Dodaj do ulubionych

Towarzystwo bełkotu wzajemnego anki1

IP: *.biaman.pl 06.01.03, 10:24
1.Gość: anka1 06-01-2003 09:46
Rals mnie wkurza ocenianie i obrazanie innych Osob tylko
dlatego ze komus sie
jakis post albo watek nie podoba. mozna nie czytac a nie
zaraz od zer wyzywac.

2.Gość: anka1 06-01-2003 09:51

jest chamem. i dodatku zakomplesionym. niech idzie
kompleksy leczyc gdzie
indziej a nie na naszym forum.

Po 5 minutach radykalna zmiana, Jej forum??? Lecz się babo!
Obserwuj wątek
    • Gość: And Re: Towarzystwo bełkotu wzajemnego anki1 IP: *.radna.pl 06.01.03, 10:33
      A gdzie chrześcijańska miłość bliźniego ? Można się z kimś nie zgadzać ale
      łaknąć zemsty to jak kopać dwa groby naraz. Zastanów się...
    • Gość: habitus Re: Towarzystwo bełkotu wzajemnego anki1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 10:35
      Gość portalu: vivi napisał(a):

> 1.Gość: anka1 06-01-2003 09:46
      > Rals mnie wkurza ocenianie i obrazanie innych Osob tylko
      > dlatego ze komus sie
      > jakis post albo watek nie podoba. mozna nie czytac a nie
      > zaraz od zer wyzywac.
      >
      >
      >
      > 2.Gość: anka1 06-01-2003 09:51
      >
      > jest chamem. i dodatku zakomplesionym. niech idzie
      > kompleksy leczyc gdzie
      > indziej a nie na naszym forum.
      >
      >
      >
      >
      > Po 5 minutach radykalna zmiana, Jej forum??? Lecz się babo!
      Zazdrościsz, czy co?
      Jak mówisz "nasze miasto" to znaczy, że jesteś tego miasta właścicielem?
      Chyba przesadzasz...
      • Gość: anka1 Re: Towarzystwo bełkotu wzajemnego anki1 IP: 212.33.74.* 06.01.03, 11:37
        po pierwsze vivi to obraziles( -as) Poziomka. a teraz obrazasz mnie.
        podtrzymuje zdanie zes cham !
        i nie napisalam ze to moje forum tylko nasze forum anafabeto funkcjonalny.
        • Gość: anka1 oto watek na ktorym vivi obraza innych IP: 212.33.74.* 06.01.03, 11:40
          telewizja dla głuchych? (BTM)
          poziomk 05-01-2003 15:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ciekawe co się stało z dżwiękiem w BTM?
          Od kilku/nastu dni trzeba "volume full" zrobić aby cokolwiek usłyszeć. :))
          No tak zapomniałem..... przecież to firma JARD.....:))
          Radio na 89i2 też jakby ciszej gra....

• Gość: i... i... IP: *.biaman.pl 09.01.03, 15:43
            Gość portalu: anka1 napisał(a):

> telewizja dla głuchych? (BTM)
            > poziomk 05-01-2003 15:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując
            >
            > Ciekawe co się stało z dżwiękiem w BTM?
            > Od kilku/nastu dni trzeba "volume full" zrobić aby cokolwiek usłyszeć. :))
            > No tak zapomniałem..... przecież to firma JARD.....:))
            > Radio na 89i2 też jakby ciszej gra....
            >
            >
          • Gość: darth Re: oto watek na ktorym vivi obraza innych IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 11:31

> telewizja dla głuchych? (BTM)
            > poziomk 05-01-2003 15:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując
            >
            > Ciekawe co się stało z dżwiękiem w BTM?
            > Od kilku/nastu dni trzeba "volume full" zrobić aby cokolwiek usłyszeć. :))
            > No tak zapomniałem..... przecież to firma JARD.....:))
            > Radio na 89i2 też jakby ciszej gra....
            >
            >
        • Gość: vivi widzisz Aniu... czego nie widzisz IP: *.biaman.pl 06.01.03, 12:27
          Masz taki specyficzny dar pisania nie zawsze do rzeczy, a że piszesz b.dużo
          (nawet za bardzo dużo i za bardzo dużo daleko od tematu) Ja Cię obrażam?
          przytoczyłem tylko 2 Twoje wypowiedzi (idealnie sobie przeczące)

Post nazwałem TBW bo zobacz: Już gromadka kolegów ruszyła z osdieczą nie ma tam
          garsci sensu, odrobiny prowdy, czy choć ciętego dowcipu ale BEŁKOT WZAJEMNY
          trwa.

Od pewnego czasu TBW skutecznie zanudza to forum, ja tam dałbym Wam wszystkim
          po kubku i prawo: 1 dzień 1 post:)

Pozdrawiam całe Towarzystwo Bełkotu Wzajemnego.
          • Gość: And Re: widzisz Aniu... czego nie widzisz IP: *.radna.pl 06.01.03, 12:35

> Masz taki specyficzny dar pisania nie zawsze do rzeczy, a że piszesz b.dużo
            > (nawet za bardzo dużo i za bardzo dużo daleko od tematu) Ja Cię obrażam?
            > przytoczyłem tylko 2 Twoje wypowiedzi (idealnie sobie przeczące)
            >
            > Post nazwałem TBW bo zobacz: Już gromadka kolegów ruszyła z osdieczą nie ma
            tam
            >
            > garsci sensu, odrobiny prowdy, czy choć ciętego dowcipu ale BEŁKOT WZAJEMNY
            > trwa.
            >
            > Od pewnego czasu TBW skutecznie zanudza to forum, ja tam dałbym Wam wszystkim
            > po kubku i prawo: 1 dzień 1 post:)
            >
            > Pozdrawiam całe Towarzystwo Bełkotu Wzajemnego.

Cóż, widzi się widocznie to, co chce się widzieć. Zobaczyłem już Twój potencjał
            intelektualny... I wystarczy...
            • Gość: vivi TBW IP: *.biaman.pl 06.01.03, 20:21
              Gość portalu: And napisał(a):

> Gość portalu: vivi napisał(a):
              >
              > > Masz taki specyficzny dar pisania nie zawsze do rzeczy, a że piszesz b.duż
              > o
              > > (nawet za bardzo dużo i za bardzo dużo daleko od tematu) Ja Cię obrażam?
              > > przytoczyłem tylko 2 Twoje wypowiedzi (idealnie sobie przeczące)
              > >
              > > Post nazwałem TBW bo zobacz: Już gromadka kolegów ruszyła z osdieczą nie m
              > a
              > tam
              > >
              > > garsci sensu, odrobiny prowdy, czy choć ciętego dowcipu ale BEŁKOT WZAJEMN
              > Y
              > > trwa.
              > >
              > > Od pewnego czasu TBW skutecznie zanudza to forum, ja tam dałbym Wam wszyst
              > kim
              > > po kubku i prawo: 1 dzień 1 post:)
              > >
              > > Pozdrawiam całe Towarzystwo Bełkotu Wzajemnego.
              >
              > Cóż, widzi się widocznie to, co chce się widzieć. Zobaczyłem już Twój
              potencjał
              >
              > intelektualny... I wystarczy...
              • Gość: habitus Re: TBW IP: *.zigzag.pl 06.01.03, 21:13
                Brawo!!! Umiesz kopiować! Jestem pod wrażeniem. :)))
                • Gość: To ja Re: TBW IP: *.com / 192.168.4.* 06.01.03, 22:15
                  Gość portalu: habitus napisał(a):

> Brawo!!! Umiesz kopiować! Jestem pod wrażeniem. :)))

Nie ma to jak skopac kogos kto odwazy sie was skrytykowac
                  nie?

Pozdrawiam
                  • Gość: habitus Re: TBW IP: *.zigzag.pl 06.01.03, 22:47
                    Gość portalu: To ja napisał(a):

> Gość portalu: habitus napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: vivi napisał(a):
                    > > Brawo!!! Umiesz kopiować! Jestem pod wrażeniem. :)))
                    >
                    > Nie ma to jak skopac kogos kto odwazy sie was skrytykowac
                    > nie?
                    >
                    > Pozdrawiam
                    1. Za co krytykować?
                    2. Jeżeli już krytykować - to czy do tego trzeba odwagi? Kto się boi? I czego?
                    3. Vivi się czepia - a każdy może mieć swoje zdanie: i Vivi, i durny Goo, i
                    Anka1.
                    Vivi został ofuknięty, nie zgodził się z tym, jest wkurzony i ok. Przejdzie mu.
                    4. Vivi nakrzyczał na Ankę, Anka się odszczeknęła, jest wkurzona - przejdzie
                    jej.
                    5. Widzisz jakąś nogę przyszykowaną do kopa? Tutaj?
                    Pozdrawiam.
                    P.S. Fajnie, że piszą tu różni ludzie. No może najmniej żałuję faszyzujących
                    nieudaczników, którzy sądzili, że Zachód przyjmie ich na kolanach i teraz mają
                    za złe wszystko wszystkim.

• Gość: vivi nieskromnie: jestem dumny IP: *.biaman.pl 06.01.03, 23:23
                      tak w 3 słowach TBW zawrzeć treść Wasztch wszystkich wypowiedzi od
                      zarania .........

> Gość portalu: To ja napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: habitus napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: vivi napisał(a):
                      > > > Brawo!!! Umiesz kopiować! Jestem pod wrażeniem. :)))
                      > >
                      > > Nie ma to jak skopac kogos kto odwazy sie was skrytykowac
                      > > nie?
                      > >
                      > > Pozdrawiam
                      > 1. Za co krytykować?
                      > 2. Jeżeli już krytykować - to czy do tego trzeba odwagi? Kto się boi? I czego?
                      > 3. Vivi się czepia - a każdy może mieć swoje zdanie: i Vivi, i durny Goo, i
                      > Anka1.
                      > Vivi został ofuknięty, nie zgodził się z tym, jest wkurzony i ok. Przejdzie
                      mu.
                      > 4. Vivi nakrzyczał na Ankę, Anka się odszczeknęła, jest wkurzona - przejdzie
                      > jej.
                      > 5. Widzisz jakąś nogę przyszykowaną do kopa? Tutaj?
                      > Pozdrawiam.
                      > P.S. Fajnie, że piszą tu różni ludzie. No może najmniej żałuję faszyzujących
                      > nieudaczników, którzy sądzili, że Zachód przyjmie ich na kolanach i teraz
                      mają
                      > za złe wszystko wszystkim.
                      >
                    • Gość: To ja Re: TBW IP: *.com / 192.168.4.* 07.01.03, 11:26

<ciach>
                      > > > Brawo!!! Umiesz kopiować! Jestem pod wrażeniem. :)))

<ciach>

> 5. Widzisz jakąś nogę przyszykowaną do kopa? Tutaj?

A zdanie zaczynające sięod Brawo!!! to czym było? Gdyby Ance zdarzyła się taka
                      pomyłka napisałabyś "Brawo!!! Umiesz kopiować! Jestem pod wrażeniem. :)))" czy
                      nie komentowałabyś tego, a jak już to "każdy może się pomylić" ? A jak Vivi
                      wyałał skopiowany tekst bez swojego komentarza to też mógł się pomylić, lub
                      chciał pokazać, że nie będzie odnosił się do waszych wypowiedzi, a Ty
                      wyskakujesz z tekstem, którym chyba chciałaś pokazać, że masz go za kogoś, kto
                      nie umie kopiować. To teraz ja dałem Ci dowód na to, że umiem nie tylko
                      kopiować ale też wycinać niektóre fragmenty tekstu. Też jesteś pod wrażeniem?

> Pozdrawiam.

Pozdrawiam

• Gość: anka1 Do Szanownej Redakcji IP: 212.33.74.* 07.01.03, 11:32
                        uprzejmie zawiadamiam : jezeli nadal beda obrazani Ludzie ktorzy spokojnie
                        sobie pisza na forum, nie usilujac obrazac innych, ja sie wycofam i inne Osoby
                        ktore obrazliwie nazywano TWB a1 tez do tego namowie. w koncu jest mnostwo
                        innych forow.
                        • Gość: To ja Re: Do Szanownej Redakcji IP: *.com / 192.168.4.* 07.01.03, 11:38

> uprzejmie zawiadamiam : jezeli nadal beda obrazani
                          Ludzie ktorzy spokojnie
                          > sobie pisza na forum, nie usilujac obrazac innych, ja
                          sie wycofam i inne Osoby
                          > ktore obrazliwie nazywano TWB a1 tez do tego namowie. w
                          koncu jest mnostwo
                          > innych forow.

To juz nie mozna wlasnego zdania wyrazic zeby zaraz nie
                          bylo tekstow w stylu prosze pani a on mnie bije? No bez
                          przesady, ja bez tego forum przezyje ale nie moze zniesc
                          tego ze ktos sie skarzy jak zostanie skrytykowany
                          (zreszta nawet nie przeze mnie, wiec nie wiem dlaczego
                          ten post zostal napisany jako odpowiedz na moj list). A
                          pozatym czega Pani wymaga od redakcji, zeby zbanowala
                          wszystkich ktorzy maja inne zdanie niz Pani, cenzura wraca?

Pozdrawiam
                          • saunne moje 3 grosze... 07.01.03, 17:24
                            a ja sie ciesze, ze moge zaliczyc sie do TBW, jak to nieladnie okresliles/as.
                            Ciesze sie, ze moge porozmawiac, powyglupiac sie czy nawet posprzecac (prawda
                            Marat? :))) Chyba juz sie nie gniewasz... ;) ).
                            Nikomu do nas drogi nie zamykamy i jak chcesz mozesz zawsze sie tu wlaczyc. Nie
                            rozumiem wiec skad ta zlosc???

pozdrawiam.
                        • Gość: vivi uprzejmie zawiadamiam REDAKCJĘ i WSZECHŚWIAT IP: *.biaman.pl 08.01.03, 10:12

> uprzejmie zawiadamiam : jezeli nadal beda obrazani Ludzie ktorzy spokojnie
                          > sobie pisza na forum, nie usilujac obrazac innych, ja sie wycofam i inne
                          Osoby
                          > ktore obrazliwie nazywano TWB a1 tez do tego namowie. w koncu jest mnostwo
                          > innych forow.

uprzejmie zawiadamiam : jeżeli moje poglądy nie zostana uznane za jedyne
                          słuszne, tylko ja i koledzy moji mogą nadawać przydomki typu: "cham" "głupiec"
                          itp i tak ma zostać!
                          Na znak protestu podepczę trawnik przed własnym blokiem, odmrożę sobie uszy i
                          nie będę się myć wieczorem !
                          z poważaniem a1
                          • poziomk Re: uprzejmie zawiadamiam REDAKCJĘ i WSZECHŚWIAT 10.01.03, 14:33
                            > Na znak protestu podepczę trawnik przed własnym blokiem,
                            Z tym trawnikiem , to poczekaj do lata, teraz na nic twoje deptanie
                            • Gość: darth Re: uprzejmie zawiadamiam REDAKCJĘ i WSZECHŚWIAT IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:22
                              poziomk napisał:

> > Na znak protestu podepczę trawnik przed własnym blokiem,
                              > Z tym trawnikiem , to poczekaj do lata, teraz na nic twoje deptanie

to prowokacja!
                              nie czekaj, odśnież i depcz ! (koniecznie odśnież bo musisz wiedzieć czy
                              chodnika nie depczesz) :)))))
                        • Gość: vivi Re: Do Szanownej Redakcji IP: *.biaman.pl 08.01.03, 11:53

> uprzejmie zawiadamiam : jezeli nadal beda obrazani Ludzie ktorzy spokojnie
                          > sobie pisza na forum, nie usilujac obrazac innych, ja sie wycofam i inne
                          Osoby
                          > ktore obrazliwie nazywano TWB a1 tez do tego namowie. w koncu jest mnostwo
                          > innych forow.

Gość: anka1 06-01-2003 09:51

jest chamem. i dodatku zakomplesionym. niech idzie
                          kompleksy leczyc gdzie
                          indziej a nie na naszym forum
                          • Gość: Ja z Bojar Re: Do Szanownej Redakcji IP: 212.244.27.* 10.01.03, 12:14
                            Po pierwsze: zejdź z Anki,gdyż jest miłą, kulturalną, kontaktową dziewczyną, a
                            Ty dorwałeś się do komputera i forum, jak monkey do kitu;
                            Po drugie: jesteś wazeliniarzem...

Po trzecie: skoro powiedziałeś A ("jest tyle innych forum"), to powiedz B
                            i...przenieś się.
                            • Gość: darth Re: Do Szanownej Redakcji IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 14:26
                              Gość portalu: Ja z Bojar napisał(a):

> Po pierwsze: zejdź z Anki,gdyż jest miłą, kulturalną, kontaktową dziewczyną,
                              a
                              >
                              > Ty dorwałeś się do komputera i forum, jak monkey do kitu;
                              > Po drugie: jesteś wazeliniarzem...
                              >
                              > Po trzecie: skoro powiedziałeś A ("jest tyle innych forum"), to powiedz B
                              > i...przenieś się.

Ale prawdą jest że ujawnia sie Towarzystwo i niestety w/g mnie wypowiedzi to
                              Bełkot. Może Wy już rozumiecie się bez słów, ale nie zawłaszczajcie Forum dla
                              siebie. Pewnie ściagnę na siebie gromy ale określenie TBW bardzo do Was pasuje.
                              • Gość: saunne Re: Do Szanownej Redakcji IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 16:09
                                Gość portalu: darth napisał(a):

> Ale prawdą jest że ujawnia sie Towarzystwo i niestety w/g mnie wypowiedzi to
                                > Bełkot. Może Wy już rozumiecie się bez słów, ale nie zawłaszczajcie Forum dla
                                > siebie. Pewnie ściagnę na siebie gromy ale określenie TBW bardzo do Was
                                pasuje.

Nikt tu niczego nie zawlaszcza (bo niby jak?). Chcesz pisac to pisz, nie chcesz
                                to nie pisz. To Twoja i tylko Twoja decyzja. Jesli uwazasz, ze jakies
                                wypowiedzi to belkot to ich nie czytaj (chyba, ze lubisz sie denerwowac albo
                                lubisz taki belkot). A przede wszystkim zacznij sam zakladac watki i przylaczaj
                                sie do dyskusji.
                                A to, ze lubimy siebie to takie przestepstwo? To chyba normalne, ze miedzy
                                ludzmi, ktorzy "przebywaja ze soba" jakis czas tworzy sie pewnego rodzaju wiez.
                                Ot i cala tajemnica. Na pewno zas nie jest to jakis spisek, ktory ma na
                                celu "zawlaszczenie" Forum.

pozdrawiam.
                            • Gość: To ja Re: Do Szanownej Redakcji IP: *.com / 192.168.4.* 10.01.03, 16:16
                              Gość portalu: Ja z Bojar napisał(a):

<ciach>

> Po trzecie: skoro powiedziałeś A ("jest tyle innych
                              forum"), to powiedz B
                              > i...przenieś się.

To jak nazwales/as A powiedziala wlasnie Anka, wiec teraz
                              atak na viviego sie nie udal :-P

Pozdrawiam
                      • Gość: habitus Re: TBW IP: *.zigzag.pl 07.01.03, 19:31
                        Gość portalu: To ja napisał(a):

> Gość portalu: habitus napisał(a):
                        >
                        > <ciach>
                        > > > > Brawo!!! Umiesz kopiować! Jestem pod wrażeniem. :)))
                        >
                        > <ciach>
                        >
                        > > 5. Widzisz jakąś nogę przyszykowaną do kopa? Tutaj?
                        >
                        > A zdanie zaczynające sięod Brawo!!! to czym było? Gdyby Ance zdarzyła się
                        taka
                        > pomyłka napisałabyś "Brawo!!! Umiesz kopiować! Jestem pod wrażeniem. :)))"
                        czy
                        > nie komentowałabyś tego, a jak już to "każdy może się pomylić" ? A jak Vivi
                        > wyałał skopiowany tekst bez swojego komentarza to też mógł się pomylić, lub
                        > chciał pokazać, że nie będzie odnosił się do waszych wypowiedzi, a Ty
                        > wyskakujesz z tekstem, którym chyba chciałaś pokazać, że masz go za kogoś,
                        kto
                        > nie umie kopiować. To teraz ja dałem Ci dowód na to, że umiem nie tylko
                        > kopiować ale też wycinać niektóre fragmenty tekstu. Też jesteś pod wrażeniem?
                        >
                        > > Pozdrawiam.
                        >
                        > Pozdrawiam
                        Ale o co chodzi? Bardzo się cieszę, że umiesz kopiować, a nawet (!) wycinać
                        fragmenty tekstu. Tylko po co? Nie jesteś nawet pewien (używasz słów "chyba
                        chciałaś pokazać") o czym piszę, a już się bierzesz za polemikę? Wydaje mi się
                        to szukaniem zaczepki. Z zasady nie kłócę się o głupstwa. Jeżeli chcesz, to
                        przyznam Ci rację we wszystkim, jeżeli tak Cię to denerwuje (Tylko żebym
                        wiedziała co - byłby jakiś efekt wychowawczy...)Pozdrawiam :)

• Gość: d Re: Towarzystwo bełkotu wzajemnego anki1 IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 09:45

> 1.Gość: anka1 06-01-2003 09:46
      > Rals mnie wkurza ocenianie i obrazanie innych Osob tylko
      > dlatego ze komus sie
      > jakis post albo watek nie podoba. mozna nie czytac a nie
      > zaraz od zer wyzywac.
      >
      >
      >
      > 2.Gość: anka1 06-01-2003 09:51
      >
      > jest chamem. i dodatku zakomplesionym. niech idzie
      > kompleksy leczyc gdzie
      > indziej a nie na naszym forum.
      >
      >
      >
      >
      > Po 5 minutach radykalna zmiana, Jej forum??? Lecz się babo!
      • Gość: habitus Re: Towarzystwo bełkotu wzajemnego anki1 IP: *.zigzag.pl 14.01.03, 09:50
        Anka wycofała się z forum. Tak więc podtrzymywanie tego wątku jest
        bezprzedmiotowe. Sądzę, że misja spełniona. Spocznij.
        • Gość: vivi ?????? IP: *.biaman.pl 14.01.03, 19:24

> Anka wycofała się z forum. Tak więc podtrzymywanie tego wątku jest
          > bezprzedmiotowe. Sądzę, że misja spełniona. Spocznij.

????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka