akusia 07.09.05, 21:25 czy w tym roku zima beda jeszcze modne/dosrtepne w sklepach buty ...ala "yeti";] takie cale pokryte futerkiem ;3 z gory dziekuje za odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: buty yetii;p 07.09.05, 21:30 Takie buty to sie chyba tylko na apres-ski nadaja (gdzie pewnie by sie dobrze sprawdzily). Nie wyobrazam sobie chodzenia w takich po ulicy, chyba to bardzo niewygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: buty yetii;p 07.09.05, 21:52 nie wiem czy będą modne,ale wiem że są super ciepłe i wg.mnie fajnie wyglądają.więc ja zamierzam wtakowych chodzić.są wygodne,można nosić nawet bardzo grube skarpetki i napewno są idealne nawet na ostra zime. Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: buty yetii;p 07.09.05, 21:59 w Niemczech juz sie takie na zime znowu pojawily, co przy tej cudnej pogodzie i wysokich temperaturach jest dosc dziwne...A z ilosci fasonow i wzorow wnioskuje, ze beda modne. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: buty yetii;p 07.09.05, 22:11 jpar napisała: > w Niemczech juz sie takie na zime znowu pojawily, co przy tej cudnej pogodzie i > wysokich temperaturach jest dosc dziwne... w zeszłym roku, w ciepły dzień wrześniowy widziałam pewną modną panienkę w takiż futrzanych butach i mini spódnicy wśród stolików w "czułym barbarzyńcy". chcieć to móc? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akusia Re: buty yetii;p 07.09.05, 22:12 a super! jak bedziemy w hiszpanii to sobietakie kupie!:3 Odpowiedz Link Zgłoś