alex.4 28.12.05, 10:51 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051228/BIALYSTOK/51227003/-1/bialystok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 10:53 Ale sie ciesze, nie iwem co ja teraz ze szczęścia poczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 10:55 w Białymstoku sporo rzeczy jest planowane, ale rezultat jest prawie zawsze taki sam. Nic. Więc jeśli coś powstanie to jest juz coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 12:09 alex.4 napisał: > w Białymstoku sporo rzeczy jest planowane, ale rezultat jest prawie zawsze taki > > sam. Nic. Więc jeśli coś powstanie to jest juz coś:) ale Ty alexie byłeś planowany? czy też nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 12:10 I po od razu te personalne ataki?? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 12:16 jakie presonalne??? pisze, że NIC nie było planowane...NIC się nie planuje... czemu używa takich pojęć? (brak mu wiedzy?) ja sądzę, ze czasem coś się planuje w Białymstoku...(np. dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 12:18 makbrajd_wylogowany napisał: > jakie presonalne??? > > pisze, że NIC nie było planowane...NIC się nie planuje... > > czemu używa takich pojęć? (brak mu wiedzy?) > > ja sądzę, ze czasem coś się planuje w Białymstoku...(np. dzieci) dla ścisłosci poprzedniego postu..że z planów NIC nie wychodzi... a jednak jest chyba odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 19:21 w Białymstoku planuje się wiele inwestycji. Jak na razie najczęsciej kończy się planami (Focus, Jagiellonia, hipermarket przy Hetmańskiej itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 12:11 ale Ty alexie byłeś planowany? czy też nie? ojejku jejku!tylko się nie pobijcie! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 11:23 jak zobaczę ukończoną budowę, to uwierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 11:27 Ja jeszcze wtedy nie uwierzę, bo to może się okazać atrapą lub nowym urzedem;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 11:36 To będziemy czekać, aż ksiądz i pop poświęcą. Wtedy to już będzie gotowe do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 11:32 nekroskop88 napisał: > jak zobaczę ukończoną budowę, to uwierzę ;) > Błogosławieni,którzy nie ujrzeli,a zobaczyli. > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 11:33 bad_habit napisała: > nekroskop88 napisał: > > > jak zobaczę ukończoną budowę, to uwierzę ;) > > Błogosławieni,którzy nie ujrzeli,a uwierzyli. Kurczę,przepraszam za błąd,za szybko post wyleciał:( > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Opera jednak powstanie! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.12.05, 11:39 Ciekawe tylko, kto tam będzie chodził? Niech może jeszcze Balet Białostocki otworzą? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 19:22 ma być nowoczesne kini, więc chętni będą:) W Warszawie mozna chodzić TANIEJ do kina niz w Białymstoku:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 11:44 www.opera.bydgoszcz.pl/opera3.jpg i buduje się i się buduje....kiedyś skończą... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 11:45 podobnie jak u nas dworzec remontowali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Opera jednak powstanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:08 Zawsze to nie jest nowy kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 14:13 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Zawsze to nie jest nowy kościół. zbuduj sobie własny jak Ci się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Opera jednak powstanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:17 Drogi Makbrajdzie! Ja jestem ateistą i się cieszę, że zamiast nowego kościoła będzie opera co podkreśliłem w poprzednim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd_wylogowany Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 14:18 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Drogi Makbrajdzie! Ja jestem ateistą i się cieszę, że zamiast nowego kościoła b > ędzie opera co podkreśliłem w poprzednim poście. więc cieszymy się razem z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Opera jednak powstanie! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 28.12.05, 14:18 Niestety, ta opera nie powstanie zamiast kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Opera jednak powstanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:21 No tak, ale o jedną budowę kościoła mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Opera jednak powstanie! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 28.12.05, 14:37 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Opera jednak powstanie! 28.12.05, 15:36 Tak uważasz, założe się że gdyby ta nierzadnica-Łunie Jewropejska dokładała di Kosciołów to mielibyśmy kościół a nie operę. No, ale może z tych 100 milionów od kanclerzycy Merkel da się chociaż połowę przeznaczyc na koscioły. Będzie gdzie się modlić o nastepne 60 miliardów;) Odpowiedz Link Zgłoś