Gość: Oka Re: Habitus zyjesz??? IP: *.17.79.204.lifespan.org 05.11.02, 23:44 Ja rowniez wspominam mile Twoje wypowiedzi, brakuje mi ich. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus zyjesz??? 06.11.02, 08:39 Ano widać nie możemy się jakoś zebrać do kupy po wakacjach... Ciągle kogoś brakuje. Habi odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Habitus zyjesz??? IP: 212.33.74.* 06.11.02, 08:42 przylaczam sie do poszukiwan ! kogo jeszcze brakuje na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus zyjesz??? 06.11.02, 09:32 Gość portalu: anka1 napisał(a): > przylaczam sie do poszukiwan ! > kogo jeszcze brakuje na forum? Kogo brakuje niech się odezwie! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Habitus zyjesz??? 06.11.02, 11:14 Ostatni raz Habi odezwala sie hm raczej usmiechnela 1 listopada, dowcip jej sie spodobal:) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Oj, Chatko!!! 06.11.02, 11:18 Podpadłaś mi!!! Ja tu już piszę piosenkę o Twoim zniknięciu, żeby Cię wywołać, a Ty mi taki numer wykręcasz i wracasz na forum!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Oj, Chatko!!! IP: *.piasta.pl 06.11.02, 13:34 Byla juz taka "Pojawiasz sie i znikasz i znikasz i zni..." Znikam. Zdazysz z piosenka do nocy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Oj, Chatko!!! 06.11.02, 13:38 Gość portalu: chatka napisał(a): > Byla juz taka "Pojawiasz sie i znikasz i znikasz i zni..." > Znikam. > Zdazysz z piosenka do nocy? :) Niestety, po Twoim pojawieniu się, pozbyłem się jej i muszę zacząć od nowa (korzystałem z melodii Autobiografii, gdyż nie umiem komponować, a teraz muszę wybrać inną, weselszą). Postaram się wyrobić w ciągu 3 dni ale niczego nie obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Oj, Chatko!!! 06.11.02, 13:46 Perfect! Poczekam i poki co uciekam. usciski Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Oj, Chatko!!! 06.11.02, 13:54 chatka_ napisała: > Perfect! Poczekam i poki co uciekam. usciski Prawdopodobnie wybiorę albo "Zarazę" albo "Jichał kozak" albo albo "Hercegowinę". (Zwłaszcza ta pierwsza ma ciekawą linię melodyczną) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Oj, Chatko!!! 06.11.02, 13:57 A tak na marginesie, do zobaczenia. Trzymaj się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Oj, Chatko!!! 07.11.02, 23:21 freewolf napisał: > Prawdopodobnie wybiorę albo "Zarazę" albo "Jichał kozak" albo > albo "Hercegowinę". (Zwłaszcza ta pierwsza ma ciekawą linię melodyczną) Ales Ty romantyczny ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Oj, Chatko!!! 08.11.02, 18:24 chatka_ napisała: > freewolf napisał: > > > Prawdopodobnie wybiorę albo "Zarazę" albo "Jichał kozak" albo > > albo "Hercegowinę". (Zwłaszcza ta pierwsza ma ciekawą linię melodyczną) > > Ales Ty romantyczny ! :))) A co złego w piosenkach łemkowskich? Myślałem wcześniej o melodiach: "Malowani (dokąd Bóg prowadzi)", "Ułan (Pieśń szabli)", albo "Karczmareczka" ale nie będę profanował piosenek "końskich". Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ oj Wolfie 08.11.02, 18:29 I slodki! :) Papatki serdeczne, bo na wylocie jestem , na slajdy z Islandii lece! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: oj Wolfie 08.11.02, 19:01 chatka_ napisała: > I slodki! :) > Papatki serdeczne, bo na wylocie jestem , na slajdy z Islandii lece! I przystojny, i inteligentny, i wygadany,... eee... a o kim mowa? :))) Miłej zabawy!! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Habitus zyjesz??? 06.11.02, 10:57 I ja dołączam swój głos: Habi, czas już wrócić z urlopu!!! Na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Habitus zyjesz??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 09:49 a Habi jak nie było tak nie ma... :( Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Habitus zyjesz??? 07.11.02, 23:18 Habi jak Ty mozesz tak dlugo bez nas wytrzymac! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Habitus zyjesz??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 15:36 chatka_ napisała: > Habi jak Ty mozesz tak dlugo bez nas wytrzymac! :))) no wlasnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Habitus zyjesz??? 08.11.02, 19:06 Gość portalu: saunne napisał(a): > chatka_ napisała: > > > Habi jak Ty mozesz tak dlugo bez nas wytrzymac! :))) > > no wlasnie.... Habi, teraz już prawie nie ma tu polityki, wybory się skończyły, wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Habitus zyjesz??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 17:32 freewolf napisał: > Gość portalu: saunne napisał(a): > > > chatka_ napisała: > > > > > Habi jak Ty mozesz tak dlugo bez nas wytrzymac! :))) > > > > no wlasnie.... > > Habi, teraz już prawie nie ma tu polityki, wybory się skończyły, wracaj!!! slyszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Habitus zyjesz??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 14:05 Gość portalu: saunne napisał(a): > chatka_ napisała: > > > Habi jak Ty mozesz tak dlugo bez nas wytrzymac! :))) > > no wlasnie.... Trenuję silną wolę :))))) Nie bywam, bo tyrom, aż mi dech zapiro. Nazbierało się po wakacjach różnego rodzaju problemów, podpisałam umowy, z których muszę się wywiązać etc. A ponieważ nie byłam na wakacjach to w pewnym momencie stałam się kobietą na krawędzi załamania nerwowego i nie chciałam zatruwać forum swoimi ponurymi wizjami końca wszystkiego. Jest trochę lepiej, więc odpowiadam, żeby nie stały się wasze wołania głosami wołających na puszczy. Freewolf, spróbuj na nutę " Tysiące rąk, miliony rąk..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Habitus zyjesz??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 15:36 > Trenuję silną wolę :))))) > Nie bywam, bo tyrom, aż mi dech zapiro. Nazbierało się po wakacjach różnego > rodzaju problemów, podpisałam umowy, z których muszę się wywiązać etc. > A ponieważ nie byłam na wakacjach to w pewnym momencie stałam się kobietą na > krawędzi załamania nerwowego i nie chciałam zatruwać forum swoimi ponurymi > wizjami końca wszystkiego. Jest trochę lepiej, więc odpowiadam, żeby nie stały > się wasze wołania głosami wołających na puszczy. > Freewolf, spróbuj na nutę " Tysiące rąk, miliony rąk..." Witaj zatem :)))) i zagladaj jak najczesciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Habitus zyjesz??? 10.11.02, 21:47 Gość portalu: saunne napisał(a): > > > Trenuję silną wolę :))))) > > Nie bywam, bo tyrom, aż mi dech zapiro. Nazbierało się po wakacjach różneg > o > > rodzaju problemów, podpisałam umowy, z których muszę się wywiązać etc. > > A ponieważ nie byłam na wakacjach to w pewnym momencie stałam się kobietą > na > > krawędzi załamania nerwowego i nie chciałam zatruwać forum swoimi ponurymi > > > wizjami końca wszystkiego. Jest trochę lepiej, więc odpowiadam, żeby nie > stały > > się wasze wołania głosami wołających na puszczy. > > Freewolf, spróbuj na nutę " Tysiące rąk, miliony rąk..." Wolę coś żywszego. > Witaj zatem :)))) i zagladaj jak najczesciej :) Popieram, popieram, popieram. Odpowiedz Link Zgłoś