Forum   nokia 5310

nokia 5310

(3 wyniki)
  • mam nokie 5310 i dzis dostalam komunikat ze nie moze odebrac mmsa (jakos tak ze mam sobie go na stronie www obejrzec) i teraz co jakis czas wyswietla sie ikonka ze pobiera wiadomosc(taka koperta sie kreci)i znaczek E i jeszcze jeden. telefon co chwile sam sie wylancza albo mu ekranik gasnie i zaswieca sie po chwili. co mu jest? mozna zlapac jakiegos wirusa przez mmsa? dodam ze ten problem jest tylko z karta z orange. jak wkladam z ery jest ok. a jak ta wadliwa karte z orange wkladam do ...
  • potrzebny mi program do odtwarzania filmów video na telefonie znalazłam takiego DivXa www.symbianos.pl/Aplikacje/Multimedia/DivX_Player/ , ale jest tylko dla telefonów z Symbianem po pierwsze, czy ta moja nokia ma Symbiana czy jakis inny system? po drugie, jeśli nie ma Symbiana, to czy możecie polecić jakis komórkowy odtwarzacz nie-symbianowy?
  • Trudno odczytac literki. Facet odpakowal, wlozyl moja Sim karte ale za ponzo sie zorientowalam ze nie moge odczytac nic, takze z sms nici. Nistety nie chcieli telefonu juz przyjac bo otworzyli pudelko itd. Pieniadze w bloto! A tyle sie mowi ze Nokia jest wspanial i prosta w uzyciu!
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?