Gość: hmm IP: 217.96.125.* 10.07.06, 17:22 Znowu jesteśmy w czołówce ,jak to mówią w Tvp standardowo najlepiej wypadły Małopolska,Łódzkie ...(ktoś chyba jeszcze ;p) i Podlasie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: matura-Podlasie......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:22 Wczoraj urzędnicy od szkół zastanawiali się w telewizji, dlaczego na Podlasiu matura tak dobrze wypadła, w przeciwieństwie do innych województw. Ja mam swoją teorię na ten temat. Wy jesteście tą zdrowszą częścią Polski,dobrze głosowaliście i młodzież jest też jakaś normalniejsza na Podlasiu. A te wyśmiewane "wartości" nie są bez znaczenia w wychowaniu i kształceniu, chociaż niektórzy się ich wstydzą. I dlatego matura dobrze u Was wypadła. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: matura-Podlasie......... 11.07.06, 08:25 Ale mnie ten post wyżej rozśmieszył. Zwolennicy narodowo, socjaln, klerykalnej partii mają lepsze wyniki na maturze. Ciekawa teoria. Ja myśle, że minister edukacji naciskał na OKE aby jego region potraktować ulgowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: matura-Podlasie......... IP: *.elpos.net 11.07.06, 20:24 Tak czy inaczej,wyniki przeczą licznym sugestiom "oświeconych", że Podlasie pozostaje w tyle, za regionami centralnymi i zachodnimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia bo co drugi to dyslektyk, a to ukryte w wynikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:33 to bardzo nieuczciwe że na świadectwie maturalnym nie ma adnotacji że ktoś na maturę miał "żółte papiery" a potem wychodzą takie kwiatki że podlasie to wykształcone niby... Odpowiedz Link Zgłoś