Gość: nutopia IP: *.csk.pl 12.07.06, 11:36 w kategorii najdłuższych kolejek i złej jakości obsługi wygrywa BP EXPRESS na Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: medrek Re: stacje paliw w Białystoku IP: *.range81-151.btcentralplus.com 12.07.06, 19:56 to po co tam jeżdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stacje paliw w Białystoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:38 niestety, ale tam gdzie dobre paliwo tam i kolejki, zarówno na BP jak i Shell są kolejki, zwłaszcza po LPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: stacje paliw w Białystoku IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.07.06, 14:57 Gość portalu: medrek napisał(a): > to po co tam jeżdzić? no prosze jaka mądra odpowiedz:/ Odpowiedz Link Zgłoś
majkelm Re: stacje paliw w Białystoku 13.07.06, 23:30 Ja nie narzekam na Lotos (dawny Glimar) przy Auchanie. Paliwko odpowiada mojemu bączkowi. Obsługa wporządalku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIALOSTOCZANIN Re: stacje paliw w Białystoku IP: *.elpos.net 13.07.06, 23:54 a ja tankuje na lotosie oraz w auchan Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: stacje paliw w Białystoku 14.07.06, 00:21 Ja tankuję w Klubokawiarni Kopytko co wieczór i bardzo serdecznie zapraszam,bardzo serdecznie,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: stacje paliw w Białystoku IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 14.07.06, 17:42 Nie bede sie wypowiadał na temat obsługi i kolejek na BP przy Kopernika, poniewaz stanowczo za rzadko tam zaglądam, ale zwróciłem uwagę na to, że jest tam najefektywniejsza myjnia samochodów /szczotkowa/. Mam głównie na mysli to, że z myjni BP pojazd wyjeżdża naprawde suchy, a nie jak np. Statoil lub shell, gdzie trzeba namachac sie ścierą po wyjezdzie, aby doprowadzic do normalnego stanu karoserię. Jesli ktos zna lepsza myjnie to prosze o jej wskazanie - chetnie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stacje paliw w Białystoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:46 ja korzystam wyłącznie z myjń bezdotykowych, takowa jest np przy Makro w automatycznej jak trafisz na zużyte szczotki zwyczajnie porysuje ci lakier Odpowiedz Link Zgłoś
majkelm Re: stacje paliw w Białystoku 14.07.06, 20:04 Co do myjni zawsze chwaliłem właśnie "w pełni dotykową" na Młynowej, niestety już ją przenieśli (na Zwycięstwa - prawie vis a vis Madro), a w nowym miejscu już nie jest tak fajnie, nie ten "klimat" Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: stacje paliw w Białystoku 16.09.06, 22:37 Panowie, a taka dotykowa to nic mi z karoserii nie urwie? Mam na mysli szczegolnie pokazny spojler na bagazniku (klopotliwa pamiatka po poprzednim wlascicielu). No i ile kosztuje taki luksus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stacje paliw w Białystoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:59 rilingi trzeba demontować do automatycznej, nawet lusterka boczne się składa, ale jak lubisz eksperymenty to potem napisz co urwało i ile musiałeś zapłacić za zniszczenie szczotek Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: stacje paliw w Białystoku 16.09.06, 23:04 No dobra, pojalem aluzje. A co z recznymi myjniami? Gdzie i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: stacje paliw w Białystoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 07:30 1 stacja Pronar na Handlowej 2 przy Makro od strony Mc Donalds 3 przy Orlen na 1000-lecia Odpowiedz Link Zgłoś