Gość: ja IP: *.osiedle.net.pl 29.03.06, 21:52 a no jest to dobry klub hmmm bo jedyny w bialym gdzie mozna sie pobawic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mloda Re: Jedyne takie Metro IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 30.03.06, 10:32 no nie powiem ale zajebiscie lubie uczeszczac do metra hmm dobra sprawa jednym zdaniem!!!czy ktos sie jeszcze ze mna zgadza :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Jedyne takie Metro 30.03.06, 10:34 dla mnie Metro jest kultowym klubem. Dawno tam nie byłem, eh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trybun Ludowy Re: Jedyne takie Metro IP: 212.160.172.* 30.03.06, 10:44 Może to w Białymstoku jedyny klub tego typu, ale mi nieszczegolnie sie spodobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor METRO TO DNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:46 Metro sięgnęło dna tak jak wyborcza. Kiedyś to był klub! Teraz to wiejska potupaja. Klimat tego miejsca stanowili ludzie Teraz sa tam same dresy i ćpuny i jest zero zabawy. A ceny coraz większe Przerost formy nad treścią Czy ktoś pamięta metro z przed 3-4 lat? Jedyne co zostało fajnego w metrze to Kicz Party Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno i wodorosty :D Re: METRO TO DNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:28 Kiedyś to były czasy... hohoho, powietrze było czyste, woda przejrzysta, a ludzie żyli po tysiąc lat... Widać, że nie bywasz, bo delikatnie mówiąc, rozmijasz się z prawdą. Zabawa jest przednia, dresów i ćpunów jak na lekarstwo, a ceny nie zmieniły się od dawna. Za to występuje więcej pierwszoligowych artystów współczesnej sceny elektronicznej z Polski i Europy, co zapewne trudno zauważyć, jesli jedyną impreza jaką jesteś w stanie wymienić to Kicz Party, czyli lata osiemdziesiąte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Jedyne takie Metro IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.04.06, 20:07 jedyny chyba ,gdzie ja moge się wyluzowac,i posłuchac zajebistej muzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re:zakaz małolatom IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.04.06, 20:09 Fakt ,ze 3 ,4 lata temu to było "high class"ale trzeba cos z tym zrobic zeby było dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re:zakaz małolatom IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.04.06, 23:51 kilka lat temu metro to było COŚ dziś chadzają tam dzieci nowobogackich, wchodząc "złotym wejściem" i jest kicz i jak mój przedmowca nazwał przerost formy nad treścią - Kochani żeby być trendy to nie wystarczy "polizać" smaku pieniądza co Wam się wydaje że już macie za sobą trzeba je mieć, za stoa nawet dwieście lat trendy nie będziecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Jedyne takie Metro IP: *.pools.arcor-ip.net 03.04.06, 23:54 Bełkot moża nazywamy szumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rEd Re: Jedyne takie Metro IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.04.06, 19:25 ehehhe jest jak jest ale kiedyś było lepiej eeeee iiinny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eDi Re: Jedyne takie Metro IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.04.06, 19:26 zakaz młolatom bo guwniarzeria shodzi sie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Jedyne takie Metro IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.04.06, 00:31 3-4 lata temu? dziadek koronkiewicz bywał tam w latach 94-97. mam nawet filmik zrealizowany przed dziesięcioma laty. na białówny biegały wtedy mamuty, a na miejscu ratusza rosły olbrzymie skrzypy. a'propos skrzypu to spotkałem dziś maćka, jednego z właścicieli metra. siwiutki panie jak gołąbek, ale czy skrzypiał tego nie powiem, bo mi już słuch niedomaga. za dużo imprez w metrze keh keh keh. a'propos imprez, to pamietam dawno temu taki bal, że panny miały się przebrać za córy koryntu, a panowie za alfonsyiomegi. wejście tylko dla osób przebranych. to ci była panie zabawa. dobrze, ze wtedy nikt filmu nie kręcił. keh keh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr energy Re: Jedyne takie Metro IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.04.06, 22:50 wkoronkiewicz: "mam nawet filmik zrealizowany przed dziesięcioma laty." A więc i mogłeś przy okazji napisać, że można go zdobyć wraz z kwietniową "Lampą". No, ale szanuję i rozumiem Twoją skromność... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za fanta ?!!! Jedyne takie Metro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:13 ten klub jest do bani, barman jak pedal, malo miejsca, lipna ochrona i zajechany klimat, nie wiem czy wy ludzie sie podniecaci w tym metrze Odpowiedz Link Zgłoś