mielech 14.05.06, 17:13 Witam! Drogowcy znowu zabrali się do pracy na Kołłataja. Bardzo się cieszę, że znowu coś się dzieje. Mam nadzieję, że to początek dobrej budowy naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: Budują Kołłątaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:48 Najwyższa pora! Lada dzień mają ją przecież oddać do użytku. Nawiasem mówiąc, trochę się tego boję. Mieszkam na Wysokim Stoczku. Do tej pory to było raczej spokojne osiedle, Swobodna to - dzięku Bogu! - niezbyt ruchliwa arteria. Myślicie, że teraz będzie tam o wiele większy ruch? Że - tfu, tfu - pojawią się jakieś ciężarówki? Hej, somsiady zza rzeki, z TBS-ów - będziecie jeździć Kołłątaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Budują Kołłątaja 14.05.06, 19:38 Będzie za to mniej na połamanej Produkcyjnej i częściowo na Antoniuku, co mnie zresztą cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Budują Kołłątaja IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.05.06, 10:00 ja już jeżdżę -na rowerku co prawda ale jest fajnie:) sąsiadka z TBSów Odpowiedz Link Zgłoś