Gość: Devi IP: *.piasta.pl 30.01.03, 18:18 Kto uczył się w 8 LO na Piastowskiej? Ja maturę pisałam w 2002r. Wspominam tę szkołę bardzo dobrze i chętnie pogadam z kimś, kto również tam się uczył. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roy Re: VIII LO w B-stoku IP: router:* / 10.102.3.* 03.02.03, 08:09 Znam parę osób które skończyly to liceum. Bardzo sobie chwalą. Miałem przyjemność poznać nauczyciela z tego ogólniaka Piotra L. Bardzo wesoły człowiek o dużej wiedzy historycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
cezzah Re: VIII LO w B-stoku 03.02.03, 11:08 Ja osobiście miałem okazję prowadzić lekcje w VIII LO w towarzystwie rzeczonego pana L. Niezapomniane przeżycia, głównie ze względu na poczucie humoru pana L., a nie wiedzę uczniów niestety :( !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devi Re: VIII LO w B-stoku IP: *.piasta.pl 03.02.03, 20:13 Dzięki za odpowiedzi. Mnie niestety pan L. nie uczył, ale wiem, że był najfajniejszym nauczycielem w szkole i ubarwiał codzienne życie swoim poczuciem humoru i przechadzkami po korytarzu paląc prawdziwą fajkę :-) Ciekawe co tam się zmieniło w mojej dawnej szkółce? Może czas odwiedzić stare kąty? Odpowiedz Link Zgłoś