stefan.bialystok 17.07.06, 17:45 U moich przyjaciół ateistów to są pełne wózki, nie to co w katolickich wózeczkach. Co katolicy, umieracie z bidy :))) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ccłowiek sukcesu [...] IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 18:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Chory Stefan 17.07.06, 19:07 To Ty się zamknij moherowy tumanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek sukcesu Re: Chory Stefan IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 21:58 Trzeba komuche przygasić.Ich czasy minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałość Zaścianek Polski/zaścianek intelektualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:17 widzę,że nie tylko poziomem życia odbiagamy od całej Polski, ale także dyskusji.końgratulejszyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Stefan ty naprawde jestes chory IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 20:43 Stefan kto tobie sprzedał komputer/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Stefan ty naprawde jestes chory IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.06, 21:05 tez się pytam stefan? Odpowiedz Link Zgłoś
raeb Re: Stefan ty naprawde jestes chory 17.07.06, 21:52 Zajebisty temat! Obelgi, wyzywanie i Auchan, wszystko pasuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata_Stefana Stefan jest palcem robiony IP: *.koba.pl / *.koba.pl 17.07.06, 22:03 przepraszam za Stefana, zrobilem go palcem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 22:20 Bojówki tolerancyjnych w natarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
offcat Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:21 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > Bojówki tolerancyjnych w natarciu. jak nekroskop w poblizu nie zginaj sie w krzyzu Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:22 Z.P. rozumiem, że 'katolicka' tolerancja toleruje faszystów? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:30 Faszyści i Umiłowany Wódz ręka w ręke zbudują nową Polskę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:35 gorzej niż za komuny i za rządów wszelakich michnikoidów nie może być wiec głowa do góry zewsi:) będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:37 głowa do góry! jeszcze katofaszyści nie zabijają za to, że jesteś innowiercą! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:40 nekroskop88 napisał: > głowa do góry! jeszcze katofaszyści nie zabijają za to, że jesteś innowiercą! > > oj przestań nekro... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:41 masz rację, trzeba się cieszyć życiem, bo można je wkrótce stracić chyba zacznę chodzić na msze regularnie, bo pewnie w archiwach KK odnotowali, że nie chodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:42 jak chcesz obecność w kościele na pwno ci nie zaszkodzi:) p.s. ja też nie chodzę (już:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:43 > obecność w kościele na pwno ci nie zaszkodzi:) kwestia dyskusyjna > p.s. ja też nie chodzę (już:( błąd a za kilkadziesiąt lat będą nas sądzić na podstawie teczek KK Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:45 dzięki ludziom jak kaczyński mam wybór Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:37 Jeśli ktoś wypuszcza "podręcznik", w którym przekonuje, że karmienie piersią jest metodą antykoncepcyjną, to ja jestem przekonany, że gorzej dopiero się zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 22:34 Jeśli uważasz, że rozumiesz, to niech już tak zostanie. Ja ci nie pomogę. Beznadziejny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:36 Z.P. zawyrokował. Rozstrzelać! Za czystą Polskę! Takich nam tu nie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:36 Aha, to bardzo charakterystyczne dla kaczyńskich i dla ich wyborców - uważają, że tylko oni mogą uzdrowić chory świat, ale ten świat ich nie rozumie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:42 a kto może coś zrobić? kwansniewski, michnik? kuczyński? miller? buzek? jeden salonik u mnie kaczyńscy mają jeszcze kredyt zaufania, tylko niech w końcu zacznie się coś zmieniać bo tamto zblazowane twoarzystwo spod znaku agory i prezia powróci :( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:42 > bo tamto zblazowane twoarzystwo spod znaku agory i prezia powróci :( oby Twoje słowa były prorocze Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:44 oby oby znów kulczyk, rywin, gudzowaty mogli bez obaw robić swe czyste interesy i bawić się u prezia w pałacu oby znów takich aferzystów jak roman kluska dopadły służby specjalne i zamknęły do pierdla oby znów ksiadz czajkowski był autorytetem Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:45 wszyscy są lepsi od obecnego towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:48 na podstawie czgo to wnosisz? licznych afer? przekretów? powiązań z pruszkowem? z mafią paliwową? z aferami z kursami giełdowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:51 wnoszę to po tym, że: - w obecnym rządzie są faszyści i nacjonaliści - tolerancja jest zerowa (no właściwie jakaś jest, wszyscy jeszcze żyją) - nasz kraj na arenie międzynarodowej przestaje się liczyć, a czasy samowystarczalności minęły - narzucana jest jedyna i słuszna religia (Polak=katolik, reszta jest z UKŁADU) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 22:54 nekroskop88 napisał: > wnoszę to po tym, że: > - w obecnym rządzie są faszyści i nacjonaliści przykład faszysty? maz na myśli np. Adama Gmurczyka z NOPu? w poprzdenich rządach mógłbyś naliczyć dziesiatki konkretnych komunistów szkoda, ze to ci nie przeszkadzało > - tolerancja jest zerowa (no właściwie jakaś jest, wszyscy jeszcze żyją) co masz na myśli? czego ci zabroniono? > - nasz kraj na arenie międzynarodowej przestaje się liczyć, a czasy > samowystarczalności minęły a kiedy się liczył?? kiedy posłusznie geremek szedł na pasku biurokratów z brukeseli bez własnego zdania?? polska polityka zagraniczna nabiera w końcu samodzielności! > - narzucana jest jedyna i słuszna religia (Polak=katolik, reszta jest z UKŁADU) kto narzuca? w jaki sposób? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:02 mi nie zabroniono niczego, ale widać jaka jest tolerancja w wypadku homoseksualistów czy też prawosławnych (typu 'oni też mogą być dobrymi obywatelami' czy 'oni są prawie sławni, a my jesteśmy blablabla') > polska polityka zagraniczna nabiera w końcu samodzielności! naprawdę? wow, to chyba nie potrafimy korzystać z tej samodzielności, aż prezydent z wrażenia 'zachorował' > kto narzuca? w jaki sposób? wycieczki do jedynej i słusznej rozgłośni radiowej i stacji tv nie są chyba na miejscu w państwie, w którym (fikcyjnie, to fikcyjnie, ale zawsze) istnieje rozdział kościoła od państwa i znajdują się wyznawcy innych religii; poza tym wieczny sponsoring kościoła (vide: Świątynia Opatrzności B.) czy też wypowiedzi o prawosławnych, jakoby to byli ci mityczni ONI, którzy istnieją tu tylko dlatego, że Polacy-katolicy łaskawie im pozwalają (ale nie zawsze są dobrymi obywatelami, żeby nie było, mogą być nimi tylko czasami, nie to co wyznawcy jedynej i słusznej religii) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:07 a gdzie ci faszysci? :) nie zawuazyłem nietolerancji wobec homoskeuslaistów co najwyzej sprzeciw wobec publicznego propagowania ich dewiacji a z tego co wiem i tak to zrobili zgodnie z prawem wiec o co chodzi? kwaśniewski by się uśmiechnął i mówiłby, ze deszcz pada no i przy okazji by przeprosił za cokolwiek coby mu kazali jakie wycieczki?? bronisz RM prawa do prowadzenia aucyji publicystycznych i zapraszania wedle własnego uznania gości? radiu zet tez tego zabronisz? prywatna stacja co do prawosławnych się nie wypowiadam bo jest mi to temat zupełnie nieznany i dotyczy on tylko waszego regionu a nie problemu ogólnokrjaowego Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:11 1. Sprzeciw był niezgodny z prawem 2. Podobno w naszym kraju obowiązuje rozdział Państwa od Kościoła 3. Takie "lokalne" atakowanie inności, też wpływa na postrzeganie sytuacji w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:15 faszyści: serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3441857.html wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,68452,2033763.html i caaaaała reszta LPR i MW a tu mamy klasyczny przykład katolickiej miłości do bliźniego i tolerancji: serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,2911075.html > kwaśniewski by się uśmiechnął i mówiłby, ze deszcz pada > no i przy okazji by przeprosił za cokolwiek coby mu kazali a Kaczyński woli posiedzieć na kiblu i pokazać, że on nie z takich co polecą na jakieś tam, mało ważne spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 19.07.06, 18:00 co za bzdety gadacie ludzie zajmijcie sie czyms sensownym i poczytajcie - www.nadzieja.pl , serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 23:23 Makbrajd napisał: ...co do prawosławnych się nie wypowiadam bo jest mi to temat zupełnie nieznany i dotyczy on tylko waszego regionu a nie problemu ogólnokrjaowego ________________ Nie ma tu żadnego problemu ze złym traktowaniem prawosławnych. Natomiast jaki jest stosunek do katolików, to widzisz nawet w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:23 Gdyby KK nie pchał się do polityki, ataków na katolików byłoby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 23:28 Moja wypowiedź dotyczyła prawosławnych. O nienawisci do katolików wspomniałem dla porównania traktowania prawosławnych i katolików. Polityka jest dla wszystkich, dla prawosławnych, katolików.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:29 Jednak nie dla związków wyznaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 23:33 Z wyjatkiem związku ateistów? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Dziś byłem w Auchan 17.07.06, 23:35 Istnieje rozdział kościoła od państwa? Istnieje. Związki wyznaniowe nie powinny mieszać się w sprawy państwa, a państwo nie powinno mieszać się w sprawy wewn. zw. wyznaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.elpos.net 17.07.06, 23:40 Tu jeszcze jest kwestia rozumienia tego rozdziału. Dla jednych on istnieje, inni uważają, że jest inaczej i wzdychają do republiki ateistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.osiedle.net.pl 18.07.06, 10:04 prawie same mocherowe berety "rydzyk na prezydenta!!!" sekta rydzyka liczy juz bardzo duzo ludzi tzw. katolikow ktorzy robia wszystko co im rydzyk powie nawet papierza maja gdzies ,a pis tez jest w tej sekcie. Wiec jesli jest ktos w tej sekcie niech nie nazywa sie prawdziwym katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Dziś byłem w Auchan 18.07.06, 10:07 Cóż, to była prowokacja. Chciałem rozruszać to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek sukcesu Stefan stara ubecka pierdoła IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.07.06, 13:21 Nie pieprz głupot, nie wiesz co napisac to piszesz że to była prowokacja.Przypomniały Ci się czasi czerwonych mocodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auchan Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.chello.pl 18.07.06, 14:30 to forum się rusza bez twojego debilizmu i kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: Dziś byłem w Auchan IP: *.chello.pl 18.07.06, 14:22 Prośba do moderatora o nie wywalanie stefana! KTO BĘDZIE NAS ROZWESELAŁ JAK GO ZABRAKNIE????????????? Co tam Stefan, ktoś wreszcie wypłacił pracującym na czarno????? Pochwal się jakież to produkty zawierał Twój ateistyczny wózeczek!!!!!!!!!!!!!!!!buahahahaha......sądząc po kontra-kato, to żonka będzie miała używanie Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Dziś byłem w Auchan 31.07.06, 01:41 Zapewnie w wózku miał tylko produkty importowane, bo przecież polskie-katolickie produkty strasznie mu szkodzą. Okrutnie po nich pierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś