Gość: marcel IP: 84.19.236.* 12.02.06, 07:35 ... czytam na bialostockich stronach gazety o mlodym sportowcu ktory przekonal mame i moze wystepowac na olimpiadzie w Turynie. Czy w Bialymstoku naprawde nic innego sie nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kawelin Re: od trzech dni... IP: *.csk.pl 12.02.06, 09:37 jeszcze od 15 lat budują się k.... ale już samo słowo k.. budzi powszechne wq... więc nie ma odważnych do relacjonowania jedynie słusznych wzrywów patriotycznej części białego(hihi)stoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: od trzech dni... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.02.06, 11:04 Forumowicze nie podrzucili żadnego ciekawego tematu, więc gazety nie mają o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: od trzech dni... 12.02.06, 12:22 nie podrzucili ? to ja podrzucam po raz kolejny : kto do cholery odsnieza drogi w tym miescie ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Ja o chodnikach 12.02.06, 13:58 Bo to jest tak, jak na małej uliczcie osiedlowej wlaściciel posesji przylegajacej do ulicy nie odśnieży chodnika, to dostanie mandat, ale jak miasto nie wywiązuje się z odśnieżania swych chodników,, ścieżek rowerowych, to jest oki. już wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi od trzech dni... nie miałem nic w ustach, he, he 12.02.06, 11:44 Żart ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: od trzech dni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:58 Ja przekonałem mamę żeby schabowy z kapustą rdzenno-polski był na niedzielny obiad, dlaczego o tym nikt nie napisze !! A ponoć w państwie Prawa i Sprawiedliwości wszyscy sa równi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: od trzech dni... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.02.06, 12:03 Oczywiście. Też możesz ubiegać się o start na olimpiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: od trzech dni... IP: *.koba.pl / *.koba.pl 12.02.06, 14:29 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > Oczywiście. Też możesz ubiegać się o start na olimpiadzie. A jst konkurencja "rzut schabowym z kapustą"? Odpowiedz Link Zgłoś