Dodaj do ulubionych

Przypominam, że forum FB

17.04.06, 17:42
Nie jest przeznaczone do rozstrzygania spraw dotyczących: Radia Maryja,
polityki w wymiarze ogólnokrajowym, problemów partii rządzących, Żydów i
Auschwitz, ogólnokrajowej telewizji, wolności mediów itd.
Forum jest poświęcone sprawom lokalnej społeczności, nie muszą to byl sparwy
wzniosłe, mogą być błahe.
forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html
Obserwuj wątek
    • duch_zenona Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 18:40
      kamilar napisał:

> Nie jest przeznaczone do rozstrzygania spraw dotyczących: Radia Maryja,
      > polityki w wymiarze ogólnokrajowym, problemów partii rządzących, Żydów i
      > Auschwitz, ogólnokrajowej telewizji, wolności mediów itd.
      > Forum jest poświęcone sprawom lokalnej społeczności, nie muszą to byl sparwy
      > wzniosłe, mogą być błahe.
      > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
      > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html

==================================
      Masz rację, kamilar, ale z forum zieje nudą. W większości wątków dotyczących
      regionu zabrałem głos, napisałem swoje i nic się nie dzieje. Wiszą tak sobie,
      chyba dyskusja się wyczerpała.

Problemem jest, to, że mało nowych, ciekawych wątków jest zakładane.

Spróbuj i ty wrzucić na forum jakiś ciekawy temat. Nawet nie związany z
      regionem, ale daleki od politycznych i religijnych waśni.

Jak będzie więcej nowych tematów to i ty będziesz mógł więcej kosić a tak to
      tylko zarżniesz forum.
      • kamilar Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 19:07
        Może forum zostało zarżniete przez pisanie nie na temat i wszelkich głupot.
        Ludzie majacy coś do powiedzenia, z przerażeniem stąd uciekli:)
      • kamilar Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 19:15
        Jeżeli to ilość jest najważniejsza, to ja mogę nic nie wycinać z wyjątkiem
        postów w stylu mikkelsona czy cathofa i ewidenytne spamy). Tylko, że niektórzy
        wtedy będą protestować, że nic nie robię, a na forum jest śmietnik.
        Ale O.K. od dzisiaj mamy liberalizację, porzucam stołypinowską zasadę, najpierw
        spokój potem reformy, czyli liberalizacja i ograniczam swoją działalność.
        Jakkolwiek, wbrew pozorom, nie byla wcale taka duża.
        • ralston Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 19:17
          Nie ma co ograniczać. Śmieci trza posyłać tam, gdzie ich miejsce. Brak
          interwencji do niczego nie doprowadzi, bo to już było. Żeby się ludzie
          przekonali do pisania trzeba trochę czasu. Od razu nie przyjdzie...
          • kamilar Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 19:24
            Dziękuję Rals za słowa poparcia. Zresztą Ty wiesz, jak zaczynała stara ekipa z
            TT i dlaczego odeszłą z FB. Tylko, że wytnę dwa wątki, zostawię 5 nie na temat i
            już zakłądają wątki, że cenzura, że nie fair.
            Czuję się, jakbym był między młotem a kowadłem:)
          • duch_zenona Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 19:30
            A ja pozostanę przy swoim zdaniu. Nawet jak wytniesz wszystkie pyskówki, bez
            nowych i ciekawych tematów nikt wartościowy tu się nie zjawi, bo po co???

Otworzy stroną, zerknie i pójdzie dalej.

Można "pożyczać" ciekawe tematy z innych forów regionalnych, odpowiednio je
            modyfikując
            • duch_zenona Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 19:41
              Z forum jest jak ze sklepem - najpierw atrakcyjny towar na półkach a potem
              dopiero można przebierać w klientach.
              • Gość: fan Re: Przypominam, że forum FB IP: *.koba.pl / *.koba.pl 17.04.06, 20:34
                No cóż, Białystok, niegdyś żydowskie miasto, więc powód nie ten chyba. Kościołów w Białymstoku tyle, że oddzielne podforum może warto założyć. O wolności mediów warto pisać, bo TVB leci konkretnie w ch..ja, a lokalne gazety piszą tak jak im wygodnie tzn. pod reklamodawców. Będzie dobrze jeśli dyskusja będzie w miarę merytoryczna( na to cenzor nie ma wpływu), grzeczna i na temat.
                • nekroskop88 Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 20:35
                  I co z tego, że Białystok był kiedyś żydowski, hę?
                  • duch_zenona Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 20:49
                    A spróbuj, kamilar na jakiś czas tolerować różne wątki np o wędkarstwie, dobrej
                    książce, muzyce, podróżach i innych takich rzeczach a bezwzględnie kosić wątki
                    o Żydach, kościołach, itd, itd.

Nic nie tracisz. Gorzej i nudniej już być nie może. Jak się forum rozwinie,
                    przyciągnie nowych ludzi, wtedy dopiero "przystrzyżesz" po swojemu.
                    • kamilar Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 20:56
                      Marzyciel. Ludzie zawsze przychodzili i odchodzili z tego forum. Przykłądem
                      niech będzie zenon_smiglo
                      I jeszcze, nie przypominam sobie aby ostatnio powstał, jakiś wątek o ksiązce,
                      wędkarstwie (np, gdzie na ryby na Podlasiu), przestałem już kosić wątki w stylu,
                      gdzie zrobić paznokietki, czy gdzie fajny fryzjer-robi to za mnie główny admin.
                      • kamilar Czy Twoim zdaniem takie wątki 17.04.06, 21:03
                        wnoszą coś do forum Białystok:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40322702
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=31884393
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40392277
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40165531
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40372659
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=40374725
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=40367278
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=40362947
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=40383751
                        Tyle wystarczy.
                        P.S. Przywróciłem trzy wątki z HP na GB, żebyś miał więcej swobody.
                        • duch_zenona Re: Czy Twoim zdaniem takie wątki 17.04.06, 21:35
                          kamilar napisał:

> wnoszą coś do forum Białystok:
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40322702
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=31884393
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40392277
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40165531
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40372659
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=40374725
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=40367278
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=40362947
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=40383751
                          > Tyle wystarczy.
                          > P.S. Przywróciłem trzy wątki z HP na GB, żebyś miał więcej swobody.

====================
                          ależ są to wątki do wycięcia, chociaż przyznam, że nie wiem o co chodziło z tym
                          to już jutro. Nie wiem też dlaczego w HP wylądowały wątki fiata-podziękowania
                          czy też ZP-no to pochwal się

Jak widzisz zdania są podzielone. Ja chciałbym mniej polityki, więcej swobody w
                          innych tematach, inni chcą więcej polityki. Co do Zenona, to zastąpił go duch,
                          ponieważ przerzedziła się fala niewybrednych ataków pisanych przez osoby same
                          ze sobą rozmawiające pod różnymi nickami. Myślę, że duch jest mniej agresywny a
                          bardziej merytoryczny.

na koniec taka prośba. Jeżeli masz możliwość namierzenia kogoś, kto sam ze sobą
                          rozmawia, zmieniająć co chwila nicki, to walcz z tym bewzględnie, bo to jest
                          największe zło tego forum.

• fiat_lux Re: Czy Twoim zdaniem takie wątki 17.04.06, 21:38
                            moje oskarowe "podziekowania" zostaly opatrznie zrozumiane i jesli dwa badziewne
                            wyladuja w koszu z jednym moim to mi to juz pasuje
                    • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 21:03
                      narazie to forum sciaga nie zwiazane z bstokiem szumowiny z calego swiata
                      piszace nie na temat. i to wykonczylo to forum
                      kiedys bylo wiele ciekawych watkow o konce (bialostockim tramwaju) czy o grechucie
                      pozniej byl oszolom.z.radia.maryja i te tasiemce nie zwiazane z bialymstokiem -
                      to wtedy wielu przestalo pisac, majac nadzieje ze powroca stare dni - watkow
                      moze malo ale sensowne, inteligentne interesujace
                      • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: *.teradyne.com 17.04.06, 21:08
                        zapomniales cos dodac o zolci, pewnym Zydzie i ufo.......
                        • makbrajd Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 23:32
                          Gość portalu: kotwicz napisał(a):

> zapomniales cos dodac o zolci, pewnym Zydzie i ufo.......

:))
                          • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 17.04.06, 23:38
                            mistrzem zolci to byl makbrajd. a mistrzem artykulow ze stron ufo byl kotwicz
                            a zyd. no coz - prawdziwych polakow ta prawda boli
                            • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 18.04.06, 00:17
                              mistrzem oszczerstw i plucia pozostajesz nadal ty......fiacie...(to stad ta
                              klawiaturowa nagroda?)....
                              potrafisz to czyms poprzec, czy tylko jak zwykle pleciesz, co slina.....?
                              czekam na artykuly ze stron ufo.....wiem, wiem i tak sie nie doczekam.....
                              prawdziwych polakow pewien Zyd, a wlasciwie prawda o nim boli.....?
                              dziwne, przyjmujac liczbe wyznawcow tego pewnego Zyda, ktorej zapewne nie
                              dostrzegasz.....
                              czyzbys zaliczal sie do "prawdziwych" "katofaszystow" i "narodowych
                              antysemitow"....?
                              od kiedy.....?
                              • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 18.04.06, 01:23

> mistrzem oszczerstw i plucia pozostajesz nadal ty......fiacie...(to stad ta
                                > klawiaturowa nagroda?)....

tak ale na szczescie wg ciebie - zdanie co jest dla mnie i wiekszosc forum gowno
                                warte.

> potrafisz to czyms poprzec, czy tylko jak zwykle pleciesz, co slina.....?
                                > czekam na artykuly ze stron ufo.....wiem, wiem i tak sie nie doczekam.....

doczekales sie tutaj:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=37137085&a=37311726

> prawdziwych polakow pewien Zyd, a wlasciwie prawda o nim boli.....?
                                > dziwne, przyjmujac liczbe wyznawcow tego pewnego Zyda, ktorej zapewne nie
                                > dostrzegasz.....
                                > czyzbys zaliczal sie do "prawdziwych" "katofaszystow" i "narodowych
                                > antysemitow"....?
                                > od kiedy.....?
                                • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: *.teradyne.com 18.04.06, 13:34
                                  ty=wiekszosc, smiech na sali ;)))).....gowno warte sa najwyzej twoje
                                  odpowiedzi, plucie, zolc i inne duperele, ktore opowiadasz z nieustanna
                                  czestotliwoscia......
                                  niczego sie nie doczekalem, twoja fobia ufo, oraz twoje widzimisie mnie nie
                                  interesuja.....
                                  wystarczy przejzec "twoje" watki na HP, aby zrozumiec co soba
                                  reprezentujesz.....
                                  jak to lubisz powtarzac, Alleluja i do przodu......
                                  • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 03:57
                                    w moim poscie powyzej masz DOWOD na to ze cytujesz teksty z prawicowych stron o
                                    ufo. sproboj udowodnic ze tak nie jest.
                                    • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: *.teradyne.com 19.04.06, 17:24
                                      jesli sie nie myle, to obowiazuje domniemanie niewinnosci......
                                      nic nie musze udowadniac, to ty musisz cokolwiek udowodnic misiu, tylko ty......
                                      twoj Dowod nie jest zadnym dowodem......i niczego nie potwierdza, postaraj sie
                                      mocniej.......ja poczekam.....;)
                                      • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 18:21
                                        nic nie bylo o zolci? kotwicz dobrze sie czujesz? wszystko ok?
                                        • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 19.04.06, 22:47
                                          twoje specjalnosci pozostawiam tobie.....
                                          nie zapominaj o pewnym Zydzie i ufo......
                                          no i jak zawsze, Alleluja i do przodu.....;)
                                      • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 18:26

> jesli sie nie myle, to obowiazuje domniemanie niewinnosci......
                                        > nic nie musze udowadniac, to ty musisz cokolwiek udowodnic misiu, tylko ty.....
                                        > .
                                        > twoj Dowod nie jest zadnym dowodem......i niczego nie potwierdza, postaraj sie
                                        > mocniej.......ja poczekam.....;)

moze moj dowod nie byl jasny wiec przedstawie go jeszcze raz dla tych starszych
                                        w umysle:

w tym poscie:
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=37137085&a=37310221
                                        zacytowales zrodlo wiedzy (choc w reku tego zrodla nie miales)
                                        wrzucajac na google co podajesz czyli "nr 24, 1994/01/29-30"
                                        otrzymujemy to
                                        www.google.com/search?q=nr%2024%2C%201994/01/29-30
                                        tylko jedna strona!!!
                                        jasne jest z niej skopiowales ten kawalek tekstu

ta sama strona podaje takie artykuly:
                                        www.niniwa2.cba.pl/index-dziwactwa.htm
                                        E.T. przybywa latem
                                        Bartosz Węglarczyk - Jak CIA ukryła UFO
                                        Wendelle C. Stevens - Wzięcie Charlesa Moody'ego
                                        i inne

z pewnoscia dla ciebie to nie jest dowod
                                        pokropkuj troche pomisuj napisz cos o zolci i staly tekst i z bani. alleluja i
                                        do przodu
                                        • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: *.teradyne.com 19.04.06, 18:47
                                          widze, ze nadal bladzisz.....
                                          w ktorym miejscu zacytowalem.....nie widze cytatu, a ty go widzisz.....?
                                          a moze negujesz fakt tego artykulu i tezy red.Cichego......?
                                          a moze negujesz odpowiedz prof.Strzembosza, ktora byla rowniez zamieszczona na
                                          stronie, o ktorej mowisz badz tez odpowiedz L.Zebrowskiego, ktora byla
                                          zamieszczona w Gazecie Polskiej....?
                                          no wiec jak to jest z tymi dowodami i cytatami fiacie......?
                                          www.republika.pl/mbp_x/html/bzdury.html
                                          • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 18:50
                                            udowodnilem ci tylko ze kopiujesz teksty ze strony o ufo
                                            • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 19.04.06, 22:45
                                              czyzby fiacie, czyzby.....?
                                              no a gdzie owa kopia tekstu, zapewne masz ow cytat.....
                                              oj kpt.Zbikiem badz Borowiczem to ty juz nie zostaniesz....;)
                                              • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 23:06
                                                dowod przedstawilem lopatologicznie. juz bardziej nie potrafie. moze nie
                                                rozumiesz slowa dowod?
                                                • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 20.04.06, 03:37
                                                  sprawdz w Wikipedii definicje slowa "dowod", a nastepnie przedstaw cytat
                                                  ktorego sie dopuscilem......
                                                  tobie to nawet lopata nie naloze....;)
                                                  • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 20.04.06, 05:10
                                                    cytat przedstawilem jasno tu
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=40394603&a=40505226
                                                    definicje dowodu to ty musisz przeczytac
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Dow%C3%B3d
                                                  • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 20.04.06, 17:09
                                                    no jesli numer wydania GW i data z "wypocinami" red Cichego:"...."nr 24,
                                                    1994/01/29-30...." jest cytatem, to musze przyznac, ze przebiles kpt.Zbika i
                                                    Borewicza.....
                                                  • fiat_lux Re: Przypominam, że forum FB 20.04.06, 17:12
                                                    byc moze. ale fakt jest faktem ze zrodlem twoich informacji jest strona o ufo
                                                  • Gość: kotwicz Re: Przypominam, że forum FB IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 20.04.06, 19:00
                                                    alez oczywiscie.........
                                                    jestes bystry jak inspektor Clouseau...;)))))
                                                    moze zaczniesz kariere w "Faktach i Mitach"....bo chyba o takie fakty ci
                                                    chodzi...;)?
    • Gość: wspólna twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju minęło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:44
      nie wolno pisac na niewygodne tematy, znamy to,wiec po co jest forum?
      nie tłumacz że ludzie uciekli bo to nie prawda
      jest to w tej chwili jedno z najlepszych forum w kraju
      być może taka jest cecha ludzi z Białegostoku ze lubią dyskutowac
      to dobrze o nich swiadczy,umiarkowana cenzura forum nie wykończy,
      ale zobacz sobie forum Trójmiasto,Katowice gdzie tną równo,
      te fora sa martwe, czy tobie o takie forum idzie? pozdro.
      • fiat_lux Re: twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju m 17.04.06, 20:49
        Gość portalu: wspólna napisał(a):

> nie wolno pisac na niewygodne tematy, znamy to,wiec po co jest forum?
        > nie tłumacz że ludzie uciekli bo to nie prawda
        > jest to w tej chwili jedno z najlepszych forum w kraju
        > być może taka jest cecha ludzi z Białegostoku ze lubią dyskutowac
        > to dobrze o nich swiadczy,umiarkowana cenzura forum nie wykończy,
        > ale zobacz sobie forum Trójmiasto,Katowice gdzie tną równo,
        > te fora sa martwe, czy tobie o takie forum idzie? pozdro.

zrozum po raz kolejny - nikt nic nie tnie. w celu latwiejszego znalezienia postu
        cale forum zostalo podzielone tematycznie. watki nie pasujace do tematu forum
        przenoszone sa na to forum do ktorego tematycznie pasuja. i to wszystko, ale ty
        musisz byc na topie ze swoim kontrowersyjno populistycznymi postami nie na temat
        - to jest problem TWOJ nie forum
      • kamilar Re: twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju m 17.04.06, 20:52

> nie wolno pisac na niewygodne tematy, znamy to,wiec po co jest forum?

Forum jest po to by pisać o Białymstoku oraz o Podlasiu. A nie by pisać o
        wszystkim i o niczym, a już na pewno nie po to by co drugi wątek dotyczyl Radia
        Maryja, PiS i innych spraw, które nadają się na inne fora tematyczne.
        Zasłanianie się wolnością słowa, czy "poprawnością polityczną" jest co najwyżej
        zabawne.
        • Gość: wspólna Re: twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:33
          przecież tniesz na bieżąco
          czy czytałeś mój post?
          masz pewnie trochę racji ale ja bym wolał dwa zbędne wątki niż jeden cenny
          wycięty, nie jestes nieomylny a w dyskusji pozornie zbedne watki mogą być np,
          ispiracją,znam ciebie długo i liczę na rozsądek,
          • bad_habit Re: twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju m 17.04.06, 21:34
            Znasz Kamilara???Długo???Jak długo???
          • duch_zenona Re: twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju m 17.04.06, 21:39

> przecież tniesz na bieżąco
            > czy czytałeś mój post?
            > masz pewnie trochę racji ale ja bym wolał dwa zbędne wątki niż jeden cenny
            > wycięty, nie jestes nieomylny a w dyskusji pozornie zbedne watki mogą być np,
            > ispiracją,znam ciebie długo i liczę na rozsądek
            ===========
            czyżby próba szantażu?
      • Gość: fatso Re: twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju m IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 17.04.06, 22:15
        widze ze i mnie powycinal ten maly kurdupel.
        czas chyba p[owrocic na Sciepe, nic tu po mnie
        na tym podlaskim zadupiu.
        • fiat_lux Re: twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju m 17.04.06, 22:20
          Gość portalu: fatso napisał(a):

> widze ze i mnie powycinal ten maly kurdupel.
          > czas chyba p[owrocic na Sciepe, nic tu po mnie
          > na tym podlaskim zadupiu.

na scepie tez cie maja za nic. jak na newsgrupe pl.sci juz dawno takich bzdur
          jak ty tam produkujesz to nie czytalem (pomijajac to ze w ogole ciezko sie twoje
          wypociny czyta)
          • Gość: fatso [...] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 17.04.06, 23:26
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • fiat_lux [...] 17.04.06, 23:33
              • Gość: fatso [...] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 17.04.06, 23:40
                • Gość: idzikczortu Re: twoje przypominanie cos mi przypomina,to ju m IP: *.cable.mindspring.com 18.04.06, 03:59
                  Nie mam akurat weny by odpowiadac na powyzszy post, a czy musze?
                  Natomiast podniecam sie, niczym szczerbaty na suchary, gdy widze szczepe.
                  Oto jeden z lokalnych forumowych "wodzirejow" (samozwanczy?) - fiat lux, gdy
                  tylko wypatrzy jakis glos niezalezny, kogos kto nie zawraca sobie glowy jego
                  metnymi wywodami, atakuje natychmiast i jakby ciagle tymi samymi slowami ze
                  swego, jak widac, dosc skromnego repertuaru, krzyczac - " co za wypociny!".
                  Pokazujac wszem, jaki to on jest klarowny w swoich "wywodach". Taka to z niego
                  ostra intelektualnie brzytwa (niczym niegdysiejszego Ockhama).
                  Poniewaz lubie "fair play", to juz widze, ze lepiej by mu bylo gdyby nie
                  podejmowal rekawicy rzuconej mu przez "fatso", bo jezeli ten gosc potrafi sie
                  na tyle smiac z siebie by nazwac siebie - fatso, to jest w stanie zasmiac sie
                  jeszcze glosniej z fiat luxa.
                  • Gość: fatso [...] IP: 62.6.139.* 18.04.06, 09:41
    • Gość: fan Re: Przypominam, że forum FB IP: *.koba.pl / *.koba.pl 18.04.06, 12:09
      Czemu wątek o Strzałkowskim poszedł na HP? Pytam, bo uzasadnienie Kamilara brzmi jak w dopcipie o babach: "No bo tak !!!"
      • kamilar Re: Przypominam, że forum FB 18.04.06, 12:27
        Nie uważasz, że autor podając tak sensacyjną "informację" powienen podać, jakieś
        wiarygodne źródło. Inaczej będzie to tylko marna prowokacja.
        • stefan.bialystok Re: Przypominam, że forum FB 18.04.06, 14:15
          Szczerze powiedziawszy nie widzę sensu wycinania wątków nie związanych z Bialymstokiem. W naszej wielkiej wsi mało się dzieje i co za tyum idzie będzie mniejszy ruch. I dlatego niech pozostaną tematy ogólnokrajowe.

• Gość: kiczkis Re: Przypominam, że forum FB IP: *.telia.com 18.04.06, 14:37
      Pisalem juz wczesniej: forum zyje i nie jest martwym forum wowczas, gdy jest
      ogromna roznorodnosc tematow i wypowiedzi..
      Jeszcze raz apeluje do ciebie "kamilar": - Ostrozniej z przenoszeniem watkow!!!

Tematy.. watki i wypowiedzi.. w najrozniejszy sposob moga sie wiazac z
      Bialymstokiem.. Na przyklad uporczywe przenoszenie watkow ze
      slowem "Jagiellonia" na podforum "Sport", ELIMINUJE zainteresowanie tak wazna
      kwestia i eliminuje sam temat ze swiadomosci Bialostocczan gdyz
      podforum "Sport" to automatyczna SMIERC dla watku i tematu.. Nikt tam nie
      zaglada i nie pisze..
      A warto sobie uswiadomic fakt, iz "Jagiellonia" interesuje wielu mieszkancow
      Bialegostoku a nie tylko kibicow chodzacych na mecze pilkarskie.. Zywo
      interesuje ludzi, ktorzy normalnie nie zagladaja w rubryki sportowe i na strony
      poswiecone sportowi.

Sam zaraz sprobuje napisac tekst i porusze to, co nurtuje bardzo wielu: - "Co
      sie dzieje i dlaczego" - z Jagiellonia ofcourse.. Zobaczymy jak go
      potraktujesz..

W koncu watek pt. "Politechnika walczy o hale" - czy tez - "Hala w 2008 roku?"
      TEZ ze sportem sie wiaze, a watek nie zostaje przesuniety!

- Zas watek pt. "Jurgiel: cenzor od zarażonych grypą Kaczorów" - tez niewiele
      (indirect - bezposrednio) z Bialymstokiem ma wspolnego.. podobnie jak watek: -
      "Czy wierzycie w Zajączka Wielkanocnego???" dla przykladu, ale czy warto
      wyrzucac te wszystkie watki??

O ilez byloby to forum ubozsze ibardziej bezbarwne.. Ludzi zniecheca bardzo
      kiedy moga pisac "na temat".. i tylko na zadany temat..

i nie jest to zadna krytyka pod twoim adresem.. Sa to li tylko moje
      spostrzeznia i drobne refleksje..

kiczkis
      • kamilar Re: Przypominam, że forum FB 18.04.06, 16:03
        Z drugiej strony pisanie o wszystkim sprawia, że tematy istotne dla miasta giną
        w powodzi innych wątków. W dodatku wątki, nie związane z Białymstokiem mają
        zwyczaj zamieniać się w tasiemcowe wymiany poglądów między dwiema osobami (można
        by to robić w prywatnej dyskusji). Forum zamienia się wtedy w kawiarenkę
        dyskusyjną, przestaje być forum tematycznym.
        Jednak, niech będzie tak jach chcesz Ty, duch_zenona i inni opowiadający się za
        maksymalną wolnością, forum jest dla Was, nie dla mnie, dlatego tak jak mówiłem
        będę zdecydowanie ostrożniejszy w wycinaniu wątków.
        P.S. Jurgiel został bo to chłop z podlasia:)
        Wątków świątecznych nie ruszałem, bo świeta mają swoje prawa.
        Co do przenoszenia wątków na forum sport. To przykro mi, ale to nie ja. Ja
        jestem zwolennikiem umieszczania spraw jagi na FB. Z tym, że trzy watki o jednym
        meczu to chyba przesada. Co do popularnosci, tej tematyki to bym nie przesadzał,
        odzew jest na ogół słaby.
        • Gość: KRLD zalogować,zabetonować,wycinac, ścinać,strzelać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:37
          jak kto sie ośmieli coś napisać,
        • duch_zenona Re: Przypominam, że forum FB 18.04.06, 16:55
          Jeżeli wątki o tematyce nie związanej w Białymstokiem zaczną się nadmiernie
          rozmnażać, to delikatne cięcia są wskazane. Kilka ciekawszych wątków o
          polityce, jakiś o sporcie też chyba musi zastać, bo na ich miejsce będą
          zakładane nowe mniej ciekawe.

Generalnie chciałem ci zasugerować, żeby uwzględniając to, że ma być to forum o
          Białymstoku, zostawiał też inne ciekawe wątki, które przyciągną nowych
          uczestników a wielu z nich zabierze udział w dyskusji w wątkach o regionie.

Oczywiście, że trzeba na bieżąco wycinać róźne wątki obraźliwe, prymitywne, itd.

Zdaję sobie sprawę. że ci z góry też narzucają pewne ograniczenia, ale i im
          zależy na tym, żebyśmy oglądali ich bannery.

Ustal sobie sam czy też z nimi minimalny udział wątków o tematyce związanej z
          regionem i tnij te, które według ciebie zaniżają poziom forum a zostawiaj te,
          które wzbudzają zainteresowanie forumowiczów a nie niezdrowe emocje.

A więc do dzieła Cenzorze. Trzymam kciuki.

• kamilar Re: Przypominam, że forum FB 18.04.06, 17:17
            duch_zenona napisał:

> Zdaję sobie sprawę. że ci z góry też narzucają pewne ograniczenia, ale i im
            > zależy na tym, żebyśmy oglądali ich bannery.

Akurat to nie jest prawdą, jedyny wyznacznik mojej pracy to regulamin:) Nie
            utrzymuje też kontaktu z redakcją Białystok ani z głównym adminem.
            Co do pozostałych wskazówek, to O.K., ustosunkuję sie pozytywnie, zresztą nigdy
            nie było tak, że wycinałem bezwzględnie wszystko nie związne z Białymstokiem.
            • kropek35 Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 05:52
              wladza czesto ludzi demoralizuje. A czczególnie jak sie otrzymuje władze
              cenzorska , bez koniecznosci tłumaczenia sie a w zanadrzu ma regulamin w którym
              nie ma nic przeciw ale on jest wazny poprzez sam fakt istnienia.
              • stefan.bialystok Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 16:36
                Kamilar, jeśli dalej będzie się trzymać bezczelnych prowokatorów (nie będę wymieniał kto) będzie koniec tego forum.
                • kamilar Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 16:55
                  Stefan nikt Ci nie każe z nimi rozmawiać. Trole należy ignorować. A ja nie mam
                  obowiązku monitorować forum permanentnie. Dopiero włączyłem komputer:)
                  • kropek35 Re: Przypominam, że forum FB 19.04.06, 20:17
                    proponuje usunac powyzszy wpis. Okreslenie "trole" jest niezgodne z regulaminem
                    bo jest obrazliwe.
                    • kamilar :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 19.04.06, 23:05
                      Fragment z netykiety:
                      Poza tym:
                      Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
                      krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej
                      działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
                      • stefan.bialystok Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 20.04.06, 16:04
                        Troll właśnie w slangu internetowym oznacza prowokatora i prymitywa wygrażającego się pobiciem (np. <przetwarzam> Arnold Buzdygan z Usenetu)
    • Gość: pytajacy Re: Przypominam, że forum FB IP: *.elpos.net 20.04.06, 15:33
      a o slubach i weselach to jest? pisalem kilka razy w tej sprawie proszac o
      opinie uczestnikow forum. za kazdym razem post byl jednak kasowany. DLACZEGO?
      • kamilar Re: Przypominam, że forum FB 21.04.06, 10:19
        W tym wyopadku musisz pytać głównego admina. Jakkolwiek przyznam sie, że zgadzam
        się z jego decyzją. Takie wątki pojawiają się po kilka razy w tygodniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka