Dodaj do ulubionych

Freskovita nominowana do Oskara

IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 28.03.06, 23:12
A autor "artykułu" nominowany do Pulitzera! Wspaniały artykuł, niesamowite,
tylko kogo to obchodzi???
Obserwuj wątek
    • grzegorzki Re: Freskovita nominowana do Oskara 29.03.06, 12:40
      Gość portalu: Wąski napisał(a):

> A autor "artykułu" nominowany do Pulitzera! Wspaniały artykuł, niesamowite,
      > tylko kogo to obchodzi???
      Jak to kogo? Dobrze się stało, że polskie produkty zostają gdziekolwiek
      zauważane!
      • grat.nowy Re: Freskovita nominowana do Oskara 29.03.06, 12:57
        bardzo dobrze, oby więcej takich produktów.
        • Gość: ja Re: Freskovita nominowana do Oskara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:20
          tak zwłaszcza że wiarygodność pisma żadna a tam same polskie produkty:)
          • Gość: LOL Re: Freskovita nominowana do Oskara IP: 83.238.103.* 29.03.06, 16:05
            Niech sie na billboardach reklamują, a nie w wyborczej. Rożki, czekolada,
            freskowita.na okrągło
            • Gość: Trybun Ludowy Re: Freskovita nominowana do Oskara IP: 212.160.172.* 29.03.06, 16:32
              Jak to mówia w Wysokim Mazowieckim: "Mlekovita ch.. i pyta"
              Tyle komentarza na temat tej firmy i ludzi nią zarządzających.
    • Gość: samuraj Re: Dno i wodorosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:38
      Marny przekupny redaktorzyno. To już drugi bezczelny artykuł o Freskovicie.

Trzeba pozwalniać tam wszystkich w tej "redakcji" - piszmy protest do centrali.

Wstyd!
      • Gość: a-ha Re: Dno i wodorosty IP: *.biz 29.03.06, 20:38
        > Trzeba pozwalniać tam wszystkich w tej "redakcji" - piszmy protest do centrali.
        >
        dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy są aktywni i chcą interweniować w takich
        sprawach. niestety - tym razem wątpię żeby to odniosło jakikolwiek skutek...
        pisanie nawet do samego michnika nic nie daje, tymbardziej, że redaktor naszego
        lokalnego wydania sama też nie przejmuje się poczynianami swoich dziennikarzy.
        najgorsze jest to, że tak wielu Polaków czyta gazetę i jej ufa...
        • Gość: LOL Re: Dno i wodorosty IP: 83.238.103.* 30.03.06, 08:01
          Sęk w tym, że ludzie przywykli.A przyzwyczajenie to druga natura
          • Gość: yoda Re: Dno i wodorosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:42
            dla mnie wiarygodność wkładki GwB jest zero jak pisza że jogurty sa super to na
            wszelki wypadek ich nie kupuje , bo mam wrażanie że to mocno pchany chłam.
            Wiem że sa setki gazet i instytucji które przyznaja OSacry, łosie,
            niedziwedzie, muszele itp wystarczy wnieśc opłate maniupulacyjną lub byc
            poprostu reklamodawcą ....
            • biggin Re: Dno i wodorosty 30.03.06, 10:21
              Chyba kaczka jednak miała racje mówiąć ,że w Polsce nie ma wolnych mediów. Na
              przykładzie naszej GW można powiedzieć ,że w Polsce są media które za
              posmarowanie napiszą wszystko.
              • Gość: Oka Re: Dno i wodorosty IP: *.elpos.net / *.elpos.net 30.03.06, 13:34
                To niestety pawada i co gorsza nie jest to zwykłe smarowanie - układy są
                głebsze dziennikarz odchodzi z gazety i za kasę załatwia teksty u znajomych
                dziennikarzy. Wolność? Rzetelność? hihihiihihiihihiihhi Gazeta w Białymstoku
                jaet tak samo rzetelna jak TV Trwam i Radio Maryja
                • Gość: LOL Re: Dno i wodorosty IP: 83.238.103.* 30.03.06, 15:48
                  Rzetelnie robią ludzi w trąbkę :)
                  • Gość: polo Re: Dno i wodorosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:54
                    Kiedy to trzeba było robic konferencję, przedstawiac sukcesy, potem dziennikarz
                    sprawdzał informace, dokładał tło wspominał o innycn np.
                    producentach,analizował przyczyny sukcesu/porażki ...... tak było jak ja
                    dziennikarzyłem...
                    • raeb Re: Dno i wodorosty 30.03.06, 17:15
                      A teraz biorą kasę i piszą.
                      Może zrobimy zrzutkę forumowiczów i za zebrane fundusze zapłacimy za artykuł o
                      naszych pismakach, coś sklepiemy sami a pisnak tylko wklei nasz tekst w
                      dodatku :P
                      • Gość: Polo Re: Dno i wodorosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:13
                        myslę że by puścili - i tak nikt z "góry" nie czyta, ale pisanie GwB nie jest
                        dla mnie warte wiecej niż 0,0001 zł a takiego bilonu nie ma
    • Gość: Ali przypominam że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:29
      to tylko NOMINACJA nie nagroda !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Cynamon Re: przypominam że... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 01.04.06, 06:58
        redakcje nie łapie róznicy, przyszedł faks to przepisali ... taki zawód.
        Może gazeta powinna mieć CMS-a wtedy klienci sami wrzucali by teksty do składu
        i już....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka