Dodaj do ulubionych

Dziś byłem w Auchan

17.07.06, 17:45
U moich przyjaciół ateistów to są pełne wózki, nie to co w katolickich wózeczkach. Co katolicy, umieracie z bidy :))) ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ccłowiek sukcesu [...] IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 18:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • stefan.bialystok Re: Chory Stefan 17.07.06, 19:07
        To Ty się zamknij moherowy tumanie.
      • Gość: Człowiek sukcesu Re: Chory Stefan IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 21:58
        Trzeba komuche przygasić.Ich czasy minęły.
        • nekroskop88 Re: Chory Stefan 17.07.06, 21:59
          teraz faszyści wchodzą na scenę
          • offcat Re: Chory Stefan 17.07.06, 22:04
            i geje
        • Gość: żałość Zaścianek Polski/zaścianek intelektualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:17
          widzę,że nie tylko poziomem życia odbiagamy od całej Polski, ale także
          dyskusji.końgratulejszyn
    • Gość: Irena Stefan ty naprawde jestes chory IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 20:43
      Stefan kto tobie sprzedał komputer/?
      • Gość: nutopia Re: Stefan ty naprawde jestes chory IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 21:05
        tez się pytam stefan?
        • raeb Re: Stefan ty naprawde jestes chory 17.07.06, 21:52
          Zajebisty temat!
          Obelgi, wyzywanie i Auchan, wszystko pasuje :D
          • Gość: tata_Stefana Stefan jest palcem robiony IP: *.koba.pl / *.koba.pl 17.07.06, 22:03
            przepraszam za Stefana, zrobilem go palcem :-(
    • Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 22:20
      Bojówki tolerancyjnych w natarciu.
      • offcat Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:21
        Gość portalu: Z.P. napisał(a):

> Bojówki tolerancyjnych w natarciu.

jak nekroskop w poblizu
        nie zginaj sie w krzyzu
      • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:22
        Z.P. rozumiem, że 'katolicka' tolerancja toleruje faszystów?
        • tow.zewsi Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:30
          Faszyści i Umiłowany Wódz ręka w ręke zbudują nową Polskę!!!
          • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:35
            gorzej niż za komuny i za rządów wszelakich michnikoidów nie może być
            wiec głowa do góry zewsi:)
            będzie lepiej!
            • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:37
              głowa do góry! jeszcze katofaszyści nie zabijają za to, że jesteś innowiercą!
              • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:40
                nekroskop88 napisał:

> głowa do góry! jeszcze katofaszyści nie zabijają za to, że jesteś innowiercą!
                >
                >

oj przestań nekro...
                • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:41
                  masz rację, trzeba się cieszyć życiem, bo można je wkrótce stracić
                  chyba zacznę chodzić na msze regularnie, bo pewnie w archiwach KK odnotowali,
                  że nie chodzę...
                  • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:42
                    jak chcesz
                    obecność w kościele na pwno ci nie zaszkodzi:)

p.s. ja też nie chodzę (już:(
                    • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:43
                      > obecność w kościele na pwno ci nie zaszkodzi:)

kwestia dyskusyjna

> p.s. ja też nie chodzę (już:(

błąd
                      a za kilkadziesiąt lat będą nas sądzić na podstawie teczek KK
                      • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:45
                        dzięki ludziom jak kaczyński mam wybór
                        • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:45
                          premier albo prezydent?
                          • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:48
                            albo
            • tow.zewsi Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:37
              Jeśli ktoś wypuszcza "podręcznik", w którym przekonuje, że karmienie piersią
              jest metodą antykoncepcyjną, to ja jestem przekonany, że gorzej dopiero się zaczyna!
        • Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 22:34
          Jeśli uważasz, że rozumiesz, to niech już tak zostanie. Ja ci nie pomogę.
          Beznadziejny przypadek.
          • tow.zewsi Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:36
            Z.P. zawyrokował. Rozstrzelać!
            Za czystą Polskę!
            Takich nam tu nie trzeba!
          • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:36
            Aha, to bardzo charakterystyczne dla kaczyńskich i dla ich wyborców - uważają,
            że tylko oni mogą uzdrowić chory świat, ale ten świat ich nie rozumie:-)
            • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:42
              a kto może coś zrobić? kwansniewski, michnik? kuczyński? miller? buzek?
              jeden salonik

u mnie kaczyńscy mają jeszcze kredyt zaufania, tylko niech w końcu zacznie się
              coś zmieniać
              bo tamto zblazowane twoarzystwo spod znaku agory i prezia powróci :(
              • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:42
                > bo tamto zblazowane twoarzystwo spod znaku agory i prezia powróci :(

oby Twoje słowa były prorocze
                • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:44
                  oby
                  oby znów kulczyk, rywin, gudzowaty mogli bez obaw robić swe czyste interesy i
                  bawić się u prezia w pałacu
                  oby znów takich aferzystów jak roman kluska dopadły służby specjalne
                  i zamknęły do pierdla

oby znów ksiadz czajkowski był autorytetem
                  • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:45
                    wszyscy są lepsi od obecnego towarzystwa
                    • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:48
                      na podstawie czgo to wnosisz? licznych afer? przekretów? powiązań z pruszkowem?
                      z mafią paliwową? z aferami z kursami giełdowymi?
                      • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:51
                        wnoszę to po tym, że:
                        - w obecnym rządzie są faszyści i nacjonaliści
                        - tolerancja jest zerowa (no właściwie jakaś jest, wszyscy jeszcze żyją)
                        - nasz kraj na arenie międzynarodowej przestaje się liczyć, a czasy
                        samowystarczalności minęły
                        - narzucana jest jedyna i słuszna religia (Polak=katolik, reszta jest z UKŁADU)
                        • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:54
                          nekroskop88 napisał:

> wnoszę to po tym, że:
                          > - w obecnym rządzie są faszyści i nacjonaliści
                          przykład faszysty? maz na myśli np. Adama Gmurczyka z NOPu?

w poprzdenich rządach mógłbyś naliczyć dziesiatki konkretnych komunistów
                          szkoda, ze to ci nie przeszkadzało

> - tolerancja jest zerowa (no właściwie jakaś jest, wszyscy jeszcze żyją)

co masz na myśli? czego ci zabroniono?

> - nasz kraj na arenie międzynarodowej przestaje się liczyć, a czasy
                          > samowystarczalności minęły

a kiedy się liczył??
                          kiedy posłusznie geremek szedł na pasku biurokratów z brukeseli bez własnego
                          zdania??
                          polska polityka zagraniczna nabiera w końcu samodzielności!

> - narzucana jest jedyna i słuszna religia (Polak=katolik, reszta jest z
                          UKŁADU)

kto narzuca? w jaki sposób?

>
                          >
                          >
                          • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:02
                            mi nie zabroniono niczego, ale widać jaka jest tolerancja w wypadku
                            homoseksualistów czy też prawosławnych (typu 'oni też mogą być dobrymi
                            obywatelami' czy 'oni są prawie sławni, a my jesteśmy blablabla')

> polska polityka zagraniczna nabiera w końcu samodzielności!

naprawdę? wow, to chyba nie potrafimy korzystać z tej samodzielności, aż
                            prezydent z wrażenia 'zachorował'

> kto narzuca? w jaki sposób?

wycieczki do jedynej i słusznej rozgłośni radiowej i stacji tv nie są chyba na
                            miejscu w państwie, w którym (fikcyjnie, to fikcyjnie, ale zawsze) istnieje
                            rozdział kościoła od państwa i znajdują się wyznawcy innych religii; poza tym
                            wieczny sponsoring kościoła (vide: Świątynia Opatrzności B.) czy też wypowiedzi
                            o prawosławnych, jakoby to byli ci mityczni ONI, którzy istnieją tu tylko
                            dlatego, że Polacy-katolicy łaskawie im pozwalają (ale nie zawsze są dobrymi
                            obywatelami, żeby nie było, mogą być nimi tylko czasami, nie to co wyznawcy
                            jedynej i słusznej religii)
                            • makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:07
                              a gdzie ci faszysci? :)

nie zawuazyłem nietolerancji wobec homoskeuslaistów
                              co najwyzej sprzeciw wobec publicznego propagowania ich dewiacji
                              a z tego co wiem i tak to zrobili zgodnie z prawem
                              wiec o co chodzi?

kwaśniewski by się uśmiechnął i mówiłby, ze deszcz pada
                              no i przy okazji by przeprosił za cokolwiek coby mu kazali

jakie wycieczki??
                              bronisz RM prawa do prowadzenia aucyji publicystycznych i zapraszania wedle
                              własnego uznania gości?
                              radiu zet tez tego zabronisz?
                              prywatna stacja

co do prawosławnych się nie wypowiadam bo jest mi to temat zupełnie nieznany i
                              dotyczy on tylko waszego regionu a nie problemu ogólnokrjaowego
                              • tow.zewsi Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:11
                                1. Sprzeciw był niezgodny z prawem

2. Podobno w naszym kraju obowiązuje rozdział Państwa od Kościoła

3. Takie "lokalne" atakowanie inności, też wpływa na postrzeganie sytuacji w kraju.
                              • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:15
                                faszyści:
                                serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3441857.html
                                wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,68452,2033763.html
                                i caaaaała reszta LPR i MW

a tu mamy klasyczny przykład katolickiej miłości do bliźniego i tolerancji:
                                serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,2911075.html

> kwaśniewski by się uśmiechnął i mówiłby, ze deszcz pada
                                > no i przy okazji by przeprosił za cokolwiek coby mu kazali

a Kaczyński woli posiedzieć na kiblu i pokazać, że on nie z takich co polecą na
                                jakieś tam, mało ważne spotkania
                                • Gość: ja Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.07.06, 18:00
                                  co za bzdety gadacie ludzie zajmijcie sie czyms sensownym i poczytajcie -
                                  www.nadzieja.pl , serdecznie polecam
                              • Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 23:23
                                Makbrajd napisał:
                                ...co do prawosławnych się nie wypowiadam bo jest mi to temat zupełnie nieznany
                                i dotyczy on tylko waszego regionu a nie problemu ogólnokrjaowego
                                • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:23
                                  Gdyby KK nie pchał się do polityki, ataków na katolików byłoby mniej.
                                  • Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 23:28
                                    Moja wypowiedź dotyczyła prawosławnych. O nienawisci do katolików wspomniałem
                                    dla porównania traktowania prawosławnych i katolików.
                                    Polityka jest dla wszystkich, dla prawosławnych, katolików....
                                    • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:29
                                      Jednak nie dla związków wyznaniowych.
                                      • Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 23:33
                                        Z wyjatkiem związku ateistów?
                                        • nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:35
                                          Istnieje rozdział kościoła od państwa? Istnieje.
                                          Związki wyznaniowe nie powinny mieszać się w sprawy państwa, a państwo nie
                                          powinno mieszać się w sprawy wewn. zw. wyznaniowych.
                                          • Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 23:40
                                            Tu jeszcze jest kwestia rozumienia tego rozdziału. Dla jednych on istnieje,
                                            inni uważają, że jest inaczej i wzdychają do republiki ateistycznej.
                                            • Gość: pl Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.osiedle.net.pl 18.07.06, 10:04
                                              prawie same mocherowe berety "rydzyk na prezydenta!!!" sekta rydzyka liczy juz
                                              bardzo duzo ludzi tzw. katolikow ktorzy robia wszystko co im rydzyk powie nawet
                                              papierza maja gdzies ,a pis tez jest w tej sekcie. Wiec jesli jest ktos w tej
                                              sekcie niech nie nazywa sie prawdziwym katolikiem.
                                              • stefan.bialystok Re: Dziś byłem w Auchan 18.07.06, 10:07
                                                Cóż, to była prowokacja. Chciałem rozruszać to forum.
                                                • Gość: Człowiek sukcesu Stefan stara ubecka pierdoła IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.07.06, 13:21
                                                  Nie pieprz głupot, nie wiesz co napisac to piszesz że to była
                                                  prowokacja.Przypomniały Ci się czasi czerwonych mocodawców.
                                                • Gość: auchan Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.chello.pl 18.07.06, 14:30
                                                  to forum się rusza bez twojego debilizmu i kompleksów
    • Gość: strawberry Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.chello.pl 18.07.06, 14:22
      Prośba do moderatora o nie wywalanie stefana! KTO BĘDZIE NAS ROZWESELAŁ JAK GO
      ZABRAKNIE?????????????
      Co tam Stefan, ktoś wreszcie wypłacił pracującym na czarno?????
      Pochwal się jakież to produkty zawierał Twój ateistyczny
      wózeczek!!!!!!!!!!!!!!!!buahahahaha......sądząc po kontra-kato, to żonka będzie
      miała używanie
      • duch_zenona Re: Dziś byłem w Auchan 31.07.06, 01:41
        Zapewnie w wózku miał tylko produkty importowane, bo przecież polskie-katolickie
        produkty strasznie mu szkodzą. Okrutnie po nich pierdzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka