Gość: Justysia IP: *.ld.euro / 10.100.48.* 23.02.03, 22:34 Poszukuje wszelkch informacji na temat program work and travel oraz z jakim biurem najlepiej jechac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nessa Re: work and tarvel IP: 212.244.27.* 24.02.03, 18:15 Z tym program to wcale nie jest tak fajnie, jak oni obiecuja. Kolezanka w tamtym roku byla i miala prace tylko tydzien, a oni jej obiecywali na caly pobyt. Potem musiala sobie radzic sama. Na szczescie znalazla. Natomiast kolega mial prace - owszem - ale tylko kiika godzin dziennie i to w roznych godzinach, wiec nie mogl sobie znalazc jakiejs jeszcze dodatkowej pracy. Wiec to wcale nie jest takie proste. Ja tez chcialam jechac w tym roku, ale chyba sie wstrzymam (nie bede placic 6 tysiecy dla firmy za zorganizowanie wyjazdu, a oni mnie to potem wrobia z praca). Pozniej nie mozesz sie do nich przyczepic, ze bylo za malo pracy, bo oni Ci powiedza, ze Ci zalatwili jednak. I beda mieli racje!!!! Ale trzymam kciuki i zycze powodzenia. Duzo ludziom sie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: work and tarvel IP: *.sav.tkb.net.pl 24.02.03, 19:01 bylem na tym programie w ubieglym roku i wiecej juz nie pojade oszusci i zlodzieje. Nie polecam w szczegolnosci naszego bialostockiego biura podruzy "Almatur". Tyle bylo z nim klopotu i klientów teraktuja lekcewazaco jak dzieci lub gorzej. Mam nadzieje, ze te panie z dyrektorem na czele juz nie pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: work and tarvel IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 24.02.03, 23:48 więc tak. ja miałem plany jechać w tym roku, ale narazie zrezygnowałem, najlepsza firma z bialostockich wydaje mi sie Youth travel. Ale sluchaj justysia zeby jechać na tych wakacjach to juz chyba sie nie wyrobisz, jezeli teraz sie zgłosisz dostaniesz najgorsze z mozliwych warunki wyjazdu. dadza Ci bilet i mape i powiedza jedź i to wszystko. do tych firm trzeba sie zgłaszac gdzieś tak jeszcze w grudniu. wtedy sa najlepsze oferty pracy. pozatym jak teraz sie zgłosisz to bedziesz z pewnością sama musiała dotrzeć do pracodawcy w stanach, koszt wyjazdu tez jest wiekszy o pareset złotych, chociaż tego nie m,ówią na poczatku. ale jak masz kogos w stanach kto Ci załatwi praca to leć smialo. wize dostasniesz raczej na 100%. Powodzenia zycze. ja spróbuje moze za roczek Odpowiedz Link Zgłoś