Dodaj do ulubionych

Czytajcie bialostockie KARTKI

IP: *.telia.com 21.10.02, 20:44
w numerze 27 m.in.Rower seksualny-Wojtka Koronkiewicza

Obserwuj wątek
    • Gość: ormond Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.yp.net.au 22.10.02, 04:03
      Chetnie bym je czytal gdyby byly dostepne na internecie...
      • Gość: koro Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 22.10.02, 16:39
        jak spotkam Bogdana Redaktora Naczelnego Dudko, to mu o tym wspomnę.
        • Gość: Oka Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.10.02, 17:51
          Ja rowniez dolaczam sie do prosby.
        • Gość: bernard Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.telia.com 22.10.02, 21:08
          Gość portalu: koro napisał(a):

> jak spotkam Bogdana Redaktora Naczelnego Dudko, to mu o tym wspomnę.

....Tekst rzeczywiscie interesujacy!!!!

bernard

• ormond Re: Czytajcie bialostockie KARTKI 22.10.02, 23:19
          Wlasnie. Nawet w Bialymstoku, Kartki nie sa az tak powszechnie dostepne. Jedyny
          numer jaki mam, dostalem od kogos z redakcji, gdy napatoczylem sie na grupke
          biesiadnikow w jenej z restauracji...

> jak spotkam Bogdana Redaktora Naczelnego Dudko, to mu o tym wspomnę.
      • Gość: bernard Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.telia.com 22.10.02, 21:06

Mozna zaprenumerowac...
        • Gość: Oka Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.10.02, 21:20
          Niby tak, zle mieszkamy na innych polkulach. Przyznasz, ze prasa z co najmniej
          tygodniowym opoznieniem jest co najmniej denerwujaca...
        • soulless Re: Czytajcie bialostockie KARTKI 23.10.02, 10:40
          Gość portalu: bernard napisał(a):

> Mozna zaprenumerowac...

Chetnie bym czytal. Ale nie chce prenumerowac. Internet to jedna mozliwosc.
          Inna to zwykla sprzedaz, niech redakcja dogada sie z np. jedna ksiegarnia, w
          ktorej bedzie mozna znalezc aktualny numer.
          • Gość: bernard Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.telia.com 23.10.02, 21:35
            . ..mozna kupic w Polsce w dawnych "empikach", w Bialymstoku sprzedaje
            ksiegarnia Akcent /czy jeszcze? - Nie wiem./Zreszta, temu kto chce przeczytac
            nie ma zadnych przszkod.Ponadto KARTKI wydaje tez ksiazki - z reguly tomiki
            poezji,Najciekawsza, wedlug mnie, to METAFIZYKA PROWNCJI rozmowy przeprowadzone
            przez Jana Kaminskiego m.in. z L.Tarasewiczem, K.Czyzewskim, W.Pawluczukiem i
            z red.nacz.Kartek Bogdanem DUDKO (Vivat!)

Bernard /Szwecja
            • Gość: koro Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 24.10.02, 16:09
              rpzmawiałem z panem bogdanem redaktorem naczelnym dudko. sprawa wyglada
              następująco pisma które dostępne są w internecie, z reguły nie drukują
              wszystkich artykułów, lub tylko ich fragmenty. w przypadku pisma literackiego
              kartki byłoby to nieporozumieniem. pismo jest dostępne w wielu księgarniach
              kraju, a być może również za granicą. istnieje możliwość prenumeraty, a czas
              oczekiwania, wcale nie jest aż tak długi. mam nadzieję, że to nie była reklama
              i nie złamałem zasad panujących na szacownym forum
              • Gość: bernard Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.telia.com 24.10.02, 16:12
                Gość portalu: koro napisał(a):

> rpzmawiałem z panem bogdanem redaktorem naczelnym dudko. sprawa wyglada
                > następująco pisma które dostępne są w internecie, z reguły nie drukują
                > wszystkich artykułów, lub tylko ich fragmenty. w przypadku pisma literackiego
                > kartki byłoby to nieporozumieniem. pismo jest dostępne w wielu księgarniach
                > kraju, a być może również za granicą. istnieje możliwość prenumeraty, a czas
                > oczekiwania, wcale nie jest aż tak długi. mam nadzieję, że to nie była
                reklama
                > i nie złamałem zasad panujących na szacownym forum
                ---------------
                SAPIENTI SAT!

pozdrawiam
                bernard

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka