Gość: IzKa IP: 217.97.164.* 27.01.06, 17:39 Czy chcielibyście/chciałybyście,żeby wasza dziewczyna/wasz chłopak miał kolczyk w języku?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 17:42 Gość portalu: IzKa napisał(a): > Czy chcielibyście/chciałybyście,żeby wasza dziewczyna/wasz chłopak miał kolczyk > w języku?? ;> nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzKa Re: Kolczyk w języku IP: 217.97.164.* 27.01.06, 17:47 Nie??Ale dlaczego?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 17:52 Gość portalu: IzKa napisał(a): > Nie??Ale dlaczego?? ;P dziwne trochę,każdy ma swoje,ale ani tatuaż ani kolczyki w języku tudzież innych częściach twarzy.Ale długie włosy może mieć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 19:05 Ponoć kolczyk w języku polepsza przyjemność z seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 20:57 stefan.bialystok napisał: > Ponoć kolczyk w języku polepsza przyjemność z seksu. > taaa ponoć pejcz i piórko w d.... też;) ponoć! Odpowiedz Link Zgłoś
shining_star21 Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:00 > ponoć pejcz i piórko w d.... też;) > ponoć! Ponoć strony internetowe też,hehe,zdaniem niektórych panów.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:01 shining_star21 napisała: > > > ponoć pejcz i piórko w d.... też;) > > ponoć! > Ponoć strony internetowe też,hehe,zdaniem niektórych panów.. a potem się dziwią że kompy zawirusowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:03 > > a potem się dziwią że kompy zawirusowane:) i monitory jakieś takie lepiące,zamazane,że ledwie ikonki na pulpicie widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:07 bad_habit napisała: > > > > > a potem się dziwią że kompy zawirusowane:) > i monitory jakieś takie lepiące,zamazane,że ledwie ikonki na pulpicie widać:) to żony się dziwią;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:07 > to żony się dziwią;) że mężowie tacy zmęczeni i zniechęceni odchodzą od komputerów:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:11 bad_habit napisała: > > > to żony się dziwią;) > że mężowie tacy zmęczeni i zniechęceni odchodzą od komputerów:) "a kochanie, mam jeszcze sto projektów do dokończenia - niech szlag trafi tę robotę!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:19 > "a kochanie, mam jeszcze sto projektów do dokończenia - niech szlag trafi tę > robotę!" :) i czy podkrążone... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:19 bad_habit napisała: > > > "a kochanie, mam jeszcze sto projektów do dokończenia - niech szlag trafi > tę > > robotę!" :) > i oczy podkrążone... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:21 a ona myśli "cholera jak on cieżko pracuje" - i zaczyna mieć wyrzuty sumienia, że dwa razy poszła z Ryśkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:24 nutopia napisała: > a ona myśli > "cholera jak on cieżko pracuje" - i zaczyna mieć wyrzuty sumienia, że dwa razy > poszła z Ryśkiem:) a moze by tak porozmawiać z jego szefem,żeby dał mu choć tydzień urlopu,bo mąż jakoś tak blado i mizernie wygląda przez ostatnie miesiące...:D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kolczyk w języku 27.01.06, 21:25 skin.pl napisał: > to jest totalny idiotyzm inwestycja jednorazowa,wyjmiesz kolczyk chociaż na godzinę,już go nie włożysz z powrotem...poza tym to jest strasznie niewygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goŚkaaa Re: Kolczyk w języku IP: 217.97.164.* 29.01.06, 16:41 Ja mam kolczyk w języku i wcale nie jest on niewygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczkis Re: Kolczyk w języku IP: *.telia.com 29.01.06, 17:10 Autor: Gość: goŚkaaa IP: 217.97.164.* Data: 29.01.06, 16:41 Ja mam kolczyk w języku i wcale nie jest on niewygodny. --------------------------------------------- Jasne.. bykowi kolko metalowe w nos instaluja a swini drut w ryja wkrecaja i tez tak samo jedno i drugie jest ucieszone i zadowolone.. Pytanie czy komus przeszkadza drut w ryju swini?? - Jasne ze nie.. Pod warunkiem jednakze iz swinia nie bedzie zachwalala i przekonywala ze jesli swinia ryj drutuje, to i wszyscy musza sobie ryje drutowac.. Poza tym - kwestia gustu kto z kim przestaje i zadaje sie.. Nikt nie ankietowal niedrutowanych swin czy podoba im sie to, i czy chcialyby miec za towarzystwo inne swinie z drutem w ryju.. - Chociaz.. zadrutowana swinia moze rzec: - "Ale ja chce sie wyroznic! i dlatego jestem "inna" swinia.. bo mam drut w ryju!! - Nie tak jak POSPOLITE swinie, ktore w ryju nic nie maja.. Wiec jestem KIMS! - Czyli "swinia z drutem w ryju".. (Sprawdzal ktos czy "alex.4".. lub ten "smiszny" "fiucik.lux" nie nosza jakichs widocznych drutow w "wiadomym" miejscu?? - Moze warto przypatrzec sie?? Niczego to nie zmieni oczywiscie, ale uciechy za to ile byloby!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kolczyk w języku 30.01.06, 17:42 na raz kręci:) ale to chyba nie jest zbyt higieniczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_habit Re: Kolczyk w języku IP: *.isb.com.pl 30.01.06, 18:29 raczej nie...koleżanka miała na podbródku,dokładniej pod dolną wargą,mówi że to było strasznie niewygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: Kolczyk w języku 30.01.06, 20:56 Gość portalu: IzKa napisał(a): > Czy chcielibyście/chciałybyście,żeby wasza dziewczyna/wasz chłopak miał kolczyk > w języku?? ;> A co to komu szkodzi? Bo ja jestem w tych sprawach *w miarę* tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzKa Re: Kolczyk w języku IP: 217.97.164.* 30.01.06, 21:23 Co innego kolczyk w języku a co innego w brodzie,jak ci się ociera o zęby. ;P A co do wypowiedzi "kiczkis"...bez komentarza...Z twojej wypowiedzi można wywnioskować,że nawet kolczyk w uchu jest nawiązaniem do kolczykowania świń i krów i byków itp.... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś