Gość: BSTOK5@WP.PL IP: *.csk.pl 27.08.06, 15:42 KTO WIDZIAL POKAZY ODRZUTOWCOW DZIS O GODZ. 15.20-15.45 ?????????? JAK SIE PODOBALO ?? PISZCIE SWOJE OPINIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: POKAZY 27.08.06, 15:47 To chyba średnio jest związane z komunikacją i inwestycjami? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: POKAZY 28.08.06, 12:58 No Ty chyba żartujesz? Samoloty to komunikacja przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BSTOK5@WP.PL Re: POKAZY IP: *.csk.pl 29.08.06, 20:34 WIEZ DODALBYC INNA GADKE NIZ O TYCH PIEROGACH . POZATYM TROCHE POCZYTAJ O MIESCIE A POTEM KRYTYKUJ SKOROPISIE BEZ PODPISU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: POKAZY 30.08.06, 12:05 Ach! Moja sygnaturka Cię drażni? Już tłumaczę (ogólnie to już 2 raz). To powiedzonko miało obrazić mieszkańców naszego miasta. Ale ono jest właśnie genialne. A poza tym jest w nim wszystko co lubię: pierogi, lenistwo (w sensie prowadzenia robót w swoim tempie) i ten wschód. Ten opis mnie nie obraża (jestem stąd). Co najwyżej mogę rozważać z humorem, czy wolałbym należeć do tej połowy "leniwej", czy "ruskiej". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BSTOK5@WP.PL Re: POKAZY IP: *.csk.pl 05.09.06, 20:08 PRZYMKNIJ SIE PIEROZKU BEZ ROZKA ZATKAJ SIE NIMI!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś