Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z Wrocławia

23.10.02, 16:24
Pozdrawiam wszystkich forumków i wszystkie foremki.
Obserwuj wątek
    • luego Re: Pozdrowienia z Wrocławia 23.10.02, 17:40
      Ralston, Ty podrozniku uzalezniony od naszego kochanego Forum!
      Pozdrawiamy z Bialegostoku! Ucaluj od nas Ostrow Tumski...
      Lu
      • Gość: Oka Re: Pozdrowienia z Wrocławia IP: *.17.79.204.lifespan.org 23.10.02, 17:44
        Coz Cie zanioslo do Wroclawia?
        P.S. To moje ulubione polskie miasto...
        • ralston Re: Pozdrowienia z Wrocławia 23.10.02, 18:44
          Gość portalu: Oka napisał(a):

> Coz Cie zanioslo do Wroclawia?
          > P.S. To moje ulubione polskie miasto...

A takie tam służbowe sprawy....
          • poziomk Re: Pozdrowienia z Wrocławia 23.10.02, 19:14
            Cześć
            Jak już tam jesteś to zorientuj się co tubylcy i jak postrzegają White100k.
            • ralston Re: Pozdrowienia z Wrocławia 25.10.02, 17:43
              poziomk napisał:

> Cześć
              > Jak już tam jesteś to zorientuj się co tubylcy i jak postrzegają White100k.

Testu na Whitestock nie udało mi sie przeprowadzić, ale niechcący mi wyszedł
              test na Warsaw. Błądząc samochodem (na warszawskich numerach) po mieście,
              spytałem grupę młodych ludzi o drogę do hotelu. W odpowiedzi usłyszałem:
              Warszawa? Tam! Notabene prawidłowo wskazał kierunek wyjazdu do Warszawy.
              Na szczęście znalazła się też jakaś dziewczyna z mniejszym "poczuciem humoru" i
              wskazała drogę. Też prawidłowo :)
              • poziomk Re: Tablice rej. (bylo)Pozdrowienia z Wroc?awia 28.10.02, 15:07
                Ciekawe jak teraz po tych zmianach tablic na biale. Czy mozna sobie
                przyprawic np na poczatek inna litere jak B, (np. H, F, QW)
                i dlaczego w Warminsko-Maz. - Olsztyn przykladowo ma najczesciej N.
                A juz jak wszedlem na ten temat tablic - to widzieliscie jakies ciekawe
                napisy? zamiast typowych jakie sie najczesciej spotyka.?
      • ralston Re: Pozdrowienia z Wrocławia 23.10.02, 18:39
        luego napisała:

> Ralston, Ty podrozniku uzalezniony od naszego kochanego Forum!
        > Pozdrawiamy z Bialegostoku! Ucaluj od nas Ostrow Tumski...
        > Lu

Ucałuję, jak mi ktoś kurna pocztówkę z Ostrowem przyniesie. Ciągle jeszcze
        siedzę w robocie i zapowiada się, że nieprędko wyjdę (chyba że z siebie - do
        tego już blisko).
    • freewolf Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no txt) 23.10.02, 21:49
      • Gość: anka1 Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx IP: 212.33.74.* 24.10.02, 13:16
        a juz mialam zakladac kolejny watek pt. kto widzial Ralsa:)))
        • Gość: koro Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 24.10.02, 15:45
          i uważaj na dworcu. cybulski tam wpadł
          • ralston Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 25.10.02, 17:51
            Gość portalu: koro napisał(a):

> i uważaj na dworcu. cybulski tam wpadł

Na dworcu we Wrocku byłem ostatni raz w 1990 i od tamtej pory już tam nie
            zaglądam :)))
      • ralston Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 25.10.02, 17:50
        No toś trochę Freewolfie w złą godzinę napisał, bo tylko wyjechałem za Breslau
        i jakiś nissan wjechał w tył mojego auta a ja po odbiciu uderzyłem jakąś
        skodę...
        Nic wielkiego mi sie nie stało ale samochodu przez jakiś tydzień nie będę
        miał...
        • freewolf Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 25.10.02, 21:05
          ralston napisał:

> No toś trochę Freewolfie w złą godzinę napisał, bo tylko wyjechałem za
          Breslau
          > i jakiś nissan wjechał w tył mojego auta a ja po odbiciu uderzyłem jakąś
          > skodę...
          > Nic wielkiego mi sie nie stało ale samochodu przez jakiś tydzień nie będę
          > miał...

Teraz się przez Ciebie potwornie głupio czuję, bo wykrakałem.
          Na pocieszenie mogę dodać, że chciałem wtedy dopisać jeszcze "połamania nóg",
          ale już w polu przeznaczonym na temat miejsca nie było.
          • ralston Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 28.10.02, 14:26
            Freewolf - nie bierz sobie chociaż do głowy :))) Nogi mam całe, tylko kark
            jeszcze do dzisiaj trochę boli :)
            • Gość: anka1 Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx IP: 212.33.74.* 28.10.02, 18:22
              Rals dobrze ze Ci sie nic nie stalo. jutro chyba zaloze watek o stowarzyszeniu
              p/ko wariatom na drodze, cos podobnego juz podobno dziala w Seattle.
              • ralston Re: Tylko wróć nam szybko i bezpiecznie!!! (no tx 28.10.02, 18:34
                Tutaj ciężko winić tak do końca tego, który mnie uderzył. Sam ledwie zdążyłem
                się zatrzymać tuż za samochodem przede mną. Ten z tyłu nie zdążył...
                Na szczęście nic wielkiego poza jakimś guzem i naciągniętymi mięśniami szyi
                nikomu się nie stało...
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka