Gość: ToJa IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 07.12.02, 22:09 Może ktoś zwas pracował w Angli na wyjeździe pod nazwą Farm Camp. Napiszcie jak było. Znacie jakieś firm które to organizuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j.w. Re: FIRMY ORGANIZUJACE PRACĘ W ANGLII DLA STUDEN IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 09.12.02, 22:22 Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: FIRMY ORGANIZUJACE PRACĘ W ANGLII DLA STUDEN 09.12.02, 22:32 nie wiem jak zarabia sie na farmach w Anglii ale na pewno nie jest to sposob na nauczenie sie jezyka, bo oprocz Polakow beda tam glownie Rosjanie Czesi Slowacy. Zapomnij tez o zwiedzaniu, bedziesz mial jeden dzien wolny, czyli akurat tyle ile zajmie ci sama podroz do najblizszego wiekszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmer Re: FIRMY ORGANIZUJACE PRACĘ W ANGLII DLA STUDEN IP: 209.83.9.* 12.12.02, 20:26 chatka_ napisała: > nie wiem jak zarabia sie na farmach w Anglii ale na pewno nie jest to sposob na > > nauczenie sie jezyka, bo oprocz Polakow beda tam glownie Rosjanie Czesi Slowacy > . > Zapomnij tez o zwiedzaniu, bedziesz mial jeden dzien wolny, czyli akurat tyle > ile zajmie ci sama podroz do najblizszego wiekszego miasta. po pierwsze zarabia sie niezle mozna duzo wiecej uzbierac niz jakis program work and travel do us, odpada bilet lotniczy, co do pracy i odleglosci od miast to sie mylisz chyba miales na mysli australie i prace na pustkowiu, zobacz sobie mape Anglii i gwarantuje Tobie ze podroz do wiekszego miasta ( przynajmniej 100tys) nie zajmie calego dnia maksymalnie kilka godzin. Tyle co slyszalem nie pracowalem na farmie w Anglii bylem w Stanach, zarobki bardzo dobre do najblizszego miasta mialem 50 mil czyli nie jest az tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmer Re: FIRMY ORGANIZUJACE PRACĘ W ANGLII DLA STUDEN IP: 209.83.9.* 12.12.02, 20:30 aha i zapomnialem dodac o jezyku, nie wiem nic na temat anglii ale po roku w stanach i pracy tylko z amerykanami poprawilem swoj angielski o 1000%, mysle ze potrafie rozmawiac biegle P.S Czesi, Slowacy i Rosjanie tez znaja angielski... Odpowiedz Link Zgłoś