Gość: lej w pisuar IP: *.koba.pl / *.koba.pl 30.05.06, 09:08 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060530/BIALYSTOK/60529047 Ciekawy tekst, radzę poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 09:10 To oczywiste. Postkomunistą jest każdy kto ma poglądy sprzeczne z jedynymi, słysznymi poglądami Kaczyńskich. Taki sam wyznacznik stosuje elektorat PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lej w pisuar Re: Czy prezydent jest postkomunistą? IP: *.koba.pl / *.koba.pl 30.05.06, 09:39 Różnej masci oszolomstwo zabrnęlo w ślępą uliczkę z tym tzw. postkomunizmem. Niedawno pewien naukowiec z Harvardu odnalazł tekst wykladu{lata 50-te] w seminarium duchownym pewnego bardzo znanego ksiedza w którym wychwalał Marksa. NazwiSka tego ksiedza az sie boję wymienic. Byłem bardzo zdziwioNy ze nawet w TV otym mówili Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 09:48 Niesiołowski, autorytet od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: Czy prezydent jest postkomunistą? IP: *.ias.bredband.telia.com 30.05.06, 10:12 Ten link jest dla glupkow (wylaczam stefana.) Przestudjujcie glupki "Lenina" Ossendowskich z 1937 na indeksie za komuny (zdobylem pod Ratuszem za 90zl.na stare nascie lat temu: Dzielo, Bialy Kruk) i niech poranny nie "pomaga" Niesiolowskiemu "gmatwac" Kaczynskiego. Chwyty POnizej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 10:14 Tak, tak, wiemy. Jedyny i słuszny jest elektorat PiS, reszta to głupki. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 10:45 Każdy kto ośmieli się mieć inne zdanie, ten niechybnie należy do "układu". A z pewnością jest łżeelitą lub (nie daj boże) lumpenliberałem (och ten język miłości do bliźniego). Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 10:54 A jak wiadomo "układ" jest wszędzie: w mediach, w polityce, w gospodarce, w kulturze, w nauce itd. Ba! Jarosław nawet na tym forum odnalazłby jeden, a może i więcej "układów"! Jest jednak coś co łączy wszystkie "układy" - są one wymierzone przeciwko partii PiS i mają na celu jej zniszczenie. Oczywiście każdy z nas jest świadomy, że KAŻDYM "układem" sterują Żydzi, masoni, cykliści, homoseksualiści, a przede wszystkim komuniści, którym to zależy na osłabieniu Polski, ukryciu ich afer, a także uzyskaniu pola do dalszych nadużyć. Jednak takie coś nie powinno, a nawet nie może funkcjonować w państwie Prawa i Sprawiedliwości, gdzie każde przewinienie zostanie surowo ukarane, a ludzie będą żyć w powszechnej szczęśliwości, zbudowanej na ładzie prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 11:32 Dodam, że Jarosław ma problem z tymi komunistami w układzie. Jak wiadomo jednym z ważnych ogniw układu jest Gazeta Wyborcza. Jak wiadomo w ośrodku kierowniczym gazety zakamuflowali się uśpieni agenci Komunistycznej Partii Polski. Jak wiadomo układ ten bezbłędnie rozpracował, wytknął i potępił brat Jarosław w jednym ze swoich partyjnych przemówień oklaskiwanych na stojąco przez członków. Tyle tylko, że z pogrobowcami KPP nie jest tak prosto. Część się zadekowała w Radiokomitecie, a nawet w rządzie. Na szczęście są to ci dobrzy pogrobowcy komunistów, fachowcy, a nie tacy, którym zalezy by w kraju było źle. Na czym, jak na czym, ale - jak widać - na komunistach brat Jarosław zna się jak nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 11:47 Coś na czasie:-) "Jacek Kurski ogłosił iż dziadek Donalda Tuska był w Wehrmachcie czym naraził się szefostwu PiS-u i został wydalony z partii. Wina jego była zaiste wielka - przez niego ojciec Rydzyk nie mógł ogłosić, iż dziadek Tuska był Żydem..." Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 14:53 dla Kaczyńskiego cały śwait poza jego kamratami jest ukłądem. Zapewne widzenie wszędzie ukłądu wynikało z tego że sam chciał stworzyć ukłąd, ale mu się nie udało (Telegraf, watki w śledztwie FOZZ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: Czy prezydent jest postkomunistą? IP: *.teradyne.com 30.05.06, 15:45 znowu belkot,a gdzie dowody.....? moze, jako swiadomy obywatel kraju powinienes zawiadomic prokurature, nie......? a jak tam wasz uklad PDolce.....? nadal sie kreci z komuchami z SdRP i SLD......;)? towarzyszu Robercie....na barykady.......partia wzywa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 12:40 Gość portalu: Cynik napisał(a): > Ten link jest dla glupkow (wylaczam stefana.) > Przestudjujcie glupki "Lenina" Ossendowskich z 1937 na indeksie za komuny > (zdobylem pod Ratuszem za 90zl.na stare nascie lat temu: Dzielo, Bialy Kruk) i > niech poranny nie "pomaga" Niesiolowskiemu "gmatwac" Kaczynskiego. > Chwyty POnizej pasa. Zgadzam się. Kaczor pada ofiarą nagonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lej w pisuar Re: do cynika IP: *.koba.pl / *.koba.pl 30.05.06, 13:36 Chyba o ksiażce"Lenin" to tylko słyszałes. Ja tę ksiażkę posiadam i nie jest ona pracą zbiorową Ossendowskich jak piszesz lecz Antoniego F. Osendowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: do cynika IP: *.ias.bredband.telia.com 30.05.06, 15:48 Badz spokojny, mam ja w ... Bialymstoku. A ja jestem tu. Ossendowskich, to nazwa potoczna. Wydane bodajze w Poznaniu. ... z lezka dowiedzialem sie, jak to Lenin na kolanach blagal Dziadka o pokoj w Rydze (chyba w 24-ym). Dziadek poszedl na to i oto dopiero dzis mamy skutki upadku czerwonego faszyzmu. Mam to mu troche za zle, bo mogl wykonczyc czerwona zaraze. Ale zal mu bylo wojaka - tez racja. ... potem o Marchlewskim (juz ze wstydem), ze przemawial w Bialymstoku i ze (niestety) - najintensywniej aplodowali mu ... bialostoccy Zydzi. Gdyby Kaczynscy tego nie znali, nie studiowali - byliby Walesa. Niesiolowski wie - jak was tumanic. Odpowiedz Link Zgłoś
akar1 Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 14:08 Gość portalu: Cynik napisał(a): > Ten link jest dla glupkow (wylaczam stefana.) > Przestudjujcie glupki "Lenina" Ossendowskich z 1937 na indeksie za komuny > (zdobylem pod Ratuszem za 90zl.na stare nascie lat temu: Dzielo, Bialy Kruk) i > niech poranny nie "pomaga" Niesiolowskiemu "gmatwac" Kaczynskiego. > Chwyty POnizej pasa ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Jeżeli jestes takim miłosnikiem wydawnictw przedwojennych, to polecam lekturę" Ateneum Kapłaństwa" z 1935 roku i artykuły przyszłego prymasa Polski Stefana Wyszynskiego. Bardzo trudno je dostac ,ale w niektórych uczelniach po znajomosci mozna Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 15:51 Bardzo ciekawy wątek. Postkomunistyczne wypierdki komunę zwalczają. Jeden z nich nawet coś o aferze FOZZ wspomina. Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze sami siebie rozliczą i oddadzą ukradzione przez tatusiów pieniążki. A ich przeżarty syfilisem Lenin gdzieś tam w drogiej ich sercu Moskwie się rozkłada. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 15:56 duch_zenona napisał: > Bardzo ciekawy wątek. Postkomunistyczne wypierdki komunę zwalczają. Jeden z nic > h > nawet coś o aferze FOZZ wspomina. > > Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze sami siebie rozliczą i oddadzą ukradzione > przez tatusiów pieniążki. > > A ich przeżarty syfilisem Lenin gdzieś tam w drogiej ich sercu Moskwie się rozk > łada. zastanawiam sie czy twoje corki czytaja madrosci tatusia? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 18:03 Hmmm. Zaspokój moją ciekawość. Kogo nazywasz poskomunistycznymi wypierdkami? Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 18:11 zewsi napisał: > Hmmm. Zaspokój moją ciekawość. Kogo nazywasz poskomunistycznymi wypierdkami? -------------------- Jak zwykle uciekli forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=42725660 Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 20:20 zewsi napisał: > Hmmm. Zaspokój moją ciekawość. Kogo nazywasz poskomunistycznymi wypierdkami? ja widze ze wszystkich madrzejszych od zenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: Czy prezydent jest postkomunistą? IP: *.ias.bredband.telia.com 30.05.06, 15:55 Dziekuje, skorzystam, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Czy prezydent jest postkomunistą? 30.05.06, 16:14 fiat_lux napisał: > zastanawiam sie czy twoje corki czytaja madrosci tatusia? ------------------------ Nie czytają, ale chętnie słuchają. Wprawdzie polityką się nie interesują, ale swoje wiedzą i nie dają się czerwonym udającym tolerancyjnych nowoczesnych liberałów manipulować. Ich dziadkowie jeszcze dosadniejsi byli co do komuszków. Odpowiedz Link Zgłoś