ralston 23.10.02, 16:24 Pozdrawiam wszystkich forumków i wszystkie foremki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luego Re: Pozdrowienia z Wrocławia 23.10.02, 17:40 Ralston, Ty podrozniku uzalezniony od naszego kochanego Forum! Pozdrawiamy z Bialegostoku! Ucaluj od nas Ostrow Tumski... Lu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Pozdrowienia z Wrocławia IP: *.17.79.204.lifespan.org 23.10.02, 17:44 Coz Cie zanioslo do Wroclawia? P.S. To moje ulubione polskie miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pozdrowienia z Wrocławia 23.10.02, 18:44 Gość portalu: Oka napisał(a): > Coz Cie zanioslo do Wroclawia? > P.S. To moje ulubione polskie miasto... A takie tam służbowe sprawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Pozdrowienia z Wrocławia 23.10.02, 19:14 Cześć Jak już tam jesteś to zorientuj się co tubylcy i jak postrzegają White100k. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pozdrowienia z Wrocławia 25.10.02, 17:43 poziomk napisał: > Cześć > Jak już tam jesteś to zorientuj się co tubylcy i jak postrzegają White100k. Testu na Whitestock nie udało mi sie przeprowadzić, ale niechcący mi wyszedł test na Warsaw. Błądząc samochodem (na warszawskich numerach) po mieście, spytałem grupę młodych ludzi o drogę do hotelu. W odpowiedzi usłyszałem: Warszawa? Tam! Notabene prawidłowo wskazał kierunek wyjazdu do Warszawy. Na szczęście znalazła się też jakaś dziewczyna z mniejszym "poczuciem humoru" i wskazała drogę. Też prawidłowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Tablice rej. (bylo)Pozdrowienia z Wroc?awia 28.10.02, 15:07 Ciekawe jak teraz po tych zmianach tablic na biale. Czy mozna sobie przyprawic np na poczatek inna litere jak B, (np. H, F, QW) i dlaczego w Warminsko-Maz. - Olsztyn przykladowo ma najczesciej N. A juz jak wszedlem na ten temat tablic - to widzieliscie jakies ciekawe napisy? zamiast typowych jakie sie najczesciej spotyka.? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pozdrowienia z Wrocławia 23.10.02, 18:39 luego napisała: > Ralston, Ty podrozniku uzalezniony od naszego kochanego Forum! > Pozdrawiamy z Bialegostoku! Ucaluj od nas Ostrow Tumski... > Lu Ucałuję, jak mi ktoś kurna pocztówkę z Ostrowem przyniesie. Ciągle jeszcze siedzę w robocie i zapowiada się, że nieprędko wyjdę (chyba że z siebie - do tego już blisko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx IP: 212.33.74.* 24.10.02, 13:16 a juz mialam zakladac kolejny watek pt. kto widzial Ralsa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 24.10.02, 15:45 i uważaj na dworcu. cybulski tam wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 25.10.02, 17:51 Gość portalu: koro napisał(a): > i uważaj na dworcu. cybulski tam wpadł Na dworcu we Wrocku byłem ostatni raz w 1990 i od tamtej pory już tam nie zaglądam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 25.10.02, 17:50 No toś trochę Freewolfie w złą godzinę napisał, bo tylko wyjechałem za Breslau i jakiś nissan wjechał w tył mojego auta a ja po odbiciu uderzyłem jakąś skodę... Nic wielkiego mi sie nie stało ale samochodu przez jakiś tydzień nie będę miał... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 25.10.02, 21:05 ralston napisał: > No toś trochę Freewolfie w złą godzinę napisał, bo tylko wyjechałem za Breslau > i jakiś nissan wjechał w tył mojego auta a ja po odbiciu uderzyłem jakąś > skodę... > Nic wielkiego mi sie nie stało ale samochodu przez jakiś tydzień nie będę > miał... Teraz się przez Ciebie potwornie głupio czuję, bo wykrakałem. Na pocieszenie mogę dodać, że chciałem wtedy dopisać jeszcze "połamania nóg", ale już w polu przeznaczonym na temat miejsca nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 28.10.02, 14:26 Freewolf - nie bierz sobie chociaż do głowy :))) Nogi mam całe, tylko kark jeszcze do dzisiaj trochę boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx IP: 212.33.74.* 28.10.02, 18:22 Rals dobrze ze Ci sie nic nie stalo. jutro chyba zaloze watek o stowarzyszeniu p/ko wariatom na drodze, cos podobnego juz podobno dziala w Seattle. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 28.10.02, 18:34 Tutaj ciężko winić tak do końca tego, który mnie uderzył. Sam ledwie zdążyłem się zatrzymać tuż za samochodem przede mną. Ten z tyłu nie zdążył... Na szczęście nic wielkiego poza jakimś guzem i naciągniętymi mięśniami szyi nikomu się nie stało... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś