Dodaj do ulubionych

anioł w krakowie

IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 05.11.02, 13:28
dzięki uprzejmości kierownika kina mogłem obejrzeć wspaniały polski film. w
piątek kolejna uczta - Edi. nareszcie ktoś wyłowił naprawdę interesujące
propozycje. tak trzymać! może już wkrótce doczekamy się filmów rosyjskich i
czeskich.
Obserwuj wątek
    • inks Re: anioł w krakowie 05.11.02, 13:44
      No tak, tylko ten film-"Anioł w Krakowie-choć sympatyczny i ciekawy robi
      wrażenie szkicu-czegoś niedokończonego...
      • Gość: anka1 Re: anioł w krakowie IP: 212.33.74.* 05.11.02, 18:08
        musze sie wybrac zeby sobie wlasne zdanie wyrobic. ale dialog Treli i Globisza
        w reportazu o tym filmie byl rewelacyjny, az mi slinka cieknie:)
        • saunne Re: anioł w krakowie 05.11.02, 21:32
          Hej!

ja takze sie wybieram (jak wreszcie namowie jedna duszyczke). Edi takze w
          planach :)

W sobote bylam na "8 kobietach". Wrazenia? Najperw konsternacja: "przeciez to
          jak teatr telewizyjny". Potem: hahahahahaha, :)))))), podziw dla gry aktorek i
          przede wszystkim dla pomyslowosci rezysera. Doskonale sie bawilam, choc wiem,
          ze film budzi skrajne oceny. No i ten francuski, ach.... :))))

Pozdrawiam kochających kino :)
          • Gość: chatka_ anioły w Bialymstoku IP: *.piasta.pl 06.11.02, 13:08
            Repozdrawiam :)
            Alez mam zaleglosci! Ziemii niczyjej tez jeszcze nie widzialm :(

Gdy Syrena znowu pokaze "Czas pijanych koni" koniecznie sie na to wybierzcie.To
            piekna wzruszajaca opowiesc iranska o ludzkiej godnosci.Dla tych ktorzy lubia
            kino inne, male, lokalne, z charakterem.
            • Gość: anka1 Re: anioły w Bialymstoku IP: 212.33.74.* 06.11.02, 13:52
              to koniom Koran pic pozwala?:)))
              • ralston Re: anioły w Bialymstoku 06.11.02, 14:26
                Nie - one sie nawalają zupełnie niekoranicznie...
                • Gość: anka1 Re: anioły w Bialymstoku IP: 212.33.74.* 06.11.02, 14:51
                  przynajmniej konie maja dobrze w islamie:)
                  • chatka_ Re: anioły w Bialymstoku 08.11.02, 00:02
                    Aniu jakbys widziala film to bys tak nie napisala. Wolfik tego filmu nie
                    powinien zobaczyc; chociaz to nie konie a muly tak upijaja, inaczej cierpialyby
                    jeszcze bardziej :(
    • Gość: burak Re: anioł w krakowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 00:48
      Dobrze, ze kierownik kina był uprzejmy, bo gdyby nie, to by Cie pewnie nie
      wpuscili na seans!!!
      • Gość: Alex Re: anioł w krakowie IP: 212.33.87.* 09.11.02, 14:24
        Pomysł na film był całkiem udany. POczątęk może być. Ale w pewnym momencie film
        skręca wyraźnie w stronę Miasta aniołów. Reżyser niechcąć zmienić filmu w
        kiepski melodramat uśmierca bohaterkę zanim nie pozna bliżej Giordano .... I
        potem nie ma pomysłu na zakończenie ... Szkoda że reżyser nie pomyślał nad
        zakończeniem. Wtedy może wyszedł by dobry film .
        • Gość: saunne Edi IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 17:27
          bylam wczoraj na premierze z udzialem tworcow filmu. Henryk Golembiewski to
          uroczy, skromny czlowiek :) Wyszlam z nadzieja, ze jeszcze nie wszystko w
          polskim kinie umarlo i mozna zrobic dobry film oparty na prostej historii,
          ktora w dodatku nie jest szkolna lektura. Tak trzymac! Czy Edi dostanie Oskara?
          Szczerze mowiac watpie. Ale kto wie, moze akurat?

Jednoczesnie z przykroscia stwierdzam, ze z uwagi na odjazd ostatniego autobusu
          musialam wyjsc z kina przed zakonczeniem rozmowy z goscmi... :( Dlatego wlasnie
          jestem za komunikacja nocna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka