Dodaj do ulubionych

work and tarvel

IP: *.ld.euro / 10.100.48.* 23.02.03, 22:34
Poszukuje wszelkch informacji na temat program work and travel oraz z jakim
biurem najlepiej jechac...
Obserwuj wątek
    • Gość: Nessa Re: work and tarvel IP: 212.244.27.* 24.02.03, 18:15
      Z tym program to wcale nie jest tak fajnie, jak oni obiecuja. Kolezanka w
      tamtym roku byla i miala prace tylko tydzien, a oni jej obiecywali na caly
      pobyt. Potem musiala sobie radzic sama. Na szczescie znalazla. Natomiast kolega
      mial prace - owszem - ale tylko kiika godzin dziennie i to w roznych godzinach,
      wiec nie mogl sobie znalazc jakiejs jeszcze dodatkowej pracy. Wiec to wcale nie
      jest takie proste. Ja tez chcialam jechac w tym roku, ale chyba sie wstrzymam
      (nie bede placic 6 tysiecy dla firmy za zorganizowanie wyjazdu, a oni mnie to
      potem wrobia z praca). Pozniej nie mozesz sie do nich przyczepic, ze bylo za
      malo pracy, bo oni Ci powiedza, ze Ci zalatwili jednak. I beda mieli racje!!!!
      Ale trzymam kciuki i zycze powodzenia. Duzo ludziom sie udaje.
      • Gość: ja Re: work and tarvel IP: *.sav.tkb.net.pl 24.02.03, 19:01
        bylem na tym programie w ubieglym roku i wiecej juz nie pojade
        oszusci i zlodzieje.
        Nie polecam w szczegolnosci naszego bialostockiego biura podruzy "Almatur".
        Tyle bylo z nim klopotu i klientów teraktuja lekcewazaco jak dzieci lub gorzej.
        Mam nadzieje, ze te panie z dyrektorem na czele juz nie pracuja
        • Gość: ToJa Re: work and tarvel IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 24.02.03, 23:48
          więc tak. ja miałem plany jechać w tym roku, ale narazie zrezygnowałem,
          najlepsza firma z bialostockich wydaje mi sie Youth travel. Ale sluchaj
          justysia zeby jechać na tych wakacjach to juz chyba sie nie wyrobisz, jezeli
          teraz sie zgłosisz dostaniesz najgorsze z mozliwych warunki wyjazdu. dadza Ci
          bilet i mape i powiedza jedź i to wszystko. do tych firm trzeba sie zgłaszac
          gdzieś tak jeszcze w grudniu. wtedy sa najlepsze oferty pracy. pozatym jak
          teraz sie zgłosisz to bedziesz z pewnością sama musiała dotrzeć do pracodawcy w
          stanach, koszt wyjazdu tez jest wiekszy o pareset złotych, chociaż tego nie
          m,ówią na poczatku.
          ale jak masz kogos w stanach kto Ci załatwi praca to leć smialo. wize
          dostasniesz raczej na 100%.
          Powodzenia zycze. ja spróbuje moze za roczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka