agutka 24.01.03, 17:18 Ja nie mogłabym się obejść bez faceta, a najbardziej lubię w nich to, że są konkretni!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biedronka Re: Za co kocham facetów... IP: *.csk.pl 24.01.03, 19:42 musze zgodzic sie z ta wypowiedzia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Za co kocham facetów... IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.03, 20:38 agutka napisała: > Ja nie mogłabym się obejść bez faceta, a najbardziej lubię w nich to, że są > konkretni!!! Popatrz, popatrz - a mnie sie podobaja konkretne dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Za co kocham facetów... 25.01.03, 13:27 Gość portalu: Stanislaw napisał(a): > agutka napisała: > > > Ja nie mogłabym się obejść bez faceta, a najbardziej lubię w nich to, że s > ą > > konkretni!!! > > Popatrz, popatrz - a mnie sie podobaja konkretne dziewczyny :) Alex: tez uważam że jest to zdrowsze... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: street Re: Za co kocham facetów... IP: *.MTON.splitrock.net 27.01.03, 04:49 Gość portalu: Stanislaw napisał(a): > agutka napisała: > > > Ja nie mogłabym się obejść bez faceta, a najbardziej lubię w nich to, że s > ą > > konkretni!!! > > Popatrz, popatrz - a mnie sie podobaja konkretne dziewczyny :) Wiesz co Stanislaw ? Jak Cie czytam to mi Ciebie szkoda chlopie.Tym dziewczynom pewnie tez.Taki rozmamlany jestes ciagle ze wydaje mi sie ze jak babe znajdziesz to ma z Toba przerabane.Skarpetki Ci bedzie prac,z Twoim Dyrektorem o pensje sie dla Ciebie klocic,a tak niewinnie i grzecznie na poczatek wygladasz.Jak pitbull.Tez nie ma zlego wygladu i dobrze sie zapowiada.Ty chyba strasznie samotny jestes albo juz masz zonke i internetowe rogi jej przyprawiasz albo jestes kobieta albo nie mogacym .Bo jak bys mogl...to chlopie mowie Ci.Nikt by sie na Ciebie nie pogniewal.Jedna fajna kobieta i zapomnialbys o kompie.street bo tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Za co kocham facetów... IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.03, 10:25 Dzieki, dzieki - to jest to co lubie, slowa krytyki i analizy. Jaki jestem naprawde ? - tego czlowiek nigdy nie wie do konca ale ciesze sie, ze street chcial(a) to podniesc. Jestem za pelnouprawnieniem kobiet. Ciesze sie z kazdego dnia i jestem nieuleczalnym optymista. Kocham ludzi.A ze moze za czesto zawracam tylek moimi wpisami wynika z prostego faktu, ze przez ponad 10 lat braklo mi zywego kontaktu z Rodakami.Od roku mam swojego PC-ta i moge wreszcie (chce) miec grono przyjaciol - czy mi sie uda, nie wiem. Nikt nie jest nieomylny. Wystarczy, ze mi inni wpisza - znikaj, to znikne. Servus. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Do Stanisława 27.01.03, 10:47 Stanisław chyba coś jest w powietrzu, wstałem rano z uczuciem machnięcia ręką na wszystko, a i to forum też mam w [...]. Trzeba się przemóc! :) A jak znikniesz, to Cię znajdę i zrobię marmoladę... ;) I nie słuchaj płochych umysłów. PS. Jesteś trochę "podpadnięty" za aluzje-żaluzje o moim niku ;) Ale jeszcze się zemszczę...;) --------------------------------------------- "Marmolada lepsza z jabłka powiedziała trzeźwo babka..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: Do Stanisława IP: *.stclar01.mi.comcast.net 27.01.03, 15:35 Stanislaw mam nadzieje,ze nie bedziesz sluchal takich bzdur!! Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Za co kocham kobietę... 27.01.03, 11:05 ...i skoro już tu jestem. Pojęcie uczucia do całej płci przeciwnej uważam za zbyt szerokie. Nie lepiej skoncetrować się na jednym "obiekcie"? Tym wyśnionym i wymarzonym.I najlepiej nic nie robić na siłę. Ona i tak zjawi się pewnego dnia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Za co kocham facetów... 27.01.03, 19:57 Czyzby nikt wiecej nie kochal facetow? kobiety, gdzie jestescie, za co kochacie swoich mezczyzn? Ja jako, ze nie mam stalego przynajmniej okreslilam za co ich szanuje i co w nich cenie najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Za co kocham facetów... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 27.01.03, 22:02 No pewnie ze jestesmy konkretni. Ja zawsze mowie kobiecie czego chce. Z tej drugiej strony roznie z tym bywa, a dowiedziec sie prawdy czego kobieta naprawde chce, trzeba czasami byc niekonkretnym - wtedy sama powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm Re: Za co kocham facetów... IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 01.02.03, 07:50 A gdzie sa ci konkretni faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Za co kocham facetów... 01.02.03, 10:31 Gość portalu: Hm napisał(a): > A gdzie sa ci konkretni faceci? Sorry jak to gdzie tu i to na miejscu w Bialym :-)))) Popzdrawiam goraco iserdecznie. Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm Re: Za co kocham facetów... IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 02.02.03, 17:28 A zdjecia masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia Re: Za co kocham facetów... IP: *.MTON.splitrock.net 03.02.03, 00:58 Ja to lubie platonicznie.I bez calowania.I zeby bylo fajnie i zeby poszedl sobie po ciescie i herbatce.I zeby konkretnyyyy byl i zeby o swoiej mamie cos powiedzial a nie tylko kocham i kocham.I zeby grzeczny byl i rece trzymal na krawedzi stolu jak mu daje jesc.I ma w Uchwytach pracowac i mistrzem przynajmniej byc.Za cos go trzeba szanowac.W zeczy samej.I dobrze by bylo zeby do Internetow nie chadzal,bo tu same zgorszenie ...no chyba ze Pan.S pisze o konfiturze,winie w malych ilosciach i takich tam .A wy tu glupie dziewuchy do seksu nie zmierzajcie bo to sie zle skonczy.Oczy zaropiejo i plodnosc spadnie.A to zasadniczo to wazne jest ale jak juz w konkret sie wejdzie,lub wsunie.Ot i tak.Pogadali o nikczemnosciach ,pora swiatlo gasic bo godzina pozna.O jakie wy glupie jestescie.Az mi si zdaje ze mezczyzny piszo.Ale po drugiej ciazy przechodzi samo.Jak renko odjol.Konkret zaczyna sie nazywac inaczej.A alimenta sie spazniajo.Boc i poczta slabuje w tych czasach.A Zusi tez nie rychliwe.I toz ma byc forum ? Jak kto ma dobrze to spod pierzyny d... a gdziez by tam i pyska nie wychyla a i kompiutera nie menczy bo i po co.A jak menszczyznom dogodzic to tez o zdanie nie pyta.Czas nie pyta --pyta stoi --pyta tez sie czasu boi.I tym akcentem co go nie rozumie zazbytnio panienki pora pozegnac.A kto wie czy panienki i czy szczesliwe?Nastaje zeby haslo wywolali Za co kocham kobiety? ...Pan S napisze z pewnoscio.Gasze bo somsiady juz szklianki do scian poprzystawiali i wezmo moje pukania w kliawisze za szybkie i rano Dzien Dobry nie odpowiedzo.Pa --ninfomanki -chiba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Za co kocham facetów... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 04.02.03, 21:32 I tak to jest jak kobieta sama. Cos pisze, a zrozumiec trudno. Cos chce, ale nie powie co.Chyba ta pierwsza autorka sie wcale nie pomylila z ta konkretnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś