Dodaj do ulubionych

Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne):

21.11.02, 09:09
Czy w ten weekend odbywa się w Białym jakaś oryginalna, nietypowa impreza
kulturalna, na której facet może się dobrze bawić ze swoją drugą (znacznie
piękniejszą) połową?
Kina, kawiarnie, puby, teatr, to takie oklepane, potrzebuję czegoś
ciekawszego.
I bardzo proszę o inteligentne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • marat_ Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 09:16
      freewolf napisał:

> Wolf, już nie free
      > (ale spokojnie miłe panie,
      > to tylko chwilowe)

Też tak myślałem jakiś czas po poznaniu swojej żony :))))

• freewolf Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 09:20
        marat_ napisał:

> freewolf napisał:
        >
        > > Wolf, już nie free
        > > (ale spokojnie miłe panie,
        > > to tylko chwilowe)
        >
        > Też tak myślałem jakiś czas po poznaniu swojej żony :))))

Marat, wiem co piszę, są takie miesiące, kiedy nawet wilki potrzebują kogoś,
        kto je przytuli, ogrzeje. Ale jak dotąd na wiosnę zawsze wszystko wracało do
        normy. I teraz też nie mam zamiaru zbaczać z tej ścieżki.
        • ralston Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 09:26
          Wolfie - to mi pachnie wyrachowaniem...
          • saunne Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 09:31
            radze jechac do Warszawy - w Muzeum Narodowym jest wystawa prac Picassa. Chatka
            wspominala, ze sie prawdopodobnie wybierze, wiec moze uda Wam sie razem?

Saunne niestety spedzi weekend z kodeksami, podrecznikami i wykladami.
            • marat_ Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 09:44
              saunne napisała:

> radze jechac do Warszawy - w Muzeum Narodowym jest wystawa prac Picassa.
              Chatka
              >
              > wspominala, ze sie prawdopodobnie wybierze, wiec moze uda Wam sie razem?

M: Świetny pomysł! Free miałby już pewność, że ze swoją obecną to będzie
              przelotna znajomość :)))

>
              > Saunne niestety spedzi weekend z kodeksami, podrecznikami i wykladami.

M: Och, jakież to smutne! I nie dałoby się między jakiś kodeks a podręcznik
              upchnąć np. grzane, korzenne wino? :)))
              • saunne Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 09:51
                marat_ napisał:

M: Świetny pomysł! Free miałby już pewność, że ze swoją obecną to będzie
                > przelotna znajomość :)))

Skoro sam o tym napisal...

> > Saunne niestety spedzi weekend z kodeksami, podrecznikami i wykladami.
                >
                > M: Och, jakież to smutne! I nie dałoby się między jakiś kodeks a podręcznik
                > upchnąć np. grzane, korzenne wino? :)))

no moze w piatek wieczorem...,ale Marat nie kus mnie, bo znowu mi plan nie
                wyjdzie ;)
                • marat_ Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 10:01
                  saunne napisała:

> no moze w piatek wieczorem...,ale Marat nie kus mnie, bo znowu mi plan nie
                  > wyjdzie ;)

M: No już nie mówię, żeby cały weekend siedzieć nad butelką! Zawsze tam w
                  niedzielę wieczorem można spróbować rzucić okiem do kodeksu :)))
                  • saunne Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 10:04
                    marat_ napisał:

> saunne napisała:
                    >
                    > > no moze w piatek wieczorem...,ale Marat nie kus mnie, bo znowu mi plan nie
                    >
                    > > wyjdzie ;)
                    >
                    > M: No już nie mówię, żeby cały weekend siedzieć nad butelką! Zawsze tam w
                    > niedzielę wieczorem można spróbować rzucić okiem do kodeksu :)))

W niedziele wieczorem slucham Kaczkowskiego :)
            • chatka_ Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 12:08
              saunne napisała:

Chatka
              >

Wolfie ja nie mam nic naprzeciw, ale nie wiem co na to moj kolega! :)
            • freewolf Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 16:35
              saunne napisała:

Chatka
              >

Odpada, znalazłem już bardzo fajne wydarzenie (to znaczy, przymierzałem się do
              tego już od dawna, ale sądziłem, że to dopiero w przyszłym tygodniu).

> Saunne niestety spedzi weekend z kodeksami, podrecznikami i wykladami.

Wyrazy współczucia. Ale, nie możesz się pouczyć w niedzielę w nocy? Na naukę
              nigdy nie jest za późno.
          • freewolf Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 17:54
            ralston napisał:

> Wolfie - to mi pachnie wyrachowaniem...

marat_ napisał:

> Sie manko, Ralsie. :)
            >
            > Zobacz tylko, co wyczynia Free! Poderwał babkę, rozbudowuje misterny plan
            > podrywu i zasięga konsultacji od Foremek. A do tego jeszcze mówi: To
            chwilowe!
            >
            > Już nie wiem: czy on udaje naiwnego, czy taki przewrotny
            >
            > :))

Podobno każdy facet to świnia. Nie mam zamiaru odbiegać od standardów.
        • marat_ Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): 21.11.02, 09:28
          freewolf napisał:

Ale jak dotąd na wiosnę zawsze wszystko wracało do
          > normy.

?????? Chcesz powiedzieć, że robisz się oziębły na wiosnę? Ewenement z
          ciebie :))

> I teraz też nie mam zamiaru zbaczać z tej ścieżki.

Ja też nie miałem żadnych konkretnych planów :)))
          • marat_ Do Ralsa 21.11.02, 09:38
            Sie manko, Ralsie. :)

Zobacz tylko, co wyczynia Free! Poderwał babkę, rozbudowuje misterny plan
            podrywu i zasięga konsultacji od Foremek. A do tego jeszcze mówi: To chwilowe!

Już nie wiem: czy on udaje naiwnego, czy taki przewrotny

:))

PS. Masz tam jakąś konkretną ciecz pod ręką, czy zacząłeś dzień ponuro, od
            kawy? :))
            • chatka_ Do Wolfa 21.11.02, 12:14
              Wolfie, coz Ci doradzic? Ja do Warszawy jade, nie wiem co w Bialym bedzie sie
              dzialo. Ale...byl kiedys taki mily watek!
              • freewolf Re: Do Wolfa 21.11.02, 18:06
                chatka_ napisała:

> Wolfie, coz Ci doradzic? Ja do Warszawy jade, nie wiem co w Bialym bedzie
                sie
                > dzialo. Ale...byl kiedys taki mily watek!

I tak wielkie THX, za dobre chęci.
                ;*
                • chatka_ Re: Do Wolfa 21.11.02, 23:56
                  Wolfie masz teraz dziewczyne i pomysl na randke z nia, ale zastanawiam sie czy
                  Ty na to spotkanie...dojdziesz? ;)))))
                  • freewolf Re: Do Wolfa 22.11.02, 12:01
                    chatka_ napisała:

> Wolfie masz teraz dziewczyne i pomysl na randke z nia, ale zastanawiam sie
                    czy
                    > Ty na to spotkanie...dojdziesz? ;)))))

To zależy, a będzie można gdzieś Ciebie spotkać po drodze?
                    ;)
                    • chatka_ Re: Do Wolfa 22.11.02, 12:13
                      freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                      >
                      > > Wolfie masz teraz dziewczyne i pomysl na randke z nia, ale zastanawiam sie
                      >
                      > czy
                      > > Ty na to spotkanie...dojdziesz? ;)))))
                      >
                      > To zależy, a będzie można gdzieś Ciebie spotkać po drodze?
                      > ;)

Wolfie miales szanse ze dwa razy i co ??? Stad moje pytanie :)))

• freewolf Re: Do Wolfa 22.11.02, 13:09
                        chatka_ napisała:

> Wolfie miales szanse ze dwa razy i co ??? Stad moje pytanie :)))

Niektóre kobiety onieśmielają mężczyzn.
                        • Gość: chatka_ Re: Do Wolfa IP: *.piasta.pl 22.11.02, 13:14
                          ...oniesmielaja tez kobiety!!! :)))Ech Saunne...zes sie nie odwazyla:))))
                          • freewolf Re: Do Wolfa 22.11.02, 13:29
                            Gość portalu: chatka_ napisał(a):

> ...oniesmielaja tez kobiety!!! :)))Ech Saunne...zes sie nie odwazyla:))))

Następnym razem musisz nas wziąć przez zaskoczenie. Powiedz, że nie
                            przyjdziesz, to wszyscy się zjawią.
                            :)))
                            To co z tym wieczorkiem marakeszańskim?
                            I jeszcze jedno, obiecuję, że następnym razem zjawię się na spotkanie.
                            • Gość: chatka_ Re: Do Wolfa IP: *.piasta.pl 22.11.02, 13:40
                              freewolf napisał:

> Następnym razem musisz nas wziąć przez zaskoczenie. Powiedz, że nie
                              > przyjdziesz, to wszyscy się zjawią.
                              > :)))
                              > To co z tym wieczorkiem marakeszańskim?
                              > I jeszcze jedno, obiecuję, że następnym razem zjawię się na spotkanie.

Wieczorek maroknaski!?? Niestey nie bede mogla byc.
                              :)))))

• freewolf Re: Do Wolfa 22.11.02, 19:21
                                Gość portalu: chatka_ napisał:

> freewolf napisał:
                                >
                                > > Następnym razem musisz nas wziąć przez zaskoczenie. Powiedz, że nie
                                > > przyjdziesz, to wszyscy się zjawią.
                                > > :)))
                                > > To co z tym wieczorkiem marakeszańskim?
                                > > I jeszcze jedno, obiecuję, że następnym razem zjawię się na spotkanie.
                                >
                                > Wieczorek maroknaski!?? Niestey nie bede mogla byc.
                                > :)))))

Ale za to go urządzisz. Zwłaszcza liczę na specjalności kuchni marokańskiej.
                                • chatka_ Re: Do Wolfa 22.11.02, 19:32
                                  Wolfie co Ty robisz w necie? Kolezanka juz poszla? Cos Ty jej ugotowal????
                                  :))))
                                  • freewolf Re: Do Wolfa 23.11.02, 12:08
                                    chatka_ napisała:

> Wolfie co Ty robisz w necie? Kolezanka juz poszla? Cos Ty jej ugotowal????
                                    > :))))

Ale ja gotuję dla rodzinki. Ktoś musi. I muszę się pochwalić: od 4 dni niczego
                                    nie przypaliłem.
                                    :))
                                    • ralston Re: Do Wolfa 24.11.02, 18:04
                                      freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                                      >
                                      > > Wolfie co Ty robisz w necie? Kolezanka juz poszla? Cos Ty jej ugotowal????
                                      > > :))))
                                      >
                                      > Ale ja gotuję dla rodzinki. Ktoś musi. I muszę się pochwalić: od 4 dni
                                      niczego
                                      > nie przypaliłem.
                                      > :))

Wolfie - pełen jestem uznania. Jeśli ja nic nie przypaliłem od 4 dni, to
                                      oznacza tylko jedno: od czterech dni nic nie gotowałem... :)
                          • ralston Re: Do Wolfa 22.11.02, 16:14

No to wychodzę na gruboskórnego, którego nic nie rusza, nawet onieśmielająca
                            wszystkich Chatka :)
                            • chatka_ Re: Do Wolfa 22.11.02, 19:36
                              Ralsie jakze jestem Ci za to wdzieczna, inaczej zaczelabym sie zastanawiac czy
                              aby wszystko ze mna w porzadku :)
                              • ralston Re: Do Wolfa 24.11.02, 18:05
                          • Gość: saunne Chatko IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 18:56

ale juz chyba po czesci zrekompensowalam "straty"... ;)
            • ralston Re: Do Ralsa 21.11.02, 13:36
              Ponuro - od kawy :((( Ale potem miałem weselej, bo zarzadzono ewakuacje budynku
              i mialem okazje przespacerowac sie z dwunastego pietra na dol i powrotnie na
              gore. W dol 8 minut (bo tlok od VI p.) w gore: 8 minut - bo zadyszka od VI p.)
    • Gość: Oka Re: Pytanie (zwłaszcza do Chatki, Saunne): IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.11.02, 00:57
      Wolfie, a ja proponuje, abys uwaznie przeczytal watek "Wspomnien czar -
      ulubione miejsce na randke".
      Ja osobiscie stawiam na wolna chate...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka