Gość: Jaga IP: *.koba.pl / *.koba.pl 04.06.06, 16:11 Jaga PANY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jendrek Super! Szkoda tylko ze jacys idioci sie dzgali!... IP: *.orange.pl 04.06.06, 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr macie przypał na cała Polskę!!! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 04.06.06, 22:29 napierdzielać się miedzy sobą???? wiesniactwo! czułem sympatię do Jagi, ale teraz.. potwierdzacie opinie o ścianie wschodniej Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: macie przypał na cała Polskę!!! 04.06.06, 22:46 A jaka to opinia? A we Wrocławiu jak się leją w centrum miasta siekierami to kultura na całego, czyż nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs wieś wies jaga wieś! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 04.06.06, 22:29 proponuje zbiorowe samobójstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e kolory i charakter psczółki Mai. IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 04.06.06, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr gorzej. kolory kolportera kielce IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 04.06.06, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: gorzej. kolory kolportera kielce 05.06.06, 12:23 Gorzej to by było, jakby mieli barwy stasiaka celsy ostrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galathorn Re: gorzej. kolory kolportera kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:40 hahaha dobre... kolory kolportera kielce hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Jaga!jestescie nikim w Polsce! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 04.06.06, 22:33 nic tego nie zmieni! bedziecie je..i na wszystkich stadionach ligi.WIESNIAKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Jaga!jestescie nikim w Polsce! 04.06.06, 22:47 Skąd jesteś "miastowy'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: Jaga!jestescie nikim w Polsce! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.06.06, 06:34 tu nie chodzi o to co amsz w papierach ale co w głowie. bic sie miedzy soba.. chyba nie twierdzicie ze to normalne, to juz patologia patologii! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Jaga!jestescie nikim w Polsce! 05.06.06, 09:16 Nie jest to normalne, fakt, ale dlaczego wszystkich tu mieszkających przy okazji obrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: kamieniołom 05.06.06, 09:24 TYCH WSZYSTKICH KOBOLI TO CHYBA NIE PRZYTULAŁA W DZIECIŃSTWIE MAMA , TYLKO PAN OD WF. Po meczach na mieście szwedają się całe watahy żółto-czerwonych popaprńców.Biedni sfrustrowani nieudacznicy , którzy w kupie odnajdują swą moc. Jak każde gówna. Mam cichą nadzieję , że kiedyś wreszcie znikną mecze w Białymstoku i będzie święty spokój.Proponuje tym poj..om organizowanie meczy w jakimś kamieniołomie ,oczywiście ogrodzonym i bez udziału policji i służb medycznych.Ludzkość wiele nie straci , a może nawet zyska. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: kamieniołom 05.06.06, 09:41 Durny jesteś! Nie wszyscy są tacy jak to opisujesz! Większość kibiców jest normalna, a to, że są w ten sposób ubrani, czy w tym jest coś złego? A jak Ty chodzisz w moherowym berecie, to dobrze? Może komuś to się nie spodobać i co będzie? Do kamieniołomu!!!>??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsk175 Re: kamieniołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:50 Jakoś ostatnio widziałem tych popaprańców żółto=czerwonych wracających z meczu. ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ tej hołoty darła ryje wykrzykując debilne hasełka składające się z chamskich wulgaryzmów.Nic to, że obok przechodzili normalnie ludzie , często nawet dzieci.ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ tej hołoty sprawiała wrażenie nachlanej alkoholem.Ja osobiscie wstydziłbym się być między nimi ubrany w barwy klubowe, jężeli tego nie rozumiesz to trudno. ps. moherowych też bym dorzucił do tego kamieniołomu,tak samo jak ultraprawicowców,weszpolaków,kilku facetów w czerni i kilku z tych co poszli w PIS-du. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsk175 Re: kamieniołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:01 "Większość kibiców jest normalna," skoro tak to DLACZEGO POZWALACIE , WY WIĘKSZOŚĆ, NA TAKIE ZACHOWANIE TEJ MNIEJSZOŚCI ? i dlaczego tak samo się ubieracie ? Po ch.. wam te szaliki w czerwcu ? sędziowie sprzedają mecze ,działacze kupczą punktami , dresiarswo ubrane w stroje klubowe idzie na mecz uzbrojone jak na wojnę partyzancką - TO MA BYĆ SPORT ? HONOROWA RYWALIZACJA ? Kilku cwaniaków zarabia lewą kasę na biletach ,kilku cwaniaków zarabia na szyciu ubranek dla a tysiące zdegenerowanych frustratów nabija im kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: kamieniołom 05.06.06, 14:14 Gość portalu: wsk175 napisał(a): > Po ch.. wam te szaliki w czerwcu ? Być może nie wiesz tego, ale to jest typowe dla kibiców na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsk175 Re: kamieniołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:30 "ale to jest typowe dla kibiców na całym świecie." zaczyna się od szalika , potem kastet,nóz,siekiera,krzesło,kawałek ogrodzenia itd Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: kamieniołom 07.06.06, 09:17 Posługujesz się stereotypami. Nie wszyscy, którzy noszą szalik, to chuligani. Od 22 lat chodzę na Jagiellonię, parę razy na mecz zakładałem szalik. Uwierz mi, że nigdy na meczu nie posługiwałałem się kastetem czy innym niebezpiecznym narzędziem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j33 Re: Jagiellonia pokonała Widzew IP: *.krus.gov.pl / *.krus.gov.pl 05.06.06, 09:17 brawo Jaga !!!! Ale przed trenerem Jagiellonii jeszcze dużo pracy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvc Re: Jagiellonia pokonała Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:28 Jagiellonia w meczu z Zagłebiem powinna zagrac w składzie: Zając - Zalewski, Kolasa, Kubik, Trzeciakiewicz - Markiewicz, Chańko, Sobolewski, Sobociński - Konon, Moskal. Odpowiedz Link Zgłoś