Dodaj do ulubionych

Jedyne takie Metro

IP: *.osiedle.net.pl 29.03.06, 21:52
a no jest to dobry klub hmmm bo jedyny w bialym gdzie mozna sie pobawic :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mloda Re: Jedyne takie Metro IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 30.03.06, 10:32
      no nie powiem ale zajebiscie lubie uczeszczac do metra hmm dobra sprawa jednym
      zdaniem!!!czy ktos sie jeszcze ze mna zgadza :D
      • kalasanty76 Re: Jedyne takie Metro 30.03.06, 10:34
        dla mnie Metro jest kultowym klubem. Dawno tam nie byłem, eh!!!
        • Gość: Trybun Ludowy Re: Jedyne takie Metro IP: 212.160.172.* 30.03.06, 10:44
          Może to w Białymstoku jedyny klub tego typu, ale mi nieszczegolnie sie spodobal.
          • Gość: rektor METRO TO DNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:46
            Metro sięgnęło dna tak jak wyborcza.
            Kiedyś to był klub! Teraz to wiejska potupaja.
            Klimat tego miejsca stanowili ludzie
            Teraz sa tam same dresy i ćpuny i jest zero zabawy. A ceny coraz większe
            Przerost formy nad treścią

Czy ktoś pamięta metro z przed 3-4 lat? Jedyne co zostało fajnego w metrze to
            Kicz Party
            • Gość: dno i wodorosty :D Re: METRO TO DNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:28
              Kiedyś to były czasy... hohoho, powietrze było czyste, woda przejrzysta, a
              ludzie żyli po tysiąc lat...
              Widać, że nie bywasz, bo delikatnie mówiąc, rozmijasz się z prawdą.
              Zabawa jest przednia, dresów i ćpunów jak na lekarstwo, a ceny nie zmieniły się
              od dawna. Za to występuje więcej pierwszoligowych artystów współczesnej sceny
              elektronicznej z Polski i Europy, co zapewne trudno zauważyć, jesli jedyną
              impreza jaką jesteś w stanie wymienić to Kicz Party, czyli lata osiemdziesiąte...
    • Gość: Gabi Re: Jedyne takie Metro IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.04.06, 20:07
      jedyny chyba ,gdzie ja moge się wyluzowac,i posłuchac zajebistej muzy;)
    • Gość: Gabi Re:zakaz małolatom IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.04.06, 20:09
      Fakt ,ze 3 ,4 lata temu to było "high class"ale trzeba cos z tym zrobic zeby
      było dalej;)
      • Gość: MS Re:zakaz małolatom IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.04.06, 23:51
        kilka lat temu metro to było COŚ dziś chadzają tam dzieci nowobogackich,
        wchodząc "złotym wejściem" i jest kicz i jak mój przedmowca nazwał przerost
        formy nad treścią - Kochani żeby być trendy to nie wystarczy "polizać" smaku
        pieniądza co Wam się wydaje że już macie za sobą trzeba je mieć, za stoa nawet
        dwieście lat trendy nie będziecie.....
    • Gość: Stanisław Re: Jedyne takie Metro IP: *.pools.arcor-ip.net 03.04.06, 23:54
      Bełkot moża nazywamy szumem.
      • rrigel Re: Jedyne takie Metro 05.04.06, 17:09
        może 'morza'? ;-)
    • Gość: rEd Re: Jedyne takie Metro IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.04.06, 19:25
      ehehhe jest jak jest ale kiedyś było lepiej eeeee iiinny klimat
    • Gość: eDi Re: Jedyne takie Metro IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.04.06, 19:26
      zakaz młolatom bo guwniarzeria shodzi sie hahaha
      • Gość: wkoronkiewicz Re: Jedyne takie Metro IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.04.06, 00:31
        3-4 lata temu?
        dziadek koronkiewicz bywał tam w latach 94-97. mam nawet filmik zrealizowany
        przed dziesięcioma laty. na białówny biegały wtedy mamuty, a na miejscu ratusza
        rosły olbrzymie skrzypy.
        a'propos skrzypu to spotkałem dziś maćka, jednego z właścicieli metra. siwiutki
        panie jak gołąbek, ale czy skrzypiał tego nie powiem, bo mi już słuch
        niedomaga. za dużo imprez w metrze keh keh keh.
        a'propos imprez, to pamietam dawno temu taki bal, że panny miały się przebrać
        za córy koryntu, a panowie za alfonsyiomegi. wejście tylko dla osób
        przebranych. to ci była panie zabawa. dobrze, ze wtedy nikt filmu nie kręcił.
        keh keh.
        • Gość: mr energy Re: Jedyne takie Metro IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.04.06, 22:50
          wkoronkiewicz: "mam nawet filmik zrealizowany przed dziesięcioma laty."

A więc i mogłeś przy okazji napisać, że można go zdobyć wraz z
          kwietniową "Lampą".

No, ale szanuję i rozumiem Twoją skromność... ;)
    • Gość: co za fanta ?!!! Jedyne takie Metro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:13
      ten klub jest do bani, barman jak pedal, malo miejsca, lipna ochrona i
      zajechany klimat, nie wiem czy wy ludzie sie podniecaci w tym metrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka