Dodaj do ulubionych

Ile czasu psia glodowka

12.08.26, 18:08
Psica dostała wczoraj rano swój posiłek a ok poludnja ukradła synowi naleśnika, wylizala maselniczkę oraz nóż oblepiony kremem czekoladowo-orzechowym no i jak można się spodziewać dostała po tym sraczki. Zaczęło sie po południu, załatwiła nam nockę bo biegaliśmy z nią co chwilę na dwor. Nie dałam jej juz wczoraj wieczornej poracji, rano nie dostała porannej. Właśnie wróciłam z nią że spaceru i chyba już wreszcie ją zszczyscilo bo zrobiła tylko siku i zastanawiam się czy dać jej wieczorna porcję czy dopięro poranną. Wodę pije, zachowuje się normalnie, afery na spacerze rozkręcić próbuje, ptaki łapać również, w domu jest spokojniejsza i glownie spi . Swoją drogą na stare lata jej odpaliło chyba zupełnie bo nigdy wczesnuej nie próbowała ściągnąć nic że stołu a tu dodatkowo było wysoko i musiała wlezc na krzeslo żeby dostać się na blat do tych orzysmakowwink
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Ile czasu psia glodowka 12.08.26, 18:24
      Ja tam bym dała. Moja przedwczoraj się uparła, że mam jej dać sałatki z bobem. Dałam malutko, chciała więcej, nic nie było, ale dałam też jej jogurtu, no i kupy półpłynne były. Jeden dzień ograniczania jedzenia i juz było ok. Ale mam jeden rodzaj puszki i wiem, że po tym będzie zawsze dobrze. I jest.
    • eva_evka Re: Ile czasu psia glodowka 12.08.26, 18:27
      Spróbuj dać, ale może nie zjeść
    • 35wcieniu Re: Ile czasu psia glodowka 12.08.26, 19:37
      Zwykle jeden dzień, jak nie wykazuje już żadnych objawów. Tylko zacznij od czegoś co zawsze dobrze tolerowała (i małej porcji).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka