nekroskop88 18.12.05, 20:31 No właśnie, kto? Bo chyba nie Tur. Macie jakichś kandydatów, bo ja na razie żadnego nie znalazłem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_tomasz Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 20:36 taki taksówkarz powiedział mi święte słowa, zostanie wybrany obecny Prezydent bo następni mogę być tylko gorsi! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 20:40 To da się być gorszym??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 20:44 ja sobie nie wyobrażam, ale wszystko jest możliwe jak patrzę co wyprawia minister Jurgiel to się nie dziwię obawom taksówkarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTW Re: Kto na prezydenta Białegostoku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:47 Lew Rywin. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:08 dzięki masz już dobrą fuchę zapewnioną, powiedz dyrketorem czego chcesz być jako swych wice widzę nekro bo specjalista od zagospodarowania przestrzennego i nutopię jako specjalistkę od promocji i rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:14 prezydent (ok. 1) wiceprezydenci (ok. 20) pomocnicy wiceprezydentów (ok. 40) zwykli urzędnicy (ok. 250) Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:15 To ja coś od poprawienia jakości dróg! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:16 Miło mi, Nekro jestem - specjalista ds. zagospodarowania przestrzennego Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:19 currohimenez napisał: > Co ja teraz biedny... nekro jako wiceprezio będzie potrzebował dyrektora wydziału urzędu miasta ds. zagospodarowania, inwestycji itd.... masz tę robotę, czuj się zatrudniony Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:17 to nie jest takie trudne wystarczy umieć mówić tak aby nic nie powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:19 tomek_tomasz napisał: > to nie jest takie trudne wystarczy umieć mówić tak aby nic nie powiedzieć oki, masz robotę rzecznik prasowy, pasuje Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:21 i pamiętajcie nasze hasło, stworzone przez R. Tura: "Inwestorzy mogą inwestować!" Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:23 nekroskop88 napisał: > i pamiętajcie nasze hasło, stworzone przez R. Tura: "Inwestorzy mogą > inwestować!" > a nie lepiej "Żubr też człowiek"? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:25 Może być:-) Co Jaśnie Wielmożny Prezydent, Miłościwie Nam Panujący rozkarze! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:24 Łapóweczki? Każdy wydział do własnej puli zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:25 nekroskop88 napisał: > Łapóweczki? Każdy wydział do własnej puli zbiera. > > rzecz jasna odprowadzając przy tym dziesięcinę do gabinetu prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:25 zbieramy na Toyotę czy apartament dla prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:26 nekroskop88 napisał: > zbieramy na Toyotę czy apartament dla prezydenta? > > ja tam materialista nie jestem... wystarczy mi mój fordzik i kawalerka w centrum.... ale na wyprawę w Andy i do Meksyku się przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:27 nie ma sprawy, Auchan płaci regularnie co miesiąc, więc szybko się uzbiera Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:28 nekroskop88 napisał: > nie ma sprawy, Auchan płaci regularnie co miesiąc, więc szybko się uzbiera > > i zawsze ma być w gabinecie dobre bułgarskie wino....duzo wina Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:29 to może ja urządzę grilla za 2 tygodnie, co? zapraszam cały Urząd Miejskie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:30 nekroskop88 napisał: > to może ja urządzę grilla za 2 tygodnie, co? zapraszam cały Urząd Miejskie:-) > > poczekajmy na otwarcie Tesco... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:34 Którego? Tego w miejsce rozebranego Pałacu Branickich? Ale to trochę potrwa, nim zbudują... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:36 nekroskop88 napisał: > Którego? Tego w miejsce rozebranego Pałacu Branickich? Ale to trochę potrwa, > nim zbudują... > > grunt, żeby przelali prowizję... przeca nie bedziesz kupował kiełbasy za swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:40 wiem, ale chciałem wziąć z funduszu socjalnego,jednak moge poczekac na Tesco, dzis przejezdzalem, zostało im tylko rozkopać ogród pałacowy Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:29 no i należy brać przykład z Łódzkiego Pogotowia! niech Związki Zawodowe zbierają lewą kasę, a żeby się nic nie roznosiło polikwiduje się szpitale i pogotowia tak że zostanie jeden! (a po co więcej jak nikt żywy do niego nie dojedzie). Aby plebs był posłuszny to zlikwiduje się szkoły (po co mają czytać i pisać?) tak aby w klasach było po 60 dzieciaków! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:32 tomek_tomasz napisał: > no i należy brać przykład z Łódzkiego Pogotowia! niech Związki Zawodowe > zbierają lewą kasę, a żeby się nic nie roznosiło polikwiduje się szpitale i > pogotowia tak że zostanie jeden! (a po co więcej jak nikt żywy do niego nie > dojedzie). Aby plebs był posłuszny to zlikwiduje się szkoły (po co mają czytać > i pisać?) tak aby w klasach było po 60 dzieciaków! edukacją i służbą zdrowia zajmie się kamilar...dajmy mu szansę Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:33 jasne ale ma być tu moherowo i ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:37 I zbudujemy wyrzutnie rakietowe Radia Maryja! Ojciec Tadeusz właśnie na antenie radia ogłosił zbieranie składek na Główne Centrum Dowodzenia w Białymstoku:) Rozwija nam się miasto, a to dopiero początek. Ech... kwitnie nasza kraina zielona i moherowa pod rządami Jaśnie Nam Panującego naczelnika Wolnej Republiki Białegostoku! Ku chwale! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:43 nekroskop88 napisał: > I zbudujemy wyrzutnie rakietowe Radia Maryja! Ojciec Tadeusz właśnie na antenie > > radia ogłosił zbieranie składek na Główne Centrum Dowodzenia w Białymstoku:) > Rozwija nam się miasto, a to dopiero początek. Ech... kwitnie nasza kraina > zielona i moherowa pod rządami Jaśnie Nam Panującego naczelnika Wolnej > Republiki Białegostoku! Ku chwale! > > słusznie trza sie bronić przed wrogiem ze wschodu i zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:48 nekroskop88 napisał: > Szatan nie śpi! > hmm jutro z rana przez radiowęzeł w urzędzie zarzucę South of heaven Slayera i De profundi Vadera... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:32 Tak! Właśnie myślałem, żeby wprowadzić system totalitarny lub autorytarny, to zależy od naszego wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:35 nekroskop88 napisał: > Tak! Właśnie myślałem, żeby wprowadzić system totalitarny lub autorytarny, to > zależy od naszego wodza. > > na demokrację nie macie co liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:39 Demokracja to przeżytek, wyraźnie widać w naszych badaniach, że 99% (1% nie było w domu) chce rządów silnej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:40 nekroskop88 napisał: > Demokracja to przeżytek, wyraźnie widać w naszych badaniach, że 99% (1% nie > było w domu) chce rządów silnej ręki > > dwóch silnych rąk dla ścisłości Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:46 Tylko za dużo proszę nie cisnąć administracji państwowej, czyli mnie m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ja mogę:) 18.12.05, 21:48 nekroskop88 napisał: > Tylko za dużo proszę nie cisnąć administracji państwowej, czyli mnie m.in. > i tak mam haki... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:26 I najważniejszy urząd! Specjalista ds. budowy nowych świątyń Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:27 nekroskop88 napisał: > I najważniejszy urząd! Specjalista ds. budowy nowych świątyń > > to będzie pod moją osobistą jurysdykcją Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:27 Optuję za zasadą: jedna ulica - dwie świątynie Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:28 aha i chciałbym powiedzieć, że papież pozytywnie rozpatrzył nasz wniosek o bezpośrednią podległość Watykanowi, z pominięciem rządu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:30 nekroskop88 napisał: > aha i chciałbym powiedzieć, że papież pozytywnie rozpatrzył nasz wniosek o > bezpośrednią podległość Watykanowi, z pominięciem rządu polskiego > > natomiast rozmowy z patriarchą moskwy i rabinem jerozolimy są zaawnasowane... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:31 O! Właśnie przyszedł faks z Białorusi. Pismo zaniosłem na biurko pana prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:33 nekroskop88 napisał: > O! Właśnie przyszedł faks z Białorusi. Pismo zaniosłem na biurko pana prezia. > > a co Ty w pracy robisz????? toć wyraźnie dałem zarządzenie, że kobiety i wino można testować tylko w dni robocze do 21! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:38 Przepraszam! Przepraszam! Już zamykam! Tylko proszę nie porywać mi psa! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:42 nekroskop88 napisał: > Przepraszam! Przepraszam! Już zamykam! Tylko proszę nie porywać mi psa! > jeszcze z tym kundlem łazisz po urzędzie? znowu oszcza jakiegoś pismaka z wyborczej...(nie zeby mu się nie należało...ale to niekulturne tak jakby...) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:45 Muszę łazić z kundlem, bo te pismaki się drą, że wolność słowa i mi strajkują pod domem, bo nie chcący w jednego rzuciłem kamieniem. Ale nie chcący! Tak czy inaczej, trzeba ograniczyć tą wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:47 nekroskop88 napisał: > Muszę łazić z kundlem, bo te pismaki się drą, że wolność słowa i mi strajkują > pod domem, bo nie chcący w jednego rzuciłem kamieniem. Ale nie chcący! Tak czy > inaczej, trzeba ograniczyć tą wolność słowa. > > a niech se piszą, a niech se gadają... i tak żadne gazety opórcz naszego biuletynu nie wychodzą a wszystkie stacje radiowe są zagłuszane Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:49 wszystkie, oprocz jednej, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:50 nekroskop88 napisał: > wszystkie, oprocz jednej, prawda? > prawda Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:29 bez przesady... na trasach przelotowych niech będą dwie...ale na osiedlowych starczy jedna Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:30 Ech... ciężka sprawa z Tobą. Ale na przelotowych niech będą bazyliki, kopie tych z Watykanu! OK? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:31 nekroskop88 napisał: > Ech... ciężka sprawa z Tobą. Ale na przelotowych niech będą bazyliki, kopie > tych z Watykanu! OK? > > przedystkutujemy to jutro o 9 u mnie w gabinecie Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:33 Nutopia też będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:35 nekroskop88 napisał: > Nutopia też będzie? > jak się wyśpi to przyjdzie ale przekażę jej dziś w nocy w czym rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:30 po co się rozdrabniać będzie jedna ale największa! tak aby z samolotu (nowy nabytek) było ją widać Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:37 coś taki minimalista? z orbity ma być widać! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:38 A gdyby tak kompleks klasztorno-świątynny, ciągnący się od Białegostoku do Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:40 nekroskop88 napisał: > A gdyby tak kompleks klasztorno-świątynny, ciągnący się od Białegostoku do > Bydgoszczy? > hmmm nekro jak widać wie o co chodzi w piastowaniu służby publicznej kolejny celny pomysł dobrze, że zainwestowałem w Ciebie... masz kolejną premię Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:43 Dziękuję! A pałac zbuduję sobie, o tu... co to jest? O Lipowa, akurat wszędzie bede miał blisko. Aha i chciałbym zaoptować za wprowadzeniem narodowego stylu w architekturze. Zgłaszam wniosek by był to socrealizm lub styl III Rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:45 nekroskop88 napisał: > Dziękuję! A pałac zbuduję sobie, o tu... co to jest? O Lipowa, akurat wszędzie > bede miał blisko. > > Aha i chciałbym zaoptować za wprowadzeniem narodowego stylu w architekturze. > Zgłaszam wniosek by był to socrealizm lub styl III Rzeszy. z pałacem ok, masz to uwzględnione w premii... a architektura ma być przaśno-sarmacka! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:48 Przaśno-sarmacka?! Matkooo, taka nieciekawa. To musi być coś monumentalnego, pokazujacego sile państwa! Ja buduję swój pałac w stylu klasystycznym, bedzie otoczony kolumnadą i bedzie miał 8 pięter. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:49 nekroskop88 napisał: > Przaśno-sarmacka?! Matkooo, taka nieciekawa. To musi być coś monumentalnego, > pokazujacego sile państwa! Ja buduję swój pałac w stylu klasystycznym, bedzie > otoczony kolumnadą i bedzie miał 8 pięter. > > i co ja z wami mam.... zamiast dla idei pracować...to se pałace budują... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:55 Mój pałac wyraża idee silnego państwa. Kupiłem właśnie grunty pod nowe rezydencje m.in. w Warszawie (Wilanów dzielnica), Krakowie (na wzgórzu Wawel zbuduję sobie małą wille, bez przepychu, tylko 3 piętra) i nad morzem, w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:56 nekroskop88 napisał: > Mój pałac wyraża idee silnego państwa. Kupiłem właśnie grunty pod nowe > rezydencje m.in. w Warszawie (Wilanów dzielnica), Krakowie (na wzgórzu Wawel > zbuduję sobie małą wille, bez przepychu, tylko 3 piętra) i nad morzem, w > Gdańsku. > > a ja kupiłem trochę lasu i chatę po środku niego! drogi nekro....ulokuj kasę w słicerland...co tak się odkrywać...;0 Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:58 A radzisz mi lokować pieniądze w którymś z moich banków w Szwajcarii czy w jakimś innym, ale też szwajcarskim? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:03 nekroskop88 napisał: > A radzisz mi lokować pieniądze w którymś z moich banków w Szwajcarii czy w > jakimś innym, ale też szwajcarskim? mam swego człowieka od tych spraw... jutro o 9 dostaniesz instrukcje.. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:04 Dziękuję. Czym sobie zasłużyłem na Twą dobroć... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:06 nekroskop88 napisał: > Dziękuję. Czym sobie zasłużyłem na Twą dobroć... > > podziękuj nutopii..wstawiła się za Tobą;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:07 Anioł nie kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:08 nekroskop88 napisał: > Anioł nie kobieta! > no ba! Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:40 A może coś o lotnisku? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:42 lotnisko jest jedno Okęcie Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:43 Ech! Pewnie już tak zostanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:43 Tzn. nie wiem, chciałem przesunąć lotnisko na miejsce Pałacu w Wilanowie, a na Okęciu zbudować wille, jesli oczywiscie, prezydent pozowli... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:44 nekroskop88 napisał: > Tzn. nie wiem, chciałem przesunąć lotnisko na miejsce Pałacu w Wilanowie, a na > Okęciu zbudować wille, jesli oczywiscie, prezydent pozowli... > > okęciem zajmie się morfi... podział obowiązków musi być tak zarządzam! Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:46 Jeśli już tak radośnie tworzymy,to może ruch lewostronny? Będzie fajnie i na początku śmiesznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:49 Świetny pomysł! Wzmocni to pozycję naszych, państwowych już, zakładów samochodowych. Trzeba tylko zakazać importu aut z zzagranicy i będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:51 No i Anglia przychylniej na nas będzie patrzyła! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:53 A co nas obchodzi Anglia, papież potępił UE i NATO oraz nakazał tym organizacjom natychmiastowe zaprzestanie okupacji Wolnej Rep. Białegostoku. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:51 nekroskop88 napisał: > Świetny pomysł! Wzmocni to pozycję naszych, państwowych już, zakładów > samochodowych. Trzeba tylko zakazać importu aut z zzagranicy i będzie super. > > pomyślimy... Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:52 Szefie!Ależ ten pomysł jest de best! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:54 currohimenez napisał: > Szefie!Ależ ten pomysł jest de best! spytam nutopii:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:49 ja proponuje kadrę strażników miejskich zatrudnić ze szpitala w Choroszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:52 tomek_tomasz napisał: > ja proponuje kadrę strażników miejskich zatrudnić ze szpitala w Choroszczy! chłopaki z MW się tym zajmą Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:06 Mam pomysł, muszę omówić go z Kamilarem. Chciałbym, aby w departamencie kultury obsadzić ludzi z LPR-u Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:08 nekroskop88 napisał: > Mam pomysł, muszę omówić go z Kamilarem. Chciałbym, aby w departamencie kultury > > obsadzić ludzi z LPR-u kamilar otwierał wczoraj wystawę rękodzieła w muzeum miejskim...nie wytrzeźwiał jeszcze... we wtorek powinien być w pracy...w srodę chcę na biurku widzieć wasz raport Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:11 Mam pytanie. Będę dziś opracowywał koncepcję zagospodarowania przestrzennego kraju. Czy mam iść w nurt robotniczo-chłopski i planować Akademie Rolnicze i Politechniki w każdym mieście powyżej 5 tys. mieszkańców, czy raczej w nurt intelektualistyczny i budować Uniwersytety Ludowe i Robotnicze w miastach powyżej 5,5 tys. mieszkańców? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:12 nekroskop88 napisał: > Mam pytanie. Będę dziś opracowywał koncepcję zagospodarowania przestrzennego > kraju. Czy mam iść w nurt robotniczo-chłopski i planować Akademie Rolnicze i > Politechniki w każdym mieście powyżej 5 tys. mieszkańców, czy raczej w nurt > intelektualistyczny i budować Uniwersytety Ludowe i Robotnicze w miastach > powyżej 5,5 tys. mieszkańców? > > znajdź syntezę... by baza zgadzała się z nadbudową Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:21 a prościej nie można? ja nawet matury nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:25 nekroskop88 napisał: > a prościej nie można? ja nawet matury nie mam... > > za co Ci płacę? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:26 za plany zagospodarowania przestrzennego Panie Naczelniku, a nie za rozwój kultury i oświaty... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:27 nekroskop88 napisał: > za plany zagospodarowania przestrzennego Panie Naczelniku, a nie za rozwój > kultury i oświaty... > > no tak... kamilar nadal nietrzeźwy...omówisz to z nim jak mu przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:29 Tak jest! Ku chwale! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 21:57 Szefie! Mamy prezent dla szefa! Monumentalny pałac w stylu socrealisycznym z elementami przaśnej-sarmacji, klasycyzmu oraz stylu zakopiańskiego, powstanie w nowej dzielnicy rządowej, którą zaprojektowałem na sztucznie utworzonej wyspie w miejscu Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:02 służba ma być w strojach kurpiowskich! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:03 szef ma armię niewolników, może jej dowolnie wydawać polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:11 Łubudubu,łubudubu,niech nam żyje prezydent naszego klubu! To mówiłem ja Currohimenez! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:12 currohimenez napisał: > Łubudubu,łubudubu,niech nam żyje prezydent naszego klubu! > To mówiłem ja Currohimenez! masz premię! Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:13 :)Dzięki szefie! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:21 Lizus! p.s. A ja wyczyściłem wszystkie gumowca Pana Naczelnika Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:24 nekroskop88 napisał: > Lizus! > > p.s. A ja wyczyściłem wszystkie gumowca Pana Naczelnika > naczelnik docenia właściciwe oddanie podwładnych Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:27 czyli, że mogę te obrazy z Muzeum Czartoryskich, tak do pałacyku swojego, no... powiesić w salonie, cooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:29 nekroskop88 napisał: > czyli, że mogę te obrazy z Muzeum Czartoryskich, tak do pałacyku swojego, no... > > powiesić w salonie, cooooo? > > a wieszaj se tylko nie zrób z nich tarczy strzeleckiej tak jak uczyniłeś to z oryginałem bitwy pod grunwaldem strzelajac do Urlyka domalowujac mu twarz eryki steinbach...skandal dyplomatyczny był...nie jesteśmy jescze gotowi do wojny...produkcja czołgów wzrosła tylko o 33%!... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:30 makbrajd napisał: > nekroskop88 napisał: > > > czyli, że mogę te obrazy z Muzeum Czartoryskich, tak do pałacyku swojego, > > no... > > > > powiesić w salonie, cooooo? > > > > > > a wieszaj se > tylko nie zrób z nich tarczy strzeleckiej tak jak uczyniłeś to z oryginałem > bitwy pod grunwaldem strzelajac do Urlyka domalowujac mu twarz eryki > steinbach...skandal dyplomatyczny był...nie jesteśmy jescze gotowi do > wojny...produkcja czołgów wzrosła tylko o 33%!... T-800 miał się zająć czołgami... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:32 za późno... dokleiłem twarz tego Francuza... Szyrak czy jak, damie z łasiczką... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:34 nekroskop88 napisał: > za późno... dokleiłem twarz tego Francuza... Szyrak czy jak, damie z łasiczką.. pech zatuszujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:38 powiemy, że nic nie doklejaliśmy, tylko że zwyczajnie brzydka, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:40 nekroskop88 napisał: > powiemy, że nic nie doklejaliśmy, tylko że zwyczajnie brzydka, tak? > > jak to czyrak... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:25 currohimenez napisał: > :)Dzięki szefie! a właściwie to czym zajmujesz się w naszym urzedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:33 on jest od dróg, Wodzu Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:35 nekroskop88 napisał: > on jest od dróg, Wodzu > > aaa to dobrze....niech buduje... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:37 W mojej koncepcji ująłem już, jak Pan Naczelnik prosił, autostradę Watykan- Bydgoszcz-Toruń-Białystok-Mińsk-Moskwa Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:39 nekroskop88 napisał: > W mojej koncepcji ująłem już, jak Pan Naczelnik prosił, autostradę Watykan- > Bydgoszcz-Toruń-Białystok-Mińsk-Moskwa > > słusznie...niech po drodze jednak znjadzie sie Augsburg i Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:40 A czy mogę wiedzieć czemu? Aha i proponuję jeszcze Belfast... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:41 nekroskop88 napisał: > A czy mogę wiedzieć czemu? > Aha i proponuję jeszcze Belfast... > :) widzę, ze rozumiemy się bez słow... choc z blefastem propnuję stały most lotniczy Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:43 > choc z blefastem propnuję stały most lotniczy O! To po co wydrążyliśmy ten tunel podziemny? Jesteśmy już pod Berlinem... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:45 nekroskop88 napisał: > > choc z blefastem propnuję stały most lotniczy > > O! To po co wydrążyliśmy ten tunel podziemny? Jesteśmy już pod Berlinem... > > to jest nitka awaryjna...służy też innym celom... oddział franka i connora kopie od belfastu...są pod Londynem... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:46 wiemy, w wiadomościach mówili, że Parlament zapadł się pod ziemię... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:49 nekroskop88 napisał: > wiemy, w wiadomościach mówili, że Parlament zapadł się pod ziemię... > > angoli nie lubimy... trzymamy z Sinn Fein Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:52 Mi tam bez różnicy, aby na czas dojechały zbiory z brytyjskich muzeów do mego pałacyku w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:54 nekroskop88 napisał: > Mi tam bez różnicy, aby na czas dojechały zbiory z brytyjskich muzeów do mego > pałacyku w Gdańsku > > stonehage też przenisiemy do twego ogórka... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:57 ale w Gdańsku, bo te kręcące się kółko, oni mowia o nim chyba Eye of London czy coś, przeniosłem już do Krakowa, a Uniwersytety: w Cambridge, Bolonii, Padwie i Oksfordzie a także Sorbonę połączę w jeden (oczywiście we współpracy z Kamilarem) i przeniosę do stolicy - Białegostoku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:58 nekroskop88 napisał: > ale w Gdańsku, bo te kręcące się kółko, oni mowia o nim chyba Eye of London czy > > coś, przeniosłem już do Krakowa, a Uniwersytety: w Cambridge, Bolonii, Padwie i > > Oksfordzie a także Sorbonę połączę w jeden (oczywiście we współpracy z > Kamilarem) i przeniosę do stolicy - Białegostoku:-) > > w raporcie oczekuję uwzględninia bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:01 do Bydgoszczy przeniesione zostaną uniwersytety z Pragi, Krakowa, Warszawy, Moskwy, Berlina oraz pare z USA Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:03 nekroskop88 napisał: > do Bydgoszczy przeniesione zostaną uniwersytety z Pragi, Krakowa, Warszawy, > Moskwy, Berlina oraz pare z USA > > pamiętaj o uniwerku z Salamanki Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:03 a nie ze Sri Lanki? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:03 nekroskop88 napisał: > a nie ze Sri Lanki? > > powiedziałem co powiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:07 nekroskop88 napisał: > a nie ze Sri Lanki? > > ukrywasz coś przed naczelnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:08 Absolutnie nic! Jutro zatopimy tą wyspę, zgodnie z rozkazem! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:25 Zgłaszam kandydaturę Zewsi na wiceprezydenta ds. rolnictwa i walki z patologiami w Łomży oraz Koczisssa jako wiceprezydenta ds. ścieżek rowerowych i walki z patologiami w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:26 nekroskop88 napisał: > Zgłaszam kandydaturę Zewsi na wiceprezydenta ds. rolnictwa i walki z > patologiami w Łomży oraz Koczisssa jako wiceprezydenta ds. ścieżek rowerowych i > > walki z patologiami w Olsztynie > > niech złożą CV ale rowery tylko z bydgoskiego Rometu a olej tylko z Kruszwicy (trza to znacjonlizować) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:28 Tak?? To wódka tylko z Polmosu Białystok, dywany tylko z Fabryki Agnella, a piwo z Browaru Dojlidy! hahaha <złowieszczy śmiech> A właściwie to nie wyznaczono nikogo na stanowisko ds. gospodarki centralnie planowanej Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:31 nekroskop88 napisał: > Tak?? To wódka tylko z Polmosu Białystok, dywany tylko z Fabryki Agnella, a > piwo z Browaru Dojlidy! hahaha <złowieszczy śmiech> A właściwie to nie > wyznaczono nikogo na stanowisko ds. gospodarki centralnie planowanej > trzeba szybko kogoś znaleźć...może bad_habit? biegła w statystyce jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:33 Może być, a specjalistą ds. zdrowia zrobimy Elę, mimo tego, że jest z Łomży:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:35 nekroskop88 napisał: > Może być, a specjalistą ds. zdrowia zrobimy Elę, mimo tego, że jest z Łomży:-) > niech złoży CV Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:36 biurokracja, biurokracja, przecież każdy wie, że do naszego urzędu ludzie pchają się drzwiami i oknami, trzeba wyznaczyć zgloszonych przeze mnie, na pewno sie ucieszą Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:38 nekroskop88 napisał: > biurokracja, biurokracja, przecież każdy wie, że do naszego urzędu ludzie > pchają się drzwiami i oknami, trzeba wyznaczyć zgloszonych przeze mnie, na > pewno sie ucieszą > > "konkurs" musi być...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:40 Na każde stanowisko "zgłosiło się" po jednej osobie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:42 Szefie,a ja mam tu taką małą ... jakby tu powiedzieć ... znajomą.Potrzebuje posadki ... Da się coś zrobić dla uniżonego sługi? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:44 currohimenez napisał: > Szefie,a ja mam tu taką małą ... jakby tu powiedzieć ... znajomą.Potrzebuje > posadki ... Da się coś zrobić dla uniżonego sługi? znajomi moich znajomych są moimi znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:44 a umie rysować? bo mi potrzebny architekt:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:45 nekroskop88 napisał: > a umie rysować? bo mi potrzebny architekt:-) > > miała 4+ z plastyki w gimnazjum...nada się Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:47 O tak szefie,Ty zawsze masz rację! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:50 Lizus! To ja obsadzam ten urząd (a propos nadałem mu już nazwę Wielki Urząd Planowania i Architektury Mocarstwa Wszechbiałegostoku), więc nie przeginaj...! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:52 Może i lizus! Ale to i tak ja więcej będę brał kasy! Prawda SZEFIE? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:53 Oj dziecko, jeszcze wielu rzeczy nie wiesz o tym, świecie. A kto ma poparcie Nutopii? TEJ Nutopii? Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:54 Wkradnę się w jej łaski... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:54 Najpierw musisz zdobyć jej numer gg, który, tak się składa, mam JA! ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:55 Pójdziemy na wódeczkę...Wygadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:57 nekroskop88 napisał: > Najpierw musisz zdobyć jej numer gg, który, tak się składa, mam JA! ]:-> > chłopaki... nutopii wystarczy jedno spojrzenie, jedno słowo...i wiadomo o co chodzi..jest decyzja... zaraz mam z nią naradę, przekaże wasze uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:02 powiedz jej, że bedzie miala profity z poparcia mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:03 nekroskop88 napisał: > powiedz jej, że bedzie miala profity z poparcia mnie:-) > > jakie profity? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:06 już ona wie jakie, miauuu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:10 nekroskop88 napisał: > już ona wie jakie, miauuu :-) > > ukrywasz coś przed naczelnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:11 nie naczelniku, to jest element twardej walki o władzę niższego szczebla! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:16 nekroskop88 napisał: > nie naczelniku, to jest element twardej walki o władzę niższego szczebla! > > nutopia jest na wyższym szczeblu.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:18 Wiem naczelniku, ale to nie jest walka o władzę niższego szczebla z nią, ona ma mnie tylko poprzeć. Hej... zaraz! Jak to wyższego? Rządam takich samych praw jak ona, bo inaczej połóżę się na Trasie Zakopiańskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:21 No i narazisz się Byrcynom! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:21 nekroskop88 napisał: > Wiem naczelniku, ale to nie jest walka o władzę niższego szczebla z nią, ona ma > > mnie tylko poprzeć. Hej... zaraz! Jak to wyższego? Rządam takich samych praw > jak ona, bo inaczej połóżę się na Trasie Zakopiańskiej! > > podstawowa zasada.... trzeba znać swoje miejsce w szergu panie wicenaczelniku... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 19.12.05, 10:07 Ależ Panie Naczelniku Makbrajdzie. Władza jest jak tort, w naszym przypadku ma być podzielona na trzy części (Pan Naczelnik, Nutopia i ja). Rozumiemy się? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 19.12.05, 14:26 nekroskop88 napisał: > Ależ Panie Naczelniku Makbrajdzie. Władza jest jak tort, w naszym przypadku ma > być podzielona na trzy części (Pan Naczelnik, Nutopia i ja). Rozumiemy się? > > oczywiscie, że jak tort...dla Ciebie nekro zostaje wisienka...my z Nutopią bierzemy resztę Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 19.12.05, 15:35 zgoda, jeśli wiśienka to będą ministerstwa nauki, kultury, edukacji, planowania przestrzennego i architektury, Wy możecie brać sobie gospodarkę, komunikację i całą resztę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 19.12.05, 16:47 nekroskop88 napisał: > zgoda, jeśli wiśienka to będą ministerstwa nauki, kultury, edukacji, planowania > > przestrzennego i architektury, Wy możecie brać sobie gospodarkę, komunikację i > całą resztę:-) > > jest jeszcze jedna rzecz szanowny wiceprezydencie nekro.... tak naprawdę jesteś jedynym wiceprezydentem... nutopia jest...pierwszą damą:) ale jakby co stoi ponad Tobą:)...wiec nie tylko ja... Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 23:05 U mnie profity będą większe,bo więcej kasy będę garnął! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:55 currohimenez napisał: > Wkradnę się w jej łaski... wiesz jak? Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:56 Dla CIEBIE szefie,dowiem się! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 18.12.05, 22:59 currohimenez napisał: > Dla CIEBIE szefie,dowiem się! próbuj kolego, próbuj... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wio 18.12.05, 22:42 koczisss napisał: > > hmmm koczisss ze swą wylewnością werbalną nadaje się na speca od służb specjalnych i tajnej policji Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: dupa 18.12.05, 22:40 nekroskop88 napisał: > To mój kandydat! > dupa od rowerów... nada się idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: nio:) 18.12.05, 23:13 koczisss napisał: > Ale o co chodzi??? > o to co zawsze nadministrze od służb wszelakich Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: chili o kasę??? 18.12.05, 23:18 Koczisssie! Dla szefa się nie odmawia! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: chili o kasę??? 18.12.05, 23:22 koczisss napisał: > Ja szefa nie posiadam:))) > teraz już tak... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd spać! 18.12.05, 23:19 jutro o 9:30 odprawa u mnie w gabincie Ty nekro bądź o 9, przkażę Ci uwagi Nutopii Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: spać! 18.12.05, 23:28 currohimenez napisał: > Ja jutro mam chorobowe. ja Ci qu.. dam chorobowe... pijesz od dwóch tygodniu..w pracy raz byłeś po premię.... przyjdź, pokaż się urzędnikom ,ze myślisz, że dbasz o nich.,.w końcu idą swieta;) Odpowiedz Link Zgłoś
currohimenez Re: spać! 18.12.05, 23:32 Aha! Zapomiałem! Pod chałupą muszę trochę asfaltu lepnąć.Błoto takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek tbs Re: Kto na prezydenta Białegostoku? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.12.05, 19:26 ja bede twoim prezydentem bedziesz miał wszystko co chcesz i nawet wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 19.12.05, 20:19 Gość portalu: cinek tbs napisał(a): > ja bede twoim prezydentem bedziesz miał wszystko co chcesz i nawet wiecej prowokator a takim stawiamy odpór i mówimy zdecydowane nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex@bialan.pl Re: Kto na prezydenta Białegostoku? IP: *.bialan.pl 20.12.05, 13:31 Niech wreszcie przyjdzie ktos z glowa i rozsadny.Przepraszam, ale nie mam polskich znakow. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 14:12 toc jestem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ... 20.12.05, 22:24 bubak napisała: > > > Jakie są możliwości chorobowego? > u nas są albo zdrowi albo martwi..po co więc komu chorobowe? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 19:57 Panie Naczelniku! Rebelia! Chłopy pańszczyźniane wszczęły bunt w moich latyfundiach! Przywódcą tego chłopskiego powstania był nie jaki Roman Giertych. Co z nim zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:23 nekroskop88 napisał: > Panie Naczelniku! Rebelia! Chłopy pańszczyźniane wszczęły bunt w moich > latyfundiach! Przywódcą tego chłopskiego powstania był nie jaki Roman Giertych. > > Co z nim zrobić? > > oczywiście, że na pal oj widzę wicenaczelniku, że kwestie bezpieczeństwa są wam obce.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:25 dopiero za czwartym razem udało się go nabić na pal, jednak jeszcze popróbujemy, żeby wzbudzić strach u pozostałych Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:32 nekroskop88 napisał: > dopiero za czwartym razem udało się go nabić na pal, jednak jeszcze > popróbujemy, żeby wzbudzić strach u pozostałych > > ale..zrobilisćie to zgodnie z normami unijnymi 65498/ad.98-87 oraz 565DR/IN- 564 ? (odpowiednio wysterylizowany drzewiec, odpowiedni kąt nachylenia?).. niepotrzebna nam znowu kontrola komisarzy z brukseli tak jak po ukrzyżowanku byłego prezia...do teraz spłacamy jeszcze karę do strasbourga za zanieszczyenie srodowiska naturalnego przez tamto wydarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:37 nie spełniliśmy wszystkich norm unijnych, ale za to spaliliśmy na stosie komisję przysłaną do nas z Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:44 nekroskop88 napisał: > nie spełniliśmy wszystkich norm unijnych, ale za to spaliliśmy na stosie > komisję przysłaną do nas z Brukseli > > to prawda...zauważ, że jednak do tego się nie przyczepili...w sumie do konca niewiadomo czy z powodu tego, że nie zauważyli braku tych 184 kontrolerów i 287 ich asystentów (zwłaszcza, ze raport i tak dostali tyle, że przez nas napisany) czy dlatego, że zrobiliśmy to z zgodnie z unijnymi zasadami BHP Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:46 Mysle, ze dlatego, iż przestrzegalismy zasad BHP. Obok wisiała gaśnica. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:52 nekroskop88 napisał: > Mysle, ze dlatego, iż przestrzegalismy zasad BHP. Obok wisiała gaśnica. > > taaa...gdyby nie ta gaśnica to by nam znowu przysłali kontrolę...skas my tyle chrustu byśmy nazbierali? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:55 Chrustu pod dostatkiem, ostatnio pracowita i inteligentna Renatka Begier wynalazła nowy, efektywniejszy sposób zbierania chrustu z Puszczy Białowieskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:57 nekroskop88 napisał: > Chrustu pod dostatkiem, ostatnio pracowita i inteligentna Renatka Begier > wynalazła nowy, efektywniejszy sposób zbierania chrustu z Puszczy Białowieskiej > ! > > toć ona w ambasady poszła.. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 22:58 tak, chodzą takie słuchy, ale ona pracuje dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 23:00 nekroskop88 napisał: > tak, chodzą takie słuchy, ale ona pracuje dla nas > > niech kocziss to sprawdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 23:02 Nie damy jej sobie odebrać. Jej nowy pomysł na większą ilość chrustu jest genialny. A ona jest bez studiów! Proszę sobie wyobrazić tego geniusza kiedy ją wykształcimy w Uniwersytecie Ludowym im. A. Leppera w Klewkach. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 23:05 nekroskop88 napisał: > Nie damy jej sobie odebrać. Jej nowy pomysł na większą ilość chrustu jest > genialny. A ona jest bez studiów! Proszę sobie wyobrazić tego geniusza kiedy ją > > wykształcimy w Uniwersytecie Ludowym im. A. Leppera w Klewkach. > > to może maturę zrobisz przy okazji wicenaczelniku? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 20.12.05, 23:12 Poczekam jeszcze z rok, zobaczę jak się sytuacja ułoży. Na razie nie mogę zostawić państwa samemu sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto na prezydenta Białegostoku? IP: *.csk.pl 22.12.05, 11:14 WOJCIECH STRZAŁKOWSKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSKOWY Re: Kto na prezydenta Białegostoku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 21:40 Ki ch.j przypie.. sie do mojego kochanego Rycha ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Kto na prezydenta Białegostoku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 10:35 Żeby tylko nie taki pokroju Tura. A kto? Oczywiście ja! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kto na prezydenta Białegostoku? 24.12.05, 10:43 A co obiecujesz swemu ludowi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś