Gość: Magda i Michał IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.07.06, 14:37 jak ją znaleść, chodzi mi o plan miasta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda i Michał Re: mapa Augustów IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.07.06, 14:47 dziękujemy panie Kamilarze Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Augustów... zabawa 05.07.06, 14:55 zupelnie nie znam augustowa ... ale sadzac z tej mapy... ktos ,kto posiada posiadlosc na ul.na netta , nadrzeczna, nadbrzezna, turystyczna, jeziorna, modrzewiowa...powinnien byc w siodmym niebie... kamilar napisał: > aug.webd.pl/i/mapa_augustow.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M i M Re: Augustów... zabawa IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.07.06, 15:01 Ja też nie za bardzo, ale jutro jedziemy, ale to fakt woda latem zwłaszcza robi wrazenie. Będziemy ciut za Augustowem, ale jest mi bliski, jestem przecież Białostoczanką, a "Beata z Albatrosa z Augustowa". Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 15:10 w piosence bylo tak: Siedem dziewcząt z albatrosa tyś jedyną Dziś pozostał mi po tobie smutek żal Miałaś wtedy siedemnaście lat dziewczyno W Augustowie pierwszy raz ujrzałem cię A na imię miałaś właśnie Beata Piękne imię muszę przyznać miła ma Zabierałem cię co dzień na fregatę Byś miłością swą upajała mnie Minął dzionek słońce zaszło za jeziorem I fregaty kontur ukrył się za mgłą Na fregacie byliśmy wciąż sami A na brzegu ktoś nucił piosnkę tą Już od dawna ciebie nie widziałem Tak mi smutno jest bez ciebie tak mi źle Lecz myślę że kiedyś się spotkamy W Augustowie nad Neckiem w białe dnie Te wspomnienia w mej pamięci pozostaną I na zawsze schowam w sercu je Bo ja jestem Beatko zakochany Pragnę z tobą jeszcze spotkać się Gość portalu: M i M napisał(a): > Ja też nie za bardzo, ale jutro jedziemy, ale to fakt woda latem zwłaszcza robi > > wrazenie. Będziemy ciut za Augustowem, ale jest mi bliski, jestem przecież > Białostoczanką, a "Beata z Albatrosa z Augustowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M i M Re: Augustów... zabawa IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.07.06, 15:12 tak ja jestem romantyczką więc, ta piosenka chwyciła mnie z serce Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 15:18 tylko nie pytajcie o beate, kiedy bedziecie w "albatrosie".....! to nie oryginalne....! Gość portalu: M i M napisał(a): > tak ja jestem romantyczką więc, ta piosenka chwyciła mnie z serce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M i M Re: Augustów... zabawa IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.07.06, 15:26 masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 15:32 ale zawsze mozecie zadac 10% upustu, za to, ze znacie janusza laskowskiego...;) wlasciciele "albatrosa" , to ponoc wpisuja w podatek od businnesu..;) Gość portalu: M i M napisał(a): > masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 16:00 Byłem rok temu. Było zajefajnie. Jednak najbardziej spodobała mi się Rozpuda. Mniejszy ruch niz na Białym, jednak woda zimniutka a potem zaczęła kwitnąć Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 16:10 od zcego ..? kamilar napisał: > Mniejszy ruch niz na Białym, jednak woda zimniutka a potem zaczęła kwitnąć Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 16:49 Co od czego? Woda kwitła? Nie wiem, wiem tylko, że zaczęła się robić zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 17:04 20-kilka lat temu ,woda na przystani pttk, byla zielona, od "zieleni" piwnych butelek chlodzacych sie natenczas...;) kamilar napisał: > Co od czego? Woda kwitła? Nie wiem, wiem tylko, że zaczęła się robić zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 15:38 ok... gdzie kupic, zeby nie stracic...? rzeczoznawcy od rynku nieruchomosci w augustowie...? sa tacy...? bogo2 napisał: > zupelnie nie znam augustowa ... ale sadzac z tej mapy... ktos ,kto posiada > posiadlosc na ul.na netta , nadrzeczna, nadbrzezna, turystyczna, jeziorna, > modrzewiowa...powinnien byc w siodmym niebie... > > kamilar napisał: > > > aug.webd.pl/i/mapa_augustow.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Augustów... zabawa 05.07.06, 21:35 powiem tyle... ten link do mapy jest wręcz tragiczny ,,,znaczy mapa jest tragiczna... brak oznaczeń dworca pkp i samej linii kolejowej już na początku go skreśla... jak robić plan to porządnie... jak to ma byś sposób na promocję miasta to jest conajmniej .... a z zabytków o postanowili umieścić punkt chwały czyli IT ... a ogólnie to lubię Augustów... szczególnie jeziorko Białe :) proponuję kupić porządny plan najlepiej Copernicusa na piętrze dworca PKS Odpowiedz Link Zgłoś