27.12.02, 19:35
macie jakies pomysly na sylwka? w tamtym roku z kolezankami urzadzałyśmy noc
filmową i nie wiemy co teraz wymyślić :D jak macie jakies odjazdowe pomyly to
napiszcie
Obserwuj wątek
    • brutt Re: Sylwek 27.12.02, 20:15
      Proponuje bal kostiumowy. Moze pomysl troche przedawniony ale nadal ciekawy.
      • dzikaa bal kostiumowy? 27.12.02, 20:16
        no to jest dobry pomysł, ale dwa lata temu robiłysmy cos w tym stylu, moze
        jakies inne sugestie????
        • brutt Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 20:34
          Moze napisz jakie masz zainteresowania i Twoi zanjomi. Z tego co wyczytalem
          powyzej to lubicie kino. Seans filmowy odpada, mozecie zorganizowac ognisko na
          swiezym powietrzu?
          • dzikaa Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 20:39
            to musi byc cos co mozna zorganizowac w mieszkaniu, w bloku na około 8-10 osób.
            lubimy film, muzyke, spiewanie, i bardzo duzo sie smiejemy :D cos ci daja te
            inormacje?
            • brutt Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 20:45
              Mozna zorganizowac wieczor w jedna wielka gre. Ktos moze wystapic
              jako "morderca" i ktos jako "ofiara" i wszyscy beda musieli zozwizac zagadke
              kto "zabil". Zabawa jest wspaniala i jest oparta na XIX wiecznych zabawach
              jakie byly organizowane podczas sylwestrowych imprez. Uda sie tylko wtedy
              gdy "ofiara" i "morderca" nie zdradza sie sami podczas trwania imprezy.
              Mozecie tez wyznaczyc symboliczna nagrode za rozwiazanie.
              • dzikaa Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 21:02
                fajny pomysł. moze sie nada :D przedstawie ta propozycje innym :D dzieki, jesli
                masz jeszcze jakies takie fajne pomysly to napisz
                • brutt Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 21:04
                  Mozesz zawsze zorganizowac przyjecie tematyczne, tzn kazdy bedzie reprezentowal
                  cos z tematem ktory wybierzesz.
                  • dzikaa tematyczne 27.12.02, 21:06
                    mozesz podac jakis przyklad?
                    • brutt Re: tematyczne 27.12.02, 21:09
                      troche to moze banalne, ale np. lata 40, 50, 60. Mozna znalezc troche ubran z
                      tych czasow. Troche to sie wiaze z balem kostiumowym ale jest troche inne. Moze
                      lata 70-te, fryzuru afro, itp. A pozatym fajnie ze martwisz sie aby Twoi goscie
                      dobrze sie bawili.
                      • dzikaa Re: tematyczne 27.12.02, 21:11
                        uwazam to za obowiazek i za przyjemnosc, ja tez chce sie dobrze bawic :D trzeba
                        cos fajnego wymyslic zeby ludzie sie dobrze bawili
                        • dzikaa Re: tematyczne 27.12.02, 21:12
                          dobra musze spadac, jesli masz jakies propozycje jeszcze to napisz dobranoc
                          • brutt Re: tematyczne 27.12.02, 21:13
                            dobrze. dobranoc
                        • Gość: habitus Re: tematyczne IP: *.zigzag.pl 27.12.02, 21:16
                          dzikaa napisała:

> uwazam to za obowiazek i za przyjemnosc, ja tez chce sie dobrze bawic :D
                          trzeba
                          >
                          > cos fajnego wymyslic zeby ludzie sie dobrze bawili
                          Zagrajcie w Mafię. To najlepsza gra w jaką grałam. Budzi takie emocje, że można
                          przestać ze sobą rozmawiać i obrazić się na całe życie. Albo zaufać na całe
                          życie. Jest to tzw symulacja psychologiczna. Jeżeli chcesz szczegółów daj znać,
                          bo nie chce mi się na pusto pisać.
                        • Gość: Ginny Re: tematyczne IP: router:* / 10.102.21.* 27.12.02, 21:24
                          Mafia to świetny pomysł. Zwłaszcza, że 8-10 osób to idealna ilość do tej gry,
                          jak wynika z moich doświadczeń.
                          • Gość: habitus Re: tematyczne IP: *.zigzag.pl 27.12.02, 21:30
                            Gość portalu: Ginny napisał(a):

> Mafia to świetny pomysł. Zwłaszcza, że 8-10 osób to idealna ilość do tej gry,
                            > jak wynika z moich doświadczeń.
                            Ginny, w razie czego liczę na pomoc przy odtwarzaniu zasad Mafii. Nie idź spać!
                            • dzikaa MAFIA 28.12.02, 19:34
                              wiem jak sie gra w mafie :D to jest fajne, ale gra szybko sie konczy a tak caly
                              czas w to samo grac to nie bardzo
                              • dzikaa Re: MAFIA 28.12.02, 20:08
                                juz nie musicie nic pisac, impreza odwolana :( nie mam gdzie isc na sylwka :(
                                ale bedzie nuda
                                • Gość: habitus Re: MAFIA IP: *.zigzag.pl 28.12.02, 21:12
                                  dzikaa napisała:

> juz nie musicie nic pisac, impreza odwolana :( nie mam gdzie isc na sylwka :(
                                  > ale bedzie nuda
                                  Jejku, co się stało?!! A na Rynku Kościuszki nie będzie jakiejś imprezy?
                            • _ludzik_ Re: tematyczne 29.12.02, 20:20
                              Ja bym chciała bardzo bardzo dowiedzieć się na czym polega ta gra!!!!!1
                              Proszę jeśli masz troszke czasu opisz jej reguły, proszę proszę

Pozdrawiam :-))
    • Gość: brutt Re: Sylwek IP: *.57.33.183.Dial1.Phoenix1.Level3.net 29.12.02, 03:18
      Nie martw sie. To jest tylko jednen wieczor w roku. Wszystko bedzie OK.
      • dzikaa Re: Sylwek 29.12.02, 19:15
        az tak bardzo sie nie martwie, ale fajnie byłoby sie gdzies pobawic :D
        • brutt Re: Sylwek 30.12.02, 00:02
          Dzikaa, sprawdz swoja skrzynke emailowa na gazeta.pl
          • dzikaa Re: Sylwek 31.12.02, 10:09
            sprawdziłam, ale nic tam nie znazazłam
            • brutt Re: Sylwek 31.12.02, 23:50
              Wyslalem Ci kartke na dzikaa@NOSPAM.gazeta.pl ale cos chyba nie wypalilo. No
              nic, zycze Ci wszystkiego co najlepsze.
              • Gość: dzikaa zyczonka IP: *.stnet.pl 01.01.03, 00:27
                tez zycze ci wszystkiego naj naj spelnienia marzen i wszystkiego czego
                pragniesz :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka