dzikaa 27.12.02, 19:35 macie jakies pomysly na sylwka? w tamtym roku z kolezankami urzadzałyśmy noc filmową i nie wiemy co teraz wymyślić :D jak macie jakies odjazdowe pomyly to napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brutt Re: Sylwek 27.12.02, 20:15 Proponuje bal kostiumowy. Moze pomysl troche przedawniony ale nadal ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa bal kostiumowy? 27.12.02, 20:16 no to jest dobry pomysł, ale dwa lata temu robiłysmy cos w tym stylu, moze jakies inne sugestie???? Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 20:34 Moze napisz jakie masz zainteresowania i Twoi zanjomi. Z tego co wyczytalem powyzej to lubicie kino. Seans filmowy odpada, mozecie zorganizowac ognisko na swiezym powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 20:39 to musi byc cos co mozna zorganizowac w mieszkaniu, w bloku na około 8-10 osób. lubimy film, muzyke, spiewanie, i bardzo duzo sie smiejemy :D cos ci daja te inormacje? Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 20:45 Mozna zorganizowac wieczor w jedna wielka gre. Ktos moze wystapic jako "morderca" i ktos jako "ofiara" i wszyscy beda musieli zozwizac zagadke kto "zabil". Zabawa jest wspaniala i jest oparta na XIX wiecznych zabawach jakie byly organizowane podczas sylwestrowych imprez. Uda sie tylko wtedy gdy "ofiara" i "morderca" nie zdradza sie sami podczas trwania imprezy. Mozecie tez wyznaczyc symboliczna nagrode za rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 21:02 fajny pomysł. moze sie nada :D przedstawie ta propozycje innym :D dzieki, jesli masz jeszcze jakies takie fajne pomysly to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: bal kostiumowy? 27.12.02, 21:04 Mozesz zawsze zorganizowac przyjecie tematyczne, tzn kazdy bedzie reprezentowal cos z tematem ktory wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: tematyczne 27.12.02, 21:09 troche to moze banalne, ale np. lata 40, 50, 60. Mozna znalezc troche ubran z tych czasow. Troche to sie wiaze z balem kostiumowym ale jest troche inne. Moze lata 70-te, fryzuru afro, itp. A pozatym fajnie ze martwisz sie aby Twoi goscie dobrze sie bawili. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: tematyczne 27.12.02, 21:11 uwazam to za obowiazek i za przyjemnosc, ja tez chce sie dobrze bawic :D trzeba cos fajnego wymyslic zeby ludzie sie dobrze bawili Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: tematyczne 27.12.02, 21:12 dobra musze spadac, jesli masz jakies propozycje jeszcze to napisz dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: tematyczne IP: *.zigzag.pl 27.12.02, 21:16 dzikaa napisała: > uwazam to za obowiazek i za przyjemnosc, ja tez chce sie dobrze bawic :D trzeba > > cos fajnego wymyslic zeby ludzie sie dobrze bawili Zagrajcie w Mafię. To najlepsza gra w jaką grałam. Budzi takie emocje, że można przestać ze sobą rozmawiać i obrazić się na całe życie. Albo zaufać na całe życie. Jest to tzw symulacja psychologiczna. Jeżeli chcesz szczegółów daj znać, bo nie chce mi się na pusto pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: tematyczne IP: router:* / 10.102.21.* 27.12.02, 21:24 Mafia to świetny pomysł. Zwłaszcza, że 8-10 osób to idealna ilość do tej gry, jak wynika z moich doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: tematyczne IP: *.zigzag.pl 27.12.02, 21:30 Gość portalu: Ginny napisał(a): > Mafia to świetny pomysł. Zwłaszcza, że 8-10 osób to idealna ilość do tej gry, > jak wynika z moich doświadczeń. Ginny, w razie czego liczę na pomoc przy odtwarzaniu zasad Mafii. Nie idź spać! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa MAFIA 28.12.02, 19:34 wiem jak sie gra w mafie :D to jest fajne, ale gra szybko sie konczy a tak caly czas w to samo grac to nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: MAFIA 28.12.02, 20:08 juz nie musicie nic pisac, impreza odwolana :( nie mam gdzie isc na sylwka :( ale bedzie nuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: MAFIA IP: *.zigzag.pl 28.12.02, 21:12 dzikaa napisała: > juz nie musicie nic pisac, impreza odwolana :( nie mam gdzie isc na sylwka :( > ale bedzie nuda Jejku, co się stało?!! A na Rynku Kościuszki nie będzie jakiejś imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
_ludzik_ Re: tematyczne 29.12.02, 20:20 Ja bym chciała bardzo bardzo dowiedzieć się na czym polega ta gra!!!!!1 Proszę jeśli masz troszke czasu opisz jej reguły, proszę proszę Pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutt Re: Sylwek IP: *.57.33.183.Dial1.Phoenix1.Level3.net 29.12.02, 03:18 Nie martw sie. To jest tylko jednen wieczor w roku. Wszystko bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Sylwek 29.12.02, 19:15 az tak bardzo sie nie martwie, ale fajnie byłoby sie gdzies pobawic :D Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: Sylwek 30.12.02, 00:02 Dzikaa, sprawdz swoja skrzynke emailowa na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: Sylwek 31.12.02, 23:50 Wyslalem Ci kartke na dzikaa@NOSPAM.gazeta.pl ale cos chyba nie wypalilo. No nic, zycze Ci wszystkiego co najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa zyczonka IP: *.stnet.pl 01.01.03, 00:27 tez zycze ci wszystkiego naj naj spelnienia marzen i wszystkiego czego pragniesz :D Odpowiedz Link Zgłoś