Dodaj do ulubionych

Po dojrzałe żyto na Podlasie

IP: *.csk.pl 19.07.06, 00:04
promocja regionu?? raczej doskonały pomysł na ośmieszenie regionu i ludzi tu
mieszkających , a jeszcze za ich pieniądze?? rzeczywiscie ....komedia ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Po dojrzałe żyto na Podlasie IP: 212.160.236.* 19.07.06, 07:51
      Jak ktoś jest burakiem, to nic dziwnego, że ma kompleksy. Ja jestem z
      Białegostoku i film bardzo mi się podobał. Mam nadzieję, że pan prezydent jedak
      się w końcu zdecyduje (chociaż raz) i odpowie pozytywnie. Bo film będzie
      promocją najpiękniejszego regionu Polski. I kasa jakaś by z tego była.
      • Gość: akcior Re: Po dojrzałe żyto na Podlasie IP: *.neto.pl 19.07.06, 09:00
        jak nie ma innego pomysłu na promocje regionu to zostaje film.
        Ale akcje powinno sie przenieść z Królowego Mostu do białostockiego magistratu.
        Tam też buraków nie brakuje.
        A co niech świat się śmieje!!!
        • zewsi Re: Po dojrzałe żyto na Podlasie 19.07.06, 09:03
          Co jest złego w promocji poprzez film?
          • Gość: akcior Re: Po dojrzałe żyto na Podlasie IP: *.neto.pl 19.07.06, 09:41
            <<Co jest złego w promocji poprzez film?>>

nic złego. wręcz przeciwnie.
            film jest dobry bo w urzędzie nie będa musieli myslec jak promowac region.
            Rzucic kasę i niech sie region sam promuje przez film a "im" głowa przestanie
            boleć od myślenia.

Film to nie wszystko. Warto byłoby pomyśleć o czymś okolicznościowym wtedy
            kiedy wchodzi na ekrany. Ale do tego to trzeba niestety głowy.

rzucić kasę Bromskiemu, dać kasę Sistarsom. Bo jak ona jest to ok. Tylko dla
            lokalnych wykonawców jej nima.
      • Gość: d Re: Po dojrzałe żyto na Podlasie IP: *.csk.pl 19.07.06, 17:06
        a rodzice od dawna w mieście?nie nazywaj kogoś burakiem jak sama nim jesteś.
        wlaśnie za takich buraków bez kompleksów jak ty ja muszę się wstydzić że tu
        mieszkam.białostocczanka od kilku lat się znalazła.
    • jot-23 hehe "jak nie bedzie kasy to moze na slask" 19.07.06, 19:13
      niezly szantaz, wiedza ze rejon jest biedny i zdesperowany zeby cokolwiek sie
      tam dzialo...wiec czuja scierwojady latwy lup...i beda wyzymac do suchej
      niteczki.
    • Gość: Grzegorz Chocian Re: Po dojrzałe żyto na Podlasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:54
      Szanowni czytelnicy i Pan, Panie Jacku Bromski. Pierwszy odcinek filmu ubawił
      mnie do łez. Często powtarzam przyjezdnym, że nie można zrozumieć tego regionu
      bez obejrzenia filmu, ale... Taki film tylko wtedy faktycznie wypromuje region
      i nie odstraszy turystów oraz inwestorów, jeśli towarzyszy mu odpowiedni
      komentarz. Brak komentarza, to utrwalenie stereotypów. Negatywnych niestety.
      Chętnie sam, jako przedstawiciel firmy opracowujacej aktualnie Program promocji
      turystycznej Białegostoku być może zostanę sponsorem. Nie wiem jednak, czy
      warto. Podczas ostatniej debaty publicznej, poświeconej wizerunkowi regionu i
      miasta, w której naszym gosciem był twórca sukcesu Polskiego Hydraulika - Pan
      Krzysztof Turowski, powiedział on cyt.: "Nawet ośmieszający Podlasie film
      pt.: "U Pana Boga za piecem" może stac się dobrym hasłem reklamującym region.
      Bo kto by nie chciał mieszkać jak u Boga za piecem?" Stąd pytam, czy sponsor
      może poznać scenariusz? Czy mamy prawo poznac cechy produktu, ża który już
      teraz mamy zapłacic? G.Chocian EKOTON s.c.
      • Gość: dzo Re: Po dojrzałe żyto na Podlasie IP: *.neto.pl 19.07.06, 20:08
        do kogos o nicku D jak dupa.

<<<a rodzice od dawna w mieście?>>>

rodziców nie mam w tym debilnym mieście i co?

<<e nazywaj kogoś burakiem jak sama nim jesteś...

uderzyłem w stół a nozyce sie odezwały.

<<właśnie za takich buraków bez kompleksów jak ty ja muszę się wstydzić że tu
        mieszkam.białostocczanka od kilku lat się znalazła.>>>

w białym nie od kilku lat ale od kilkudziesięciu. kompleksów nie mam bo nie
        działam pod niczyim przywództwem.
        czyżby w białym miałyby byc ciągle sieroty boże?
        a bądź sobie na zdrowie. Tylko nie narzekaj,że ktoś o intrygującym nicku myśli
        jak kloszard.

• Gość: d Re: Po dojrzałe żyto na Podlasie IP: *.csk.pl 19.07.06, 20:17
          jak widzę masz nawet kłopoty z określeniem własnej tożsamosci, raz piszesz jako
          kobieta , innym razem jako mezczyzna i mówisz ,ze nie masz kompleksów?a co na
          to lekarze?dyskusja z tobą nie ma sensu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka