bpos 09.05.05, 19:50 Jakakolwiek partia by nie powstała forum natychmiast krytykuje i jest przeciw. Wolny kraj, więc można. Był tu nawet taki, co chciał utworzyć partię wśród uczestników forum. I też oponowaliście. Wobec tego jesteście za...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Precz lefebrysto! I schizmatyku!!! 09.05.05, 19:58 Jakby sie babcie w mohairach dowiedzialy co tu wypisujesz, tobys dopiero mial! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Precz lefebrysto! I schizmatyku!!! 09.05.05, 20:32 MoreHair? :) oszołomie, czy już zaopatrzyłeś się w stosowny beret, koniecznie z antenką? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pan oszolom.z.radia.maryja" nobilituje LPR :)))))) 09.05.05, 20:09 oszolom.z.radia.maryja napisał: > dla mnie stereotyp Polaka katolika nie jest obraźliwy wręcz przeciwnie > nobilitujący! Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 Re: Pan oszolom.z.radia.maryja" nobilituje LPR :) 09.05.05, 20:18 Heniu!!!!? Jaki on "pan"? Po takim "panu" - to mój dziadek na konia wsiadał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pan oszolom.z.radia.maryja" nobilituje LPR :) 09.05.05, 20:28 :D :))))))))))), ja już chyba tak z "przywyknięcia: :)) > Po takim "panu" - to mój dziadek na konia wsiadał!!!< Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: oni lubią krzykaczy 09.05.05, 20:21 i obiecujących gruszki na wierzbie lub IV RP. Partia, która nie wrzeszczy na nikogo, a proponuje spokój i uczciwą służbę publiczną, jest natychmiast przedmiotem ataków. Tutaj większość to frustraci, których jedyną zabawą jest "dopier..ć" każdemu i to anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: przeciw PD 09.05.05, 20:28 bpos napisał: > Jakakolwiek partia by nie powstała forum natychmiast krytykuje i jest przeciw. > Wolny kraj, więc można. > Był tu nawet taki, co chciał utworzyć partię wśród uczestników forum. I też > oponowaliście. > Wobec tego jesteście za...? Wszystkie partie są złe, a najmniej zła jest PO i może była SP..... Odpowiedz Link Zgłoś