze potrzebne jestescie w roznej formie, tzn. w tej najlatwiejszej, latwej jak tez i trudnej do zdobycia. Kazdemu wiec po swojemu, do wyboru. Ja osobiscie lubie srednio latwe. Z najlatwiejszych nigdy nie korzystalem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Czy Polki sa latwe? 22.10.02, 11:36 A propos łatwych dziewcząt: "Ale trudności potrzeba niewiele, Bo kwiat jest zwiędły, gdy się sam już ściele." Aleksander hrabia Fredro Odpowiedz Link Zgłoś
soulless Re: Czy Polki sa latwe? 22.10.02, 16:55 joolz napisał: > Taka opinie uslyszalem od Anglika, ktory w Polsce jest nativ- seakere, > twierdzi, ze dziewczyny same mu wskakuja do lozka, zbytnio sie o to nawet nie > stara Proponuje przekazac koledze Anglikowi pierwsze opinie jakie pojawily sie na forum. Mozna jeszcze dodac ze Polki nie sa latwiejsze od przecietnej Angielki, sa za to duzo ladniejsze. Tego typu przemyslenia swiadcza raczej o kulturze osoby, ktora je wyglasza. Gdzies ostatnio uslyszalem pewna opinie: "kobieta latwa to taka, ktora ma podejscie do seksu takie jak przecietny mezczyzna". Spojrzmy na to z drugiej strony. Dlaczego panie mialyby odmowic sobie "zaliczenia" Anglika? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.10.02, 17:47 Polki jak Polki, ale za to jacy latwi sa Polacy!... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulless Re: Czy Polki sa latwe? 23.10.02, 10:45 Gość portalu: Oka napisał(a): > Polki jak Polki, ale za to jacy latwi sa Polacy!... Racja. Sam do skomplikowanych nie naleze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czy Polki sa latwe? 23.10.02, 10:52 soulless napisał: > Racja. Sam do skomplikowanych nie naleze. ;-) ...nomen omen Soulless :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulless Re: Czy Polki sa latwe? 23.10.02, 11:03 chatka_ napisała: > ...nomen omen Soulless :) Nie jest az tak zle. Co tam w srodku jest. To tak jak w ponizszym tekscie. "Gdzies tam glegoko w srodku mam serce malego chlopczyka... Trzymam je w sloiku w szufladzie biurka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.10.02, 00:35 Co masz tam gleboko schowanego? Nie doslyszalam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulless Re: Czy Polki sa latwe? 24.10.02, 11:21 Mam napisac duzymi literami? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Czy Polki sa latwe? 24.10.02, 11:47 soulless napisał: > Nie jest az tak zle. Co tam w srodku jest. To tak jak w ponizszym tekscie. > > "Gdzies tam glegoko w srodku mam serce malego chlopczyka... > > > Trzymam je w sloiku w szufladzie biurka." Aż strach pomyśleć, co chowa w lodówce. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 25.10.02, 08:20 Gość portalu: Oka napisał(a): > Polki jak Polki, ale za to jacy latwi sa Polacy!... > > :-))) A Ty skad o tym wiesz? Czyzbys tez podrywala? Mysle, ze mocno sliczna jestes i dlatego cala zgraja "latwych" sie do Ciebie dobija, prawda? Powinnas tez dopisac ze te aniolki sa milutkie, dobrutkie..............., no bo inaczej nie maja szans zdobyc sobie pozywki. Biedne te chlopy czasami sa, nawet kobiety z nich sie nabijaja i od latwych wyzywaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.17.79.204.lifespan.org 25.10.02, 21:31 No coz, teraz to juz usidlona jestem. :-))) Ale pamietam, stare dobre czasy...:-)))))))))) Pozdro. Gość portalu: .............. napisał(a): > Gość portalu: Oka napisał(a): > > > Polki jak Polki, ale za to jacy latwi sa Polacy!... > > > > :-))) > A Ty skad o tym wiesz? Czyzbys tez podrywala? Mysle, ze mocno > sliczna jestes i dlatego cala zgraja "latwych" sie do Ciebie > dobija, prawda? Powinnas tez dopisac ze te aniolki sa milutkie, > dobrutkie..............., no bo inaczej nie maja szans zdobyc sobie > pozywki. Biedne te chlopy czasami sa, nawet kobiety z nich sie > nabijaja i od latwych wyzywaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 27.10.02, 04:26 Gość portalu: Oka napisał(a): > No coz, teraz to juz usidlona jestem. :-))) > Ale pamietam, stare dobre czasy...:-)))))))))) > Pozdro. > > > * Rozumiem. Jednak mialem racje co do wspanialosci Twojej kobiecej wartosci w naszym meskim, bacznym oku. Ja tez w podobnej sytuacji "usidlenia" jestem. Wlasciwie to my sami siebie usidlamy, na wlasne zyczenie, czyz nie tak? Jak sie czujesz bedac usidlona? Masz porywy uwolnienia i podskoku z tego siodla? A czasy nie wroca - smutne; choc wcale nie jest powiedziane ze nie sa lub nie beda lepsze, od tych starych i dobrych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.17.79.204.lifespan.org 28.10.02, 21:01 Tak, Wielokropku, jestem szczesliwa w swoim "usidleniu". A stare dobre czasy?... Teraz takimi sie wydaja, ale zapewniam Cie, ze i wtedy nie byly tak rozowe jak to sie teraz wydaje. Ale ja jestem optymistka i wiem bylo dobrze, jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................ Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 29.10.02, 09:00 Gość portalu: Oka napisał(a): > Tak, Wielokropku, jestem szczesliwa w swoim "usidleniu". > A stare dobre czasy?... Teraz takimi sie wydaja, ale zapewniam Cie, ze i wtedy > nie byly tak rozowe jak to sie teraz wydaje. > > Ale ja jestem optymistka i wiem bylo dobrze, jest dobrze a bedzie jeszcze > lepiej. > > Pozdrowienia. * Bardzo mnie ucieszyla Twoja sytuacja i to co napisalas, pomimo ze Ciebie nie znam osobiscie. Ja tez podobnie moglbym sie pochwalic szczesciem, chociaz pomimo szczesliwych momentow w zyciu i to na codzien, ciagle sie zastanawiam czy szczescie mozna powiekszyc tak, by kazda chwila zycia byla szczesliwa. A Ty co o tym myslisz?. Szczesliwie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.17.79.204.lifespan.org 29.10.02, 23:34 Czy szczescie mozna powiekszyc? Pewnie tak, tylko jak? Czy mozna kochac jeszcze bardziej chociaz juz kocha sie na maxa? Dla mnie szczesciem jest byc w zgodzie ze soba, zyc wsrod tych, ktorych kocham i ktorzy mnie kochaja, do tego zdrowko - tylko tyle czy az tyle? A Ty, Wielokropku, jak rozumiesz szczescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 30.10.02, 03:51 Gość portalu: Oka napisał(a): > Czy szczescie mozna powiekszyc? > Pewnie tak, tylko jak? Czy mozna kochac jeszcze bardziej chociaz juz kocha sie > na maxa? > > Dla mnie szczesciem jest byc w zgodzie ze soba, zyc wsrod tych, ktorych kocham > > i ktorzy mnie kochaja, do tego zdrowko - tylko tyle czy az tyle? > > A Ty, Wielokropku, jak rozumiesz szczescie? * Szczescie nie ma granic, takze powiekszac go zawsze istnieje potrzeba i checi tez. Jak ja rozumiem szczescie? Podobnie, a moze nawet taksamo jak Ty. Widzisz, szczescie nie da sie rozumem zrozumiec do konca. Szczescie poprostu tez trzeba odczuwac. Szczesliwy jestem gdy czuje pelna harmonie ze wszystkim co mnie otacza i zyje w zgodzie ze wszystkim co dotykam (nawet mysla).Wielkim szczesciem jest, gdy sie kocha kochana kobiete po brzegi czujac zarazem ze moja milosc jest odwzajemniana. Bez kochania nazwac siebie szczesliwym nigdy nie smie. Podoba mi sie Twoja ekspresja kochac na maxa. A czy mozna na pol maxa? Ja tak nie umiem. A Ty? To juz raczej trzeba nazwac udawaniem milosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 24.10.02, 15:12 joolz napisał: > Taka opinie uslyszalem od Anglika, ktory w Polsce jest nativ- seakere, > twierdzi, ze dziewczyny same mu wskakuja do lozka, zbytnio sie o to nawet nie > stara "I co taki wie o świecie, O życiu i o kobiecie? [.....................] Czy taki młokos to czuje? Czy zrozumie,uszanuje? On co żyje jedną chętką: Dużo byle jak i prędko!" (bez komentarza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesur Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 00:10 Oczywiscie, ze sa latwe Polki, co wcale nie znaczy, ze Polki sa latwe. Zdecydowanie jest kilka nacji latwiejszych niz Polki. I chodzi mi tu, nomen omen, glownie, o Angielki. Tak wiec, panie Anglik: "cudze chwalicie(?), swego nie znacie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesur Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 00:14 Aha, jeszcze w kwestii formalnej... co oznacza slowo "seakere"? Slownik mi sie zawieruszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elke Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.02, 15:24 uderz w stol.. Wszedzie sie jebia, nie ma zasady czy to jest Polska czy inny kraj, skad wlasciwie wzial sie ten temat? Czy pojscie do lozka z pierwszym lepszym mezczyzna mozna nazwac dziewczyne "latwa"? Kazdy przeciez ma potrzeby seksualne, kazdy powinien robic to na co ma ochote. Nie mam nic przeciwko, ale najbardziej denerwuja mnie tzw "cichodajki", albo laski idace do lozka z facetami u ktorych czuja kase. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 26.10.02, 18:52 Zalezy, ja uwazam wrecz odwrotnie, no ale mieszkam w stolicy, gdzie stezenie ksiezniczek na metr kwadratowy jest najwieksza w kraju, poza tym jestem konus niezmialy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 27.10.02, 04:34 Proporcjonalnie 1:1 to wszedzie podobnie wyglada, tylko to stezenie sie rozni. Na pustyni moze byc gorzej, a nawet kiepsko i to nie tylko z racji upalu. Ponoc na bezrybiu i rak ryba. Wazne jest zeby LATWO dala sie zlapac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 21:05 Nie wszystkie, ale inna rzecz,ze jak zobacza Hiszpana albo Murzyna to bez zastanowienia sie oddaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 01.11.02, 03:19 Wcale nie sa latwe. A co to zapomnial jeden z drugim ile to trzeba bylo nieraz sie nastarac, nachodzic, naprosic nieraz i nic nie dostac. No, moze te cierpliwe chlopaki to zwsze sie doczekali, mnie zas roznie bywalo, chociaz narzekac nie moge. Pewnie mialem w wiekszosci przypadkow troche szczescia, podobnie jak slepa kura z ziarnem. Po napisaniu tego jedynie moge powiedziec (poprosic grzecznie) do dziewczyn: badzcie troche latwiejsze i nie meczcie chlopakow gdy mocno, mocno chca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.piasta.pl 01.11.02, 16:13 Zgadzam się z przedmówcą. Polki do najłatwiejszych nie należą, zwłaszcza te fajniejsze, które niestety są niedostępniejsze... a ja mój Boże jestem taki niecierpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.pl / 192.168.1.* 04.11.02, 15:36 Czy sa latwe, pewnie ze sa. Tylko trzeba dobrze sie zakerecic. Polecam film Rocco invades Poland. Zobaczycie jak polki latwo sciemnic.... wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czy Polki sa latwe? IP: *.sympatico.ca 05.11.02, 03:54 W filmie to wszystko latwe. Zakrecic sie to jedno. A co powiesz o tym, kiedy czasem czlowieka az skreca, kreci sie i zwija.........i nic nie pomaga. Czyzby nasze dziewczyny byly tez nielitosciwe? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś