Gość: mukashi IP: *.sav.tkb.net.pl 23.11.02, 09:26 :] jakby nie patrzeć nasze święto szkoły jest zawsze organizowane z wielką pompą... dla mnie to było męczące jako że sama brałam udział w części srtystycznej:] w tym roku było naprawdę fajnie^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WOJCIUK Re: 83. rocznica powstania II LO IP: *.abo.wanadoo.fr 23.11.02, 20:41 Ja jako byly absolwent matura rocznik 1981 nie pamietam zadnego swieta szkoly natomiast bardzo dobrze pamietam nasza wychowaczynie Pania DANILCZUK prof matematyki Za waszym posrednictwem sle kilka goracych slow dla wszyskich moich bylych nauczcieli i oczywiscie bylych absolwentow : anisko,nowakowska,andruszkiewicz, kwiatkowski, perkowski, uscinowicz, malinowski, itd itd nie widzialem ich od matury.kazdy z nas wzial swoja droge przepraszam z bledy ale nie mowie po polsku codzienneie juz od kilkunastu laty gdyz mieszkam we Francji zycze wszyskiego najlepszego liceum nr2 ktore nazywalo sie za moich czasow BOCHATEROW 9 DREZDENSKIEJ DYWIZJI PIECHOTY ( a propo co sie stalo z ta 9ta dywizja ) pozdrowienia Stanislaw WOJCIUK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: complicated Re: 83. rocznica powstania II LO IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.3.* 23.11.02, 22:33 Nie ma co sie oszukiwac ten dzien był strasznie zmulaszczy. Odbywały sie jakies przedstawienia artystyczne przy których wszyscy sie nudzili i tylko odliczalismy minuty do konca tego spotkania. Najgorsze były 3 dziewczyny ktore wyszly na srodek i zaczely spiewac glosem operowym. Pół sali sie rozeszło już miałam dość tego dnia. Na domiar złego póżniej szykowało sie jeszcze zebranie rodziców. Ten dzień był beznadziejny rano nas wymeczyli ogladaniem jakiś bezsensownych przedstawień i słuchaniem pieśni operowych, a wieczorem odbyła sie wywiadówka z ocenami. Czysty pogrom !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś