Gość: MAJka IP: *.eranet.pl 19.04.06, 19:46 Czy wie ktoś może gdzie można uczyć się j.arabskiego w Bialymstoku i czy w ogole istnieje taka możliwość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiat_lux Re: arabski 19.04.06, 19:59 na pewno jest skoro mial byc meczet (czy juz jest). mamy tez tatarow w krynkach kruszynianach. ja znam tylko allah akbar to znaczy po polsku bierz nogi za pas Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: arabski 19.04.06, 22:28 Na pewno w akademikach sa jacys Arabowie. Moze najprosciej zapoznac jakiegos przystojnego bolka i niech Cie uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJka Re: arabski IP: *.eranet.pl 20.04.06, 19:13 można i tak.tylko że wtedy będę zajmować się bolkiem a nie nauką:p ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: arabski 20.04.06, 19:17 Zawsze mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym. Tylko trzeba zachowac ostroznosc, wielu z tych Arabow zna rowniez francuski...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: arabski 20.04.06, 19:19 jak juz sie zdecydujesz to zwracaj uwage czy jest czystej krwi i jakiej masci uzywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJka Re: arabski IP: *.eranet.pl 20.04.06, 22:51 Konie też lubię:p:p:P oj nie-tylko nie wykastrowany!!:);):p Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: arabski 20.04.06, 23:18 Za to jest inny szczegół anatomiczny. No wiesz, arabska wersja obrzezania. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: arabski 21.04.06, 03:18 Po pierwsze nie widziałem, po drugie od samego pisania już mnie boli. Dawno temu moja koleżanka powiedziała mi w tajemnicy, że to wygląda jakbyś marchew raz nacięła pionowo (to naturalne) a później w poprzek (Brrr!). Tobie bardziej wypada wejść na jakieś forum typu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=622 Chętnie też się dowiem czy to prawda. Tylko proszę, nie używaj takich słów jak nóż czy brzytwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS arabski w World for sale IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.04.06, 10:52 kiedyś widziałam ogłoszenia zadzwoń i zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJka Re: arabski IP: *.eranet.pl 21.04.06, 22:26 lepszy obrzezany niż wykastrowany.. wycięcie Łechtaczki też musi niezle boleć..:( Odpowiedz Link Zgłoś