Gość: zielona IP: *.koba.pl / *.koba.pl 24.02.06, 10:49 czlowieku, bo zakladam ze nim jestes, po kiego grzyba wypisujesz na tym forum (forum gazety wyborczej) teksty publikowane w innych gazetach ??? one tez maja swoje fora.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: do nekroskop88 24.02.06, 10:51 Gość portalu: zielona napisał(a): > czlowieku, bo zakladam ze nim jestes, po kiego grzyba wypisujesz na tym forum > (forum gazety wyborczej) teksty publikowane w innych gazetach ??? one tez > maja swoje fora.. kobieto! chodz nie zakladam, że nią jesteś po kiego grzyba zachowujesz się jak koń doroszkarski i idziesz tylko jedną (z góry wytyczoną) trasą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: do nekroskop88 IP: *.koba.pl / *.koba.pl 24.02.06, 11:00 dlatego iz gdyz poniewaz, i poranny i wspolczesna maja swoje wydania internetowe; zakladam, ze jak ktos chce je czytac, kieruje sie na te strony; widocznie przeceniam mozliwosci coponiektorych uzytkownikow Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88 24.02.06, 11:03 Gość portalu: zielona napisał(a): > dlatego iz gdyz poniewaz, > i poranny i wspolczesna maja swoje wydania internetowe; zakladam, ze jak ktos > chce je czytac, kieruje sie na te strony; > widocznie przeceniam mozliwosci coponiektorych uzytkownikow więc żegnamy cię zielona! pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88 24.02.06, 11:02 zielona, bo zakladam ze taka jestes, po kiego grzyba wypisujesz na tym forum (forum gazety wyborczej) teksty publikowane przez siebie??? nie masz swojego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: do nekroskop88 IP: *.koba.pl / *.koba.pl 24.02.06, 11:09 makbrajd - w przeciwienstwie do gazet nie mam swojego forum i go nie potrzebuje; a w przeciwienstwie do nekroskop88 nie zamieszczam tu cudzych tekstow; EOT Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88 24.02.06, 11:15 uważasz, że zamieszczasz własne teksty? hmmm ...mów dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88 24.02.06, 11:22 makbrajd napisał: > uważasz, że zamieszczasz własne teksty? > hmmm > ...mów dalej... > ... ja też chętnie poczytam.... Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: do nekroskop88 24.02.06, 18:19 zielona, bo zakladam ze taka jestes, po kiego grzyba wypisujesz na tym forum (forum gazety wyborczej) teksty publikowane przez siebie??? nie masz swojego forum? dobre hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: do nekroskop88 IP: *.pools.arcor-ip.net 24.02.06, 11:27 Już mu to mówiłem ale w sumie chyba ma racje bo lepsze to od dyskudji alex- kotwicz. Natomiast ci ostatni trzymają na naszym forum poziom hm.. liczby wpisów;) To też potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88 24.02.06, 13:23 Gość portalu: Stanisław napisał(a): > Już mu to mówiłem ale w sumie chyba ma racje bo lepsze to od dyskudji alex- > kotwicz. > Natomiast ci ostatni trzymają na naszym forum poziom hm.. liczby wpisów;) > To też potrzebne przepraszam, że co? że jacy ostatni? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: do nekroskop88 IP: *.pools.arcor-ip.net 24.02.06, 14:33 no, że wymienieni w drugim zdaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: do nekroskop88 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.06, 12:01 Bawi się w Aleksa.4 z PD. Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: do nekroskop88 24.02.06, 12:23 to chyba smieszne zeby ograniczac forum jedynie do gw w tym momencie z jakiej racji mamy wogole rozmawiac o czyms innym niz artykuly gw? paranoja, i nie po to te forum ma tak rozbudowane dzialy tematyczne zeby pisac tu tylko o gw. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88 24.02.06, 13:22 dean84 napisał: > to chyba smieszne zeby ograniczac forum jedynie do gw > w tym momencie z jakiej racji mamy wogole rozmawiac o czyms innym niz artykuly > gw? paranoja, i nie po to te forum ma tak rozbudowane dzialy tematyczne zeby > pisac tu tylko o gw. jeśli o czymś nie napisze wyborcza znaczy sie, że to nie istnieje... (polecam podstawowe lektury odnośnie manipulacji w mediach) Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: do nekroskop88 24.02.06, 14:19 zgadzam się z makbrajdem a z drugiej strony mam też prośbę. ostatnio pojawiły się wpisy o tym, że na forum, to przeważnie ataki jednych na drugich można znaleźć. nie wspomnę o wyzywaniu się wzajemnym. wydaję mi się, że temat ten jest wyjaśniony i zamknięty. można zająć się innym wątkiem. Ja uważam, że forum jest niestety na tyle dostępne, że można pisać co się chce. Jak komuś się coś nie podoba, to niech nie czyta postów lub przyjmie to po prostu do wiadomości. Mnie też na początku denerwowały wątki nekroskopa88 skaładające się z linków do kuriera. ale teraz stwierdzam, że czemu by nie. przynajmniej nie muszę wchodzić na ich stronę, która strasznie wolno się ładuje ;-) pozdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: do nekroskop88 IP: 195.177.197.* 24.02.06, 14:23 Wprawdzie nie jestem nim, ale mysle. ze np dla tego, ze to forum jest czytelniejsze Poza tym dlaczego ci to przeszkadza? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 15:53 Nekroskop umieszcza na forum teksty związane z Białymstokiem, które są ciekawe i dotyczą zycia w tym mieście. Odróznia się on pozytywnie na tle kilku osób które z Białymstokiem niewiele mają wspólnego, a których pisanina ma jeszcze mniej wspólnego z nim. Nekrospok nalezy do osób które wzbogacaja to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: do nekroskop88. Brawo IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.02.06, 16:51 czyli nekroskop to przeciwieństwo alexa Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:06 raczej twoje głuptasku dziewico intelektualna nieskala myslą:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:18 alex.4 napisał: > raczej twoje głuptasku dziewico intelektualna nieskala myslą:) to napisał Sorbet Ruski Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:23 twoje zdanie mnie nie interesuje głuptasku:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:26 alex.4 napisał: > twoje zdanie mnie nie interesuje głuptasku:) to napisał Sorbet Ruski Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:28 nutopio powiedizałem że z osoba która ma dosyć niski iloraz inteligencji jaką jesteś dyskusja mnie nie interesuje. Zważ o tym pamiętać głuptasku:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:29 alex.4 napisał: > nutopio powiedizałem że z osoba która ma dosyć niski iloraz inteligencji jaką > jesteś dyskusja mnie nie interesuje. Zważ o tym pamiętać głuptasku:) to napisał Sorbet Ruski Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:32 alex.4 napisał: > raczej twoje głuptasku dziewico intelektualna nieskala myslą:) powiedz nam coś o tej "myśli", jak wyglada twa myśl skalana o doktorze suski Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:36 mcbride pamietam jak coś w okolicach Bożego Narodzenia napisałeś że nikt cię nie kocha... teraz wiem skąd tyle żołci w twoich postach. jesteś wyposzczony, oraz nieszczesliwy w swoujej samotności... zamiast wypisywać bzdury poszukaj sobie kobiety:):):):):):)::) nie odpwoiedziałes na pytanie jka tobie dawnego UPRowcy przychodzi popierac socjalsityvzny rząd:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:45 alex.4 napisał: > mcbride pamietam jak coś w okolicach Bożego Narodzenia napisałeś że nikt cię > nie kocha... teraz wiem skąd tyle żołci w twoich postach. jesteś wyposzczony, > oraz nieszczesliwy w swoujej samotności... zamiast wypisywać bzdury poszukaj > sobie kobiety:):):):):):)::) > nie odpwoiedziałes na pytanie jka tobie dawnego UPRowcy przychodzi popierac > socjalsityvzny rząd:):):) masz tyle odwagi by się spotkać w realu i wjaśnić sobie kilka kwestii? stchórzyłeś gdy wyciągałem rękę i zapraszałem na piwo... wiec nie spodziewam się byś miał tyle odwagi... ale kiedys odszczekasz swe wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 17:51 Ale mnie rozśmieszyłeś... Widzisz ja nie mam ochoty spotykać się z kims takim jak ty. Nie intersesuje mnie co masz do powiedzenia, wystarczająco wiele się naczytałem aby miec o tobie złe zdanie. Pewne znajomości ludzi kompromituja, poznawanie kogos takiego jak ty też byłoby pewna kompromitacją. Nie jestem zainteresowany w poznaniu ciebie. Rozumiesz? Nie mam ochoty wdawać się w przepychanki z osobami pokroju ciebie, nutopii, czy t-800. Nie bawi mnie to. Naprawdę weź się w końcu za swoje życie osobiste. jesli ktos mówi, że nikt go nie kocha (a tak zrobiłeś ty) to jest to smutne, bo zycie takiego człowieku musi być bardzo puste. Szczerze mówiąc to tobie wspólczuje. Dlatego z dobrego serca radzę ci wziąść się za swoje zycie osobiste:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 18:03 alex.4 napisał: > Ale mnie rozśmieszyłeś... Widzisz ja nie mam ochoty spotykać się z kims takim > jak ty. Nie intersesuje mnie co masz do powiedzenia, wystarczająco wiele się > naczytałem aby miec o tobie złe zdanie. Pewne znajomości ludzi kompromituja, > poznawanie kogos takiego jak ty też byłoby pewna kompromitacją. Nie jestem > zainteresowany w poznaniu ciebie. Rozumiesz? Nie mam ochoty wdawać się w > przepychanki z osobami pokroju ciebie, nutopii, czy t-800. Nie bawi mnie to. > Naprawdę weź się w końcu za swoje życie osobiste. jesli ktos mówi, że nikt go > nie kocha (a tak zrobiłeś ty) to jest to smutne, bo zycie takiego człowieku > musi być bardzo puste. Szczerze mówiąc to tobie wspólczuje. Dlatego z dobrego > serca radzę ci wziąść się za swoje zycie osobiste:) gdybym słuchał twych rad to byłbym fanem Michnika i Jerzego Urbana, nazywałbym katolicyzm gównem i twierdził, ze papież to idiota, który opowiada bajki... dziękuję, ja do PD sie nie zapiszę i do gey pubów chodzić nie bedę całe szczęscie, że twoja partyjka i twe srodowisko to skrajny margines i generlanie wyrzutki społeczeństwa...choć głośne...to fakt (pamiętaj...oglądaj sie za siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 18:08 mcbride słyszeć od zwolennika UPR że ktos jest marginesem to jest bardzo zabawne.... Jak powiedziałem mało mnie interesują twoje wynurzenia, ani ile razy dokonujesz przekłamania czyiś słów a robisz to bardzo czesto i nagminnie co pokazał ten post. Zresztą dlatego nie miałem ochoty ciebie spotkać brzydzę się kłamstwem,a zniekształcenie kogos słów to jest też kłamstwo. Dlatego brzydzę się twoja osobą i nie mam ochoty wchodzić z toba w dyskusje. Jesli ktos nagminnie kłamie to jesr szambem. I takie mam zdanie o tobie. Bądź więc łaskaw odczepić sie ode mnie. Osoby takie z jednej strony napawają mnie obrzydzeniem z drugiej smieszą:) Tak więc mały prawiczku (czyli zwolenniku skrajnej małej prawicy) przyjmij to w końcu do zrozumienia. Nie widzę w tobie partnera do rozmów:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 18:19 alex.4 napisał: > mcbride słyszeć od zwolennika UPR że ktos jest marginesem to jest bardzo > zabawne.... Jak powiedziałem mało mnie interesują twoje wynurzenia, ani ile > razy dokonujesz przekłamania czyiś słów a robisz to bardzo czesto i nagminnie > co pokazał ten post. Zresztą dlatego nie miałem ochoty ciebie spotkać brzydzę > się kłamstwem,a zniekształcenie kogos słów to jest też kłamstwo. Dlatego > brzydzę się twoja osobą i nie mam ochoty wchodzić z toba w dyskusje. Jesli ktos > > nagminnie kłamie to jesr szambem. I takie mam zdanie o tobie. Bądź więc łaskaw > odczepić sie ode mnie. Osoby takie z jednej strony napawają mnie obrzydzeniem z > > drugiej smieszą:) > Tak więc mały prawiczku (czyli zwolenniku skrajnej małej prawicy) przyjmij to w > > końcu do zrozumienia. Nie widzę w tobie partnera do rozmów:):):) sprowadzasz wszystko do poliytyki zwolenniku michnika i urbana wyobraź sobie, ze można mieć poglądy niezależne od wytycznych partii 9wiem, wiem..to trudne dla kogoś wychowanego w posłuszeństwie do pzpr a teraz słuchajacego wytycznych Belki i frasyniuka) mam w dupie twoje poglądy, mozesz sobie dalej wierzyc w socjalizm (dopóki nie zaczniesz tego wprowadzać w życie) ale nie pozwolę byś próbował (powtarzam próbował bo za mały jesteś by być skutezny w tym) kogoś obrazić...zwłaszcza kobietę aż tak nisko upadłeś, ze w swej zawiści atakujesz kobiety??? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 18:26 znowu kłamstwo na kłamstwie... naprawqdę inaczej nie potrafisz???? Ton własnie dlatego nie miałem ochoty np. spotkać się z toba - jesteś kłamcą i tyle. Widzę, że ideologia przeżarła ci mózg skorow szedzie widzisz Michnika i Urbana. To się chyba nazywa depresja maniakalna. Powinieneś skataktować się lekarzem bo może dla ciebie skończyć się nie dobrze - agresywni wariaci są zamykani w szpitalach. Może w twoim wypadku można to jeszcze leczyć abyś funkcjonował w społeczeństwie... Tak bardzo cię boli, że twój wysniony prawicowy rząd okazął się zupełnie socjalistyczny... że równie mocno upolitycznia media jak postkomuniści za Kwiatkowskiego... że równie mocno prowadzi republikę kolesi...:) Co do nutopii to powiedziałem tylko parwdę. Jak powiedział Arystoteles Platon przyjacielem ale prawda bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 18:41 od kiedy to pedeku wierzysz w prawdę? trzymaj się swej pedeckiej prawdy otoczonej ludźmi honoru jak michnik czy jaruzelski i skończ z tym błotem... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 18:43 mcbride twoje posty najlepiej świadczą przeciw tobie:) mozna je czytać i rechotać ze śmiechu... są tak oderwane od rzeczywistości i czyićh wypowiedzi.... I pokazuja twoje kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 18:46 alex.4 napisał: > mcbride twoje posty najlepiej świadczą przeciw tobie:) mozna je czytać i > rechotać ze śmiechu... są tak oderwane od rzeczywistości i czyićh wypowiedzi... > . > I pokazuja twoje kompleksy... więc baw się dobrze póki jeszcze mozesz Suski Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88. Brawo 24.02.06, 21:35 alex.4 napisał: > Ale mnie rozśmieszyłeś... Widzisz ja nie mam ochoty spotykać się z kims takim > jak ty. Nie intersesuje mnie co masz do powiedzenia, wystarczająco wiele się > naczytałem aby miec o tobie złe zdanie. Pewne znajomości ludzi kompromituja, > poznawanie kogos takiego jak ty też byłoby pewna kompromitacją. Nie jestem > zainteresowany w poznaniu ciebie. Rozumiesz? Nie mam ochoty wdawać się w > przepychanki z osobami pokroju ciebie, nutopii, czy t-800. Nie bawi mnie to. > Naprawdę weź się w końcu za swoje życie osobiste. jesli ktos mówi, że nikt go > nie kocha (a tak zrobiłeś ty) to jest to smutne, bo zycie takiego człowieku > musi być bardzo puste. Szczerze mówiąc to tobie wspólczuje. Dlatego z dobrego > serca radzę ci wziąść się za swoje zycie osobiste:) oczywiscie ty uważasz że ciebie każdy kocha tak tak alex.... i żyli długo i szczęśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: do nekroskop88 24.02.06, 16:57 Ale nie każdy wchodzi na inne fora, prawda? ;) Dziękuję wszystkim. Wzruszyłem się, że mam tylu obrońców:-) p.s. to tak jak się umawialiśmy, pieniądze wpłyną na Wasze konta w przyszłym tygodniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88 24.02.06, 17:00 > > p.s. to tak jak się umawialiśmy, pieniądze wpłyną na Wasze konta w przyszłym > tygodniu ;-) > > chcesz fakturkę czy na paragon wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88 24.02.06, 17:18 nekroskop88 napisał: > paragon wystarczy :) > > to dobrze bo musiałabym doliczyć 22 % VAT Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: do nekroskop88 24.02.06, 18:11 Nektroskop nie rob tak .Chcesz zalozyc temat pisz wlasnymi slowani i ewentualnie podaj linka do oryginalnego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: do nekroskop88 24.02.06, 18:35 Bo to forum Białegostoku, a artukuły wklejane przez nekro dotyczą Białegostoku. Jak Ci się nie podoba to nie musisz czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: do nekroskop88 24.02.06, 18:44 dokładnie zgadzam sie z kamilarem. Nie widzę nic złego w tym, że nekroskop wkleja artykuły o Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olojedyny Re: do nekroskop88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:58 Co Wam sie dzisiaj stalo? Jakbyscie mogli wbic noz w ten ekranik przed Wami tobyscie wbili.Dajcie na luz.Czasami jest na powaznie.Ale czy warto az tak ? Chyba nie.Powstal jakis efekt motyla ...czy cos podobnego? Uspokojcie mysli i slowa i nie przekonujcie na piesci co dla kogo jest lepsze.Swiat bylby nie ciekawy jak bysmy sie od siebie nie roznili.Pan B dal nam net ,chyba wlasnie po to abysmy sie w realu nie pozarzynali wzajemnie.Luzik w kolankach,miekkie bioderka ...i lecimy. olojedyny Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do nekroskop88 24.02.06, 21:59 Gość portalu: olojedyny napisał(a): > Co Wam sie dzisiaj stalo? Jakbyscie mogli wbic noz w ten ekranik przed Wami > tobyscie wbili.Dajcie na luz.Czasami jest na powaznie.Ale czy warto az tak ? > Chyba nie.Powstal jakis efekt motyla ...czy cos podobnego? Uspokojcie mysli i > slowa i nie przekonujcie na piesci co dla kogo jest lepsze.Swiat bylby nie > ciekawy jak bysmy sie od siebie nie roznili.Pan B dal nam net ,chyba wlasnie po > to abysmy sie w realu nie pozarzynali wzajemnie.Luzik w kolankach,miekkie > bioderka ...i lecimy. olojedyny joł Odpowiedz Link Zgłoś