iwonka50 28.01.03, 20:53 No właśnie. Najlepiej z muzyką lat 80, 90 lub najnowszą ale bez techno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koro Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: 195.205.214.* 29.01.03, 12:35 zapraszam do siebie. mam kilka płyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 13:22 OK podaj namiary. Ja też chcę potańczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: 195.205.214.* 29.01.03, 13:26 tu mnie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: 212.33.76.* 30.01.03, 14:30 Jaja se robicie a ja pytam o jakiś fajny lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć 31.01.03, 17:46 koro ma fajna chate, w sam raz na lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 11:31 Tym razem bez jaj www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=3 Jak widać wybór jest spory Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć 08.02.03, 19:18 Pewnie nie tylko Koro chętnie zaprosiłby Cieebie na potańczenie do siebie do domu :)))) Kiedyś to się nazywało zobacz moja kolekcje znaczków :)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fusion Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 21.03.03, 12:21 "ozz Skąd: z krainy ozz Wysłany: Sro Mar 19, 2003 12:15 am Cytat: "Poza tym gdyby powstal drugi klub, mozna by bylo imprezowac jak na "zachodzie" czyli chodzic przez cala noc od klubu do klubu." ale nic w tym nie przeszkadza nawet teraz ... jak chcesz możesz chodzić całą noc od meterka do vipu ... z vipu do meterka (wersja dla leniwych) dla bardziej zaawansowanych sportowców polecam trase: apokalipsa - diadem - eskapada - grodno - herkulesy - metro - odeon - pub fabryka - andergraund - fama grafiti klub - gwint - heaven - klub 21 - vip - klub rozrywki krąg - mandala - messa - night klub 96 - premiera 2000 więc jak to nie ma klubów !! _________________ ozz Skąd: z krainy ozz Wysłany: Sro Mar 19, 2003 10:00 pm Cytat: "ozzik wiekszosc klubów ktore wymieniles to albo puby albo dyskoteki, wiec jak tu mowic o kulturze klubowej??" masz chyba złe informacje właśnie wybierałem kluby w których są "imprezy taneczne" ... przecież można zrobić wspaniały rajd: 1 turnus - start ulica kawaleryjska -diadem potem do -night klubu 96 - następnie szybciutko na wiejską łatwo dotrzeć bo z górki do apokalipsy - idąc dalej szybki skręt z trasy i do - gwintu - tam pobawimy się z tłumem studentów i dalej w trase ((wariant dla wytrwalszych - można wskoczyć na piwko do moto pubu ... następnie do trzy po trzy ... )) i trafiamy do chaty puchatej dalsza droga klubersa z 1 turnusu prowadzi do meterka 2 turnus - start dziesięciny w klubie grafiti - tu mamy lekką przerwe (( trasa dla bardziej wysportowanych klubowiczów bo można w tej chwili zrobić przerwe na krótki meczyk piłkarski i dalej do - klub rozrywki krąg - z którego pędzimy szybkim krokiem do - klubu 21 zabawa przy okrągłych ścianach ... i ruszamy dalej drogą klubersa nr 2 - prosto do klubu muzycznego metro 3 turnus wyrusza z piasta - z pod sklepu monopolowegu u tadzika - następnie balujemy w heaven - ((klubersi z zamożniejszym portwelem mogą w dalszej drodze zahaczyć o impreze w gołębiu )) - (( ci o mniejszym mogą pobiegać dookoła ronda )) - dalszą trase kierujemy do - herkulesów na piwko z plastikowego kubeczka (wrrrrr) dalej możemy zachaczyć na prywatna bibka w akademikach medycznych ((pozdrawiam serdecznie przy okazji "co nie co")) - wskakujemy do eskapady (bardzo fajne krzesła przy barze ... tylko nie przy większej ilości alkoholu we krwi ... bo się często spada - hihih i potem boli - jak nie poobbijamy się to wskakujemy do - odeonu rozgrzewamy się tam przed imprezą w - famie hasamy tam troszke i pędzimy do - premiera 2000 dla głodomorów nad klubem jest kawiarenka możemy coś przekąsić następnie do - andergraundu - po wyjściu z podziemia oglądamy wystawe cepelii i witamy w - vipie w którym możemy pochlać przy otwartym barze ile wlezie - i oczywiście turnus nr 3 kończy podróż w klubie metro 4 trasa - start jurowiecka - pub fabryka - w miare nowy klub następnie idziemy na dansing do -grodna (( możemy poderwać 30 - 60 letnie panie ((co kto lubi)) ((oczywiście też panów - bo zaraz będe posądzony o dyskryminacje kobiet )) - dalej przez park i do - messy - w podwodnym klimacie przeprawiamy się przez białke i lądujemy w trupiarni upsss to znaczy w - mandali - trasa nr 3 informuje uczestników żę uczestnicy ubrani w garnitury mogą sobie pozwolić na niebywałą atrakcje wpaść do - astorii ... przy odrobinie szczęścia można zatańczyć z panną młodą ... na weselu - dalej klub -stars - i ul. białówny po sąsiedzku do - klubu metro jeśli komuś jeszcze mało może stosować trasy mieszane zapisy bądz dodatkowe informacje prosze kierować do jurka gąski z trzcinowa pod juchnowcem " znalezione na: www.klubmetro.pl/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś