Dodaj do ulubionych

Najlepsze ogólniaki nagrodzone

IP: *.bsk.vectranet.pl 22.03.06, 04:17
Do Pani Dyrektor Górniak:
Myli Pani pojęcia dobrej szkoły z modną szkołą, mnie się wydawało, że dobra
szkoła to taka, która dobrze uczy, dobrze przygotowuje do matury i życia, a
nie taka, gdzie młodzież musi się ama nauczyć i przynieść chlube szkole i
nauczycielom.
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwent Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: *.koba.pl / *.koba.pl 22.03.06, 07:28
      Pierewsze najlepsze, to juz od dawna było wiadome:)
    • seguee Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone 22.03.06, 07:51
      Dyrektor I LO nazywa się Złocka-KORZENIEWSKA, nie Korzeniecka, pismaki
      niedouczone.
      • Gość: mania Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: 212.33.72.* 22.03.06, 08:50
        Pewnie masz rację ale razi mnie jad wylewany na pismaków..
        • seguee Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone 22.03.06, 12:09
          Mnie natomiast razi fakt, że pismaki nie potrafią podać bezbłędnie prostej
          informacji. To jakaś nowa świecka tradycja, zwłaszcza w białostockiej Giewu.
          Stąd jad.
    • Gość: bb Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: 195.205.214.* 22.03.06, 09:46
      niestety gorniakowa sie szczyci tym ze uczniowie w maturalnej klasie na
      wszystkie mozliwe korki i kursy lataja;/;/;/ zadna roznica czy z biologii,
      polskiego, matmy o historii nie wspomne! bez roznicy na profil... polowa
      biolchemu brala korki z biologii i chemii! ale laury zbiera szkola...;/ niech
      sie szczyci poki moze, niedlugo sa wybory dyrektora ale z tego co wiem to male
      szanse na zmiane;/ no nic w koncu nie tylko nauke sie z 3LO wspomina ;););):P
      • Gość: Balzak Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: 212.33.64.* 22.03.06, 13:07
        A w I LO to młodzież korków nie doświadcza? Chyba więcej niż w III.
    • Gość: sosna do pani redaktor Romaniuk IP: *.acn.waw.pl 22.03.06, 16:12
      pani Redaktor!
      milion razy sie na to napotykam, za kazdym razem mowie o tym i zaden z Szanownych Panów i Szanownych Pań Redaktorow o tym nie pamieta. nie ma w bialymstoku "jedynki" i "trójki", tylko "pierwsze" i "trzecie". jakby zadac pytanie uczniowi "pierwszego" (a nie "jedynki") to na 100% odpowiedzialby ze uczy sie w "pierwszym" a jedynke to co najwyzej kojarzy z ocena w skali 1-6 badz produktami Carrefour'a.

ps. roznica miedzy trzecim a pierwszym bedzie sie z roku na rok poglebiac i jedna z glownych tego powodow jest p. Górniak, ktora nadaje sie na dyrektora placowki oswiatowej jak nie przymierzajac szambiara na baze kosmiczna:(
    • Gość: absolwent Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: *.koba.pl / *.koba.pl 22.03.06, 17:36
      Skonczyłem pierwsze i dostałem sie z palcem w d... na AM, a na korki chodziłem
      tylko na fize bo nie mozna jej sie nauczyc w ciagu 1 godz w tygodniu, za to
      biol-chem z III LO latał na wszystkie 3 przedmioty, w wiekszosci do naszych
      nauczycieli...
      • Gość: lelo Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.03.06, 18:08
        absolwencie a w którym szpitalu pracuje twój tatuś? i dlaczego podczas egzaminu
        wsadzałeś sobie palce w dupę?
        • Gość: absolwent Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: *.koba.pl / *.koba.pl 22.03.06, 21:58
          W żadnym, a Ty myslisz ze tylko przez znajomosci można coś osiagnąć, nie oceniaj
          innych swoją miarą :)
    • Gość: gosc Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: *.koba.pl / *.koba.pl 22.03.06, 17:40
      Moze wreszcie skonczy sie nagonka na pierwsze jaką urzadza pewna gazeta i
      przestanie pokazywac sie w mediach ciegle trzecie. Matura pokazała kto rzadzi:)
      • Gość: po-trzecim Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 22.03.06, 21:43
        ha ha... to sie chyba nazywa farsa... zgadzam sie, że p. Górniak konsekwentnie
        pociągnie "3" w dół. uczeń traktowany jest tam jak kupa. tzw "atmosfera"
        budowana jest wokół wojny nauczyciele-dzieciaki. z rozrzewnieniem wspominam też
        panią polonistkę (tą w kształcie bociana), która miała duże problemy z
        gramatyka języka ojczystego. nie miała zaś problemów z publiczym poniżaniem
        uczniów. (ale to bez znaczenia, bo zbierała duzo nagrod i pochwal za swoje
        wybine osiagniecia zawodowe).kółko wzajemnej adoracji. 4 lata w 3LO to był jak
        dotąd najgorszy okres w moim życiu :/ na szczescie mam juz to za soba :)
        • Gość: Balzak Re: Najlepsze ogólniaki nagrodzone IP: 212.33.64.* 23.03.06, 09:03
          Widać wyraźnie,że jedna i druga szkoła opiera swoje sukcesy na korkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka