Dodaj do ulubionych

Miejsce gdzie można pójść potańczyć

28.01.03, 20:53
No właśnie. Najlepiej z muzyką lat 80, 90 lub najnowszą ale bez techno.
Obserwuj wątek
    • Gość: koro Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: 195.205.214.* 29.01.03, 12:35
      zapraszam do siebie. mam kilka płyt
      • Gość: ha14 Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 13:22
        OK podaj namiary. Ja też chcę potańczyć
        • Gość: koro Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: 195.205.214.* 29.01.03, 13:26
          tu mnie masz
          • Gość: Iwona Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: 212.33.76.* 30.01.03, 14:30
            Jaja se robicie a ja pytam o jakiś fajny lokal.
            • ivan.lukov Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć 31.01.03, 17:46
              koro ma fajna chate, w sam raz na lokal
            • Gość: ha14 Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 11:31
              Tym razem bez jaj

www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=3
              Jak widać wybór jest spory
              • alex.4 Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć 08.02.03, 19:18
                Pewnie nie tylko Koro chętnie zaprosiłby Cieebie na potańczenie do siebie do
                domu :)))) Kiedyś to się nazywało zobacz moja kolekcje znaczków :))))
                Pozdr
    • Gość: fusion Re: Miejsce gdzie można pójść potańczyć IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 21.03.03, 12:21
      "ozz
      Wysłany: Sro Mar 19, 2003 12:15 am

Cytat:
      "Poza tym gdyby powstal drugi klub, mozna by bylo imprezowac jak
      na "zachodzie" czyli chodzic przez cala noc od klubu do klubu."

ale nic w tym nie przeszkadza nawet teraz ... jak chcesz możesz chodzić całą
      noc od meterka do vipu ... z vipu do meterka (wersja dla leniwych)
      dla bardziej zaawansowanych sportowców polecam trase:
      apokalipsa - diadem - eskapada - grodno - herkulesy - metro - odeon - pub
      fabryka - andergraund - fama
      grafiti klub - gwint - heaven - klub 21 - vip - klub rozrywki krąg - mandala -
      messa - night klub 96 - premiera 2000

więc jak to nie ma klubów !!

ozz
      Wysłany: Sro Mar 19, 2003 10:00 pm

Cytat:
      "ozzik
      wiekszosc klubów ktore wymieniles to albo puby albo dyskoteki, wiec jak tu
      mowic o kulturze klubowej??"

masz chyba złe informacje właśnie wybierałem kluby w których są "imprezy
      taneczne" ... przecież można zrobić wspaniały rajd:

1 turnus - start ulica kawaleryjska -diadem potem do -night klubu 96 -
      następnie szybciutko na wiejską łatwo dotrzeć bo z górki do apokalipsy - idąc
      dalej szybki skręt z trasy i do - gwintu - tam pobawimy się z tłumem studentów
      i dalej w trase ((wariant dla wytrwalszych - można wskoczyć na piwko do moto
      pubu ... następnie do trzy po trzy ... )) i trafiamy do chaty puchatej dalsza
      droga klubersa z 1 turnusu prowadzi do meterka

2 turnus - start dziesięciny w klubie grafiti - tu mamy lekką przerwe (( trasa
      dla bardziej wysportowanych klubowiczów bo można w tej chwili zrobić przerwe
      na krótki meczyk piłkarski i dalej do - klub rozrywki krąg - z którego pędzimy
      szybkim krokiem do - klubu 21 zabawa przy okrągłych ścianach ... i ruszamy
      dalej drogą klubersa nr 2 - prosto do klubu muzycznego metro

3 turnus wyrusza z piasta - z pod sklepu monopolowegu u tadzika - następnie
      balujemy w heaven - ((klubersi z zamożniejszym portwelem mogą w dalszej drodze
      zahaczyć o impreze w gołębiu )) - (( ci o mniejszym mogą pobiegać dookoła
      ronda )) - dalszą trase kierujemy do - herkulesów na piwko z plastikowego
      kubeczka (wrrrrr) dalej możemy zachaczyć na prywatna bibka w akademikach
      medycznych ((pozdrawiam serdecznie przy okazji "co nie co")) - wskakujemy do
      eskapady (bardzo fajne krzesła przy barze ... tylko nie przy większej ilości
      alkoholu we krwi ... bo się często spada - hihih i potem boli - jak nie
      poobbijamy się to wskakujemy do - odeonu rozgrzewamy się tam przed imprezą w -
      famie hasamy tam troszke i pędzimy do - premiera 2000 dla głodomorów nad
      klubem jest kawiarenka możemy coś przekąsić następnie do - andergraundu - po
      wyjściu z podziemia oglądamy wystawe cepelii i witamy w - vipie w którym
      możemy pochlać przy otwartym barze ile wlezie - i oczywiście turnus nr 3
      kończy podróż w klubie metro

4 trasa - start jurowiecka - pub fabryka - w miare nowy klub następnie idziemy
      na dansing do -grodna (( możemy poderwać 30 - 60 letnie panie ((co kto
      lubi)) ((oczywiście też panów - bo zaraz będe posądzony o dyskryminacje
      kobiet )) - dalej przez park i do - messy - w podwodnym klimacie przeprawiamy
      się przez białke i lądujemy w trupiarni upsss to znaczy w - mandali - trasa nr
      3 informuje uczestników żę uczestnicy ubrani w garnitury mogą sobie pozwolić
      na niebywałą atrakcje wpaść do - astorii ... przy odrobinie szczęścia można
      zatańczyć z panną młodą ... na weselu - dalej klub -stars - i ul. białówny po
      sąsiedzku do - klubu metro

jeśli komuś jeszcze mało może stosować trasy mieszane

zapisy bądz dodatkowe informacje prosze kierować do jurka gąski z trzcinowa
      pod juchnowcem "

znalezione na: www.klubmetro.pl/forum/index.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka